Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.854
Πόντοι
19.795
Θα έχω τύψεις μετά.
Δε νομίζω να έχει πάει με τον ψυχαναλυτή.
Είναι αφοσιωμένη στον κολλητό
Ασε που ο ψυχαναλυτής έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη
Τυπε και εγω στην γυναικα μου ορκιστηκα αιωνια πιστη:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Ξεκίνησε σαν παιχνίδι.
Θάρρος ή αλήθεια μαζί με ξυδια.
Παραλία ωραία ατμόσφαιρα.
Ο κολλητός θα ερχόταν σε δύο μέρες από το εξωτερικό.
Είχαμε μια καλή φιλική σχέση με την κοπέλα.
Δεν την είχα δει ποτέ πονηρά.
Δεν ήταν άσχημη το αντίθετο μάλιστα.
Ξεκινήσαμε με αλήθειες.
Άρχισε να με ρωτα αν γουσταρα μια φίλη της.
Μετά θάρρος να κάνουμε μαλακίες τύπου κουτσό και να κακαριζουμε.
Μου ζήτησε να χορέψω τουερκ και λύθηκε στα γελια.
Μου χόρεψε κι εκείνη έξαλλα και φάνηκε λίγο το στρινγκακι της.
Δε έδωσα σημασία δε σκέφτηκα πονηρά.
Με ρώτησε αν δεν ήταν σε σχέση με τον κολλητό μου,αν θα την σκεφτομουν πονηρά.
Είπα όχι φυσικά
Δηλαδή με βλέπεις σαν αδερφή σου;
Μου είπε
Βεβαιότατα απάντησα
Δηλαδή αν ήμουν γυμνή μπροστά σου δε θα σου έκανε καμμία διαφορά;
Όχι έλεγα ξανά και ξανά και εκείνη έπινε και γελαγε δυνατά.
Έβγαζε σιγά σιγά τα ρούχα της κι έμεινε με τα εσώρουχα
Έτρεξα να την ντύσω
Της έλεγα να ντυθεί γιατί νοιωθω άβολα
Η αλήθεια είναι όμως ότι μου είχε σηκωθεί τέρμα και προσπαθουσα να το κρύψω.
Ενοιωθα ότι δεν είναι σωστό.
Ενοιωθα τύψεις.
Πάνω στην προσπάθεια μου να της φορέσω τη μπλούζα εκείνη με ακούμπησε κατά λάθος με τον κωλο της και είπε
Ω πωπω τι έχουμε εδώ;
Κατέβηκε κάτω έσκυψε και άρχισε να δακωνει απαλά τον κορμό της καβλωνενης πουτσας μου πάνω από τη βερμούδα που φορούσα.
Το έκανε τόσο τέλεια.
Χωρίς να το καταλάβω μου τον είχε βγάλει έξω και τον είχε βάλει στο στόμα της.
Τον ρουφαγε με μαεστρία.
Δεν άντεξα πολύ και της τα έδωσα στο στόμα.
Τα ήπιε γελώντας.
Εγώ έπεσα κάτω άφωνος.
Οι τύψεις θα με έτρωγαν από εκείνη τη στιγμή και μετά.
Κανεις μας δε το ξαναεθιξε το θέμα
Για ένα χρόνο κοντά απέφευγα να βγω μαζί τους και να συναντήσω το φίλο μου.
Η σχέση του κολλητού προχώρησε μαζί με την κοπελα και έβλεπα ότι τα πήγαιναν τέλεια.
Προσπάθησα να του το πω κάποιες φορές αλλά σκέφτηκα πως ετσι θα ενοιωθα καλά εγώ γιατί θα μου φεύγε το βάρος αλλά θα πλήγωνα τον κολλητό.
Πάνε 20 χρόνια από τότε.
Στο σήμερα έχουν παντρευτεί έχουν και παιδιά.
Ακόμη κάποιες φορές με βαραίνει.
Η σχέση με τα παιδιά είναι εντελώς φιλική και οι αποστάσεις οι πρέπουσες.
Θα ήθελα να γύριζα το χρόνο πίσω να μην έκανα το λαθος να ενδώσω σε κατώτερα ένστικτα.
Αλλά ο χρονος δε γυρίζει πίσω.
Τώρα φυσικά ούτε λόγος να το πω.
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο τύποι μου;
Πώς νοιωσατε;
Α ρε τυπε, έπρεπε να της ξετρυπησεις τον κωλο.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.381
Πόντοι
3.656
Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κοινωνική
Πιάνει εύκολα φίλους
Στη γειτονιά την ξέρουν όλοι με το μικρό της.
Είναι κολλητή με τον περιπτερά,τον βενζινα και δύο μανάβηδες αδέλφια.
Πόσες φορές έχει γυρίσει σπίτι από τη δουλειά ο κολλητός και την έχει πετύχει να πίνει καφέ με τον περιπτερά που ήρθε να της φέρει τα περιοδικά που διαβάζει.
τι περιοδικα ρε???ποσο ειναι??76??

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αφού δεν έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, είστε μια χαρά. Μπορείτε κάλλιστα να προχωρήσετε.
Ναι σωστά έχεις δίκιο το γράψα λάθος.Παντως όρκο έχει δώσει ο άνθρωπος να βλέπει τον ασθενή ως ασθενή και μόνο.
Άλλωστε ούτε σε μένα έκανε κίνηση ο ψυχαναλυτής παρ όλο που είναι καπως δροσερος

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Θα χα φοβερές τυψεις
Μια ίσον καμία ρε τυπε. Και ούτως ή άλλως θα την έχουν ξεκωλιασει άλλοι. Μπορεί και ο κολλητός σου τη δικιά σου. Η μόνη τύψη σου υα έπρεπε να είναι που δεν της έδωσες το κωλαντερο στο χερι

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Θα έχω τύψεις μετά.
Δε νομίζω να έχει πάει με τον ψυχαναλυτή.
Είναι αφοσιωμένη στον κολλητό
Ασε που ο ψυχαναλυτής έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη
Οι ψυχαναλυτές συνήθως δεν είναι γιατροί, οπότε δε δίνουν όρκο ( συνήθως οι ψυχαναλυτές είναι ψυχολόγοι)
Επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μια ίσον καμία ρε τυπε. Και ούτως ή άλλως θα την έχουν ξεκωλιασει άλλοι. Μπορεί και ο κολλητός σου τη δικιά σου. Η μόνη τύψη σου υα έπρεπε να είναι που δεν της έδωσες το κωλαντερο στο χερι
Δεν έχω εγώ δικιά μου τυπε
Και οπότε γαμουσα κάποια εννοείται έκανα πρόταση στον κολλητό να ρθει να τσιμπολογησει κι αυτός.
Έτσι ήλπιζα να εξιλεωθω από τις τύψεις.
Αλλά μου λέγε όχι με γκόμενα μου.
Του λεγα ξεκόλλα αυτος εκεί
Μόνο με εσκορτ μοιρασιες.
Να τη γαμανε άλλοι δε πιστεύω γιατί είναι αλλά κοινωνική και της αρέσει να προκαλεί.
Ως εκεί όμως.
Δε νομίζω κάτι άλλο.
Όπου πάει κανει φίλους απλα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Πιάνει εύκολα φίλους
Στη γειτονιά την ξέρουν όλοι με το μικρό της.
Είναι κολλητή με τον περιπτερά,τον βενζινα και δύο μανάβηδες αδέλφια.
Πόσες φορές έχει γυρίσει σπίτι από τη δουλειά ο κολλητός και την έχει πετύχει να πίνει καφέ με τον περιπτερά που ήρθε να της φέρει τα περιοδικά που διαβάζει.
Τυπε λύσσα το έκανες

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.218
Πόντοι
20.686
Καλώς τον truba
Είχα πεθυμησει τις ιστορίες σου .
Νομίζω ότι μες το Σαββατοκύριακο θαχουμε συνέχεια της ιστορίας με περισσότερα κόλπα από μια πίπα μόνο....

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Οι ψυχαναλυτές συνήθως δεν είναι γιατροί, οπότε δε δίνουν όρκο ( συνήθως οι ψυχαναλυτές είναι ψυχολόγοι)
Επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα
έχεις δίκιο τυπε
Ο γυναικολόγος της είναι γιατρος σωστά;
Είναι πολύ φιλος της
Μου πε κι ο κολλητός ότι την αφήνει στο ιατρείο του και περνάει μετά από καμμία ώρα να την πάρει.
Σπάνια γιατρός με τέτοια αφοσιωση στον ασθενή.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Καλώς τον truba
Είχα πεθυμησει τις ιστορίες σου .
Νομίζω ότι μες το Σαββατοκύριακο θαχουμε συνέχεια της ιστορίας με περισσότερα κόλπα από μια πίπα μόνο....
Τι εννοείς τυπε θα έχουμε κάμπινγκ γουρούνια κλπ?

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
έχεις δίκιο τυπε
Ο γυναικολόγος της είναι γιατρος σωστά;
Είναι πολύ φιλος της
Μου πε κι ο κολλητός ότι την αφήνει στο ιατρείο του και περνάει μετά από καμμία ώρα να την πάρει.
Σπάνια γιατρός με τέτοια αφοσιωση στον ασθενή.
Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι - επιστήμονες στην άρρωστη κοινωνία μας. Μπράβο!

Εγγρ.
8 Οκτ 2020
Like
77
Πόντοι
0
Πολύ σουρεάλ το thread. Περιγράφεις ένα πουταναριό ολκής και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν τρέχει τίποτα και το λάθος είναι μόνο δικό σου. Γιατί αλλιώς θα πρέπει να παραδεχτείς ότι η γκόμενα σας παίζει και τους δύο εδώ και 20 χρόνια. Ο δε φίλος σου πρέπει να κατέβει για επίτιμο μέλος σε σύλλογο κερατάδων.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Πιάνει εύκολα φίλους . Κανει ευκολα πιπες
Στη γειτονιά την ξέρουν όλοι με το μικρό της. Στην γειτονια την εχουν γαμησει ολοι.
Είναι κολλητή με τον
περιπτερά,τον βενζινα και δύο μανάβηδες αδέλφια. Εχει κανει παρτουζα με τον περιπτερά,τον βενζινα και δύο μανάβηδες αδέλφια.
Πόσες φορές έχει γυρίσει σπίτι από τη δουλειά ο κολλητός και την έχει πετύχει να πίνει καφέ με τον περιπτερά που ήρθε να της φέρει τα περιοδικά που διαβάζει. Πόσες φορές έχει γυρίσει σπίτι από τη δουλειά ο κολλητός και την έχει πετύχει να κανει πιπες στον περιπτερά που ήρθε να της φέρει τα περιοδικά που διαβάζει
Με τις απαραιτητες διορθωσεις.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.809
Πόντοι
3.506
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο τύποι μου;
Πώς νοιωσατε;
Μου έχει τύχει τύπε και σε νοιώθω... Τέλη 10ετίας του 80 με φίλη, γκόμενα φίλου (όχι κολλητού) που με ψιλογούσταρε. Εκείνη φοιτήτρια, εγώ μόλις απολυμένος από το ναυτικό. Γνωριζόμαστε κανα δυάρι χρόνια και ανέκαθεν μου έδειχνε ιδιαίτερη συμπάθεια, αλλά εγώ ήμουν σε σχέση και σημασία δεν της πολυέδινα. Την περίοδο που έγινε η φάση, χρωστούσε αρκετά μαθήματα και μου ζήτησε να τη βοηθήσω με τα μαθηματικά. Ξεκινήσαμε ιδιαίτερα στο πατρικό μου. Ήταν αρχές καλοκαιριού και έλειπαν οι δικοί μου στο εξοχικό τους. Στο τρίτο μάθημα, ξέμεινε να πιούμε ένα κρασί και πάνω στη κουβέντα μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο δικός της είχε σεξουαλικής φύσεως πρόβλημα και παρέμενε μελάτος όσο και αν αυτή προσπαθούσε να τον ερεθίσει, την ικανοποιούσε δε μόνο με στοματικό. Την έπαιξα συμπονετικά, χωρίς να κάνω τον έξυπνο και αφήνοντας να μιλάει αυτή. Προετοίμαζα το έδαφος ώστε να καταλήξει η μεταξύ μας κουβέντα σε σεξ και να νοιώσει ότι αξίζει τον κόπο. Έτσι και έγινε. Γαμηθήκαμε στο σαλόνι, σαν να ήταν η πρώτη και η τελευταία μας φορά, σαν γλυκός αποχαιρετισμός αλλά με νόημα και ουσία, ένα γαμίσι αισθησιακό και παθιασμένο, κάτι σαν αυτό που ένοιωσα ότι της λείπει.

Την επόμενη μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν αυτή που με ρώταγε αν μπορώ να την ξαναδώ ερωτικά. Αλλά αυτή την φορά ήθελε να την ξεσκίσω. Να της βγάλω την πουτανιά από μέσα της. Το είχε μάλλον ανάγκη. Έτσι και έγινε. Βρεθήκαμε στο σπίτι της στο Καλαμάκι και ξεσκιστήκαμε πάνω στο κρεββάτι των γονιών της που σχεδόν διαλύθηκε από το κούνημα. Γαμηθήκαμε πάνω, κάτω, γυριστά και όρθια... ξεφύγαμε και οι δύο χωρίς να το καταλάβουμε σε ιδιαίτερα γούστα και ηδονές. Τέλεια φάση, από αυτές που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Τα πηδήματα συνέχισαν να πέφτουν βροχή και τις επόμενες μέρες. Κράτησε σχεδόν όλο το καλοκαίρι, μέχρι την εξεταστική της του Σεπτεμβρίου.

Μετά από εκείνο το καλοκαίρι έφυγα για εξωτερικό και τους έχασα. Όταν επέστρεψα μετά από κάτι χρόνια έμαθα ότι ο φίλος είχε σκοτωθεί με το μηχανάκι του. Την κοπέλα την απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι, αν και σποραδικά μάθαινα νέα της μέσω κοινών γνωστών. Ξανασυναντηθήκαμε πριν από κανά πεντάρι χρόνια σε μία εκδήλωση, πλέον σε άλλη πίστα και οι δυο μας...

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Μου έχει τύχει τύπε και σε νοιώθω... Τέλη 10ετίας του 80 με φίλη, γκόμενα φίλου (όχι κολλητού) που με ψιλογούσταρε. Εκείνη φοιτήτρια, εγώ μόλις απολυμένος από το ναυτικό. Γνωριζόμαστε κανα δυάρι χρόνια και ανέκαθεν μου έδειχνε ιδιαίτερη συμπάθεια, αλλά εγώ ήμουν σε σχέση και σημασία δεν της πολυέδινα. Την περίοδο που έγινε η φάση, χρωστούσε αρκετά μαθήματα και μου ζήτησε να τη βοηθήσω με τα μαθηματικά. Ξεκινήσαμε ιδιαίτερα στο πατρικό μου. Ήταν αρχές καλοκαιριού και έλειπαν οι δικοί μου στο εξοχικό τους. Στο τρίτο μάθημα, ξέμεινε να πιούμε ένα κρασί και πάνω στη κουβέντα μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο δικός της είχε σεξουαλικής φύσεως πρόβλημα και παρέμενε μελάτος όσο και αν αυτή προσπαθούσε να τον ερεθίσει, την ικανοποιούσε δε μόνο με στοματικό. Την έπαιξα συμπονετικά, χωρίς να κάνω τον έξυπνο και αφήνοντας να μιλάει αυτή. Προετοίμαζα το έδαφος ώστε να καταλήξει η μεταξύ μας κουβέντα σε σεξ και να νοιώσει ότι αξίζει τον κόπο. Έτσι και έγινε. Γαμηθήκαμε στο σαλόνι, σαν να ήταν η πρώτη και η τελευταία μας φορά, σαν γλυκός αποχαιρετισμός αλλά με νόημα και ουσία, ένα γαμίσι αισθησιακό και παθιασμένο, κάτι σαν αυτό που ένοιωσα ότι της λείπει.

Την επόμενη μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν αυτή που με ρώταγε αν μπορώ να την ξαναδώ ερωτικά. Αλλά αυτή την φορά ήθελε να την ξεσκίσω. Να της βγάλω την πουτανιά από μέσα της. Το είχε μάλλον ανάγκη. Έτσι και έγινε. Βρεθήκαμε στο σπίτι της στο Καλαμάκι και ξεσκιστήκαμε πάνω στο κρεββάτι των γονιών της που σχεδόν διαλύθηκε από το κούνημα. Γαμηθήκαμε πάνω, κάτω, γυριστά και όρθια... ξεφύγαμε και οι δύο χωρίς να το καταλάβουμε σε ιδιαίτερα γούστα και ηδονές. Τέλεια φάση, από αυτές που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Τα πηδήματα συνέχισαν να πέφτουν βροχή και τις επόμενες μέρες. Κράτησε σχεδόν όλο το καλοκαίρι, μέχρι την εξεταστική της του Σεπτεμβρίου.

Μετά από εκείνο το καλοκαίρι έφυγα για εξωτερικό και τους έχασα. Όταν επέστρεψα μετά από κάτι χρόνια έμαθα ότι ο φίλος είχε σκοτωθεί με το μηχανάκι του. Την κοπέλα την απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι, αν και σποραδικά μάθαινα νέα της μέσω κοινών γνωστών. Ξανασυναντηθήκαμε πριν από κανά πεντάρι χρόνια σε μία εκδήλωση, πλέον σε άλλη πίστα και οι δυο μας...
Φαρμακομούνα η κοπελιά

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Μετα από χρόνια του αποκάλυψε και κάτι ανούσιες ξεπετες που χε κάνει πριν τον γνωρισει με ένα σταθμάρχη κολλητό της κι ένα βιβλιοπώλη που αγόραζε από αυτόν βιβλία καθότι βιβλιοφαγος...
Ο σταθμάρχης φταίει για όλα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom