Νέα

Τ' άπλυτα στη φόρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Διαβάστε εδώ... Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι(; ) ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω, που παίζεται στο εξωτερικό, μάλλον για Αμερική το κόβω...

THE MOMENT OF TRUTH

«ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ για τα 100.000 δολάρια! Εχεις κάνει σεξ με το αφεντικό σου για να πάρεις προαγωγή;» - «Ναι». - «Σωστά, μόλις κέρδισες!» Το τηλεπαιχνίδι του καναλιού FOX «The moment of truth» (η στιγμή της αλήθειας) κάνει πάταγο στην Αμερική. Παρακαλάει ο κοσμάκης να παίξει και να βγάλει τ' άπλυτά του στη φόρα. Για να κερδίσεις, πρέπει να πεις την αλήθεια σε ό,τι κι αν σε ρωτήσει ο κουτσομπόλης παρουσιαστής. Αν κάνεις τον εξυπνάκια και πεις ψέματα, ο ανιχνευτής ψεύδους, με τον οποίο σε έχουν καλωδιώσει, θα το καταλάβει και τότε... τα χάνεις όλα!

ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ η Lauren, που είπε όλη την αλήθεια μπροστά στους γονείς και τον άντρα της για να κερδίσει 200.000 δολάρια. Οι ερωτήσεις στην αρχή ήταν πιο λάιτ: «Εχεις βγάλει ποτέ τη βέρα σου για να φαίνεται ότι είσαι ελεύθερη;» Δαγκώθηκε λίγο η Lauren, το σκέφτηκε καλά, και απάντησε θετικά. Ο άντρας της -ένα ήσυχο αγοράκι με γυαλιά, γύρω στα 25- χαμογελούσε αμήχανα. Οι γονείς της, δίπλα, του χτύπαγαν τον ώμο για να τον ενθαρρύνουν. Δεν ήξεραν τι θα επακολουθούσε...

ΜΕ ΒΛΟΣΥΡΟ ΥΦΟΣ, ο παρουσιαστής τής έκανε την επόμενη ερώτηση για τα 50.000 δολάρια: «Ησουν ερωτευμένη με κάποιον πρώην σου την ημέρα του γάμου σου;» Εδώ σε θέλω, Lauren! Το ξανασκέφτεται αυτή, παίρνει βαθιές ανάσες και με απολογητικό ύφος απαντάει θετικά. Ο πιτσιρικάς, ο γυαλάκιας, ήθελε να τη σκοτώσει live από τα νεύρα του. Και ενώ όλοι λέγανε ότι δεν θα γίνουμε άλλο ρόμπα, σκάει ο πρώην γκόμενός της, ο Φρανκ, και ρωτάει: «Πιστεύεις ότι έπρεπε να παντρευτείς εμένα;»

ΚΟΙΤΑΖΕΙ Η LAUREN μια το τεκνό, τον πρώην της, και μια τον γυαλάκια. «Φοβάμαι πως ναι, έπρεπε να σε είχα παντρευτεί». Ο ανιχνευτής ψεύδους επιβεβαιώνει την απάντηση και όλη η οικογένεια μένει άφωνη. Η μάνα τής Lauren σαν να ήθελε να την αρπάξει από το μαλλί, ενώ ο πατέρας μάλλον αναλογιζόταν όλα τα έξοδα που έκανε για το γάμο με τον γυαλάκια. Αλλά η κορούλα τους -που ήθελε διακαώς τα 200.000 δολάρια- δεν κώλωσε σ' αυτά. Οταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν είχε σεξουαλικές επαφές με άλλους άντρες όσο ήταν παντρεμένη, εκείνη δεν δίστασε να πει ξανά το ηχηρό «ναι»! Ο κερατάς (και επίσημα) γυαλάκιας φαινόταν πως το πήρε απόφαση ότι θα τη σκοτώσει την ατιμασμένη, ενώ ο πατέρας της δεν ήξερε από πού να φύγει...

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, αυτή που θα της έδινε τα πολυπόθητα 200.000, ήταν η πιο ειρωνική: «Πιστεύεις ότι είσαι καλός άνθρωπος;» - «Ναι, πιστεύω ότι είμαι καλός άνθρωπος» δηλώνει ευθαρσώς η ξετσίπωτη Lauren. Περιμένουν όλοι με αγωνία την απάντηση του ανιχνευτή ψεύδους. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν μιλάει κανείς. Παγωμάρα. Η φωνή του ανιχνευτή έβγαλε το αποτέλεσμα: «ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ!» Τα έχασε όλα η Lauren κι έγινε και ρόμπα σε πανεθνικό δίκτυο. Απ' το αστυνομικό δελτίο δεν προκύπτει -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- ότι ο γυαλάκιας την έχει τεμαχίσει...

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
μεγιστη μαλακια. στημενο ειναι το παιχνιδι !!!!

και γιατι δηλαδη δεν μπορει να ειναι καλος ανθρωπος ενα γουρουνι ????  :think: :think: :)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
εχω ακουσει οτι υπαρχουν τροποι να ξεγελασεις τον ανιχνευτη ψευδους

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αλλάζω τον τίτλο του thread...

Και μιας και είναι σχετικό παραθέτω και αυτό... είναι απόσπασμα από την κατάθεση του κούγια.

Επειδή την άνοιξη του 2006 η πίεσή μου προς την εναγομένη να αλλάξει τον τρόπο ζωής της έγινε περισσότερο έντονη, η αντίδικος, αντί να συμμορφωθεί, άρχισε παντελώς να αδιαφορεί σε οτιδήποτε με αφορά και μάλιστα για πρώτη φορά εγκαταστάθηκε χωρίς εμένα το Πάσχα του 2006 στη Μύκονο, παίρνοντας μαζί και τα παιδιά μας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει αρχίσει η ιδιαίτερη παρέα με μια νέα φίλη της, η οποία έχει ακριβώς τις ίδιες αντιλήψεις με την εναγόμενη, θέλει και αυτή να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, αλλά το πιο σοβαρό και ιδιαίτερα επικίνδυνο για την εξέλιξη των δυο παιδιών μας γεγονός, είναι η ταύτισή της με ένα χυδαίο ομοφυλόφιλο, ονόματι Τόλη, διευθυντή πωλήσεων εταιρείας ενδυμάτων, ο οποίος στις κοινές εξόδους τους με την σύζυγό μου φέρνει μαζί και τους εφήμερους εραστές του, τους οποίους δεν διστάζουν να ανέχονται η σύζυγός μου και η φίλη της , έχοντας τα βρέφη παιδιά μου και το βρέφος γιο της τελευταίας τα οποία εξοικειώνονται με αυτές τις συμπεριφορές και μάλιστα ο γιος μου έχει αντιγράψει εκφράσεις, τις οποίες χρησιμοποιεί στο καθημερινό του λεξιλόγιο, βλέποντας τον παιδικό ήρωα «SPIDERMAN» και λέγοντας «κουκλίτσα ο σπάιντερ μαν».

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Γίνεται αλλά νομίζω είναι δύσκολο.
Αντε να ελέγξεις όλες τις αντιδράσεις (χημικές και μη) του οργανισμού σου.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
Γίνεται αλλά νομίζω είναι δύσκολο.
Αντε να ελέγξεις όλες τις αντιδράσεις (χημικές και μη) του οργανισμού σου.
οντως πρεπει να'ναι δυσκολο...Οι πρακτορες των μυστικων υπηρεσιων ειναι εξειδικευμενοι σ'αυτο το πραγμα

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κάτι τρισχειρότερο είναι το γνωστό στις ΗΠΑ ψευδοριάλιτυ (γαμάτη ορθογραφία,ε?) εν ονόματι CHEATERS. Διανύει την 8η του περίοδο και είμαι σίγουρος πως αν γυριζόταν στην Ελλάδα θα είχαμε θρηνήσει πολλαπλά θύματα.

Η ΠΛΟΚΗ

1. Ο ένας εκ των 2 του ζευγαριού συστήνεται κι αναλύει το παράπονο που έχει από τον άλλον.

2. Ο γελοίος παρουσιαστής Joey Greco στήνει ολόκληρη επιχείρηση παρακολούθησης του υποτιθέμενου άτακτου μέλους του ζευγαριού.

3. ¨Οταν ο Joey Greco (μαζί κι εμείς) πειστούμε από λαθραία hot videos παρμένα από κάμερα παρακολούθησης πως η κατηγορία στέκει και κάποιος ξενοπηδήχτηκε ή ξενοπήδησε, υποβάλλουμε τον πληγέντα στο μαρτύριο (που είναι δική μας ευχαρίστηση) της προβολής ιδιωτικών στιγμών του ατακτούλη, όπου βλέπουμε με pixels από αθώα φιλάκια μέχρι striptease, στοματικό έρωτα και ακούμε βογγητά,γλειψίματα και ερωτικά βρωμόλογα.

4. Ο Γελοίος Greco ρωτάει το απηυδισμένο απατηθέν μέλος αν θέλει να συναντήσει εκείνη την στιγμή τον/την ατακτούλη/α, ο/η οποίος/α είναι συνήθως στην καλή χαρά απολαμβάνοντας ανέμελες αλλά παράνομες στιγμές.

5. Από το φορτηγό πετάγεται σαν σφηνόπουτσα ο Greco και ο/η απατηθείς, οι οποίοι από κοινού (!!!) ζητούν το λόγο από το έκπληκτο ζευγάρι. Βρισιές, κλάμματα, ξεκατίνιασμα και ξύλο κορυφώνουν το δράμα.

CULT MOMENTS

1. To μαχαίρωμα πάνω στον Greco που τον έστειλε νοσοκομείο. :hammer:

2. Ο πυροβολισμός πάνω στον Greco ημιαυτόματο για paintball  :ak:

3. Ζευγάρι που η γυναίκα τον απατούσε με γυναίκα, τα ξαναβρήκε on air με αποτέλεσμα να ζητήσουν από τον Greco να φύγει προκειμένου να  της κάνει πρωκτικό sex. :knockinb:

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
ολα θα τα δουμε πια. μεχρι και τα απλυτα του καθε γειτονα. ειτε ειναι ανωνυμος στυλ ριαλιτι, ειτε ειναι επωνυμος στυλ τραφικ και εσπρεσσο,
καντε κουραγιο συναγωνιστες. αν αυτο ειναι που θελει πια ο κοσμος και η κοινωνια τοτε πρεπει να το χωνεψουμε οπως πολλα αλλα.κεραταδες αλλωστε παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν, απλα τωρα πια ζητανε και δημοσιοτητα.

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ολα θα τα δουμε πια. μεχρι και τα απλυτα του καθε γειτονα. ειτε ειναι ανωνυμος στυλ ριαλιτι, ειτε ειναι επωνυμος στυλ τραφικ και εσπρεσσο,
καντε κουραγιο συναγωνιστες. αν αυτο ειναι που θελει πια ο κοσμος και η κοινωνια τοτε πρεπει να το χωνεψουμε οπως πολλα αλλα.κεραταδες αλλωστε παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν, απλα τωρα πια ζητανε και δημοσιοτητα.

Για τα λεφτά γίνονται όλα....
Και ο άλλος δε διστάζει να πουλήσει και την ψυχή του στο διάολο γι αυτά...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
το cheaters το εδειχνε το καναλι extra και ειχε γαμω τα γελια.Εντελως ψευτορεαλιτι,χτυπαει μεγαλα νουμερα στην αμερικη,ο παρουσιαστης ολα τα λεφτα οταν το παιζει προβληματισμενος με τις ιστοριες των απατημενων :2funny:
1. To μαχαίρωμα πάνω στον Greco που τον έστειλε νοσοκομείο. Violence with a Hammer

2. Ο πυροβολισμός πάνω στον Greco ημιαυτόματο για paintball  Smiley with an AK
οχι ρε γαμωτο,εγιναν τετοια σκηνικα?Ψαχνω τωρα στο youtube μηπως τα βρω

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Ναι, αλλά έπρεπε να είχες περάσει ένα εξάμηνο course στην KGB για να μάθεις πως...

(Πως το λέγανε αυτό το έργο με το Γιουλ Μπρύννερ που έκανε το Ρώσο πράκτορα που ξεγέλασε τον ανιχνευτή της CIA?)

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Διαβάστε εδώ... Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι(; ) ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω, που παίζεται στο εξωτερικό, μάλλον για Αμερική το κόβω...

THE MOMENT OF TRUTH

«ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ για τα 100.000 δολάρια! Εχεις κάνει σεξ με το αφεντικό σου για να πάρεις προαγωγή;» - «Ναι». - «Σωστά, μόλις κέρδισες!» Το τηλεπαιχνίδι του καναλιού FOX «The moment of truth» (η στιγμή της αλήθειας) κάνει πάταγο στην Αμερική. Παρακαλάει ο κοσμάκης να παίξει και να βγάλει τ' άπλυτά του στη φόρα. Για να κερδίσεις, πρέπει να πεις την αλήθεια σε ό,τι κι αν σε ρωτήσει ο κουτσομπόλης παρουσιαστής. Αν κάνεις τον εξυπνάκια και πεις ψέματα, ο ανιχνευτής ψεύδους, με τον οποίο σε έχουν καλωδιώσει, θα το καταλάβει και τότε... τα χάνεις όλα!

ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ η Lauren, που είπε όλη την αλήθεια μπροστά στους γονείς και τον άντρα της για να κερδίσει 200.000 δολάρια. Οι ερωτήσεις στην αρχή ήταν πιο λάιτ: «Εχεις βγάλει ποτέ τη βέρα σου για να φαίνεται ότι είσαι ελεύθερη;» Δαγκώθηκε λίγο η Lauren, το σκέφτηκε καλά, και απάντησε θετικά. Ο άντρας της -ένα ήσυχο αγοράκι με γυαλιά, γύρω στα 25- χαμογελούσε αμήχανα. Οι γονείς της, δίπλα, του χτύπαγαν τον ώμο για να τον ενθαρρύνουν. Δεν ήξεραν τι θα επακολουθούσε...

ΜΕ ΒΛΟΣΥΡΟ ΥΦΟΣ, ο παρουσιαστής τής έκανε την επόμενη ερώτηση για τα 50.000 δολάρια: «Ησουν ερωτευμένη με κάποιον πρώην σου την ημέρα του γάμου σου;» Εδώ σε θέλω, Lauren! Το ξανασκέφτεται αυτή, παίρνει βαθιές ανάσες και με απολογητικό ύφος απαντάει θετικά. Ο πιτσιρικάς, ο γυαλάκιας, ήθελε να τη σκοτώσει live από τα νεύρα του. Και ενώ όλοι λέγανε ότι δεν θα γίνουμε άλλο ρόμπα, σκάει ο πρώην γκόμενός της, ο Φρανκ, και ρωτάει: «Πιστεύεις ότι έπρεπε να παντρευτείς εμένα;»

ΚΟΙΤΑΖΕΙ Η LAUREN μια το τεκνό, τον πρώην της, και μια τον γυαλάκια. «Φοβάμαι πως ναι, έπρεπε να σε είχα παντρευτεί». Ο ανιχνευτής ψεύδους επιβεβαιώνει την απάντηση και όλη η οικογένεια μένει άφωνη. Η μάνα τής Lauren σαν να ήθελε να την αρπάξει από το μαλλί, ενώ ο πατέρας μάλλον αναλογιζόταν όλα τα έξοδα που έκανε για το γάμο με τον γυαλάκια. Αλλά η κορούλα τους -που ήθελε διακαώς τα 200.000 δολάρια- δεν κώλωσε σ' αυτά. Οταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν είχε σεξουαλικές επαφές με άλλους άντρες όσο ήταν παντρεμένη, εκείνη δεν δίστασε να πει ξανά το ηχηρό «ναι»! Ο κερατάς (και επίσημα) γυαλάκιας φαινόταν πως το πήρε απόφαση ότι θα τη σκοτώσει την ατιμασμένη, ενώ ο πατέρας της δεν ήξερε από πού να φύγει...

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, αυτή που θα της έδινε τα πολυπόθητα 200.000, ήταν η πιο ειρωνική: «Πιστεύεις ότι είσαι καλός άνθρωπος;» - «Ναι, πιστεύω ότι είμαι καλός άνθρωπος» δηλώνει ευθαρσώς η ξετσίπωτη Lauren. Περιμένουν όλοι με αγωνία την απάντηση του ανιχνευτή ψεύδους. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν μιλάει κανείς. Παγωμάρα. Η φωνή του ανιχνευτή έβγαλε το αποτέλεσμα: «ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ!» Τα έχασε όλα η Lauren κι έγινε και ρόμπα σε πανεθνικό δίκτυο. Απ' το αστυνομικό δελτίο δεν προκύπτει -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- ότι ο γυαλάκιας την έχει τεμαχίσει...

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πολυυυυ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: τους δερνει στο αμερικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom