bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Μπορω να αφαιρεσω την φηφοφορια μου και να ξαναψηφισω γιατι μπηκαν νεα ονοματα στη λιστα. Θελω να ψηφισω τη Μαριλενα που δεν υπηρχε.
Ευχαριστώ , και στα δικά σου!Καλες πουτσιες φιλτατε Πουτανγαμων!
Ομαδικο gangbang να προτεινουμε.Ευχαριστώ , και στα δικά σου!
Μολις μπηκε heel!
Οπως με ενημερωσε ο Αντισθενης δεν μπορει να αλλαξει κατι ως προς τις ψηφους που δωσαμε!Αμα κανω ενα συνοπτικο αυριο με τις πρωτες η Κατερινα θα εχει συν μια ψηφο δικια σου ;)ωραία.... πως την ψηφίζω????
Μην εισαι σιγουρος γι'αυτο!!! ;)αν αντιπαραβάλεις πόσοι ψήφισαν για τα studio...μάλλον η οικονομική κρίση δεν μας έπιασε...
Συνφωνω απολυτα!!!!Αν εξαιρεσω την Ευα μιλφ και την Μπαρμπορα που τις περιμενα πιο ψηλα σε ψηφους για ολες τις αλλες κοπελες πιστευω ηταν αναμενομενη η θεση τους
;) ;) ;)Μην εισαι σιγουρος γι'αυτο!!! ;)Συνφωνω απολυτα!!!!
Ακυρον, το είδα το όνομα της Ζάνα, δική μου αβλεψία!...Είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν κατέχω πράμα για τις κυρίες που είναι υποψήφιες και γι αυτό αναγκαστική αποχή!Ωστόσο, επειδή παρακολουθώ τις κριτικές των συναθλητών στο site, εντύπωση μου κάνει που απουσιάζει το όνομα της Ζάνα (αν θυμάμαι καλά..), αυτή η τσαρίνα της πίπας-όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί συναγωνιστές, στην οδό Αγκύρας...Μ