Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.257
Πόντοι
2.256
Το έχω σκεφτεί και γω κάτι φορές που είμαι Αθήνα και δεν έχω που να μείνω..
Δεν θα συμφερε τα μασατζιδικα που κλείνουν νωρίς ένα τέτοιο deal..
Σκέφτομαι την επόμενη φορά να το προτείνω
Και πώς θα γίνει τύπε;;; Θα σε κλειδώσουν μέσα;;; :think:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
δε ξερω εμενα μια φορα στη λιοσιων αργησε τοσο η πουτανα να ερθει που με πηρε λιγο ο υπνος στο κρεβατι
Τι μου θυμισες...καποτε κοντα ξημερωματα,πριν το κλεισιμο της τελευταιας βαρδιας,ημουν ο τελευταιος πελατης...κι εκανα γλυκο ερωτα με μια πορνη στη Λιοσιων...εξω εβρεχε...μετα το χυσιμο ξαπλωσα....και με πηρε ο υπνος....
Ηρθε η τσατσα να με ξυπνησει...
Πηγα να την παρω αγκαλια και της ειπα εχω τεραστια αναγκη την αγκαλια σου αρκουδινα μου...
Γελασε και ειπε αμα θες κοιμησου εμεις θα κλειδωσουμε και θα φυγουμε
Μετα απο λιγο ντυθηκα καβαλησα μηχανη κι εψαχνα να βρω μερος να παρω καφε στο χερι να ανοιξει το ματι...
Τι ρομαντικη ιστορια...
Την αναπολω με θερμη...:inlove:

Nikc22

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
17
Πόντοι
0
Θα έχω και ωραία μουσική θα ακούω τα τραγούδια που επιλέγουν πόρνη και τσατσά.
Θα κοιμάμαι θα τρώω θα κάνω μπάνιο εκεί στο δωμάτιο αυτό.
Μου φαίνεται πολύ ρομαντικό.
Θα ακούω τα πορνοτάκουνα συνέχεια.
Κι άμα μου καβλωσει θα φωνάξω την πόρνη στο δωμάτιο μου
Το χετε σκεφτεί συναγωνιστές μου;
Χαχαχαχα.εχω έρθει Αθήνα για δουλειές και έφτασα ξημερώματα,δεν ήθελα να πάω ξενοδοχείο για δυο τρεις ώρες,δεν είχαν δουλειά καθόλου και ζήτησα να κοιμηθώ εκεί. Ελληνίδα κοπέλα κανένα θέμα μου είπε,πολυ καλη εμπειρία.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Τι μου θυμισες...καποτε κοντα ξημερωματα,πριν το κλεισιμο της τελευταιας βαρδιας,ημουν ο τελευταιος πελατης...κι εκανα γλυκο ερωτα με μια πορνη στη Λιοσιων...εξω εβρεχε...μετα το χυσιμο ξαπλωσα....και με πηρε ο υπνος....
Πηγα να την παρω αγκαλια και της ειπα εχω τεραστια αναγκη την αγκαλια σου αρκουδινα μου...
Μετα απο λιγο ντυθηκα καβαλησα μηχανη κι εψαχνα να βρω μερος να παρω καφε στο χερι να ανοιξει το ματι...
Τι ρομαντικη ιστορια...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τα τσαρδια της Καλυμνου μου προκαλουν κατανυξη...
Οπως και τα Διδυμαδικα απο Αχαρνων και κατω...
Αλλα και κατι μπουρδελα μαθουσαλες οπως στην Μαγνησιας...την Πιπινου το γωνιακο με Φυλης με το μαναβικο κατω...
Να πηγαινω να τρωω κανα φρουτο να παιρνω και βιταμινες...
Η κατι αλλα στην Αγαθουπολεως και τη Φυλης περα απ το 200(που βρισκεται μετα την Αγιου Μελετιου)
Ενα δωματιο σκοτεινο...και μεσα του να εχει και πλυντηριο γεματο απο τα στριγκακια των ιεροδουλων στις βαρδιες...
Να χει και μια σομπα απ τις παλιες να βρωμοκοπα πετρελαιο...
Τις κρυες νυχτες να τρωω καστανα με την τσατσα...
Τι συγκινηση!!!
Στα υπογεια ειναι η θεα...
:smitten:

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.011
Πόντοι
216
Θα έχω και ωραία μουσική θα ακούω τα τραγούδια που επιλέγουν πόρνη και τσατσά.
Θα κοιμάμαι θα τρώω θα κάνω μπάνιο εκεί στο δωμάτιο αυτό.
Μου φαίνεται πολύ ρομαντικό.
Θα ακούω τα πορνοτάκουνα συνέχεια.
Κι άμα μου καβλωσει θα φωνάξω την πόρνη στο δωμάτιο μου
Το χετε σκεφτεί συναγωνιστές μου;
Δυστυχώς δεν έγινε αναφορά στο ρομαντικό τρόπο κατουρήματος στον νιπτήρα του πορνο-δωματίου...!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δυστυχώς δεν έγινε αναφορά στο ρομαντικό τρόπο κατουρήματος στον νιπτήρα του πορνο-δωματίου...!
Σωστος ο συναγωνιστης!
Μια φορα με ειχε πιασει στα πρασσα η πορνη να κατουραω στο νεροχυτη...
Με μαλωσε λιγο αλλα μετα μου ειπε
"δεν εισαι ο μονος.Ισα ισα το κατουρημα εχει διπλο αμμωνιαζολ και σκοτωνει ολα τα μικροβια"

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Εμενα μου αρεσουν τα καλτ μπουρδέλα, αν θα εμενα θα προτιμουσα ενα μικρο δωματιο σκοτεινο με παλια διακόσμηση

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Το ερώτημα είναι τι ενοίκιο θα έπρεπε να καταβάλεις στην πατρώνα μια και τους στερείς το 33% του τζίρου αν είναι ένα πορνείο με 3 δωμάτια κι εσύ έχεις το ένα μόνιμα πιασμένο.
Δε θα τους στοιχίσει σε αριθμό ψωλών βέβαια μια και η ζήτηση της δεδομένης πόρνης θα είναι σταθερή,απλά θα έχεις πιο πολλούς πελάτες στο σαλόνι να περιμένουν να αδειάσει δωμάτιο.
Επίσης θα υπάρχει μια χρονική καθυστέρηση γιατί με 3 δωμάτια όσο να ναι δουλεύεις πιο γρήγορα.
Εκτός κι αν δεχτώ να μπαίνει πελάτης να γαμάει την πόρνη μπροστά μου κι εγώ να παριστάνω τον καλόγερο που θα ακουμπήσει τα ρούχα του η να τους κάνω αέρα ενώ γαμιουνται ή να κρατάω το φανάρι ξέρω γω.
Θα βλέπω και τσόντα.
Το θέμα είναι πόσο θα πάει το μπαγιόκο για να κατοικήσω στο πορνείο ως τίμιος μπουρδελοπόντικας...
:think:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.777
Πόντοι
496
Τι ρομαντικη ιστορια...
:2funny::2funny:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.136
Πόντοι
456
Τύπε ; Δε ξέρεις πως όλη η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο ; Είτε είσαι άστεγος , είτε σε βίλα πάλι σε μπουρδέλο μένεις μόνιμα.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.006
Πόντοι
20.686
Το ερώτημα είναι τι ενοίκιο θα έπρεπε να καταβάλεις στην πατρώνα μια και τους στερείς το 33% του τζίρου αν είναι ένα πορνείο με 3 δωμάτια κι εσύ έχεις το ένα μόνιμα πιασμένο.
Δε θα τους στοιχίσει σε αριθμό ψωλών βέβαια μια και η ζήτηση της δεδομένης πόρνης θα είναι σταθερή,απλά θα έχεις πιο πολλούς πελάτες στο σαλόνι να περιμένουν να αδειάσει δωμάτιο.
Επίσης θα υπάρχει μια χρονική καθυστέρηση γιατί με 3 δωμάτια όσο να ναι δουλεύεις πιο γρήγορα.
Εκτός κι αν δεχτώ να μπαίνει πελάτης να γαμάει την πόρνη μπροστά μου κι εγώ να παριστάνω τον καλόγερο που θα ακουμπήσει τα ρούχα του η να τους κάνω αέρα ενώ γαμιουνται ή να κρατάω το φανάρι ξέρω γω.
Θα βλέπω και τσόντα.
Το θέμα είναι πόσο θα πάει το μπαγιόκο για να κατοικήσω στο πορνείο ως τίμιος μπουρδελοπόντικας...
:think:
Κοίτα, μπορεί να σου δίνουν τον κουβά να ρίχνεις και κάνα σφουγγάρισμα και σιγά σιγά να πάρεις και τον ρόλο του Τσατσου.
Έτσι μπορεί να σουλθει πιο φτηνά

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.424
Πόντοι
206
Για ένα διάστημα που έμενα στην Αθήνα, είπα να πάω πρώτη φορά στη φυλής. Πάνω στη μπουρδελότσαρκα είχε ένα σπιτάκι με δύο κοπέλες που κάνανε τρίο με 40 ευρώ. Εγώ από επαρχία σοκαρίστηκα από την ευκολία και την πολύ καλή τιμή των υπηρεσιών. Πέρασα καλά. Φεύγοντας, πρόσεξα περισσότερο το "σπιτάκι" το οποίο στην τελική ήταν διατηρητέο και το εσωτερικό του μου θύμιζε ντεκόρ από ταινία ή εκπομπή του σκηνοθέτη Κώστα Φερρή για την ιστορία του ρεμπέτικου. Ήταν το δεύτερο σοκ μου στην διάρκεια της μπουρδελότσαρκας στην Αθήνα από την άποψη της διατήρησης της αρχιτεκτονικής παράδοσης με τη χρήση των διατηρητέων ως οίκοι ανοχής, και ευτυχώς επειδή θα χάνονταν τα κτίσματα.
Θα ήταν ωραίο θέμα κάποιος να αναλάμβανε να αναδείξει τα διατηρητέα που σώθηκαν ως μπουρδέλα αλλά θέλει πολλή δουλειά.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Για ένα διάστημα που έμενα στην Αθήνα, είπα να πάω πρώτη φορά στη φυλής. Πάνω στη μπουρδελότσαρκα είχε ένα σπιτάκι με δύο κοπέλες που κάνανε τρίο με 40 ευρώ. Εγώ από επαρχία σοκαρίστηκα από την ευκολία και την πολύ καλή τιμή των υπηρεσιών. Πέρασα καλά. Φεύγοντας, πρόσεξα περισσότερο το "σπιτάκι" το οποίο στην τελική ήταν διατηρητέο και το εσωτερικό του μου θύμιζε ντεκόρ από ταινία ή εκπομπή του σκηνοθέτη Κώστα Φερρή για την ιστορία του ρεμπέτικου. Ήταν το δεύτερο σοκ μου στην διάρκεια της μπουρδελότσαρκας στην Αθήνα από την άποψη της διατήρησης της αρχιτεκτονικής παράδοσης με τη χρήση των διατηρητέων ως οίκοι ανοχής, και ευτυχώς επειδή θα χάνονταν τα κτίσματα.
Θα ήταν ωραίο θέμα κάποιος να αναλάμβανε να αναδείξει τα διατηρητέα που σώθηκαν ως μπουρδέλα αλλά θέλει πολλή δουλειά.
Η αλήθεια αγαπητέ είναι ότι δυστυχώς πολλά τσαρδια ανακαινίζονται και έχουν χάσει τον καλτ νεοκλασικό χαρακτήρα τους...
Πολλά από αυτά στο Μεταξουργείο βέβαια το διατηρούν...
Υπάρχει θέμα για παλια πορνεία με φωτογραφικό υλικό το ψάχνω να το ανεβάσω...
Πάντως θυμάμαι ένα πορνείο απέναντι από το 40 Άρι της φυλής που πλέον έχει κλείσει...και είναι χαλάσματα...
Όπως και τα διδύμου 8 πως ήταν πριν την ανακαίνιση...πολύ ρομαντικές τρωγλες...
Στα οποία η θέαση μιας μουναρας ιερόδουλου έκανε πολύ καυλωτική αντίθεση στο κλίμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοίτα, μπορεί να σου δίνουν τον κουβά να ρίχνεις και κάνα σφουγγάρισμα και σιγά σιγά να πάρεις και τον ρόλο του Τσατσου.
Έτσι μπορεί να σουλθει πιο φτηνά
Η να λέω και το γνωστό ποίημα αν η τσατσά έχει πεταχτεί να πάρει τσιγάρα ξέρω γω...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.011
Πόντοι
216

Aρχοντόπουλο στείλε την ιδέα σου σε αυτούς και μαζί με συμπουρδελιάρηδες ετοίμασε τουρ.
Τζαμπέ όλα!Και θα κάνετε το "κομμάτι" σας και θα βγάλετε και κάνα γκομενάκι-Ελλεϊνίδα!

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.424
Πόντοι
206

Aρχοντόπουλο στείλε την ιδέα σου σε αυτούς και μαζί με συμπουρδελιάρηδες ετοίμασε τουρ.
Τζαμπέ όλα!Και θα κάνετε το "κομμάτι" σας και θα βγάλετε και κάνα γκομενάκι-Ελλεϊνίδα!
Ενδιαφέρον. Οι κοπέλες εθελόντριες είμαι σίγουρος ότι θα απέχουν από το τουρ- "μπουρδελότσαρκα" για ευνόητους λόγους. Αλλά σίγουρα έχει πόιντ για μερικούς τουρίστες που ενδιαφέρονται για την αρχιτεκτονική και τον αγοραίο έρωτα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom