Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Σωστος αμα επαιζε ξηγα απο μερους της ιεροδουλης κανενα θεμα.
Θα μπορουσα μαλιστα να φωναξω την αλλη κοπελα της βαρδιας να με κρατα ζεστο με ενα αργο τσιμπουκι ενω περιμενω...:headbang2:
Και ολα καλα
Φιλε Trou.....δεν ειμαστε μονοφαγαδες.....ητανε καθαρη εξηγα... και ξηγηθηκε και εκεινη και εγω "σπαθι".....μου εχει κανει βεβαια και μερικες ξεπετες αλλα 90/100 ειναι ενταξει απεναντι μου και για αυτο τις εδωσα και αλλες ευκαιριες...Καλα να περνας.....

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.520
Πόντοι
456
Την Καλησπερα μου Φιλε Αpoll...τι καψουρα να εχουμε βρε αδελφε....!!!για να δεις τι ανετος ειμαι πες μου τις προτιμησεις σου...ηλικια...σωματοτυπο ...και αν...λεω αν ειναι στα στανταρ σου θα θα σου πω σε pm ποια ειναι....αλλα δεν ξερω αν παρεις τις υπηρεσιες που λαμβανω εγω.....εμενα με περιποιειται απο το Α εως το Ω.....εαν ειναι επαναλαμβανω σε αυτα που ψαχνεις θα σου πω....και μην μου αρχισεις τα δεν ξερω....δεν ειναι του τυπου μου κλπ....ζητησες κατι και αντρικεια θα σου πω....εδω ειμαι....
Αγαπητε φιλε Montiliani ,εκτιμω οσα με ευγενικο τροπο μου ειπες . Εγω δεν γυρεψα τοσα πολλα οσα αναφερεις , εγω ζητησα ονοματα και διευθυνσεις για να εχω την δυνατοτητα να δω απο κοντα (επισκεφθω ) εαν οι κοπελιες ειναι του γουστου μου ωστε εαν ειναι στους τυπους που μου ταιριαζουν . Μια εικονα χιλιες λεξεις !! Εαν δυσκολευεσαι σε κατι υπαρχει και το π μ , Ευχαριστω .

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Τύπε μου έχει τύχει από την ανάποδη.. να με παρακάμπτουν για να έρθουν σε μένα μετά να προσφέρουν υπηρεσίες με την ησυχία τους .. για απλό πρόγραμμα μιλάμε

Κάποιες φορές νιώθω λίγο άσχημα για τους συναγωνιστές που τους τελειώνουν σε ούτε δεκάλεπτο αλλά μετά έρχονται τα κορίτσια στο δωμάτιο και μου περνάει

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
998
Πόντοι
371
@troubaman απλά με τον καιρό σου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι είσαι κάτι ιδιαίτερο γι αυτή. Δεν είσαι. Στο δειξε,σε πούλησε σε χρόνο dt. Η καψούρα όμως που προφανώς έχεις σου τρώει τα σωθικά.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τυποι μου βλεπω πως αρκετοι απο εσας ειστε επηρρεπεις στο να σκεφτεστε την λεγομενη "πουτανοκαψουρα" η οτι η λεγαμενη "με πουλησε" κτλ
Ενω εγω το τοποθετησα καθαρα σε επιπεδο παροχης υπηρεσιων μια και δεν ειναι ευχαριστη η μεγαλη αναμονη στο δωματιο ενος πορνειου.Ουτε να αγοραζεις κατι λιγοτερο με τα ιδια χρηματα που καποιος πηρε κατι περισσοτερο.
Επισης εθιξα και το "κρεμασμα" στον επομενο συναγωνιστη.
Σαφως η φραση μου "μαλλον βρηκε το αλλο της μισο" ηταν χιουμοριστικο ειρωνικη
Δεν εχετε ακουσει τσατσαδες να φωναζουν την κοπελα της βαρδιας αν αργει και να λενε "αντε μωρη παντρευτηκες εκει μεσα τοση ωρα;"

Το οτι αρκετοι απο εσας(δεν αναφερομαι συγκεκριμμενα σε καποιον)ειστε επηρρεπεις στο να αναζητατε και μιας μορφης "συντροφικοτητας" σε ιεροδουλες που επισκεπτεστε τακτικα ειναι γεγονος και το προβαλλατε στα σχολια σας.Κακο δεν ειναι.Μαλλο ανθρωπινο θα ελεγα

Ωστοσο αν ειναι να μιλησω για μενα ο λογος που μ αρεσουν οι πουτανες ειναι ακριβως για το λογο οτι δεν εχουν την παραμικρη γεφυρα ανθρωπιας με τους πελατες.
Μαλιστα θα λεγα ηδονιζομαι ιδιαιτερα να ξερω οτι μου δινουν το μουνι τους για το χρημα.
Καυλωνω να ξερω οτι τις γαμαω και ισως να μη με γουσταρουν καν ενω το κανω.
Κι αυτο γιατι αυτο τους δινει ωθηση αμεσως μετα το χυσιμο να εξαφανιστουν.
Σε αντιθεση με τη γκομενα την οποια αν της πεις "σηκω ντυσου" μετα το σεξ εκεινη παραξηγειται ..

Αυτα αγορινες μου
Παρακαλω κι αλλες γνωμες αποψεις
Ολες καλοδεχουμενες

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.768
Πόντοι
46.423
Τυποι μου βλεπω πως αρκετοι απο εσας ειστε επηρρεπεις στο να σκεφτεστε την λεγομενη "πουτανοκαψουρα" η οτι η λεγαμενη "με πουλησε" κτλ
Ενω εγω το τοποθετησα καθαρα σε επιπεδο παροχης υπηρεσιων μια και δεν ειναι ευχαριστη η μεγαλη αναμονη στο δωματιο ενος πορνειου.Ουτε να αγοραζεις κατι λιγοτερο με τα ιδια χρηματα που καποιος πηρε κατι περισσοτερο.
Επισης εθιξα και το "κρεμασμα" στον επομενο συναγωνιστη.
Σαφως η φραση μου "μαλλον βρηκε το αλλο της μισο" ηταν χιουμοριστικο ειρωνικη
Δεν εχετε ακουσει τσατσαδες να φωναζουν την κοπελα της βαρδιας αν αργει και να λενε "αντε μωρη παντρευτηκες εκει μεσα τοση ωρα;"

Το οτι αρκετοι απο εσας(δεν αναφερομαι συγκεκριμμενα σε καποιον)ειστε επηρρεπεις στο να αναζητατε και μιας μορφης "συντροφικοτητας" σε ιεροδουλες που επισκεπτεστε τακτικα ειναι γεγονος και το προβαλλατε στα σχολια σας.Κακο δεν ειναι.Μαλλο ανθρωπινο θα ελεγα

Ωστοσο αν ειναι να μιλησω για μενα ο λογος που μ αρεσουν οι πουτανες ειναι ακριβως για το λογο οτι δεν εχουν την παραμικρη γεφυρα ανθρωπιας με τους πελατες.
Μαλιστα θα λεγα ηδονιζομαι ιδιαιτερα να ξερω οτι μου δινουν το μουνι τους για το χρημα.
Καυλωνω να ξερω οτι τις γαμαω και ισως να μη με γουσταρουν καν ενω το κανω.
Κι αυτο γιατι αυτο τους δινει ωθηση αμεσως μετα το χυσιμο να εξαφανιστουν.
Σε αντιθεση με τη γκομενα την οποια αν της πεις "σηκω ντυσου" μετα το σεξ εκεινη παραξηγειται ..

Αυτα αγορινες μου
Παρακαλω κι αλλες γνωμες αποψεις
Ολες καλοδεχουμενες

Αγαπητέ τα γράφεις πολύ ωραία.

Μη δίνεις σημασία στα πειράγματά μας.

Εγώ προσωπικά ήθελα να σε γαργαλίσω λίγο αλλά είδα ότι το παίρνεις στραβά και δεν σηκώνεις από πειράγματα.

Επί του θέματος τώρα.

Και σε ποιόν δεν έχει συμβεί αυτό που περιγράφεις στο αρχικό σου post.

Και σε μένα έχει συμβεί αυτό που έχεις περιγράψει διότι αυτές οι γυναίκες στον χώρο τους συμπεριφέρονται καθαρά επαγγελματικά.

Μόλις αντιληφθούν ότι σε έχουν σίγουρο αλλάζει η συμπεριφορά τους.

Άλλες φορές προς το καλύτερο και άλλες φορές προς το χειρότερο.

C'est la vie.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Αυτός που μπήκε πρώτα και ξαναμπήκε μετά , λογικά η είχε μεγάλο πρόγραμμα η όντως τον ερωτεύτηκε η λεγάμενη δεν εξηγείται αλλιώς. Συνήθως όμως όταν είναι για μεγάλο πρόγραμμα πρώτα δεν πάνε στα μικρά και αφήνουν το μεγάλο για μετά ; Άρα πολύ πιθανό το σενάριο που τον ερωτεύτηκε ... η της άρεσε τόσο πολύ μαζί του τέλος πάντων. Εκτός και αν παίζει αυτό που είχε πει ο George , δηλαδή μήπως ηταν ο νταβατζής της ;

Επίσης και το άλλο σενάριο οτι αυτός ηταν καινούργιος και ήθελε να τον κάνει πελάτη , παίζει και αυτό.

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Εσυ τέτοιο ταλέντο (ναυάγιο) πως κι έχεις ξεφύγει από το τι τρέχει με τις ελλεεινίδες.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Μα τι συζητάμε τώρα δλδ
Τάνα είναι. Πουλάει τον εαυτό της. Πουλάει και μας. Ψέματα είναι όλα. Έτσι είναι οι καλές οι τανες. Τίποτα δεν είναι μονιμο. Όλα ανατρέπονται στη στιγμή. Αυτή είναι η δουλειά της. Και δεν αναφερομαι σε αγαπουλιασεις. Το μόνο μονιμο για αυτές είναι η εξάρτηση της δλδ χρήμα ή αγαπητικός ή παιδιά ή σόι ή .....
Το ειπες μόνος σου Τρούμπαμαν δεν υπαρχει η παραμικρή γέφυρα ανθρωπιάς προς τους πελάτες. Και αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα.
Εδώ υποτιθεται σοβαροί επαγγελματίες σε σοβαρά επαγγέλματα και σε αδειάζουν. Δεν θα σε αδειάσουν αυτές;;;

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αγαπητέ τα γράφεις πολύ ωραία.

Μη δίνεις σημασία στα πειράγματά μας.

Εγώ προσωπικά ήθελα να σε γαργαλίσω λίγο αλλά είδα ότι το παίρνεις στραβά και δεν σηκώνεις από πειράγματα.

Επί του θέματος τώρα.

Και σε ποιόν δεν έχει συμβεί αυτό που περιγράφεις στο αρχικό σου post.

Και σε μένα έχει συμβεί αυτό που έχεις περιγράψει διότι αυτές οι γυναίκες στον χώρο τους συμπεριφέρονται καθαρά επαγγελματικά.

Μόλις αντιληφθούν ότι σε έχουν σίγουρο αλλάζει η συμπεριφορά τους.

Άλλες φορές προς το καλύτερο και άλλες φορές προς το χειρότερο.

C'est la vie.
Οπως εξηγησα αγαπητε εχω αλλες απαιτησεις απο σενα που εχεις επιπεδο και χιουμορ επιβεβαιωμενο εδω μεσα.
Πιστεψε με αν δεν σε εκτιμουσα δε θα σου απαντουσα καν.
Ομως τη δεδομενη στιγμη μου χτυπησε καπως το δευτεροτριτος.
Για τα αλλα σου σχολια καμμια αντιρρηση και να κανουμε χαβαλε οσο θες.
Παει αυτο.
Οντως,επαγγελματικα πρεπει να φερονται οι κοπελες και αυτο ειναι σωστο που γραφεις.
Αυτο ομως σημαινει σεβασμος στο χρημα και το χρονο του πελατη(μια και τα δυο ειναι νομισματα αξιας) και οχι δινω προτεραιοτητα στη χρυση χηνα και στο μουνι μου οι αλλοι πελατες του "απλου" προγραμματος.
Να το θιξω και αυτο:ειμαι πελατης του απλου.
Σπανια εχω επιλεξει μεγαλυτερο προγραμμα και οι φορες αυτες ηταν μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου.
Οταν το εκανα το κινητρο δεν ηταν η ιδιαιτερη συμπαθεια με την ιεροδουλο η ενας καποιος συναισθηματισμος αλλα πχ μια φοβερη τεχνικη στο στοματικο που δεν ηθελα να κοψει στο 5 λεπτο για να τηρησουμε τα περιορισμενα χρονικα ορια του "απλου"
Οποτε πληρωσα για διπλασιο χρονο.
Ο κανονας ειναι ομως το απλο προγραμμα.
Γιατι αν εκει η ιεροδουλος αποτυχει τοτε σιγουρα θα αποτυχει και σε πιο μεγαλα προγραμματα.
Τελος κριτηριο για να κανω μια ιεροδουλο "στανταρακι" μου ειναι 4 παραμετροι(τους εχω αναφερει ξανα)και ΤΙΠΟΤΑ αλλο
-εμφανιση
-συμπεριφορα στα βασικα(ειναι βιαστικη;αγενης;ειρωνικη;χειριστικη;χανει ποντους)
-ηδονικοτητα πιπας
-ηδονικοτητα γαμησιου
Αυτα τα 4 οσο πιο ψηλα σε ποιοτητα τοσο πιο μεγαλη ηδονη θα εισπραξω αρα τοσο περισσοτερο θα θελω να επαβαλαβω τη "συνεδρια" μαζι με το κοριτσι!
Simple as that!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
δεν υπάρχουν αυτα με τις πουτάνες..δεν σε κόβουν συμφωνα με το ποσο σε γουστάρουν αλλα με το ποσα σκάς.Δοκιμασε και συ να τα σκάσεις να δεις ποσους "οργασμους" θα τις δωσεις.Αλλα και το αλλο που λες να ισχύει,παλι δε θα επρεπε να το παρεις προσωπικα

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Και το δήλωσε άφοβα.
Όποτε βρισκόντουσαν της άρεσε να την γαμάει.
Ήταν ο πρώτος της
Ο Μπάμπης ο ντελιβεράς.
Όλοι οι άλλοι στη σκιά του
Μα της αρέσει η αγκαλιά μου.
Ανησυχεί για μένα αν είμαι καλά
Με φωνάζει αγάπη.
Κι από την άλλη όταν ακούει Μπάμπης...ένα δάκρυ κυλά από τα μάτια της...
Δυστυχώς ο Μπάμπης δεν έβγαζε αρκετά με το ντελιβερι και πήγε στα καράβια.
Αναρρωτιεμαι αν πιάσει ξανά λιμάνι...έχω να φοβάμαι κάτι;;
Εσύ οχι. Τι να φοβασαι ? Εσένα θα γαμησει ?
Βασικά το μονο που πρεπει να φοβασαι ειναι μην κολλήσεις τίποτα απά τον Μπαμπη …. Καλύτερα γαμα με 3πλη κάποια

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Πρόσφερε 200 ευρώ για μια μέρα να τη βγάλει εξω να πανε για ψαρακι και να κανουν αγκαλιτσες.
Η κοπελα μου ολο ναζι να μου λεει
"Εεεεεεελα μωρε τον κυρ Τασο ψυχουλα ειναι το ζουζουνι μου...αααασε με να πααωωω...μονο βολτα θα παμεεεε και θα κερδισω και 200 ευρωωωω"
Ε και της ειπα "μονο για 200;κοροιδα θα μας πιασει ο κυρ Τασος;600 και πανω να ζητησεις"
"Ναι αλλα θα του παρω και πιπα με 600 αρκουδακο μου...θες η ζουζουνα σου να σε απατησει??"
"Καλα τα λες ρε Πιτσα...κανα 1000 αρικο ζητα..."
"Ναι αλλα με 1000 θα με γαμησει κιολας μπεμπακο μου..."
"Ε τοτε ζητα του 1500..."
"Ε αμαν πια για ποια με περασες;;;Για καμμια πουτανα;;;Σε χωριζω εδω και τωρα!!!Θα τα φτιαξω με τον Κυρ Τασο που ειναι ανοιχτοχερης με σεβεται και δε θα επετρεπε σε κανενα αλλο να με ακουμπησει για κανενα ποσο του κοσμου"!!!
Η πορτα εκλεισε και με εγκατελειψε...
Δε σηκωνει τηλεφωνα...
Τωρα θα τρωνε ψαρακι με τον κυρ Τασο...
Ιδεες για να την ξανακερδισω μαγκες;

Plitss

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
69
Πόντοι
0
Αν δεν τρολαρεις,γράφεις ένα ωραίο μνα του στιλ χαβαλε σου έκανα και ζήλεψα και λίγο..αν θες να την βρεις με τον κύριο Τάσο να το κάνεις..κατά πάσα πιθανότητα αντέδρασε έτσι λόγω της δικιας σου συμπεριφοράς..
(Αλλά μόνο και μόνο που στο ειπε και ήταν θετική λόγω χρημάτων δεν θα κρατήσει πολύ αυτή η σχέση και να ξαναμπλεξετε)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.218
Πόντοι
2.646
Ανοιξε της νημα και ξεκινα με 100. Ασχετα οτι δεν τα αξιζει. Καλά την πούλησες στο γερό. Το βράδυ θα γυρίσει ούτως ή άλλως σε σένα, θα είναι και φαγωμένη, οπότε στα παπαρια σου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.929
Πόντοι
9.297
Πρόσφερε 200 ευρώ για μια μέρα να τη βγάλει εξω να πανε για ψαρακι και να κανουν αγκαλιτσες.
"Εεεεεεελα μωρε τον κυρ Τασο ψυχουλα ειναι το ζουζουνι μου...αααασε με να πααωωω...μονο βολτα θα παμεεεε και θα κερδισω και 200 ευρωωωω"
Ε και της ειπα "μονο για 200;κοροιδα θα μας πιασει ο κυρ Τασος;600 και πανω να ζητησεις"
"Ναι αλλα θα του παρω και πιπα με 600 αρκουδακο μου...θες η ζουζουνα σου να σε απατησει??"
"Ε αμαν πια για ποια με περασες;;;Για καμμια πουτανα;;;Σε χωριζω εδω και τωρα!!!Θα τα φτιαξω με τον Κυρ Τασο που ειναι ανοιχτοχερης με σεβεται και δε θα επετρεπε σε κανενα αλλο να με ακουμπησει για κανενα ποσο του κοσμου"!!!
Δε σηκωνει τηλεφωνα...
Αν ζεις μέχρι την ηλικία του παππού να φροντίσεις να κάνεις και εσύ αυτό το πραγμα για να μην έχεις απωθημένο...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Δε σηκωνει τηλεφωνα...
Ζητησε της να κανετε τριο με τον κυρ Τασο σαν πραξη συμφιλιωσης.
τα θετικα ειναι οτι μπορει να φας και συ λιγο ψαρακ, επιπλεον θα μαθεις πολλα απο τα γουστα ενος παλιου και εμπειρου μυστη…

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.996
Πόντοι
22.886
Δε σηκωνει τηλεφωνα...
Κώλο δίνει η μανδάμ ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom