You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα αστεία του troubaman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 308K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.162
- Πόντοι
- 2.696
Όταν μπαίνω στο δωμάτιο του μπουρδέλου και όσο περιμένω την πόρνη ψάχνω στο καλαθάκι να βρω καπότες με χύσια να δω πόσο την έχυσαν οι συναγωνιστές.
Αυτό με καυλώνει.
Έχω προτείνει σε πουτάνα να κρατάει το καλάθι ενώ με καβαλάει και όταν χύνω να μου το φέρει καπέλο με τα κωλόχαρτα και τις χρησιμοποιημένες καπότες!
Δε δέχτηκε με θεώρησε ανώμαλο.
Έχω προτείνει σε άλλη να τη γαμήσω στα 4 ενώ βοσκάει στο καλάθι με τις καπότες...
Άλλος κανείς με αυτό το φετιχ συναγωνιστές μου;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.857
- Πόντοι
- 3.656
Όταν μπαίνω στο δωμάτιο του μπουρδέλου και όσο περιμένω την πόρνη ψάχνω στο καλαθάκι να βρω καπότες με χύσια να δω πόσο την έχυσαν οι συναγωνιστές.
Αυτό με καυλώνει.
Έχω προτείνει σε πουτάνα να κρατάει το καλάθι ενώ με καβαλάει και όταν χύνω να μου το φέρει καπέλο με τα κωλόχαρτα και τις χρησιμοποιημένες καπότες!
Έχω προτείνει σε άλλη να τη γαμήσω στα 4 ενώ βοσκάει στο καλάθι με τις καπότες...
τυπε εγω μπαινω στο μπουρδελακι και ψαχνω μηπως βρω κανενα δεκαλεπτο εικοσαλεπτο στο πατωμα να παω στο φουρνο να παρω ψωμακι
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.857
- Πόντοι
- 3.656
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.518
- Πόντοι
- 506
Έχω διαβάσει πολλές διαστροφές, αυτή ξέφυγε...τυπε βλεπω ευχεσαι σε εορταστικο κλιμα![]()
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.857
- Πόντοι
- 3.656
Εχω φτασει σε σημειο να τρεμουν τα ποδια μου απο καυλα απλα και μονο βλεποντας το καλαθακι!
Εχω παει σε πορνειο και εχω περασει κατευθειαν μεσα στα δωματια να παρω ματι τα καλαθακια με τα κωλοχαρτα και τις καποτες!
Χωρις καν να με νοιαξει να δω την κοπελα!
Κι αν μου εκανε κεφι κανενα καλαθακι πληρωνα με τρεμαμενα χερια την απορημενη τσατσα και περναγα στο δωματιο με το καλαθακι που με αναστατωνε!
τυπε εχουμε τηλεφωνο απο κανενα καλαθακι;
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 3.296
Μόνο incall κάνουν...στο χωρο τους πας και τα επισκεπτεσαι...τυπε εχουμε τηλεφωνο απο κανενα καλαθακι;![]()
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Πήδα στον Καιάδα μόνος σου. Βλαμμενο!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.607
- Πόντοι
- 2.606
...εντυπωση μου κανειΌταν μπαίνω στο δωμάτιο του μπουρδέλου και όσο περιμένω την πόρνη ψάχνω στο καλαθάκι να βρω καπότες με χύσια να δω πόσο την έχυσαν οι συναγωνιστές.
Αυτό με καυλώνει.
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.195
- Πόντοι
- 1.056
Γτ δε πας στο επόμενο level;;
Παρακολουθα τη πουτανα όταν χέζει να δεις πόσο άνετα βγαίνουν για να κτλβς πόσο την έχουν ξεκωλιασει
Παρακολουθα τη πουτανα όταν χέζει να δεις πόσο άνετα βγαίνουν για να κτλβς πόσο την έχουν ξεκωλιασει
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 3.296
Σαλτα γαμησου μωρη πουτανα πηδα εσυΠήδα στον Καιάδα μόνος σου. Βλαμμενο!
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 3.296
Εσυ...Αυτοκτόνα...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.332
- Πόντοι
- 25.467
Αυτό με καυλώνει.
Εξόχως ντανταϊστικό. Δημιουργείτε σχολή.
Αυτό με καυλώνει.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Κλαίωωωωω!!
Σε έχω καταλάβει...κλιμακώνεις μέχρι 31/12 για να σκάσει το Πρωτοχρονιάτικο!
Φτιάξε μας κι άλλο, Trouba!!!
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 3.296
Σουρρεαλιστικό με δοσεις πορνορομαντισμου θα λεγαΕξόχως ντανταϊστικό. Δημιουργείτε σχολή.
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.786
Όπως και να χει είναι ένα ζωντανό κείμενα που ενώ δεν μετέρχεται πολύπλοκες αισθητικές διευθετήσεις ταυτόχρονα αποφεύγει να πέσει στην παγίδα του φορμαλισμού και της υπεραπλούστευσης.Σουρρεαλιστικό με δοσεις πορνορομαντισμου θα λεγα![]()
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
τρουμπα...μαζεψε ολες αυτες τις σκεψεις που εχεις γραψει εδω μεσα και γραψε ενα βιβλιο.Εχεις φοβερη φαντασια.Παρολα αυτα δε σε θεωρω ασχετο απο γυναίκες.Αυτο στο αναγνωριζωΌταν μπαίνω στο δωμάτιο του μπουρδέλου και όσο περιμένω την πόρνη ψάχνω στο καλαθάκι να βρω καπότες με χύσια να δω πόσο την έχυσαν οι συναγωνιστές.
Αυτό με καυλώνει.
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.352
- Πόντοι
- 2.596
Νηματοθέτη, μην μασάς είσαι σκληρός μύστης
Το πρωί άνοιξα θέμα αρβάλας @enduro @Odin_ ακούν
σχετικό με τα κέρματα που σκέφτομαι να αφήνω μετά την πράξη και το διέγραψαν μετά από λίγο.
Αυτό θα έχει και συνέπειες - αν ξαναδείτε σκορ σφυρίξτε μου κλέφτικα, η Ntountabet πάντα στις ελπάξεις του αγώνα υπέρ των έξυπνων και υποτακτικών κοριτσιών![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
Το πρωί άνοιξα θέμα αρβάλας @enduro @Odin_ ακούν
Αυτό θα έχει και συνέπειες - αν ξαναδείτε σκορ σφυρίξτε μου κλέφτικα, η Ntountabet πάντα στις ελπάξεις του αγώνα υπέρ των έξυπνων και υποτακτικών κοριτσιών
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)