Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
35.467
Πόντοι
6.186
Φίλε από την ιστορία κατάλαβα ότι έχεις λεφτά ...σου κάθομαι και εγώ εάν θες
Η γκόμενα δούλευε κ έπαιρνε 800ε, στις πρώτες 10-15 μέρες τον είχε εξαφανίσει, της έδινε κάθε μήνα κ ο κολλητός μου άλλα 500ε τα έτρωγε κ αυτά κ μετά μονίμως γκρίνιαζε ότι είναι τσιγκούνης κ δεν της δίνει λεφτά!
Εγώ τότε ήμουν μόνο ναυτικός κ τα καλοκαίρια δούλευα κ barman για το χαβαλέ κ για τις γκόμενες, είχα δλδ λεφτά κ κινούμουν διαφορετικά, τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν ειμαι μπάρμαν! ειμαι ναυτικός 4 μήνες το χρόνο, έχω 2 μαγαζιά κ ένα eshop!
Στην κοπέλα που ήμουν τα τελευταία 4 χρόνια της έδινα 1500ε το μήνα να περνάει γιατί δεν ήθελα να δουλεύει κ όταν χωρίσαμε πριν λίγους μήνες είχε μαζέψει από αυτά τα λεφτά σχεδόν 45000ε κ μου τα έβαλε στην τράπεζα! (εννοείτε ότι τα έστειλα πίσω γιατί ξεφτίλες δεν ήμαστε), εάν ήμουν με την άλλη δεν θα της έφταναν τα 1500.
Διαφορά μεταξύ των γυναικών!

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Ξεκίνησε σαν παιχνίδι.
Θάρρος ή αλήθεια μαζί με ξυδια.
Παραλία ωραία ατμόσφαιρα.
Ο κολλητός θα ερχόταν σε δύο μέρες από το εξωτερικό.
Είχαμε μια καλή φιλική σχέση με την κοπέλα.
Δεν την είχα δει ποτέ πονηρά.
Δεν ήταν άσχημη το αντίθετο μάλιστα.
Ξεκινήσαμε με αλήθειες.
Άρχισε να με ρωτα αν γουσταρα μια φίλη της.
Μετά θάρρος να κάνουμε μαλακίες τύπου κουτσό και να κακαριζουμε.
Μου ζήτησε να χορέψω τουερκ και λύθηκε στα γελια.
Μου χόρεψε κι εκείνη έξαλλα και φάνηκε λίγο το στρινγκακι της.
Δε έδωσα σημασία δε σκέφτηκα πονηρά.
Με ρώτησε αν δεν ήταν σε σχέση με τον κολλητό μου,αν θα την σκεφτομουν πονηρά.
Είπα όχι φυσικά
Δηλαδή με βλέπεις σαν αδερφή σου;
Μου είπε
Βεβαιότατα απάντησα
Δηλαδή αν ήμουν γυμνή μπροστά σου δε θα σου έκανε καμμία διαφορά;
Όχι έλεγα ξανά και ξανά και εκείνη έπινε και γελαγε δυνατά.
Έβγαζε σιγά σιγά τα ρούχα της κι έμεινε με τα εσώρουχα
Έτρεξα να την ντύσω
Της έλεγα να ντυθεί γιατί νοιωθω άβολα
Η αλήθεια είναι όμως ότι μου είχε σηκωθεί τέρμα και προσπαθουσα να το κρύψω.
Ενοιωθα ότι δεν είναι σωστό.
Ενοιωθα τύψεις.
Πάνω στην προσπάθεια μου να της φορέσω τη μπλούζα εκείνη με ακούμπησε κατά λάθος με τον κωλο της και είπε
Ω πωπω τι έχουμε εδώ;
Κατέβηκε κάτω έσκυψε και άρχισε να δακωνει απαλά τον κορμό της καβλωνενης πουτσας μου πάνω από τη βερμούδα που φορούσα.
Το έκανε τόσο τέλεια.
Χωρίς να το καταλάβω μου τον είχε βγάλει έξω και τον είχε βάλει στο στόμα της.
Τον ρουφαγε με μαεστρία.
Δεν άντεξα πολύ και της τα έδωσα στο στόμα.
Τα ήπιε γελώντας.
Εγώ έπεσα κάτω άφωνος.
Οι τύψεις θα με έτρωγαν από εκείνη τη στιγμή και μετά.
Κανεις μας δε το ξαναεθιξε το θέμα
Για ένα χρόνο κοντά απέφευγα να βγω μαζί τους και να συναντήσω το φίλο μου.
Η σχέση του κολλητού προχώρησε μαζί με την κοπελα και έβλεπα ότι τα πήγαιναν τέλεια.
Προσπάθησα να του το πω κάποιες φορές αλλά σκέφτηκα πως ετσι θα ενοιωθα καλά εγώ γιατί θα μου φεύγε το βάρος αλλά θα πλήγωνα τον κολλητό.
Πάνε 20 χρόνια από τότε.
Στο σήμερα έχουν παντρευτεί έχουν και παιδιά.
Ακόμη κάποιες φορές με βαραίνει.
Η σχέση με τα παιδιά είναι εντελώς φιλική και οι αποστάσεις οι πρέπουσες.
Θα ήθελα να γύριζα το χρόνο πίσω να μην έκανα το λαθος να ενδώσω σε κατώτερα ένστικτα.
Αλλά ο χρονος δε γυρίζει πίσω.
Τώρα φυσικά ούτε λόγος να το πω.
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο τύποι μου;
Πώς νοιωσατε;
Η αξία που έχεις σαν άντρας φαίνεται από το πόσο τηρείς τις αρχές σου και δεν τις παραβαίνεις. Δεν πηδάμε η τσιμπούκωνουμε ποτέ γκόμενα αδερφού η κολλητού. Νομος. Η πειθαρχία που έχουμε σαν άντρες είναι το παν. Αυτό και μας διαχωρίζει από τις αντρικές πουτανες. Επίσης δεν την πέφτουμε ποτέ σε γκόμενα που ξέρουμε ότι γουστάρει κολλητός. Εκτός αν μας γουστάρει αυτή οπότε κάνουμε ξηγα στον κολλητό και βλέπουμε ποιος απτους δύο θα κάνει πίσω η την παίρνουμε παρτούζα, για όλα υπάρχει λυση

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.438
Πόντοι
3.436
Ζηλεύω, θα ήθελα να είμαι στην θέση σου, αντε κ στο κεφαλακι μας.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.290
Πόντοι
2.356
Η γκόμενα δούλευε κ έπαιρνε 800ε, στις πρώτες 10-15 μέρες τον είχε εξαφανίσει, της έδινε κάθε μήνα κ ο κολλητός μου άλλα 500ε τα έτρωγε κ αυτά κ μετά μονίμως γκρίνιαζε ότι είναι τσιγκούνης κ δεν της δίνει λεφτά!
Εγώ τότε ήμουν μόνο ναυτικός κ τα καλοκαίρια δούλευα κ barman για το χαβαλέ κ για τις γκόμενες, είχα δλδ λεφτά κ κινούμουν διαφορετικά, τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν ειμαι μπάρμαν! ειμαι ναυτικός 4 μήνες το χρόνο, έχω 2 μαγαζιά κ ένα eshop!
Στην κοπέλα που ήμουν τα τελευταία 4 χρόνια της έδινα 1500ε το μήνα να περνάει γιατί δεν ήθελα να δουλεύει κ όταν χωρίσαμε πριν λίγους μήνες είχε μαζέψει από αυτά τα λεφτά σχεδόν 45000ε κ μου τα έβαλε στην τράπεζα! (εννοείτε ότι τα έστειλα πίσω γιατί ξεφτίλες δεν ήμαστε), εάν ήμουν με την άλλη δεν θα της έφταναν τα 1500.
45000 αν στειλατε ο ενας στον αλλο καλο παλουκι θα σας ριξει το ΣΔΟΕ!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.290
Πόντοι
2.356
Η αξία που έχεις σαν άντρας φαίνεται από το πόσο τηρείς τις αρχές σου και δεν τις παραβαίνεις. Δεν πηδάμε η τσιμπούκωνουμε ποτέ γκόμενα αδερφού η κολλητού. Νομος. Η πειθαρχία που έχουμε σαν άντρες είναι το παν. Αυτό και μας διαχωρίζει από τις αντρικές πουτανες. Επίσης δεν την πέφτουμε ποτέ σε γκόμενα που ξέρουμε ότι γουστάρει κολλητός. Εκτός αν μας γουστάρει αυτή οπότε κάνουμε ξηγα στον κολλητό και βλέπουμε ποιος απτους δύο θα κάνει πίσω η την παίρνουμε παρτούζα, για όλα υπάρχει λυση
δεν υπαρχουν κωδικες τιμης πλεον τυπε. για πολλους (και πολλες) εισαι μαγκας στα ματια τους αν καταφερεις να τον κλεψεις απο τον αλλο... φανερο κερατο δηλαδη και οχι κρυφο!

η ελλειψη ντροπης χαρακτηριζει τις νεοτερες γενιες. και αν πας να τους μαζεψεις θα ακουσεις ατακες : οτι θελω θα κανω. ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις. ας ηταν καλυτερος να με κρατουσε. κλπ κλπ κλπ

καμενα νταλια

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
867
Πόντοι
81
Αφήνει τον πάγο δίπλα να σερβιριστουμε μόνοι μας...
Και μετά κάθεται απέναντι μας σταυροπόδι και μας καμαρώνει να φέρνουμε ζαριές..
Το γεγονός ότι δεν σερβίρει τα παγάκια, υποδηλώνει μια παθητική στάση αναμονής.
Δηλαδή περιμένει από εσένα να κάνεις την πρώτη κίνηση.
Μάλλον αισθάνεται άβολα στην ανάμνηση της ανάρμοστης σχέσης που είχατε.
Υπάρχει πάντα όμως και το σοβαρό ενδεχόμενο να την πονάει η μέση της και να μην μπορεί να σερβίρει, από τα γαμήσια που έχει φάει από τον περιπτερά, τον βενζινά και τους μανάβηδες της γειτονιάς.
Σε κάθε απόφαση σου η κοινότητα του bou , σύσσωμη θα σε στηρίξει.

ΥΓ
Στον φίλο σου πάρε του δώρο ένα βερνίκι
Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν καταλάβει την χρηστικότητα του.
Όταν πιάσουν ομως "μούσλι" τα κέρατα , θα του φανεί χρήσιμο.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.809
Πόντοι
2.306
Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κοινωνική
Πιάνει εύκολα φίλους
Στη γειτονιά την ξέρουν όλοι με το μικρό της.
Είναι κολλητή με τον περιπτερά,τον βενζινα και δύο μανάβηδες αδέλφια.
Πόσες φορές έχει γυρίσει σπίτι από τη δουλειά ο κολλητός και την έχει πετύχει να πίνει καφέ με τον περιπτερά που ήρθε να της φέρει τα περιοδικά που διαβάζει.
Kι ενας Μανωλακης εδω ειχε πολυ κοινωνικη γυναικα, ακομα αναρωτιεται…

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.809
Πόντοι
2.306
Μου έχει τύχει τύπε και σε νοιώθω... Τέλη 10ετίας του 80 με φίλη, γκόμενα φίλου (όχι κολλητού) που με ψιλογούσταρε. Εκείνη φοιτήτρια, εγώ μόλις απολυμένος από το ναυτικό. Γνωριζόμαστε κανα δυάρι χρόνια και ανέκαθεν μου έδειχνε ιδιαίτερη συμπάθεια, αλλά εγώ ήμουν σε σχέση και σημασία δεν της πολυέδινα. Την περίοδο που έγινε η φάση, χρωστούσε αρκετά μαθήματα και μου ζήτησε να τη βοηθήσω με τα μαθηματικά. Ξεκινήσαμε ιδιαίτερα στο πατρικό μου. Ήταν αρχές καλοκαιριού και έλειπαν οι δικοί μου στο εξοχικό τους. Στο τρίτο μάθημα, ξέμεινε να πιούμε ένα κρασί και πάνω στη κουβέντα μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο δικός της είχε σεξουαλικής φύσεως πρόβλημα και παρέμενε μελάτος όσο και αν αυτή προσπαθούσε να τον ερεθίσει, την ικανοποιούσε δε μόνο με στοματικό. Την έπαιξα συμπονετικά, χωρίς να κάνω τον έξυπνο και αφήνοντας να μιλάει αυτή. Προετοίμαζα το έδαφος ώστε να καταλήξει η μεταξύ μας κουβέντα σε σεξ και να νοιώσει ότι αξίζει τον κόπο. Έτσι και έγινε. Γαμηθήκαμε στο σαλόνι, σαν να ήταν η πρώτη και η τελευταία μας φορά, σαν γλυκός αποχαιρετισμός αλλά με νόημα και ουσία, ένα γαμίσι αισθησιακό και παθιασμένο, κάτι σαν αυτό που ένοιωσα ότι της λείπει.

Την επόμενη μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν αυτή που με ρώταγε αν μπορώ να την ξαναδώ ερωτικά. Αλλά αυτή την φορά ήθελε να την ξεσκίσω. Να της βγάλω την πουτανιά από μέσα της. Το είχε μάλλον ανάγκη. Έτσι και έγινε. Βρεθήκαμε στο σπίτι της στο Καλαμάκι και ξεσκιστήκαμε πάνω στο κρεββάτι των γονιών της που σχεδόν διαλύθηκε από το κούνημα. Γαμηθήκαμε πάνω, κάτω, γυριστά και όρθια... ξεφύγαμε και οι δύο χωρίς να το καταλάβουμε σε ιδιαίτερα γούστα και ηδονές. Τέλεια φάση, από αυτές που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Τα πηδήματα συνέχισαν να πέφτουν βροχή και τις επόμενες μέρες. Κράτησε σχεδόν όλο το καλοκαίρι, μέχρι την εξεταστική της του Σεπτεμβρίου.

Μετά από εκείνο το καλοκαίρι έφυγα για εξωτερικό και τους έχασα. Όταν επέστρεψα μετά από κάτι χρόνια έμαθα ότι ο φίλος είχε σκοτωθεί με το μηχανάκι του. Την κοπέλα την απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι, αν και σποραδικά μάθαινα νέα της μέσω κοινών γνωστών. Ξανασυναντηθήκαμε πριν από κανά πεντάρι χρόνια σε μία εκδήλωση, πλέον σε άλλη πίστα και οι δυο μας...
Πες μα τα σημαντικα ρε τυπε….πως πηγε στα Μαθηματικα το κοριτσι? Το περασε το μαθημα?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846
Φίλε από την ιστορία κατάλαβα ότι έχεις λεφτά ...σου κάθομαι και εγώ εάν θες

τύπε πάνθηρα μην είσαι χαζός, ο αίολος κάνεις παπάδες και χωρίς τα 1500 :confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μου έχει τύχει τύπε και σε νοιώθω... Τέλη 10ετίας του 80 με φίλη, γκόμενα φίλου (όχι κολλητού) που με ψιλογούσταρε. Εκείνη φοιτήτρια, εγώ μόλις απολυμένος από το ναυτικό. Γνωριζόμαστε κανα δυάρι χρόνια και ανέκαθεν μου έδειχνε ιδιαίτερη συμπάθεια, αλλά εγώ ήμουν σε σχέση και σημασία δεν της πολυέδινα. Την περίοδο που έγινε η φάση, χρωστούσε αρκετά μαθήματα και μου ζήτησε να τη βοηθήσω με τα μαθηματικά. Ξεκινήσαμε ιδιαίτερα στο πατρικό μου. Ήταν αρχές καλοκαιριού και έλειπαν οι δικοί μου στο εξοχικό τους. Στο τρίτο μάθημα, ξέμεινε να πιούμε ένα κρασί και πάνω στη κουβέντα μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο δικός της είχε σεξουαλικής φύσεως πρόβλημα και παρέμενε μελάτος όσο και αν αυτή προσπαθούσε να τον ερεθίσει, την ικανοποιούσε δε μόνο με στοματικό. Την έπαιξα συμπονετικά, χωρίς να κάνω τον έξυπνο και αφήνοντας να μιλάει αυτή. Προετοίμαζα το έδαφος ώστε να καταλήξει η μεταξύ μας κουβέντα σε σεξ και να νοιώσει ότι αξίζει τον κόπο. Έτσι και έγινε. Γαμηθήκαμε στο σαλόνι, σαν να ήταν η πρώτη και η τελευταία μας φορά, σαν γλυκός αποχαιρετισμός αλλά με νόημα και ουσία, ένα γαμίσι αισθησιακό και παθιασμένο, κάτι σαν αυτό που ένοιωσα ότι της λείπει.

Την επόμενη μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν αυτή που με ρώταγε αν μπορώ να την ξαναδώ ερωτικά. Αλλά αυτή την φορά ήθελε να την ξεσκίσω. Να της βγάλω την πουτανιά από μέσα της. Το είχε μάλλον ανάγκη. Έτσι και έγινε. Βρεθήκαμε στο σπίτι της στο Καλαμάκι και ξεσκιστήκαμε πάνω στο κρεββάτι των γονιών της που σχεδόν διαλύθηκε από το κούνημα. Γαμηθήκαμε πάνω, κάτω, γυριστά και όρθια... ξεφύγαμε και οι δύο χωρίς να το καταλάβουμε σε ιδιαίτερα γούστα και ηδονές. Τέλεια φάση, από αυτές που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Τα πηδήματα συνέχισαν να πέφτουν βροχή και τις επόμενες μέρες. Κράτησε σχεδόν όλο το καλοκαίρι, μέχρι την εξεταστική της του Σεπτεμβρίου.

Μετά από εκείνο το καλοκαίρι έφυγα για εξωτερικό και τους έχασα. Όταν επέστρεψα μετά από κάτι χρόνια έμαθα ότι ο φίλος είχε σκοτωθεί με το μηχανάκι του. Την κοπέλα την απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι, αν και σποραδικά μάθαινα νέα της μέσω κοινών γνωστών. Ξανασυναντηθήκαμε πριν από κανά πεντάρι χρόνια σε μία εκδήλωση, πλέον σε άλλη πίστα και οι δυο μας...
Καπετάνιε μας ταξίδεψες. :woldman:

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.797
Πόντοι
1.196
Ηταν ψιλοσκοτεινα τυπε...
Κυριως κοιταζα το σωμα της που ειχε γονατισει κατω με ανοιχτα τα ποδια και με ρουφαγε...ενω το μπλε στριγκ της τονιζε πολυ προκλητικα τον κωλο της...
Το μονο που ενοιωθα ηταν το ρουφηγμα και τις κυκλικες κινησεις της γλωσσας της ενω ακουγα το ηχητικο της πιπας...
Αδυνατο να το κοψω...
Ρε πουστηδες που θυμάστε το χρωμα από το βρακί 20 χρόνια μετά.. Πες, πως τα αστέρια έλαμπαν στον ουρανό και ο ήχος από το κύμα συνόδευε την μουσική της γλώσσας, ενώ μια παρδαλή χελώνα σας κοιτούσε με λαγνεία...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846
Ρε πουστηδες που θυμάστε το χρωμα από το βρακί 20 χρόνια μετά.. Πες, πως τα αστέρια έλαμπαν στον ουρανό και ο ήχος από το κύμα συνόδευε την μουσική της γλώσσας, ενώ μια παρδαλή χελώνα σας κοιτούσε με λαγνεία...
τύπε είναι αυτές οι στιγμές ορόσημο στη ζωή ενός άνδρα που δεν ξεχνιώνται...:confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
... το μόνο που με χάλασε ήταν στο μάθημα μαθηματικών που σου έλεγε τον πόνο της για τον μελάτο γκόμενο.
Δεν ήταν σωστό να την βγάλεις και να την παίξεις.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846
θέμα ταμάμ με το πιο κάτω περί φιλίας :confused::confused::confused:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.339
Πόντοι
2.646
Τυπε, δεν μιλάς καλά.

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
5.346
Πόντοι
1.056
Ξεκίνησε σαν παιχνίδι.
Θάρρος ή αλήθεια μαζί με ξυδια.
Παραλία ωραία ατμόσφαιρα.
Ο κολλητός θα ερχόταν σε δύο μέρες από το εξωτερικό.
Είχαμε μια καλή φιλική σχέση με την κοπέλα.
Δεν την είχα δει ποτέ πονηρά.
Δεν ήταν άσχημη το αντίθετο μάλιστα.
Ξεκινήσαμε με αλήθειες.
Άρχισε να με ρωτα αν γουσταρα μια φίλη της.
Μετά θάρρος να κάνουμε μαλακίες τύπου κουτσό και να κακαριζουμε.
Μου ζήτησε να χορέψω τουερκ και λύθηκε στα γελια.
Μου χόρεψε κι εκείνη έξαλλα και φάνηκε λίγο το στρινγκακι της.
Δε έδωσα σημασία δε σκέφτηκα πονηρά.
Με ρώτησε αν δεν ήταν σε σχέση με τον κολλητό μου,αν θα την σκεφτομουν πονηρά.
Είπα όχι φυσικά
Δηλαδή με βλέπεις σαν αδερφή σου;
Μου είπε
Βεβαιότατα απάντησα
Δηλαδή αν ήμουν γυμνή μπροστά σου δε θα σου έκανε καμμία διαφορά;
Όχι έλεγα ξανά και ξανά και εκείνη έπινε και γελαγε δυνατά.
Έβγαζε σιγά σιγά τα ρούχα της κι έμεινε με τα εσώρουχα
Έτρεξα να την ντύσω
Της έλεγα να ντυθεί γιατί νοιωθω άβολα
Η αλήθεια είναι όμως ότι μου είχε σηκωθεί τέρμα και προσπαθουσα να το κρύψω.
Ενοιωθα ότι δεν είναι σωστό.
Ενοιωθα τύψεις.
Πάνω στην προσπάθεια μου να της φορέσω τη μπλούζα εκείνη με ακούμπησε κατά λάθος με τον κωλο της και είπε
Ω πωπω τι έχουμε εδώ;
Κατέβηκε κάτω έσκυψε και άρχισε να δακωνει απαλά τον κορμό της καβλωνενης πουτσας μου πάνω από τη βερμούδα που φορούσα.
Το έκανε τόσο τέλεια.
Χωρίς να το καταλάβω μου τον είχε βγάλει έξω και τον είχε βάλει στο στόμα της.
Τον ρουφαγε με μαεστρία.
Δεν άντεξα πολύ και της τα έδωσα στο στόμα.
Τα ήπιε γελώντας.
Εγώ έπεσα κάτω άφωνος.
Οι τύψεις θα με έτρωγαν από εκείνη τη στιγμή και μετά.
Κανεις μας δε το ξαναεθιξε το θέμα
Για ένα χρόνο κοντά απέφευγα να βγω μαζί τους και να συναντήσω το φίλο μου.
Η σχέση του κολλητού προχώρησε μαζί με την κοπελα και έβλεπα ότι τα πήγαιναν τέλεια.
Προσπάθησα να του το πω κάποιες φορές αλλά σκέφτηκα πως ετσι θα ενοιωθα καλά εγώ γιατί θα μου φεύγε το βάρος αλλά θα πλήγωνα τον κολλητό.
Πάνε 20 χρόνια από τότε.
Στο σήμερα έχουν παντρευτεί έχουν και παιδιά.
Ακόμη κάποιες φορές με βαραίνει.
Η σχέση με τα παιδιά είναι εντελώς φιλική και οι αποστάσεις οι πρέπουσες.
Θα ήθελα να γύριζα το χρόνο πίσω να μην έκανα το λαθος να ενδώσω σε κατώτερα ένστικτα.
Αλλά ο χρονος δε γυρίζει πίσω.
Τώρα φυσικά ούτε λόγος να το πω.
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο τύποι μου;
Πώς νοιωσατε;
αφού δεν εδωσες και στον κολλητό...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Μεγάλε,τον κολλητό σου τον έχεις "τεστάρει" σε δύσκολη κατάσταση;Είναι κολλητός ή ευκαιριακά κολλητός;Είχα κι εγώ έναν κολλητό αλλά σε μια δύσκολη στιγμή προτίμησε την ευκολία του και μόνο...Ευτυχώς ο κολλητός μου τώρα είναι τεσταρισμένος σε δύσκολες καταστάσεις και προτιμά ν΄αφήσει το παιδί του να τρέξει για κάτι που θέλω και είναι ανάγκη,και φυσικά ανταποδίδω όταν χρειαστεί.
Δεν αρκεί να βγαίνεις συχνά για καφέ/ποτό με κάποιον για να θεωρηθεί κολλητός.Είσαι σίγουρος ότι αν το χρειαστείς στις 3 τα ξημερώματα θα παρατήσει τα πάντα να έρθει να σε βοηθήσει;Αυτός είναι ο κολλητός...Άσε που ξέρω "κολλητούς" που όταν βρήκαν ευκαιρία να κερδίσουν ξέχασαν τα κολλητηλίκια με τη μία.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.930
Πόντοι
3.506
... το μόνο που με χάλασε ήταν στο μάθημα μαθηματικών που σου έλεγε τον πόνο της για τον μελάτο γκόμενο.
Δεν ήταν σωστό να την βγάλεις και να την παίξεις.
Δεν έπαιξα το πούτσο, αλίμονο... μεταφορικά το λέω... τις προθέσεις/ορέξεις της κοπέλας έπαιξα προς όφελός μου.:wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom