Νέα

Συζήτηση για Νότια Αμερική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι "αριστεροί πατριώτες" επέδειξαν και εκεί τον...πολιτισμό τους! Για να μην μιλήσω για κάτι που ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ:

ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ!

Και ξέρω πολύ καλά πόσο την.."τίμησαν" τη συνθήκη οι προδότες του κομμουνισμού σας!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Σαφώς και σφάχτηκαν.. και σαφώς έχεις δίκιο σε ΚΑΠΟΙΑ πράγματα.. απλώς ήθελα να επιβεβαιώσουμε κάποια άλλα, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να ενημερώσω τη γιαγιά μου ότι ο μακαρίτης ο αδερφός της (μην βιαστείς, χωροφυλακή στου Μακρυγιάννη ήταν) σκοτώθηκε και δεν βρέθηκε και ποτέ κιόλας από συναδέλφους του..

Πάντως αδέρφια πάλι αλληλοσκοτώματα βλέπω.. χαλαρώστε και κάντε μια ΚΙΤ ΚΑΤ.. δεν αξίζουν να χαλιέστε. Πολύ απλά γιατί κανείς δεν πρόκειται να πείσει τον να υιοθετήσει κάτι άλλο από αυτό που "ξέρει", με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αυτά

Επισκέπτης
tasaef καλά εσύ ζεις στον κόσμο σου...Εσύ που δεν τρέχεις στις πορείες,τρως με χρυσά κουτάλια,ή λιμοκτονείς,και τρέχεις στον ΟΑΕΔ συνέχεια;
οχι ακριβος....εγω δουλευω σαν πουτανοσπερμα και βγαζω σχεδον οσα χρηματα βγαζουν ολοι οι υπαληλοι(λουφαδοροι)του ΟΑΕΔ σε ολοι την Ατικη ;) ;) ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε γουορ......εφοσον οπως παραδεχεσαι και οι αριστεροι και οι δεξιοι κανανε σφαγες ποιο το θεμα? απλα οι δευτεροι ειχαν και την εξουσια επομενως κανανε και βασανιστηρια και εξοριες......νομιζεις οτι αν την εξουσια τοτε την ειχε η αριστερα θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα για τους "αντιπαλους"?

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και επειδή ακούω συνέχεια το παραμύθι με τη Λέρο και τη Μακρόνησο θα πω το εξής.

Όταν κάποιος σηκώνει χέρι και όπλο κατά της πατρίδας και των αδελφών του, όπως πρώτοι έκαναν οι Συμμορίτες, πράγμα που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, του αξίζει η χειρότερη μοίρα.

Ξέρεις μήπως τι έκαναν οι αρχαίοι μας και οι Ρωμαίοι κι ένα σωρό άλλοι σε τέτοιους προδότες;

Επισκέπτης
χμχμμχ απο ιστορια λεο δεν πας καλα!!!μολις υπεγραψαν και παρεδωσαν τα οπλα φυλακιστηκαν ,και βασανιστηκαν!!και η διαφορα μας ειναι λεο οτι εγω σαν κομμουνιστης λεω οτι γιναν εγκληματα και απο τη μερια του ΕΛΑΣ και οτι ειναι ντροπη και μαυρησ ελιδα για την ιστορια της ελλαδας!!ποσο μαλλον οταν ελληνες σκοτωναν ελληνες!!εσυ ομως λες οτι καλα καναν και σκοτωσαν κομμουνιστες!!καταλαβες την διαφορα της παιδεια μας?

Επισκέπτης
μουνιτσα εγω λεω την πραγματικοτητα!!δεν ξερω τι θα γινοταν αν ειχαν οι αλλοι την εξουσια!!αν εσυ ξερεις τοτε....οκ!!

Επισκέπτης
Η ημημαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια,ουδεις γνωριζει γιατι γινανε καποια πραγματα στο παρελθον.Χρεισημοποιηστε τις γνωσεις σας για να προβλεψε το μελλον,μην αναλωνεστε στο παρελθον

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Άσε ρε τώρα που θα μου το ρίξεις και στην παιδεία! Κλασικές μπούρδες δοσιλόγων προδοτών!

Παρέδωσαν δε τα..."φανταστικά" όπλα! Και με τι έσφαζαν; Αααα! Κάτσε ρε συ! Γι αυτό έσφαζαν με τα κονσερβοκούτια, επειδή δεν είχαν όπλα!

Και το παιδομάζωμα;

"Η Ελληνική σημαία κατεβαίνει από την Κοινότητα και εις την θέσιν της βάζουν ένα κόκκινο πανί. Εις τας 16 Σεπτεμβρίου φυλακίζονται όσοι απέμειναν ζωντανοί, ενώ τα γυναικόπαιδα κλείνονται χωρίς νερό και φαί σε διάφορα υπόγεια. 18 έγκριτοι Καλαματιανοί, οι οποίοι ατυχώς εγλύτωσαν, οδηγούνται εις την Καλαμάτα, όπου κατακρεουργούνται και τους κρεμούν εις τα πολύφωτα του Δημοτικού φωτισμού της κεντρικής πλατείας της Καλαμάτας. Τέλος όλοι οι φυλακισμένοι οδηγούνται δεμένοι, ανά τρείς, 2 χιλιόμετρα έξω του Μελιγαλά εις την μεγάλη δεξαμενή, γνωστή ως πηγάδα, όπου με τα φοβερά σύνεργα βασανιστηρίων, όπως πριόνια, τσεκούρια, τζουγκράνες, μαχαίρια, κονσερβοκούτια, κατασφάζονται και πετιούνται μέσα εις την "πηγάδα" μαζί με πολλούς ζωντανούς, μπροστά εις τα τεράστια από φρίκη και σπαραγμό μάτια των οικογενειών τους, οι οποίες υποχρεώθησαν να παρακολουθήσουν τα βασανιστήρια και την σφαγήν των οικείων τους."

Αυτό δε που αναφέρεται ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ! Καλύτερα το γαμημένο κόκκινο πανί του Λένιν από την Ελληνική Σημαία!

Και ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;;;;

ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!

ΥΓ. Η περιγραφή αφορά το Μελιγαλά.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
warhol ο τελευταιος ρομαντικος.....ρε συ γουορ σε αγαπαω και σε εκτιμαω αλλα εσυ ετσι οπως πας θα μας πεις κι οτι η ελενη πιτσια ειναι ακομη παρθενα και σε περιμενει,ελεος πια!

Επισκέπτης
αυτη ειναι η ιστορια οπως εσεις την γραψατε!!!χαρισμα σας!!!!βρισε και αλλο λεο,καλα τα πας!!!!μονο αυτο μπορεις να κανεις εκτος βεβαια απο να να λες ψεμματα για την ιστορια!!μποτοφιλε ισως να ειμαι και ρομαντικος,αλλα δεν λεω οτι καλα καναν που σφαχτηκαν ανθρωποι!!!αυτα τα λεει ο κυριος λεο!!!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ρε συ γουορ το θεμα δεν ειναι αν εγιναν οι σφαγες,το θεμα ειναι οτι χωριζεις τους παντες σε καλους κοκκινους και κακους μπλε,ουτε ο hrys δεν εχει τοσο στενομυαλη αντιληψη,στην τελικη τετοιος τροπος σκεψης ανηκει σε αγραμματους και φασιστες κ εσυ δεν εισαι τιποτα απο τα δυο φιλαρακο μου γι αυτο ξεκολλα μονο καλοι αρειανοι υπαρχουν!  :grin: :dancing:

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή είναι η ιστορία όπως έγινε warhol. Λυπάμαι αν δεν σας αρέσει αλλά οι ομοϊδεάτες σου τα έκαναν.

Σας χαλάει να λέμε αλήθειες!

Οι αλήθειες λέγονται για σας "ύβρεις"!
Οι τελετές μνήμης λέγονται "προκλητικές μνήμες διαχωρισμού"! Σα δε ντρέπεστε ρε προδότες που θέλετε να μας μάθετε και ιστορία!

Και ξαναλέω: ο Εθνικός Στρατός δεν ΕΣΦΑΞΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. Σκότωσε όσους πήραν τα όπλα κατά της Ελλάδας. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

Και φυσικά, όπως πάντα, για το παιδομάζωμα κουβέντα!

Σα δε ντρέπεστε!

Επισκέπτης
ΣΗΜΕΙΩΣΗ¨
Αν καποιοι δεν σφαζαν τοτε τους κουμουνιστες αυτη την στηγμη οι μανες και οι αδελφες μας θα ηταν πουτανες μαζι με τις ρωσιδες πολωνεζες τσεχες
Μιλαω εκ του αποτελεσματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχει να πει κανεις κατι?εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????

Επισκέπτης
δεν ξεχωριζω κανεναν!!αλλα δεν γινεται να ακουω αποψεις του στυλ ,οι κακοι κομμουνιστες,αυτοι φατινε,καλα καναμε και τους σφαξαμε!!ημαρτον!!!!εχω πει οτι καμια ιδεολογια και κανενα κομμα δεν ειναι τελειο!!μαλακιες εκανε και κανει και του κκε!!τα ξερω και τα λεω!!αυτο σημαινει αυτοκριτικη!!καποιοι αλλοι ομως  στεκονται και απλα βριζουν τους κοκκινους!!

Επισκέπτης
και τους σφαξαν γιατι δεν καταλαβεναν,τουλαχιστον αυτοι ειχαν δικαιολογια οτι δεν ηξεραν οτι θα αποτυχει το συστημα.
Εσεις τι δικαιολογια εχετε?????????????????????????????????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παντως ο κομμουνισμος στην Ελλαδα εχει πλακα.......κομμουνιστες οι οποιοι πανε εκκλησια ή φορανε levi's και πινουν κοκα κολα.....εχω εναν φιλο που δηλωνει κομμουνιστης αλλα εχουν απο ενα αμαξι ο καθενας στην οικογενεια του και εξοχικο.......μαλλον δεν εχετε ιδεα τι θα πει σωστος κομμουνισμος.......τοσα σουξου μουξου εχετε με το πρωην ανατολικο μπλοκ παρτε καμια αποψη......

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γουορ? μαλλον δεν εχει σφαχτει καποιο μελος της οικογενειας σου απο κομμουνιστη υποθετω........οσο σκατα ηταν οι δεξιοι εκεινη την περιοδο τα ιδια σκατα και χειροτεροι ηταν και οι κομμουνιστες........μιλαω για τον εμφυλιο και μονο.......

Πώς εξηγείς το γεγονός ότι τα μέλη συγκεκριμένης παράταξης το παίζουν κομμουνιστοφάγοι γιατί κάποιος συγγενής τους σφάχτηκε, αλλά δέχονται να μαζεύει το κόμμα και μερικούς κομμουνιστές για να δείξει πολυσυλλεκτικότητα;

Επισκέπτης
εγω λεο εγω να σου πω οτι αν εχασες συγγενεις απο κομμουνιστες λυπαμαι!!!εγω εχασα απο δεξιους!!και ξερω οτι χαιρεσαι!!δεν θυμωνω !!και ξερεις γιατι?γιατι λυπαμαι που το λεω δειχνεις με τα λογια σου οτι εισαι σκατοψυχος!!!και ειναι κριμα,πραγματικα κριμα!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πώς εξηγείς το γεγονός ότι τα μέλη συγκεκριμένης παράταξης το παίζουν κομμουνιστοφάγοι γιατί κάποιος συγγενής τους σφάχτηκε, αλλά δέχονται να μαζεύει το κόμμα και μερικούς κομμουνιστές για να δείξει πολυσυλλεκτικότητα;

βρηκες λαθος ατομο να ρωτησεις.......δεν με εκφραζουν ουτε τα κομματα ουτε οι παραταξεις ευτυχως ή δυστυχως........η κοματικοποιηση για μενα ειναι χασιμο χρονου.........οπως και οι πολυσυλλεκτικες παραταξεις :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom