Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 308K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.567
Πόντοι
9.297
"Home alone" τώρα στο Σταρ για όλους τους "Home alone" και ιδίως για αυτούς που φοβούνται να βγουν έξω μόνοι τους.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.157
Πόντοι
746
αυτο ηταν ολο;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.730
Πόντοι
14.936
Σήμερα ξύπνησα στους εμετούς μου από το χθεσινό Χριστουγεννιάτικο μεθύσι, δίπλα από ενα σκουπιδοτενεκέ
Σκουπίστηκα πρόχειρα με κάτι μεταχειρισμένα μουνόπανα που βρήκα και κατευθύνθηκα στο πλησιέστερο take away καφε για να σταξω λιγο καφεινη στο σωμα μου.
Η εκφραση αηδιας ηταν εκδηλα ζωγραφισμενη στη φατσα του πρωινου μπαρίστα όταν μ αντίκρυσε:rockon:
Βρωμοκοπούσα αλκοολ απο χιλιομετρα.
Στην πρωτη γουλια καφε,ενοιωσα το ματι μου ν ανοιγει και το καυλι μου να αιματωνεται ζητωντας φτηνο κρεας να γαμησει...:zfuck::fuck1:
Κι εκεινη τη στιμη προεκυψε στο νου μου το ερώτημα:
Ειμαι ενας ρομαντικος φτωχος και μονος μπουρδελιαρης...
Ποσο ναυαγιο παιζει να μαι;
Πατησα την σελιδα στο bou και συμφωνησε μαζι μου:
"Γαμηθηκε ο σερβερ ναυάγιο..."
Νομισα μιλά σε μενανε...κι ενα δακρυ κυλησε στο αξυριστο μπαρουτοκαπνισμενο μου μαγουλο...
"ΝΑΙ ΡΕ"
Βρωντοφωναξα σε κατι πουτανακια εκει κοντα
"ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΓΑΓΙΟ και ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ"!
Χρονια Πολλα σε ολα τα ναυαγια του σαιτ!
Με υγεια!:headbang2:
Αψογος για αλλη μια φορα...
Οτι το καλυτερο...
Χρονια πολλα σε ολους μας...
Σε ολο τον κοσμο...
Υγεια και ολα τα αλλα βρισκονται...:hi:

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
948
Πόντοι
81
Σήμερα ξύπνησα στους εμετούς μου από το χθεσινό Χριστουγεννιάτικο μεθύσι, δίπλα από ενα σκουπιδοτενεκέ
Σκουπίστηκα πρόχειρα με κάτι μεταχειρισμένα μουνόπανα που βρήκα και κατευθύνθηκα στο πλησιέστερο take away καφε για να σταξω λιγο καφεινη στο σωμα μου.
Η εκφραση αηδιας ηταν εκδηλα ζωγραφισμενη στη φατσα του πρωινου μπαρίστα όταν μ αντίκρυσε:rockon:
Βρωμοκοπούσα αλκοολ απο χιλιομετρα.
Στην πρωτη γουλια καφε,ενοιωσα το ματι μου ν ανοιγει και το καυλι μου να αιματωνεται ζητωντας φτηνο κρεας να γαμησει...:zfuck::fuck1:
Κι εκεινη τη στιμη προεκυψε στο νου μου το ερώτημα:
Ειμαι ενας ρομαντικος φτωχος και μονος μπουρδελιαρης...
Ποσο ναυαγιο παιζει να μαι;
Πατησα την σελιδα στο bou και συμφωνησε μαζι μου:
"Γαμηθηκε ο σερβερ ναυάγιο..."
Νομισα μιλά σε μενανε...κι ενα δακρυ κυλησε στο αξυριστο μπαρουτοκαπνισμενο μου μαγουλο...
"ΝΑΙ ΡΕ"
Βρωντοφωναξα σε κατι πουτανακια εκει κοντα
"ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΓΑΓΙΟ και ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ"!
Χρονια Πολλα σε ολα τα ναυαγια του σαιτ!
Με υγεια!:headbang2:
Χρόνια πολλά μυστη(ες). Μη ξεχνάς ότι τα μεγαλύτερα ναυάγια είναι αυτά που διαχρονικά προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο κάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθουν να δουν από κοντά ένα ναυάγιο στη Ζακυνθο και να βγάλουν φωτογραφίες. Το πιο γνωστό καράβι σε όλο τον κόσμο ανάμεσα σε εκατομμύρια αλλά είναι ένα.... ναυάγιο, ο Τιτανικός. Πάντα τα ναυάγια θα είναι πόλος έλξης είτε πρόκειται για καράβια είτε για ανθρώπους, έχουν αυτό το μυστήριο που εξάπτει τη φαντασία και σε κάνουν να θέλεις να τα εξερευνήσεις γιατί κρύβουν ιστορίες συναρπαστικές και ανείπωτες

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Αψογος για αλλη μια φορα...
Οτι το καλυτερο...
Χρονια πολλα σε ολους μας...
Σε ολο τον κοσμο...
Υγεια και ολα τα αλλα βρισκονται...:hi:
Χρόνια πολλά Αρχοντα μου!Υγεια!Κι ολα τ αλλα φτιαχνουν...:hi:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Χρόνια πολλά μυστη(ες). Μη ξεχνάς ότι τα μεγαλύτερα ναυάγια είναι αυτά που διαχρονικά προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο κάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθουν να δουν από κοντά ένα ναυάγιο στη Ζακυνθο και να βγάλουν φωτογραφίες. Το πιο γνωστό καράβι σε όλο τον κόσμο ανάμεσα σε εκατομμύρια αλλά είναι ένα.... ναυάγιο, ο Τιτανικός. Πάντα τα ναυάγια θα είναι πόλος έλξης είτε πρόκειται για καράβια είτε για ανθρώπους, έχουν αυτό το μυστήριο που εξάπτει τη φαντασία και σε κάνουν να θέλεις να τα εξερευνήσεις γιατί κρύβουν ιστορίες συναρπαστικές και ανείπωτες
Χρόνια πολλά αρχηγέ μου!
Μου αρέσει το σκεπτικό σου!
Η ζωη ειναι επιλογες και τυχη!
Κατα τ αλλα τα ναυαγια εχουν μια καλτ γοητεια και πολλες βιωματικες ιστοριες να αφηγηθουν!
Πολλοι θα πουν "να ευχεσαι να ειναι μακρυς ο δρομος για την Ιθακη"
Εγω θα σου πω "γαμα την Ιθακη" ριξε και μια πουτσα στην Πηνελοπη και τραβα για αλλα μερη...εχοντας παντα στο νου τα ρισκα μα και τα ωφελη μιας τετοιας ζωης!:headbang2:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Πως θα θελα να περνάω τα απογεύματα εγώ και ο κολλητός μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συνημμένα

• Screenshot_2023-12-28-16-04-48-110_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-28-16-04-48-110_com.miui.gallery.jpg
    690,9 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
...και πως τα περνάμε τελικά...

Συνημμένα

• Screenshot_2023-12-28-16-04-00-033_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-28-16-04-00-033_com.miui.gallery.jpg
    423,2 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Όταν μπαίνω στο δωμάτιο του μπουρδέλου και όσο περιμένω την πόρνη ψάχνω στο καλαθάκι να βρω καπότες με χύσια να δω πόσο την έχυσαν οι συναγωνιστές.
Αυτό με καυλώνει.
Έχω προτείνει σε πουτάνα να κρατάει το καλάθι ενώ με καβαλάει και όταν χύνω να μου το φέρει καπέλο με τα κωλόχαρτα και τις χρησιμοποιημένες καπότες!
Δε δέχτηκε με θεώρησε ανώμαλο.
Έχω προτείνει σε άλλη να τη γαμήσω στα 4 ενώ βοσκάει στο καλάθι με τις καπότες...
Άλλος κανείς με αυτό το φετιχ συναγωνιστές μου;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.961
Πόντοι
3.846
Όταν μπαίνω στο δωμάτιο του μπουρδέλου και όσο περιμένω την πόρνη ψάχνω στο καλαθάκι να βρω καπότες με χύσια να δω πόσο την έχυσαν οι συναγωνιστές.
Αυτό με καυλώνει.
Έχω προτείνει σε πουτάνα να κρατάει το καλάθι ενώ με καβαλάει και όταν χύνω να μου το φέρει καπέλο με τα κωλόχαρτα και τις χρησιμοποιημένες καπότες!
Έχω προτείνει σε άλλη να τη γαμήσω στα 4 ενώ βοσκάει στο καλάθι με τις καπότες...
Eίσαι πολύ μπροστά από την εποχή σου. Δε σε καταλαβαίνουν, είσαι ο Λάνθιμος του σεξ.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Εχω φτασει σε σημειο να τρεμουν τα ποδια μου απο καυλα απλα και μονο βλεποντας το καλαθακι!
Εχω παει σε πορνειο και εχω περασει κατευθειαν μεσα στα δωματια να παρω ματι τα καλαθακια με τα κωλοχαρτα και τις καποτες!
Χωρις καν να με νοιαξει να δω την κοπελα!
Κι αν μου εκανε κεφι κανενα καλαθακι πληρωνα με τρεμαμενα χερια την απορημενη τσατσα και περναγα στο δωματιο με το καλαθακι που με αναστατωνε!

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.161
Πόντοι
2.696

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.161
Πόντοι
2.696
Αυτό με καυλώνει.
Ψηλέ, το έχεις πάει σε άλλο level...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom