Τα ατομάκια που δηλώνουνε συμμετοχή είναι 90% εναλλακτικοί.Δεν θα έχουνε θέμα να περάσουνε και από μπουρδελόσπιτα...Ενδιαφέρον. Οι κοπέλες εθελόντριες είμαι σίγουρος ότι θα απέχουν από το τουρ- "μπουρδελότσαρκα" για ευνόητους λόγους. Αλλά σίγουρα έχει πόιντ για μερικούς τουρίστες που ενδιαφέρονται για την αρχιτεκτονική και τον αγοραίο έρωτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα αστεία του troubaman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 305K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
George100100
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2023
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Καλή φάση αλλά και πολύ βρωμιά τον τελευταίο καιρό είχα ξεκινήσει να πηγαίνω .. σιχαίνομαι να κάτσω μέχρι και στο σαλόνι
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.424
- Πόντοι
- 206
Στην αρχή δεν έβλεπα τίποτα από την καύλα. Είδα δύο κορίτσια και μπήκα μαζί τους το πρώτο μου τρίο. Μετά την ανακούφιση ενδιαφέρθηκα για την αρχιτεκτονική.Πες μας τώρα ότι στο μπουρδέλο πας για την αρχιτεκτονική
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
Θα έχω και ωραία μουσική θα ακούω τα τραγούδια που επιλέγουν πόρνη και τσατσά.
Θα κοιμάμαι θα τρώω θα κάνω μπάνιο εκεί στο δωμάτιο αυτό.
Μου φαίνεται πολύ ρομαντικό.
Θα ακούω τα πορνοτάκουνα συνέχεια.
Κι άμα μου καβλωσει θα φωνάξω την πόρνη στο δωμάτιο μου
Το χετε σκεφτεί συναγωνιστές μου;
Σήμερα είναι Κυριακή …
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 446
θέλω να παω σε studio με τη γυναίκα μου και οποιος πελάτης θελει να μας παρει μάτι. Αν καποιος αρέσει στη γυναίκα μου θα ήθελα να την πηδήξει κιόλας.
Αλλά νομίζω δεν επιτρέπονται γυναίκες στα studio
Αλλά νομίζω δεν επιτρέπονται γυναίκες στα studio
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.689
- Πόντοι
- 3.446
Πολύ ρομαντικό. Αλλά φοβάμαι πως θα ειναι δύσκολο να συγκεντρωθείς και να το απολαύσεις ακούγοντας απο διπλανά δωμάτια φωνές οπως τι σου κάνω μάνα μου, γκαπ γκουπ , ντα ντα, ελα ,σπρώξε, ανέβα, κατέβα, φέρτο , παρτο, ρούφα, χύνω κλπ .Θα έχω και ωραία μουσική θα ακούω τα τραγούδια που επιλέγουν πόρνη και τσατσά.
Επίσης υπάρχει και ο κίνδυνος έτσι φορτωμένοι και καυλωμένοι που μπαίνουν μερικοι συναγωνιστες στα δωμάτια , να μπει κανένας βιαστικος εκεί που θα αναπαευεσαι και να τον πετάξει εξω χωρις καν να σε δει και να βρεθεις προ εκπλήξεως.
Καλύτερα να σου ηχογραφήσουν αυτά που θες και να τα ακους στον χώρο σου.
Θα έχω και ωραία μουσική θα ακούω τα τραγούδια που επιλέγουν πόρνη και τσατσά.
Τυπε νηματοθετη, τετοιες φαντασιες ουτε ο Δημητρακης πορνομεταναστης δεν εχει!
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Είμαι ερωτευμένος με την μυρωδιά του πορνείου
Χλωρίνη μαζί με χυσαμόλη μέσα σε καπότες.
Το χω τεράστια ανάγκη να μυρίζω αυτή τη μπόχα σε συνδυασμό με την τσιγαριλα της μπαρουτοκαπνισμένης τσατσας που με επιδεξιότητα καρδιοχειρουργού τακτοποιεί τα δωμάτια και καθοδηγεί τους πελάτες.
Οι ντίσκομπαλες το νταρκ λάιτ
Το φωσφοριζε στριγκακι της πόρνης....
Ωωω τι αρμόσφαιρα...
Θα παράγγελνα ευχαρίστως μια μερίδα πιτα γύρο απ' όλα και θα άδειαζα το περιεχόμενο της πίτας στο στριγκακι της πόρνης...θα το τρωγα με όρεξη απο εκεί...μέχρι της τελευταίας ρανίδας τζατζικιου...τι γκαύλα...
Τι έρωτας...
Έχω καυλώσει απίστευτα πολύ...
Χλωρίνη μαζί με χυσαμόλη μέσα σε καπότες.
Το χω τεράστια ανάγκη να μυρίζω αυτή τη μπόχα σε συνδυασμό με την τσιγαριλα της μπαρουτοκαπνισμένης τσατσας που με επιδεξιότητα καρδιοχειρουργού τακτοποιεί τα δωμάτια και καθοδηγεί τους πελάτες.
Οι ντίσκομπαλες το νταρκ λάιτ
Το φωσφοριζε στριγκακι της πόρνης....
Ωωω τι αρμόσφαιρα...
Θα παράγγελνα ευχαρίστως μια μερίδα πιτα γύρο απ' όλα και θα άδειαζα το περιεχόμενο της πίτας στο στριγκακι της πόρνης...θα το τρωγα με όρεξη απο εκεί...μέχρι της τελευταίας ρανίδας τζατζικιου...τι γκαύλα...
Τι έρωτας...
Έχω καυλώσει απίστευτα πολύ...
Τύπε ; Δε ξέρεις πως όλη η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο ; Είτε είσαι άστεγος , είτε σε βίλα πάλι σε μπουρδέλο μένεις μόνιμα.
Μεγαλες αληθειες!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.687
- Πόντοι
- 6.946
Τελικά, κανόνισες τίποτα με την τσατσά, να σου κάνει καμιά καλή τιμή στο δέλο;
Πολλοί τύποι αγωνιούν για την έκβαση του εγχειρήματός σου, να παίρνουν και αυτοί σειρά!
Πολλοί τύποι αγωνιούν για την έκβαση του εγχειρήματός σου, να παίρνουν και αυτοί σειρά!
Διαγραμμένο μέλος 235648
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Όλα αυτά που είπες συν να είμαι ο Τσάτσος του μπουρδέλουΘα έχω και ωραία μουσική θα ακούω τα τραγούδια που επιλέγουν πόρνη και τσατσά.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Πήραμε χθες βραδυ με την κοπέλα μου ταξί να πάμε Γκάζι.
Ο ταρίφας πολύ επικοινωνιακός και κύριος έκανε σχόλιο για την εμφάνιση της κοπέλας μου.
Είπε ότι του αρέσουν τα χείλη της και τα μπούτια της καθώς φορούσε σούπερ μίνι με γόβες.
Η γκόμενα μου ψυθιρισε ότι έβρεξε το βρακάκι της από τα λόγια του ταρίφα.
Της λέω "θες να του προτείνω τρίο;"
Μου λέει "σαν τρελή"
Όμως ντράπηκα εκεινη τη στιγμη.
Μετα το μετανοιωσα και ψηνομουν σαν τρελος να βλεπω την κοπελα μου να την ξεφτυλιζει στην πουτσα ο ταριφας.
Τελικα πηγαμε σ ενα χοτελ γαμηθηκαμε αλλα μια μελαγχολια μας επιασε γιατι ελειπε ο ταριφας με την κοιλαρα του και την μουστακα του...
Ειπα στην κοπελα μου να παμε στις πιατσες να βρουμε ενα τυχαιο ταξι και να προτεινουμε τριο αλλα εκεινη εχει κολλησει με τον συγκεκριμμενο ταριφα...
Τι να κανω να χρησιμοποιησω την εφαρμογη taxi beat οτι ψαχνουμε τον χθεσινο ταριφα να παρουμε μαζι κουρσα τη γκομενα μου;
Ο ταρίφας πολύ επικοινωνιακός και κύριος έκανε σχόλιο για την εμφάνιση της κοπέλας μου.
Είπε ότι του αρέσουν τα χείλη της και τα μπούτια της καθώς φορούσε σούπερ μίνι με γόβες.
Μου λέει "σαν τρελή"
Μετα το μετανοιωσα και ψηνομουν σαν τρελος να βλεπω την κοπελα μου να την ξεφτυλιζει στην πουτσα ο ταριφας.
Τελικα πηγαμε σ ενα χοτελ γαμηθηκαμε αλλα μια μελαγχολια μας επιασε γιατι ελειπε ο ταριφας με την κοιλαρα του και την μουστακα του...
Ειπα στην κοπελα μου να παμε στις πιατσες να βρουμε ενα τυχαιο ταξι και να προτεινουμε τριο αλλα εκεινη εχει κολλησει με τον συγκεκριμμενο ταριφα...
Τι να κανω να χρησιμοποιησω την εφαρμογη taxi beat οτι ψαχνουμε τον χθεσινο ταριφα να παρουμε μαζι κουρσα τη γκομενα μου;
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
τρούμπα πρόσεξε γιατί το σάη έχει ταρίφες...λες?Πήραμε χθες βραδυ με την κοπέλα μου ταξί να πάμε Γκάζι.
Μου λέει "σαν τρελή"
Τι να κανω να χρησιμοποιησω την εφαρμογη taxi beat οτι ψαχνουμε τον χθερινο ταριφα να παρουμε μαζι κουρσα τη γκομενα μου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε τύπεεεεεε.....Εχεις καμια φωτογραφια της αδερφε, οπως ηταν ντυμενη, χωρις να φαινεται φάτσα
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.700
- Πόντοι
- 27.636
Mπας και είναι οδηγός από γραφείο που τη μέρα είναι ταρίφας;
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.506
- Πόντοι
- 11.956
Τελικά πήγατε στο γκαζι η όχι....πάλι δεν μας λες όλη την ιστορία ...η γκόμενα με σούπερ μίνι και ψηλοτάκουνα.... φωτογραφία έβγαλες ...μισά πράγματα πάλι ....λες ότι ντραπηκες τον ταρίφα ...εδώ που γράφεις κάθε Κυριακή νέο νήμα δεν ντρέπεσαι...ξεκινά από σήμερα ...κάνε ένα προσχέδιο στην νέα ιστορία και κάθε μέρα θα σου έρχεται νερά ιδέα ώστε να έρθει ολόκληρη η ιστορία χωρίς κενάΠήραμε χθες βραδυ με την κοπέλα μου ταξί να πάμε Γκάζι.
Μου λέει "σαν τρελή"
Τι να κανω να χρησιμοποιησω την εφαρμογη taxi beat οτι ψαχνουμε τον χθερινο ταριφα να παρουμε μαζι κουρσα τη γκομενα μου;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.072
- Πόντοι
- 2.536
Έχω μία ερώτηση πριν σκεφτώ πάνω στο πρόβλημα, φίλε μου: Όταν η κοπέλα σου είπε ότι έβρεξε τα βρακάκι της με τα λόγια του ταρίφα, αυτός την άκουσε; Διότι σε αυτή την περίπτωση σας έριξε πίτα. Συγγνώμη κιόλας.Πήραμε χθες βραδυ με την κοπέλα μου ταξί να πάμε Γκάζι.
Μου λέει "σαν τρελή"