Νέα

Συζήτηση για ιερόδουλες που προσφέρουν πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα σε παρεξηγησουν ολοι μολις την ζητησεις..δεν γινεται
σορι ρε φιλε μου βγηκε αυθορμητα και γελουσα μονος μου στο σπιτι...επρεπε να το γραψω...γιατι θα σε παρεξηγησουν,στον στρατο κουτες τις ειχανε...στα ιατρεια των μοναδων,για αλλη χρηση βεβαια...

OP
OP
J

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Στην Αθηνα ειχα πετυχει πολυ παλια σε στουντιο μια πουτανα που εδινε κουλουρι και το γουσταρε οπως μου ελεγε. Σε εμφανιση δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, ειχε ωραια πλαστικα βυζια αλλα ηταν πραγματικα τρομερη σε αποδοση. Λεγοταν Γιουλια. Μου ελεγε οτι εκανε οτιδηποτε ευχαριστουσε τον πελατη σε λογικα πλαισια οποτε για αυτο προσεφερε πρωκτικο. Ειχα τρελαθει τοσο πολυ μαζι της που της ειχα γαμησει την τρυπουλα πανω απο 20 φορες σε ενα χρονο. Μολις με εβλεπε στο σαλονι μου χαμογελουσε πονηρα γιατι ηξερε τι ακριβως ηθελα. Μου ελεγε οτι δεν ζοριζοταν σχεδον  καθολου στο πρωκτικο σε ολες τις στασεις και οτι ηταν αρκετα εμπειρη, αφου της ξεσκιζαν την ροδελα αρκετα χρονακια. Μετα εξαφανιστηκε ξαφνικα.

OP
OP
J

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θα εκτιμουσα πολυ αν καποια ιεροδουλη, επαγγελματιας του χορου που συμμετεχει στο φορουμ μπορουσε να απαντησει μερικες απο τις ερωτησεις που εθεσα. Ισως και οι αλλοι συναγωνιστες θα ηθελαν να μαθουν καποια πραγματα παραπανω για αυτην την τοσο γκαβλωτικη υπηρεσια.

Επισκέπτης

δεν υπάρχει πόρνη που να μην δίνει κώλο...απλά όλα είναι θέμα τιμής ;)

OP
OP
J

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ειναι μερικες πουτανες που το αποκλειουν εντελως. Εχω κανει ψηστηρι σε μερικες μεσα στο δωματιο να γαμησω τον κωλο τους με εξτρα δωρακι αλλα καμια δεν δεχτηκε. Σε κολγκερλ και αλλες βιζιτες καποιες δεχτηκαν με εξτρα δωρακι να γαμηθουν απο τον κωλο.

OP
OP
J

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Γουσταρω τρελα η πουτανα να εχει tanlines-γραμμες απο στρινγκ οταν την πηδαω απο τον κωλο. Το βρισκω πολυ γκαβλωτικο!

OP
OP
J

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Επισης γουσταρω τρελα πριν γαμησω το κωλαρακι της γκομενας να της το γλυψω μαζι με το μουνακι της. Φυσικα και δεν ειμαι τρελος να το κανω αυτο σε μπουρδελο/στουντιο οπου τον κωλο της πουτανας τον εχουν ξεσκισει δεκαδες πριν απο εμενα. Εννοειται βεβαια πως η κοπελα θα πρεπει να εχει πλυνει το κωλοτρυπιδι της. Αφου γαμησω το κωλαρακι μιας κοπελας μου αρεσει πολυ που κοκκινιζει και ανοιγει λιγακι. Εχω μπει πολλες φορες στον πειρασμο να το γλυψω αλλα δεν το εκανα γιατι ειναι επικινδυνο αφου μαζευεται αιμα εκει με τον ερεθισμο. Παντως απο μονο του ειναι πολυ γκαβλωτικο θεαμα. 

Επισκέπτης
Επισης γουσταρω τρελα πριν γαμησω το κωλαρακι της γκομενας να της το γλυψω μαζι με το μουνακι της. Φυσικα και δεν ειμαι τρελος να το κανω αυτο σε μπουρδελο/στουντιο οπου τον κωλο της πουτανας τον εχουν ξεσκισει δεκαδες πριν απο εμενα. Εννοειται βεβαια πως η κοπελα θα πρεπει να εχει πλυνει το κωλοτρυπιδι της. Αφου γαμησω το κωλαρακι μιας κοπελας μου αρεσει πολυ που κοκκινιζει και ανοιγει λιγακι. Εχω μπει πολλες φορες στον πειρασμο να το γλυψω αλλα δεν το εκανα γιατι ειναι επικινδυνο αφου μαζευεται αιμα εκει με τον ερεθισμο. Παντως απο μονο του ειναι πολυ γκαβλωτικο θεαμα. 
σωστο σε βρισκω αλλα πολλοι απο καβλα κανουνε κατι τετοια και τρεχουνε και δε φτανουνε μετα

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
η γυναικα μου οταν δουλευε μονον κωλο εδεινε. Τωρα τις εχει ξεχυλωσει τελειως. παιδια ειναι σαν να γαμαω μουνι....πλακα πλακα.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
εμενα νε δεν με αρεσει καθολου να γκαμω γκωλον!! :zfuck:
δεν ειναι πρεπον!! :rockon: :rockon:

SIFISP2

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Πατρα , πριν εναμιση χρονο περιπου σε καποιο της παραλιακης.Ειχα ξαναπαει με την συγκεκριμενη 4-5 φορες και η καθε φορα ηταν καλυτερη απο την αλλη.Υπηρχε μια χημια και μια καβλα μεταξυ μας,τι να πω.Οπως το κανουμε πισωκολλητα βγαινει εξω ο μικρος και κανω κινηση να τον ξαναβαλω.Ομως κανω λαθος και δεν μπαινει στο γατακι της αλλα ακουμπαει στην πισω τρυπα.Δεν κανω καμια κινηση να σπρωξω , απλα εχει μπει μεσα λιγο.Και την νιωθω να τεντωνεται και να προσπαθει αυτη να το βαλει.Σε λιγο εχω μπει μεσα της και της το κανω τρελλα ερεθισμενος αλλα και παραξενεμενος.Αυτη αφου γυριζει και με κοιταει μου λεει αν μου αρεσει.Ομως παιδια σε αυτην αρεσε περισσοτερο.Ειχε μια εκφραση στο προσωπο της.Να πω μονο οτι τελειωσε πρωτα απο εμενα χαιδευοντας το γατακι της φωναζοντας ενω της το εκανα ακομα .Οι ρωγες της ειχαν μαυρισει απο την καυλα.Ηταν α π ι σ τ ε υ τ ο .Και ενοειτε οτι αυτο δεν το προσφερε στις υπηρεσες της ουτε πληρωσα για αυτο.Με αυτην την κοπελλα γιναμε κατι παραπανω απο φιλοι.Και εχουμε ριξει απιστευτα καπελα.Δεν το εχουμε ξανακανει ετσι αλλη φορα αλλα και για τους δυο ηταν απιθανο.Λογω οτι η Πατρα ειναι πολυ μικρη πολη και οι κοπελες ειναι συγκεκριμενες δεν θα πω πια ηταν γιατι αυτο ηταν κατι μεταξυ μας.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το καλυτερο πρωκτικο το εκανε η ζωη,μια ξανθια ψηλη πριν 5-6 χρονια...πιατσα ιπποκρατους,50 ευρω τοτε...για λιπαντικα και τετοια δε θυμαμαι,νομιζω ηταν σκετα...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η κρεμα για πρωκτικο ονομαζεται ΚΥ

poutaniaris1000

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ως κωλολάτρης, έχω χρησιμοποιήσει βαζελίνη, ΚΥ και το λάδι της Johnson (baby oil) πάρα πολλές φορές. Έχω καταλήξει ότι το καλύτερο είναι το Johnson σε τζελ μορφή, έχει και ένα ωραίο άρωμα που φτιάχνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες μιας και μιλαμε για πρωκτικο..
η σαρα απο καρεα 30 ξερει κανεις αν κανει πρωκτικο και με ποσα???

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μιας και μιλαμε για κωλοτρυπιδες σκεφτομαι αυριο να τιμησω της κατερινας που ξαναγυρναει στα τερεν στο αγιου μελετιου.παντως σε τελευταια αποπειρα με γκομενα δεν απεφυγα την εκτοξευση μερεντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom