Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 308K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.162
Πόντοι
2.696
Μήπως σου έμεινε απωθημένο, από την παιδική - εφηβική ηλικία;
Εμένα ένας συμμαθητής μου για πλάκα στο γυμνάσιο μου φόρεσε καπέλο το καλάθι της τάξης...

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.162
Πόντοι
2.696
Όταν μπαίνω στο δωμάτιο του μπουρδέλου και όσο περιμένω την πόρνη ψάχνω στο καλαθάκι να βρω καπότες με χύσια να δω πόσο την έχυσαν οι συναγωνιστές.
Αυτό με καυλώνει.
Έχω προτείνει σε πουτάνα να κρατάει το καλάθι ενώ με καβαλάει και όταν χύνω να μου το φέρει καπέλο με τα κωλόχαρτα και τις χρησιμοποιημένες καπότες!
Δε δέχτηκε με θεώρησε ανώμαλο.
Έχω προτείνει σε άλλη να τη γαμήσω στα 4 ενώ βοσκάει στο καλάθι με τις καπότες...
Άλλος κανείς με αυτό το φετιχ συναγωνιστές μου;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
Όταν μπαίνω στο δωμάτιο του μπουρδέλου και όσο περιμένω την πόρνη ψάχνω στο καλαθάκι να βρω καπότες με χύσια να δω πόσο την έχυσαν οι συναγωνιστές.
Αυτό με καυλώνει.
Έχω προτείνει σε πουτάνα να κρατάει το καλάθι ενώ με καβαλάει και όταν χύνω να μου το φέρει καπέλο με τα κωλόχαρτα και τις χρησιμοποιημένες καπότες!
Έχω προτείνει σε άλλη να τη γαμήσω στα 4 ενώ βοσκάει στο καλάθι με τις καπότες...

τυπε εγω μπαινω στο μπουρδελακι και ψαχνω μηπως βρω κανενα δεκαλεπτο εικοσαλεπτο στο πατωμα να παω στο φουρνο να παρω ψωμακι :dunno::confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
Εχω φτασει σε σημειο να τρεμουν τα ποδια μου απο καυλα απλα και μονο βλεποντας το καλαθακι!
Εχω παει σε πορνειο και εχω περασει κατευθειαν μεσα στα δωματια να παρω ματι τα καλαθακια με τα κωλοχαρτα και τις καποτες!
Χωρις καν να με νοιαξει να δω την κοπελα!
Κι αν μου εκανε κεφι κανενα καλαθακι πληρωνα με τρεμαμενα χερια την απορημενη τσατσα και περναγα στο δωματιο με το καλαθακι που με αναστατωνε!

τυπε εχουμε τηλεφωνο απο κανενα καλαθακι; :think::confused::confused::confused:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Αγιε μου Βασιλη,αν εισαι μελος και με ακους...φετος ημουν καλο παιδι.
Στα φυλης 84 που εισαι τσατσος,ασε τα καλαθακια να γεμισουν μεχρι πανω οταν θα ρθω να επισκεφτω τον οικο σου...:wanker::wanker::headbang2:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.607
Πόντοι
2.606
Αυτό με καυλώνει.
...εντυπωση μου κανει :coffee:

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.195
Πόντοι
1.056
Γτ δε πας στο επόμενο level;;
Παρακολουθα τη πουτανα όταν χέζει να δεις πόσο άνετα βγαίνουν για να κτλβς πόσο την έχουν ξεκωλιασει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.332
Πόντοι
25.467
Αυτό με καυλώνει.

Εξόχως ντανταϊστικό. Δημιουργείτε σχολή.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.501
Πόντοι
1.446
Τύπε πρόσοχε τα καλαθάκια μην βγεί τίποτα από κει και τρέχεις μετά:confused::confused::confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.138
Πόντοι
6.236
Αυτό με καυλώνει.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Κλαίωωωωω!!

Σε έχω καταλάβει...κλιμακώνεις μέχρι 31/12 για να σκάσει το Πρωτοχρονιάτικο!
Φτιάξε μας κι άλλο, Trouba!!!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.001
Πόντοι
3.786
Σουρρεαλιστικό με δοσεις πορνορομαντισμου θα λεγα :wanker:
Όπως και να χει είναι ένα ζωντανό κείμενα που ενώ δεν μετέρχεται πολύπλοκες αισθητικές διευθετήσεις ταυτόχρονα αποφεύγει να πέσει στην παγίδα του φορμαλισμού και της υπεραπλούστευσης.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Αυτό με καυλώνει.
τρουμπα...μαζεψε ολες αυτες τις σκεψεις που εχεις γραψει εδω μεσα και γραψε ενα βιβλιο.Εχεις φοβερη φαντασια.Παρολα αυτα δε σε θεωρω ασχετο απο γυναίκες.Αυτο στο αναγνωριζω

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.352
Πόντοι
2.596
Νηματοθέτη, μην μασάς είσαι σκληρός μύστης:headbaning2:
Το πρωί άνοιξα θέμα αρβάλας @enduro @Odin_ ακούν :think: σχετικό με τα κέρματα που σκέφτομαι να αφήνω μετά την πράξη και το διέγραψαν μετά από λίγο.
Αυτό θα έχει και συνέπειες - αν ξαναδείτε σκορ σφυρίξτε μου κλέφτικα, η Ntountabet πάντα στις ελπάξεις του αγώνα υπέρ των έξυπνων και υποτακτικών κοριτσιών :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom