Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η κοινωνία έχει αλλάξει. Όποιος βρει να πιπώσει η να γαμήσει κάποια που γουστάρει, πιθανόν να το κάνει αρκεί να μην δώσει δικαιώματα. Άλλοτε θα συμβεί κι άλλοτε όχι. Δεν υπάρχει απόλυτο. Μάλιστα η δικαιολογία σε πιθανή σύλληψη του δράστη είναι μια και μοναδική. "Φίλε μου έχεις δίκιο, παρεκτράπην αλλά κι αυτή γιατί μου έκατσε; δεν φταίω μόνο εγώ". Η καραμέλα να αθωώνεται η γκόμενα έχει διαγραφεί. Φταίει κι αυτή που μας έκατσε. Όχι μόνο εμείς που και καλά δεν σεβαστήκαμε τον φίλο.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.311
Πόντοι
22.886
Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κοινωνική
Πιάνει εύκολα φίλους
Στη γειτονιά την ξέρουν όλοι με το μικρό της.
Είναι κολλητή με τον περιπτερά,τον βενζινα και δύο μανάβηδες αδέλφια.
Πόσες φορές έχει γυρίσει σπίτι από τη δουλειά ο κολλητός και την έχει πετύχει να πίνει καφέ με τον περιπτερά που ήρθε να της φέρει τα περιοδικά που διαβάζει.
Christmas Dancing GIF
τον καημένο τον κολλητό :confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.489
Πόντοι
8.846
Δεν έπαιξα το πούτσο, αλίμονο... μεταφορικά το λέω... τις προθέσεις/ορέξεις της κοπέλας έπαιξα προς όφελός μου.:wink:
τύπε μη μασάς.
ότι και να έπαιξες το σάη περιβάλει τα μέλη με αγάπη

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ρισπεκτ στον τρουμπα... απ τους δυνατους μυθιστορηματογραφους του σαητ μας

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.809
Πόντοι
6.236
Πολύ σουρεάλ το thread. Περιγράφεις ένα πουταναριό ολκής και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν τρέχει τίποτα και το λάθος είναι μόνο δικό σου. Γιατί αλλιώς θα πρέπει να παραδεχτείς ότι η γκόμενα σας παίζει και τους δύο εδώ και 20 χρόνια. Ο δε φίλος σου πρέπει να κατέβει για επίτιμο μέλος σε σύλλογο κερατάδων.
Εσύ περίμενες το σουρεάλ thread για να κάνεις την πρώτη σου ανάρτηση μετά από 3 χρόνια που είσαι μέλος...ο trouba σου πήρε την παρθενιά!
Excited Despicable Me GIF

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.809
Πόντοι
6.236
Τον καταλαβαίνω τον κολλητό που την ερωτεύτηκε τοσο
Ήταν η πρώτη του
Αυτή του διδαξε τον έρωτα
Ο ίδιος μου λέγε τι φοβερό κρεβατι κάνουν.
Κάτι μικρά συννεφάκια είχαν στη σχέση τους μόνο.
Κάτι μικροψεμματα που του χε πει.
Στην αρχή του χε πει πως είναι ο δεύτερος που εκανε έρωτα μαζί του.
Μετα από χρόνια του αποκάλυψε και κάτι ανούσιες ξεπετες που χε κάνει πριν τον γνωρισει με ένα σταθμάρχη κολλητό της κι ένα βιβλιοπώλη που αγόραζε από αυτόν βιβλία καθότι βιβλιοφαγος...
Εγώ, τώρα σιγουρεύτηκα ότι τρολάρεις εντωμεταξύ. Για να καταλάβεις τι μπετόστοκος είμαι :uglystupid:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τελικά παίδες δεν άντεξα...
Λίγο τα μηνύματα μερικών εδώ,λίγο οι τύψεις μου...
Φώναξα τον κολλητό σήμερα το πρωί για καφέ και του τα πα όλα.
Μου απάντησε "την καριόλα"....
"Δε φταις εσύ φιλαράκο μου...ευχαριστώ που μου το πες...θα χρειαστώ λίγο χρόνο μόνος που δε θα μιλάμε για να το συνηθίσω...αλλά σου υπόσχομαι πως θα μαστε καλά μετά από λίγο καιρό"
Του λέω ρε φίλε αισθάνομαι χάλια...ειλικρινά θα θελα να γύριζα το χρόνο πίσω"
Όχι μου λέει...και να γύριζες το χρόνο και να μη γινόταν αυτό θα άλλαζες πόσο ξεφτυλισμένη καριόλα είναι αυτή που επέλεξα να κάνω κυρία στο σπιτικό μου;"
Ο καφες εληξε το βαρος εφυγε αλλα αυτο που μου κανε εντύπωση είναι πως ο κολλητός το πήρε ψύχραιμα.
Του είπα "περιμένω νέα σου"
Και αποχωριστήκαμε.
Έπρεπε να το κάνω μάγκες.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.195
Πόντοι
20.686
Είπα βλέπω ναχουμε συνέχεια και θαχουμε ..

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δεν έπαιξα το πούτσο, αλίμονο... μεταφορικά το λέω... τις προθέσεις/ορέξεις της κοπέλας έπαιξα προς όφελός μου.:wink:
Έπρεπε να βάλω φατσούλα :confused: ώστε να είναι εμφανές οτι τρολάρω.
Με συνεπήρε όμως της λυρικής διήγησης το αγλάισμα και μεσ' του καλοκαιριού το λιόγερμα πλατσάναγες τον παργαλάτσο θαρρώ. :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
"Δε φταις εσύ φιλαράκο μου...ευχαριστώ που μου το πες...θα χρειαστώ λίγο χρόνο μόνος που δε θα μιλάμε για να το συνηθίσω...αλλά σου υπόσχομαι πως θα μαστε καλά μετά από λίγο καιρό"
Όχι μου λέει...και να γύριζες το χρόνο και να μη γινόταν αυτό θα άλλαζες πόσο ξεφτυλισμένη καριόλα είναι αυτή που επέλεξα να κάνω κυρία στο σπιτικό μου;"
Ο καφες εληξε το βαρος εφυγε αλλα αυτο που μου κανε εντύπωση είναι πως ο κολλητός το πήρε ψύχραιμα.
Και αποχωριστήκαμε.
τυπε κανα δυο σελιδες να σε μπριζωσουμε ακομα και προβλεπω να μπουκαρουν στην ιστορια και τα γουρουνια απο το καμπινγκ να γινει της πουτανας....

ALKA

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
59
Πόντοι
0
Και αποχωριστήκαμε.
Please please ενημέρωσε μας ότι τρολλάρεις και δεν έκανες τόσο μεγάλη λαλακία....

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Πηγα πριν λιγο να βαλω βενζινη και ο βενζινας με κοιταζε παραξενα...μαλλον ηταν ιδεα μου...
Αν παω και στο μαναβικο και το κλιμα ειναι ψυχρο θα μου μπουν σοβαρες υποψιες οτι κατι δεν παει καλα πλεον...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.311
Πόντοι
22.886
Και αποχωριστήκαμε.
Πίστεψε με δεν το άκουσε αυτό από εσένα για πρώτη φορά .... :2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: baroc

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Ξεκίνησε σαν παιχνίδι.
Θάρρος ή αλήθεια μαζί με ξυδια.
Παραλία ωραία ατμόσφαιρα.
Ο κολλητός θα ερχόταν σε δύο μέρες από το εξωτερικό.
Είχαμε μια καλή φιλική σχέση με την κοπέλα.
Δεν την είχα δει ποτέ πονηρά.
Δεν ήταν άσχημη το αντίθετο μάλιστα.
Ξεκινήσαμε με αλήθειες.
Άρχισε να με ρωτα αν γουσταρα μια φίλη της.
Μετά θάρρος να κάνουμε μαλακίες τύπου κουτσό και να κακαριζουμε.
Μου ζήτησε να χορέψω τουερκ και λύθηκε στα γελια.
Μου χόρεψε κι εκείνη έξαλλα και φάνηκε λίγο το στρινγκακι της.
Δε έδωσα σημασία δε σκέφτηκα πονηρά.
Με ρώτησε αν δεν ήταν σε σχέση με τον κολλητό μου,αν θα την σκεφτομουν πονηρά.
Είπα όχι φυσικά
Δηλαδή με βλέπεις σαν αδερφή σου;
Μου είπε
Βεβαιότατα απάντησα
Δηλαδή αν ήμουν γυμνή μπροστά σου δε θα σου έκανε καμμία διαφορά;
Όχι έλεγα ξανά και ξανά και εκείνη έπινε και γελαγε δυνατά.
Έβγαζε σιγά σιγά τα ρούχα της κι έμεινε με τα εσώρουχα
Έτρεξα να την ντύσω
Της έλεγα να ντυθεί γιατί νοιωθω άβολα
Η αλήθεια είναι όμως ότι μου είχε σηκωθεί τέρμα και προσπαθουσα να το κρύψω.
Ενοιωθα ότι δεν είναι σωστό.
Ενοιωθα τύψεις.
Πάνω στην προσπάθεια μου να της φορέσω τη μπλούζα εκείνη με ακούμπησε κατά λάθος με τον κωλο της και είπε
Ω πωπω τι έχουμε εδώ;
Κατέβηκε κάτω έσκυψε και άρχισε να δακωνει απαλά τον κορμό της καβλωνενης πουτσας μου πάνω από τη βερμούδα που φορούσα.
Το έκανε τόσο τέλεια.
Χωρίς να το καταλάβω μου τον είχε βγάλει έξω και τον είχε βάλει στο στόμα της.
Τον ρουφαγε με μαεστρία.
Δεν άντεξα πολύ και της τα έδωσα στο στόμα.
Τα ήπιε γελώντας.
Εγώ έπεσα κάτω άφωνος.
Οι τύψεις θα με έτρωγαν από εκείνη τη στιγμή και μετά.
Κανεις μας δε το ξαναεθιξε το θέμα
Για ένα χρόνο κοντά απέφευγα να βγω μαζί τους και να συναντήσω το φίλο μου.
Η σχέση του κολλητού προχώρησε μαζί με την κοπελα και έβλεπα ότι τα πήγαιναν τέλεια.
Προσπάθησα να του το πω κάποιες φορές αλλά σκέφτηκα πως ετσι θα ενοιωθα καλά εγώ γιατί θα μου φεύγε το βάρος αλλά θα πλήγωνα τον κολλητό.
Πάνε 20 χρόνια από τότε.
Στο σήμερα έχουν παντρευτεί έχουν και παιδιά.
Ακόμη κάποιες φορές με βαραίνει.
Η σχέση με τα παιδιά είναι εντελώς φιλική και οι αποστάσεις οι πρέπουσες.
Θα ήθελα να γύριζα το χρόνο πίσω να μην έκανα το λαθος να ενδώσω σε κατώτερα ένστικτα.
Αλλά ο χρονος δε γυρίζει πίσω.
Τώρα φυσικά ούτε λόγος να το πω.
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο τύποι μου;
Πώς νοιωσατε;
Αυτά είναι μικρό πράγματα…
Η μαγκιά είναι να πάρεις την γκομενα του κολλητού σου και να την παντρευτείς !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.151
Πόντοι
5.506
Και αποχωριστήκαμε.
Τυπε τρουμπα, να αλλαξεις θεραπεια δοκιμασες;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.747
Πόντοι
2.356
Πολύ σουρεάλ το thread. Περιγράφεις ένα πουταναριό ολκής και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν τρέχει τίποτα και το λάθος είναι μόνο δικό σου. Γιατί αλλιώς θα πρέπει να παραδεχτείς ότι η γκόμενα σας παίζει και τους δύο εδώ και 20 χρόνια. Ο δε φίλος σου πρέπει να κατέβει για επίτιμο μέλος σε σύλλογο κερατάδων.
Πες μου ότι δεν κατάλαβες πως ο άνθρωπος κάνει χαβά και πήρες την ιστορία τοις μετρητοίς.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.809
Πόντοι
6.236
Η μαγκιά είναι να πάρεις την γκομενα του κολλητού σου και να την παντρευτείς !
Έλα πες, εσύ θα την είχες παντρευτεί αν σου είχε κάτσει το σκηνικό του trouba;
Ξέραμε, μέχρι τώρα, ότι είχες μπερδέψει τον γάμο με το γαμήσι. Τελικά, έχεις μπερδέψει και την πίπα με τον γάμο;

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Έλα πες, εσύ θα την είχες παντρευτεί αν σου είχε κάτσει το σκηνικό του trouba;
Ξέραμε, μέχρι τώρα, ότι είχες μπερδέψει τον γάμο με το γαμήσι. Τελικά, έχεις μπερδέψει και την πίπα με τον γάμο;
Όχι ρε μην αγχώνεσαι
Απλά του την πήρα από γκομενα και την παντρεύτηκα…

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Μεγάλε,τον κολλητό σου τον έχεις "τεστάρει" σε δύσκολη κατάσταση;Είναι κολλητός ή ευκαιριακά κολλητός;Είχα κι εγώ έναν κολλητό αλλά σε μια δύσκολη στιγμή προτίμησε την ευκολία του και μόνο...Ευτυχώς ο κολλητός μου τώρα είναι τεσταρισμένος σε δύσκολες καταστάσεις και προτιμά ν΄αφήσει το παιδί του να τρέξει για κάτι που θέλω και είναι ανάγκη,και φυσικά ανταποδίδω όταν χρειαστεί.
Δεν αρκεί να βγαίνεις συχνά για καφέ/ποτό με κάποιον για να θεωρηθεί κολλητός.Είσαι σίγουρος ότι αν το χρειαστείς στις 3 τα ξημερώματα θα παρατήσει τα πάντα να έρθει να σε βοηθήσει;Αυτός είναι ο κολλητός...Άσε που ξέρω "κολλητούς" που όταν βρήκαν ευκαιρία να κερδίσουν ξέχασαν τα κολλητηλίκια με τη μία.
Έτσι. Αμα ο κολλητός δεν σου δίνει τη δικιά του από μόνος του, δεν είναι κολλητός..

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Η κοινωνία έχει αλλάξει. Όποιος βρει να πιπώσει η να γαμήσει κάποια που γουστάρει, πιθανόν να το κάνει αρκεί να μην δώσει δικαιώματα. Άλλοτε θα συμβεί κι άλλοτε όχι. Δεν υπάρχει απόλυτο. Μάλιστα η δικαιολογία σε πιθανή σύλληψη του δράστη είναι μια και μοναδική. "Φίλε μου έχεις δίκιο, παρεκτράπην αλλά κι αυτή γιατί μου έκατσε; δεν φταίω μόνο εγώ". Η καραμέλα να αθωώνεται η γκόμενα έχει διαγραφεί. Φταίει κι αυτή που μας έκατσε. Όχι μόνο εμείς που και καλά δεν σεβαστήκαμε τον φίλο.
Τυπε, εμείς είχαμε μια αρχή: Αν είσαι σε μαγαζί και την πέσουν στην γκόμενα σου, δεν πλακώνεσαι, περιμένεις. Η νεαρά πρέπει να τον διώξει. Αν τον διώξει, ολα καλά. Αν δεν τον διώξει άμεσα, πλακώνεις στα χαστούκια τη γκόμενα, όχι τον πέφτη. Τον πέφτη τον πλακώνεις μόνο αν τον διώχνει και δεν φεύγει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom