Νέα

Συζήτηση για Νότια Αμερική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το προβλημα γουορ ειναι οτι δεν ασχολουμαστε με τα δικα μας προβληματα με το σωστο τροπο και τα ριχνουμε απο το πρωι ως το βραδυ στην αμερικη........ε ενταξει ειναι μαλακες τι να κανουμε τωρα? να παω εγω μηπως στις βρυξελλες προσωπικα να στειλω καποιο διαβημα? α οχι να παω να σπασω την πρεσβεια καλυτερα να κανω σαφες το μηνυμα μου.......ολα αυτα τα βλεπουν οσοι εχουν την εξουσια (και οχι αυτοι που νομιζουν οτι την εχουν) και γελανε......

και τι με νοιαζει εμενα τι εκανε ο τσαβεζ και ο μπους? δηλαδη εγω πρεπει να υποστηριζω ειτε τον εναν ειτε τον αλλον σωνει και ντε?

και επειδη το κλιμα μου θυμιζει γυμνασιο-λυκειο λεω να την κανω.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η ζωη και η πολιτικη γενικοτερα δεν ειναι debate μεταξυ αριστερας-δεξιας ή μπους-παπαρηγας ή κουβας-αμερικης........η πολιτικη εχει ως στοχο να σε βαζει να σκεφτεσαι.......αν ειναι να γινομαστε κομματοσκυλα και οχι ατομα που εχουμε την ικανοτητα να εκτιμησουμε τα θετικα και τα αρνητικα ΟΛΩΝ των πλευρων τοτε να την βρασω........

Επισκέπτης
οχι δεν σφαχτηκαν απο κομμουνιστες αλλα πο δεξιους!!και στον εμφυλιο γιναν εγκληματα και απο τις 2 πλευρες!!λεο να σου θυμισω την χουντα?να σου θυμισω τις στημενες εκλογες?που ψηφιζαν τα δεντρα και οι νεκροι?ωραια δημοκρατια!!!να σου θυμισω γιαρο,λερο μακρονησο!!να παμε στο σημερα?κουμπαριες!!κινητη τηλεφωνια!!ρατζα στα νοσοκομεια!!συνταξιουχοι στους δρομους!!οι επιτυχοντες του ασεπ που ο καραμανλης υποσχεθηκε να τους παρει ,ακομα ειναι στο περιμενε!!το αεροδρομιο της σουδας που παραχωρησαν στους αμερικανους!τα μπλε παιδια στο δημοσιο!!και πολλα αλλα!!αυτα εκανε και κανει η δεξια!!!δεν εχει ιδεολογια ,δεν εχει τιποτα!!ολα τα λαμογια μεζεμενα εκει και ολοι οι κλεφτες και οι ανικανοι!!!

Επισκέπτης
και επισης μουνιτσα πολιτικη δεν ειναι να βριζουμε για ολα τον κομμουνισμο και να εχουμε επιλεκτικη μνημη για τα γεγονοτα που γιναν στην ελλαδα!!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τι ωραία!

Τα έχουν βάλει όλοι με την..."κακή" Αμερική!

Αναρωτιέμαι σε ποιον πλανήτη βρίσκεστε! Τον όρο "διαφύλαξη συμφερόντων" τον έχετε ακουστά; Μήπως την "πολιτική των κανονιοφόρων";

Και για να είμαστε πιο ρεαλιστές.

Είναι πολύ χειρότερη η "κακή" Αμερική που βομβαρδίζει για να επιβληθεί, από τους φοιτητές-αναρχικούς, μια που είναι το ίδιο και το αυτό, που προχθές έκαιγαν αυτοκίνητα για να περάσει το δικό τους;

Γιατί εμένα το ίδιο και το αυτό μου φαίνεται!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
warhol αυτή η υποκριτική σου στάση μόνο αηδία μου προκαλεί!

Για δύο λόγους!

Πρώτον γιατί ο Εθνικός ΝΟΜΙΜΟΣ Στρατός ουδέποτε διέπραξε τα εγκλήματα των φασιστών της αριστεράς.

Δεύτερον διότι τις υποκλοπές, τα ράντζα, τις κουμπαριές, τη Σούδα κτλ τα ανακαλύψατε τα τελευταία ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ενώ γίνονται ήδη από ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! Από κάποιους αριστερούς για τηνα κρίβεια.

Η όλη ιστορία της αριστεράς δεν είναι παρά μια υποκρισία και τίποιτε παραπάνω.

Επισκέπτης
αμα ηθελε λεο η κυβερνηση να τους συλλαβει θα το εκανε!!αλλα οταν στις συλληψεις,βγαζαν τα παιδια των μεγαλοδημοσιογραφων και πολιτικων απο την πισω πορτα των αστυνομικων τμηματων ,μην παραπονιομαστε μετα!!αυτα ειναι τα χαλια μας!!!

Επισκέπτης
και μια παρενθεση για το ευρω.
το ψωμι με δρχ εκανε 100δρχ(πριν 6 χρονια)τωρα κανει 1 ευρω αν δεν ειχαμε το ευρω θα εκανε πανω απο 500 δρχ.
γιατι η ισοτιμια του ευρω δεν θα ηταν μονο 341 αλλα πολυ παραπανο
τα κομουνια να καταλαβουν οτι τωρα τα πραγματα μπορει να μην ειναι καλα για καποιους, αλλα θα ηταν πολυ χειροτερα, και αν  δεν εξομαλυνθουν με το υπαρχον συστημα μια ζωη θα ειναι μεσα στη γκρινια και την μειζερια.
Αν θελετε επανασταση ξεκινηστε απο τον εαυτο σας!!!!!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η διαφορα μας γουορ ειναι οτι εγω δεν βριζω για τα παντα τον κομμουνισμο.........οπως δεν βριζω για τα παντα την αμερικη ή την δεξια...........και γενικως δεν ειμαι επαναστατης χωρις αιτια ετσι απλα επειδη κατι πρεπει να κανω........ημουν στα 15 μου......

δηλαδη θες να μου πεις τωρα οτι σε κατασταση εμφυλιου.....οι κακοι δεξιοι σφαζανε τους καλους αριστερους.........μαστα....οκει....

Επισκέπτης
Όσο για τη Δεξιά, ευτυχώς που υπήρξε κι αυτή και σήμερα είμαστε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν εξάγουμε πουτάνες.

Ευτυχώς που κάποιοι πήγαν στη Γυάρο,στη Μακρόνησο,κάποιοι δεν μπόρεσαν να μπουν στις παιδαγωγικές σχολές ή στο δημόσιο επειδή ο πατέρας τους,παππούς,θείος κλπ ήταν Κομμουνιστές...Ευτυχώς που υπήρξαν και οι χήτες,και η "ένδοξη" χωροφυλακή που σκότωσε μερικές εκατοντάδες...Ευτυχώς που υπήρξε η δεξιά και μας έβαλε στην ΕΟΚ και κάποιοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια από τα λεφτά Της ΕΟΚ,ευτυχώς,ευτυχώς,ευτυχώς.....

Επισκέπτης
ο εθνικος στρατος εκανε παρα πολλα εγκληματα και στα ανεφερα!!!δειξε λιγο σεβασμο στα θυματα του!!τα προβληματα τα εμε εδω και πολλα χρονια !!και εισαστε τοσο υποκριτες που τωρα που ειστε κυβερνηση κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας!!το μονο που σας νοιαζει ειναι τα βοηθησετε τα δικα σας παιδια!!αυτο καναν και του πασοκ και τωρα το συνεχιζετε και εσεις!!δεν εχτε ιδεολογια,ονειρα ,ιδανικα για κατι καλυτερο!!ειστε κενοι ανθρωποι!!

Επισκέπτης
εμενα η θεση μου μουνιτσα ειναι οτι στον εμφυλιο γιναν εγκληματα και απο τις 2 πλευρες!!και απο τις 2!!και οταν βλεπω να ξεκληριζονται χωρες και ξερω οτι εγινε με την συνοχη της ελλαδας απλα ντρεπομαι!!!καλο ειναι την αυτοκριτικη μας να την κανουμε ολοι!!

Επισκέπτης
Ευτυχώς που κάποιοι πήγαν στη Γυάρο,στη Μακρόνησο,κάποιοι δεν μπόρεσαν να μπουν στις παιδαγωγικές σχολές ή στο δημόσιο επειδή ο πατέρας τους,παππούς,θείος κλπ ήταν Κομμουνιστές...Ευτυχώς που υπήρξαν και οι χήτες,και η "ένδοξη" χωροφυλακή που σκότωσε μερικές εκατοντάδες...Ευτυχώς που υπήρξε η δεξιά και μας έβαλε στην ΕΟΚ και κάποιοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια από τα λεφτά Της ΕΟΚ,ευτυχώς,ευτυχώς,ευτυχώς.....
αν δεν ετρεχες και εσυ στης πορειες της ΓΣΕΕ μπορει να ετρωγες και εσυ με χρυσα κουταλια :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
warhol μήπως έχει ιδανικά η σύγχρονη "αριστερά";Για τον πούτσο είναι και αυτοί.Υποκριτές χείριστου είδους είναι...

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο Εθνικός ΝΟΜΙΜΟΣ Στρατός ουδέν έγκλημα διέπραξε. Τα εγκλήματά του ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα της φαντασίας της εκάστοτε "Αλέκας" και του εκάστοτε "Αλέκου"! Ούτε και μπορώ να νιώσω σεβασμό για προδότες εγκληματίες που θέλησαν να προδώσουν τη χώρα τους σαν υποτελείς της ΕΣΣΔ. Ευτυχώς που βγήκαν από τη μέση μια ώρα νωρίτερα!

Και αν η ιστορική μνήμη σας χαλάει να θυμάστε ότι ο ΕΛΑΣ δημιουργήθηκε ΜΟΝΟ για να κάνει τη χώρα Σοβιετικό προτεκτοράτο. Τίποτε παραπάνω. Ευτυχώς απέτυχε!

Είναι δε γνωστή η τακτική: όταν δε μας παίρνει γιατί ξέρουμε ότι έχουμε άδικο και δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει ο ένας, λέμε ότι φταίνε και οι δύο! Ίσως να ήταν καλύτερα αν ο Εθνικός Στρατός αντί για σφαίρες τους έρραινε με κόκκινα γαρύφαλλα!

Όντως dstp ΕΥΤΥΧΩΣ!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
οχι δεν σφαχτηκαν απο κομμουνιστες αλλα πο δεξιους!!

Από τη μία warhol λες το παραπάνω, και από την άλλη λες ότι γίναν εγκλήματα και από τις δύο πλευρές. Η ερώτηση είναι αυτή :

Σφάχτηκαν κατά τη διάρκεια του εμφυλίου δεξιοί από αριστερούς-κομμουνιστές-πες τους όπως θέλεις, ναι ή όχι?? Τι πιστεύεις?

Ο όρος "σφάχτηκαν" είναι ιδιαίτερα σημαντικός.. γι αυτό μην μου πεις για "εγκλήματα και από τις δύο πλευρές"... έσφαξαν αριστεροί δεξιούς, ναι ή όχι?

Επισκέπτης
και μια συμβουλη στους δεξιους!!η σωστη λεξη ειναι κομμουνιστης και οχι κουμμουνι!!επισης οταν καιγεται το σπιτι του διπλανου μας ,μπορει να πιασει φωτια και το δικο μας!!

Επισκέπτης
tasaef καλά εσύ ζεις στον κόσμο σου...Εσύ που δεν τρέχεις στις πορείες,τρως με χρυσά κουτάλια,ή λιμοκτονείς,και τρέχεις στον ΟΑΕΔ συνέχεια;

Επισκέπτης
LeoKnight7 έχεις ακούσει τι έγινε στους Χριστιάνους και στον Μελιγαλά;

Επισκέπτης
ναι φκ σφαχτηκαν απο κομμουνιστες!!ομως κομμουνιστες σφαχτηκαν απο δεξιους ναι ή οχι?τους πηγαν λερο μακρονησο?βασανιστηκαν?ναι ή οχι!!ΕΤΣΙ ΛΕΟ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ!!και κατι αλλο!!συνθηκη της βαρκιζας!!!την ξερεις λεο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom