Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Plitss

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
69
Πόντοι
0
Και όταν σου είπε άσε να πάω ,εκεί το έχασες...με χαβαλε
πάντα και με μια δόσης αλήθειας η απάντηση έπρεπε να είναι η εξής:μωράκι μου(η το οποίο υποκοριστικό την φωνάζεις)αρχών του εαυτού σου είσαι εσύ, κάνε ότι γουστάρεις..δεν ήρθα στην ζωή σου να στα πριξω αλλά να σου γεμίσω το κεφάλι σου με ωραίες στιγμές..και όταν σε μεγαλύτερη ηλικία κάνεις απολογισμό θέλω να είμαι στους άντρες που σου έδωσαν μόνο θετικά..φυσικά ζηλεύω και δεν δέχομαι για την κοπέλα να την δίνουν 200 για μια βόλτα..ένα χιλιάρικο τουλάχιστον(ο χαβαλες που έγραψα)
Τώρα φίλε μόνο αν την γράψεις διακριτικά πάντα..μην κάνεις το λάθος και στείλεις μνα,η να πάρεις τηλ..αστην να αναρωτιέται...(αν είστε καιρό μαζί,γιατί αν είστε φρέσκο ζευγάρι πήγαινε για άλλες πορτοκαλιές)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανοιξε της νημα και ξεκινα με 100. Ασχετα οτι δεν τα αξιζει. Καλά την πούλησες στο γερό. Το βράδυ θα γυρίσει ούτως ή άλλως σε σένα, θα είναι και φαγωμένη, οπότε στα παπαρια σου.
Χαχαχαχαχα..καλο

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
Πρόσφερε 200 ευρώ για μια μέρα να τη βγάλει εξω να πανε για ψαρακι και να κανουν αγκαλιτσες.
Η κοπελα μου ολο ναζι να μου λεει
"Εεεεεεελα μωρε τον κυρ Τασο ψυχουλα ειναι το ζουζουνι μου...αααασε με να πααωωω...μονο βολτα θα παμεεεε και θα κερδισω και 200 ευρωωωω"
Ε και της ειπα "μονο για 200;κοροιδα θα μας πιασει ο κυρ Τασος;600 και πανω να ζητησεις"
"Ναι αλλα θα του παρω και πιπα με 600 αρκουδακο μου...θες η ζουζουνα σου να σε απατησει??"
"Καλα τα λες ρε Πιτσα...κανα 1000 αρικο ζητα..."
"Ναι αλλα με 1000 θα με γαμησει κιολας μπεμπακο μου..."
"Ε τοτε ζητα του 1500..."
"Ε αμαν πια για ποια με περασες;;;Για καμμια πουτανα;;;Σε χωριζω εδω και τωρα!!!Θα τα φτιαξω με τον Κυρ Τασο που ειναι ανοιχτοχερης με σεβεται και δε θα επετρεπε σε κανενα αλλο να με ακουμπησει για κανενα ποσο του κοσμου"!!!
Η πορτα εκλεισε και με εγκατελειψε...
Δε σηκωνει τηλεφωνα...
Τωρα θα τρωνε ψαρακι με τον κυρ Τασο...
Ιδεες για να την ξανακερδισω μαγκες;
..κωλο δινει boy????

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Κώλο δίνει η μανδάμ ? :think:
Οπως ειπα και στον αλλο συναγωνιστη σε μενα δεν εδωσε...
Ποιος ξερει ομως αν βγαλει το κωλαρακι της σε πλειστηριασμο...θα το κανουμε cash for...ass!!(παρωδια του cash or trush):headbang2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.999
Πόντοι
25.467
Πρόσφερε 200 ευρώ για μια μέρα να τη βγάλει εξω να πανε για ψαρακι και να κανουν αγκαλιτσες.
"Εεεεεεελα μωρε τον κυρ Τασο ψυχουλα ειναι το ζουζουνι μου...αααασε με να πααωωω...μονο βολτα θα παμεεεε και θα κερδισω και 200 ευρωωωω"
Ε και της ειπα "μονο για 200;κοροιδα θα μας πιασει ο κυρ Τασος;600 και πανω να ζητησεις"
"Ναι αλλα θα του παρω και πιπα με 600 αρκουδακο μου...θες η ζουζουνα σου να σε απατησει??"
"Ε αμαν πια για ποια με περασες;;;Για καμμια πουτανα;;;Σε χωριζω εδω και τωρα!!!Θα τα φτιαξω με τον Κυρ Τασο που ειναι ανοιχτοχερης με σεβεται και δε θα επετρεπε σε κανενα αλλο να με ακουμπησει για κανενα ποσο του κοσμου"!!!
Δε σηκωνει τηλεφωνα...

Μόλις τελειώσαμε το φαγητό. Έχει περισσέψει λίγη σκορπίνα στο κάρβουνο και μισή μερίδα βλίτα. Θέλετε να στείλω την πρώην ζουζούνα σας, να σας τα φέρει;

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.339
Πόντοι
216
Αστην να παει. Ασ δωσει λιγο χαρα στον παππού. Θα το εχει πολλλυ αναγκη ο καυμενος. Αν ηταν δικη μου θα την αφηνα. Απο τον παππου δεν θα κινδυνευε η σχεση μας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.999
Πόντοι
25.467

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.339
Πόντοι
216
Καμια μαλακια το πολλυ πολλυ να του παιξει. Θα της βαλει και λιγο δαχτυλο. Δεν θα παθει τιποτα.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
981
Πόντοι
81
Φίλε ξέρεις έναν Βλαδίμηρο που έγραφε παλιά εδώ;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δε σηκωνει τηλεφωνα...
Εσύ είσαι μεγάλο τρολακι τελικα.Φυδεμπορας δυνατός.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αστην να παει. Ασ δωσει λιγο χαρα στον παππού. Θα το εχει πολλλυ αναγκη ο καυμενος. Αν ηταν δικη μου θα την αφηνα. Απο τον παππου δεν θα κινδυνευε η σχεση μας.
Μην εισαι σιγουρος.
Μαλι μπαμπακι ψωλη φαρμακι, ελεγαν οι παλιοι τυπε

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.227
Πόντοι
456
Το κλασσικό θέμα της Κυριακής να φανταστώ ε ; Άντε από την επόμενη θα γράψω εγώ να έχουμε να γελάμε.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.373
Πόντοι
2.256
Μόλις τελειώσαμε το φαγητό. Έχει περισσέψει λίγη σκορπίνα στο κάρβουνο και μισή μερίδα βλίτα. Θέλετε να στείλω την πρώην ζουζούνα σας, να σας τα φέρει;
Σκορπίνα στο κάρβουνο;;;
Γιατί κυρ-Τάσσο :wink:;;;;
Το χαλάσατε το ψάρι!!!
:cheesy::cheesy::cheesy:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
Μηπως ο κυρ-Τασος ειναι ενας χοντρος που κανει παρεα με αλλους 2,που τους αποκαλουσε ενας εδω μεσα "γουρουνια"?????

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
"Ωραία που ‘ναι η Κυριακή
μα να ‘ταν πιο μεγάλη
γιατί περνάει γρήγορααα
κι αργεί να έεερθει η άλλη
Η Κυριακή, η Κυριακή
να ήταν πιοοο μεγάλη!"

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.108
Πόντοι
1.056
Η υποτιθέμενη "κοπέλα"σου είναι για μένα η πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα από όλες όσες έχουν αναφερθεί στο σάιτ, υπαρκτές και φανταστικές.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom