Πατρα , πριν εναμιση χρονο περιπου σε καποιο της παραλιακης.Ειχα ξαναπαει με την συγκεκριμενη 4-5 φορες και η καθε φορα ηταν καλυτερη απο την αλλη.Υπηρχε μια χημια και μια καβλα μεταξυ μας,τι να πω.Οπως το κανουμε πισωκολλητα βγαινει εξω ο μικρος και κανω κινηση να τον ξαναβαλω.Ομως κανω λαθος και δεν μπαινει στο γατακι της αλλα ακουμπαει στην πισω τρυπα.Δεν κανω καμια κινηση να σπρωξω , απλα εχει μπει μεσα λιγο.Και την νιωθω να τεντωνεται και να προσπαθει αυτη να το βαλει.Σε λιγο εχω μπει μεσα της και της το κανω τρελλα ερεθισμενος αλλα και παραξενεμενος.Αυτη αφου γυριζει και με κοιταει μου λεει αν μου αρεσει.Ομως παιδια σε αυτην αρεσε περισσοτερο.Ειχε μια εκφραση στο προσωπο της.Να πω μονο οτι τελειωσε πρωτα απο εμενα χαιδευοντας το γατακι της φωναζοντας ενω της το εκανα ακομα .Οι ρωγες της ειχαν μαυρισει απο την καυλα.Ηταν α π ι σ τ ε υ τ ο .Και ενοειτε οτι αυτο δεν το προσφερε στις υπηρεσες της ουτε πληρωσα για αυτο.Με αυτην την κοπελλα γιναμε κατι παραπανω απο φιλοι.Και εχουμε ριξει απιστευτα καπελα.Δεν το εχουμε ξανακανει ετσι αλλη φορα αλλα και για τους δυο ηταν απιθανο.Λογω οτι η Πατρα ειναι πολυ μικρη πολη και οι κοπελες ειναι συγκεκριμενες δεν θα πω πια ηταν γιατι αυτο ηταν κατι μεταξυ μας.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ