Αγαπητέ τα γράφεις πολύ ωραία.
Μη δίνεις σημασία στα πειράγματά μας.
Εγώ προσωπικά ήθελα να σε γαργαλίσω λίγο αλλά είδα ότι το παίρνεις στραβά και δεν σηκώνεις από πειράγματα.
Επί του θέματος τώρα.
Και σε ποιόν δεν έχει συμβεί αυτό που περιγράφεις στο αρχικό σου post.
Και σε μένα έχει συμβεί αυτό που έχεις περιγράψει διότι αυτές οι γυναίκες στον χώρο τους συμπεριφέρονται καθαρά επαγγελματικά.
Μόλις αντιληφθούν ότι σε έχουν σίγουρο αλλάζει η συμπεριφορά τους.
Άλλες φορές προς το καλύτερο και άλλες φορές προς το χειρότερο.
C'est la vie.
Οπως εξηγησα αγαπητε εχω αλλες απαιτησεις απο σενα που εχεις επιπεδο και χιουμορ επιβεβαιωμενο εδω μεσα.
Πιστεψε με αν δεν σε εκτιμουσα δε θα σου απαντουσα καν.
Ομως τη δεδομενη στιγμη μου χτυπησε καπως το δευτεροτριτος.
Για τα αλλα σου σχολια καμμια αντιρρηση και να κανουμε χαβαλε οσο θες.
Παει αυτο.
Οντως,επαγγελματικα πρεπει να φερονται οι κοπελες και αυτο ειναι σωστο που γραφεις.
Αυτο ομως σημαινει σεβασμος στο χρημα και το χρονο του πελατη(μια και τα δυο ειναι νομισματα αξιας) και οχι δινω προτεραιοτητα στη χρυση χηνα και στο μουνι μου οι αλλοι πελατες του "απλου" προγραμματος.
Να το θιξω και αυτο:ειμαι πελατης του απλου.
Σπανια εχω επιλεξει μεγαλυτερο προγραμμα και οι φορες αυτες ηταν μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου.
Οταν το εκανα το κινητρο δεν ηταν η ιδιαιτερη συμπαθεια με την ιεροδουλο η ενας καποιος συναισθηματισμος αλλα πχ μια φοβερη τεχνικη στο στοματικο που δεν ηθελα να κοψει στο 5 λεπτο για να τηρησουμε τα περιορισμενα χρονικα ορια του "απλου"
Οποτε πληρωσα για διπλασιο χρονο.
Ο κανονας ειναι ομως το απλο προγραμμα.
Γιατι αν εκει η ιεροδουλος αποτυχει τοτε σιγουρα θα αποτυχει και σε πιο μεγαλα προγραμματα.
Τελος κριτηριο για να κανω μια ιεροδουλο "στανταρακι" μου ειναι 4 παραμετροι(τους εχω αναφερει ξανα)και ΤΙΠΟΤΑ αλλο
-εμφανιση
-συμπεριφορα στα βασικα(ειναι βιαστικη;αγενης;ειρωνικη;χειριστικη;χανει ποντους)
-ηδονικοτητα πιπας
-ηδονικοτητα γαμησιου
Αυτα τα 4 οσο πιο ψηλα σε ποιοτητα τοσο πιο μεγαλη ηδονη θα εισπραξω αρα τοσο περισσοτερο θα θελω να επαβαλαβω τη "συνεδρια" μαζι με το κοριτσι!
Simple as that!