Μου έχει τύχει τύπε και σε νοιώθω... Τέλη 10ετίας του 80 με φίλη, γκόμενα φίλου (όχι κολλητού) που με ψιλογούσταρε. Εκείνη φοιτήτρια, εγώ μόλις απολυμένος από το ναυτικό. Γνωριζόμαστε κανα δυάρι χρόνια και ανέκαθεν μου έδειχνε ιδιαίτερη συμπάθεια, αλλά εγώ ήμουν σε σχέση και σημασία δεν της πολυέδινα. Την περίοδο που έγινε η φάση, χρωστούσε αρκετά μαθήματα και μου ζήτησε να τη βοηθήσω με τα μαθηματικά. Ξεκινήσαμε ιδιαίτερα στο πατρικό μου. Ήταν αρχές καλοκαιριού και έλειπαν οι δικοί μου στο εξοχικό τους. Στο τρίτο μάθημα, ξέμεινε να πιούμε ένα κρασί και πάνω στη κουβέντα μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο δικός της είχε σεξουαλικής φύσεως πρόβλημα και παρέμενε μελάτος όσο και αν αυτή προσπαθούσε να τον ερεθίσει, την ικανοποιούσε δε μόνο με στοματικό. Την έπαιξα συμπονετικά, χωρίς να κάνω τον έξυπνο και αφήνοντας να μιλάει αυτή. Προετοίμαζα το έδαφος ώστε να καταλήξει η μεταξύ μας κουβέντα σε σεξ και να νοιώσει ότι αξίζει τον κόπο. Έτσι και έγινε. Γαμηθήκαμε στο σαλόνι, σαν να ήταν η πρώτη και η τελευταία μας φορά, σαν γλυκός αποχαιρετισμός αλλά με νόημα και ουσία, ένα γαμίσι αισθησιακό και παθιασμένο, κάτι σαν αυτό που ένοιωσα ότι της λείπει.
Την επόμενη μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν αυτή που με ρώταγε αν μπορώ να την ξαναδώ ερωτικά. Αλλά αυτή την φορά ήθελε να την ξεσκίσω. Να της βγάλω την πουτανιά από μέσα της. Το είχε μάλλον ανάγκη. Έτσι και έγινε. Βρεθήκαμε στο σπίτι της στο Καλαμάκι και ξεσκιστήκαμε πάνω στο κρεββάτι των γονιών της που σχεδόν διαλύθηκε από το κούνημα. Γαμηθήκαμε πάνω, κάτω, γυριστά και όρθια... ξεφύγαμε και οι δύο χωρίς να το καταλάβουμε σε ιδιαίτερα γούστα και ηδονές. Τέλεια φάση, από αυτές που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Τα πηδήματα συνέχισαν να πέφτουν βροχή και τις επόμενες μέρες. Κράτησε σχεδόν όλο το καλοκαίρι, μέχρι την εξεταστική της του Σεπτεμβρίου.
Μετά από εκείνο το καλοκαίρι έφυγα για εξωτερικό και τους έχασα. Όταν επέστρεψα μετά από κάτι χρόνια έμαθα ότι ο φίλος είχε σκοτωθεί με το μηχανάκι του. Την κοπέλα την απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι, αν και σποραδικά μάθαινα νέα της μέσω κοινών γνωστών. Ξανασυναντηθήκαμε πριν από κανά πεντάρι χρόνια σε μία εκδήλωση, πλέον σε άλλη πίστα και οι δυο μας...