Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.982
Πόντοι
1.346
Νηματοθέτη, μην μασάς είσαι σκληρός μύστης:headbaning2:
Το πρωί άνοιξα θέμα αρβάλας @enduro @Odin_ ακούν :think: σχετικό με τα κέρματα που σκέφτομαι να αφήνω μετά την πράξη και το διέγραψαν μετά από λίγο.
Αυτό θα έχει και συνέπειες - αν ξαναδείτε σκορ σφυρίξτε μου κλέφτικα, η Ntountabet πάντα στις ελπάξεις του αγώνα υπέρ των έξυπνων και υποτακτικών κοριτσιών :headbaning1:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.443
Πόντοι
206
Άσχετο, αλλά θυμάμαι μια πουτάνα που είχα περάσει μαζί της στο δωμάτιο, όταν μου έπαιρνε πίπα από κάποια στιγμή είχε αρκετή ώρα στο στόμα της το άκρο του προφυλακτικού όπου συλλέγεται το σπέρμα. Προφανώς επειδή δεν είχε επαφή με το πέος μου δεν υπήρχε ευχαρίστηση από μεριάς μου και την ρωτάω "τι κάνεις;"
Εκ των υστέρων χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι η κοπέλα "έτρωγε" την άκρη του προφυλακτικού, για να έχει πιθανότητες να μείνει έγκυος :undecided-old: Τι νομίζετε εσείς;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.029
Πόντοι
6.236
Θυμήθηκα τώρα, μια κριτική που διάβασα τις προάλλες με τύπο που ενώ κανόνισε να περάσει σε μπουρδέλο με ξανθιά ύπαρξη, ρώτησε την τσατσά αν δέχεται, έναντι αμοιβής, να τους πάρει μάτι. Η τσατσά, με το που της το είπε, έφυγε μέσα στα νεύρα και η ξανθιά, όταν πέρασε στο δωμάτιο, του είπε "Δεν ντρέπεσαι; Αυτή είναι γιαγιά σου!"
Και με αυτόν έκλαψα!:2funny: Γεια σου, τυπάρα!!

Τελευταία τροποποίηση:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Όταν μπαίνω στο δωμάτιο του μπουρδέλου και όσο περιμένω την πόρνη ψάχνω στο καλαθάκι να βρω καπότες με χύσια να δω πόσο την έχυσαν οι συναγωνιστές.
Αυτό με καυλώνει.
Έχω προτείνει σε πουτάνα να κρατάει το καλάθι ενώ με καβαλάει και όταν χύνω να μου το φέρει καπέλο με τα κωλόχαρτα και τις χρησιμοποιημένες καπότες!
Δε δέχτηκε με θεώρησε ανώμαλο.
Έχω προτείνει σε άλλη να τη γαμήσω στα 4 ενώ βοσκάει στο καλάθι με τις καπότες...
Άλλος κανείς με αυτό το φετιχ συναγωνιστές μου;
Ψόφα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Όταν μπαίνω στο δωμάτιο του μπουρδέλου και όσο περιμένω την πόρνη ψάχνω στο καλαθάκι να βρω καπότες με χύσια να δω πόσο την έχυσαν οι συναγωνιστές.
Αυτό με καυλώνει.
Έχω προτείνει σε πουτάνα να κρατάει το καλάθι ενώ με καβαλάει και όταν χύνω να μου το φέρει καπέλο με τα κωλόχαρτα και τις χρησιμοποιημένες καπότες!
Έχω προτείνει σε άλλη να τη γαμήσω στα 4 ενώ βοσκάει στο καλάθι με τις καπότες...
Με αυτό το φετίχ όχι , αλλά ας πούμε κανένα άλλο περίεργο (η μπορεί και όχι τόσο περίεργο) ... καμιά φορά αμα με πιάσει ρίχνω κανένα κατούρημα στο ντουζ.

Αν είχαν προνοήσει να βάζανε καμιά λεκάνη μέσα στο δωμάτιο θα το έκανα εκεί , αν και μάλλον θα ήταν λίγο αντιαισθητικό να είναι δίπλα η λεκάνη εκεί που γαμάς.

Άρα το καλύτερο πιστεύω πως θα ήταν σε ξεχωριστό δωματιάκι κολλητά με το δωμάτιο , ας ηταν και 1 χ 1.

Επίσης καμιά φορά αν τελειώνοντας το ντούζ έχω ρίξει νερά έξω , τα μαζεύω με χαρτί ... παρομοίως αν υπήρχε σφουγγαρίστρα θα τα έπαιρνα με αυτήν :P

Εκτός βέβαια αν με προλάβει η κοπελιά και μπεί στο δωμάτιο πρίν τελειώσω το ντούζ , οπότε άκυρο το παραπάνω.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.402
Πόντοι
11.146
Το πρωί άνοιξα θέμα αρβάλας @enduro @Odin_ ακούν :think: σχετικό με τα κέρματα που σκέφτομαι να αφήνω μετά την πράξη και το διέγραψαν μετά από λίγο.
Αυτό θα έχει και συνέπειες - αν ξαναδείτε σκορ σφυρίξτε μου κλέφτικα, η Ntountabet πάντα στις ελπάξεις του αγώνα υπέρ των έξυπνων και υποτακτικών κοριτσιών :headbaning1:
....ωπα μαγκα μου τι εγινε, επεσε μαυρο????? :think::think::think:
Μαλλον επρεπε να το βαλεις στην κατηγορια με τα "Οικονομικα" :cheesy::cheesy::cheesy:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.294
Πόντοι
2.256
Τύπε @troubaman αν ανέβασες αυτό το έπος Παρασκευή, δηλαδή για την Κυριακή τι μας ετοιμάζεις;;;;

:cheesy::cheesy::cheesy:

Κάποτε σε τσοντοσάιτ, μου είχε στείλει μήνυμα ένας μερακλής, να μου πληρώνει 5 ή 10 ευρώ, δε θυμάμαι και να του στέλνω χυμένες καπότες να ρουφάει!!! Έτσι την έβρισκε λέει :headbang:

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
332
Πόντοι
21
Αυτό με καυλώνει.
Εμενα η κυρία μου με βάζει να τα τρώω τα χυσια…. Καβλα μεγάλη

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τύπε @troubaman αν ανέβασες αυτό το έπος Παρασκευή, δηλαδή για την Κυριακή τι μας ετοιμάζεις;;;;

Κάποτε σε τσοντοσάιτ, μου είχε στείλει μήνυμα ένας μερακλής, να μου πληρώνει 5 ή 10 ευρώ, δε θυμάμαι και να του στέλνω χυμένες καπότες να ρουφάει!!! Έτσι την έβρισκε λέει :headbang:
Σαν γυαλιστερες με λεμονακι θα τις ειχε λιμπιστει ο τυπος :2funny:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Άσχετο, αλλά θυμάμαι μια πουτάνα που είχα περάσει μαζί της στο δωμάτιο, όταν μου έπαιρνε πίπα από κάποια στιγμή είχε αρκετή ώρα στο στόμα της το άκρο του προφυλακτικού όπου συλλέγεται το σπέρμα. Προφανώς επειδή δεν είχε επαφή με το πέος μου δεν υπήρχε ευχαρίστηση από μεριάς μου και την ρωτάω "τι κάνεις;"
Εκ των υστέρων χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι η κοπέλα "έτρωγε" την άκρη του προφυλακτικού, για να έχει πιθανότητες να μείνει έγκυος :undecided-old: Τι νομίζετε εσείς;
Ποιος ξερει τι προσπαθουσε να κανει η δολια...
Το προφυλακτικο δεν "τρωγεται" ευκολα.
Θελει να χει πολυ κοφτερα δοντια.
Ακυρο παντως φιλε αυτο που εκανε χαχα
Εχω ακουσει ιστοριες για πουτανες της παλιας εποχης που για να ξεφυγουν απο τη δουλεια προσπαθουσαν να γκαστρωθουν.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Εσενα δε θα σε βρισω γιατι σου εχω μια αλφα εκτιμηση.
Ομως θα σου δωσω μια συμβουλη:
Προσεχε τι ευχεσαι για τους αλλους.
Μπορει να σου γυρισει μπουμερανγκ.
Φιλικα:hi:
ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Αυτό με καυλώνει.

Όταν διάβασα τον τίτλο νόμιζα ότι θα έγραφες ότι κλέβεις καπότες από το μπουρδέλο.

Ότι ψάχνεις δηλαδή το καλαθάκι με τις σφραγισμένες καποτες και τσιμπάς αυτές που δεν έχεις.

Δεν πιστεύω ότι κάνεις αυτά που γράφεις αλλά εάν τα κάνεις δεν κρίνω.

Καλή απόλαυση.

:vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.294
Πόντοι
2.256
Θυμήθηκα τώρα, μια κριτική που διάβασα τις προάλλες με τύπο που ενώ κανόνισε να περάσει σε μπουρδέλο με ξανθιά ύπαρξη, ρώτησε την τσατσά αν δέχεται, έναντι αμοιβής, να τους πάρει μάτι. Η τσατσά, με το που της το είπε, έφυγε μέσα στα νεύρα και η ξανθιά, όταν πέρασε στο δωμάτιο, του είπε "Δεν ντρέπεσαι; Αυτή είναι γιαγιά σου!"
Και με αυτόν έκλαψα!:2funny: Γεια σου, τυπάρα!!
Δεν έχεις προλάβει Τακμαν;;;;

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Καλοοοό
Κάτι σα πουμμπουαρ στην πόρνη ας πούμε με έξυπνο και συμβολικό τρόπο
Παραμονές Πρωτοχρονιάς εχω ζητήσει να χώσω δίευρω σε κώλο πουτάνας...κάτι σα τυχερό φλουρί...για να το βρει ο τυχερός επόμενος...και μου αρνήθηκε.
"Δεν έχεις ακούσει για πίπα κώλο μωρό μου;"της λέω
"Ε εδώ θα κάναμε πίτα κώλο"
:wanker::cum:

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
865
Πόντοι
86
Αυτό με καυλώνει.

Κατουρήθηκα στα γέλια ρε!!! :cheesy::2funny::2funny:

εσύ είσαι ο παλιός troubakis ή παραπλήσιο username?
νομίζω πως είναι θέμα παρωδία αυτού που άνοιξα εγώ και πολλοί δεν το κατάλαβαν, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...

εν τω μεταξύ εννοείται αυτή είναι κλασική φαντασίωση γκέι, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ γιατί θα αηδιάσουν πάλι οι φίλοι της σελίδας... :rolleyes:

Τελευταία τροποποίηση:

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
865
Πόντοι
86

Βρε λες να βγούμε και γνωστοί εμείς οι δύο σε λίγο καιρό? :rolleyes::grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αυτό με καυλώνει.

Ένα αστέρι γεννιέται ..... τρέμει ο @tellystalone6969 ......

Τύπε πας για MR MALAKAS 2024 ..... :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256
Εμβόλιο εχει γίνει;

Stories