Νέα

Συζήτηση για ιερόδουλες που προσφέρουν πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Προτεινω σε αυτο το θρεντ να υπαρχει μια γενικη συζητηση για τις ιεροδουλες που προσφερουν πρωκτικο. Θα μπορουμε να γραφουμε ποιες εμπειριες μας συγκλονισαν η' μας ξενερωσαν, ποιες ηταν οι καλυτερες ροδελιτσες που γαμησαμε παλιοτερα, αν προετοιμαζουμε τις κοπελες να χαλαρωσουν και πολλα αλλα θεματα που σχετιζονται με το ξεσκισμα του κωλου.  Θα μπορουν ισως ιεροδουλες που συμμετεχουν στο φορουμ να μας πουν την γνωμη (θετικηαρνητικη) τους για αυτη την υπηρεσια που τοσο πολυ γουσταρουμε. Αν καποιες ιεροδουλες το προσφερουν η' σκεφτονται να το προσφερουν και αμφιταλαντευονται η' αν καποιες το προσεφεραν παλια και σταματησαν , θα μπορουσαμε να ακουσουμε τις αποψεις τους. Θα μπορουσαν ισως να γραψουν και μερικες γαργαλιστικες λεπτομερειες για το εαν και πως προετοιμαζουν το κουλουρακι τους για αυτη την υπηρεσια και πως κρατουν το κουλουρακι τους σε 'φορμα' καθε μερα. Θα μπορουσαν να μας πουν αν ερεθιζονται και αν 'φτιαχνονται' (στο μετρο του δυνατου) καθολου οταν γαμιουνται απο την πισω τρυπουλα τους. Πιστευω οτι το θρεντ αυτο θα εχει ενδιαφερον για αυτους που γουσταρουν να ξεσκιζουν κουλουρακια.

OP
OP
J

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Εγω γουσταρω τρελα οταν με αφηνουν οι κοπελες να βαζω εγω σιγα σιγα λιπαντινο στην ροδελιτσα τους. Αυτο βεβαια μου εχει τυχει περισσοτερο σε στουντιο και οχι σε μπουρδελα που πολλες φορες το κωλαρακι της κοπελας εχει ηδη λιπαντικο απο το προηγουμενο γαμησι. Με γκαβλωνει πολυ οταν το κουλουρακι της κοπελας ειναι μισανοιχτο και κοκκινισμενο απο πριν. Με γκαβλωνει η ιδεα οτι το εχουν ξεσκισει αλλοι συναγωνιστες πριν, θα το ξεσκισω εγω τωρα και μετα απο εμενα και αλλοι. Με κανονικες κοπελες δεν το απολαμβανω και πολυ το πρωκτικο γιατι πρεπει να το πας πολυ σιγα και ειναι ολο μη και μη. Ενω αν πας με πουτανα που ειναι αρκετα ανοιχτη απο πισω το ευχαριστιεσαι περισσοτερο αφου μπαινει πιο ευκολα και πιο γρηγορα. Ουτως η αλλως ολες οι κωλοτρυπες οσο ξεσκισμενες και να ειναι ειναι παλι στενες οποτε γουσταρω καλυτερα με πουτανες.
Οπως πολλοι ξερετε πολλα τραβελια εγχειρισμενα ειναι εξπερ στο πρωκτικο αλλα εχω πετυχει και πολλες μιλφ η' κοπελες οχι τοσο ομορφες που το προσφερουν για να εξισσοροπησουν αλλα μειονεκτηματα οπως η ηλικια η' η οχι τοσο καλη εμφανιση. Μια πουτανα παλια μου ειχε πει οτι ειχε αρχισει να τον παιρνει απο την πισω τρυπουλα της οταν εκανε πλαστικες (εκανε λιποαναροφηση, εκανε πλαστικη μυτης, εβαλε σιλικονη στα χιλια της και εβαλε πλαστικα βυζια), για να κανει πιο γρηγορα αποσβεση τα λεφτα που ξοδεψε. Ηταν πολυ σουπερ ψωλα! Οι πιο πολλες παντως μου ειπαν οτι το αρχισαν στην δουλεια επειδη το ζητουσαν οι πελατες και δεν το εκαναν στην προσωπικη τους ζωη. Παντως λογω του οτι πολλοι ειναι διατεθειμενοι να πληρωσουν πολλα για ενα πρωκτικο και πολλες ομορφες κοπελες το προσφερουν.   

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δηλαδη αυτο που λενε οτι ο κωλος ειναι το μουνι του μελοντος
ισχυει;
δηλαδη προτειμας κουλουρι αντι μουνι πλεον;

OP
OP
J

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
δηλαδη αυτο που λενε οτι ο κωλος ειναι το μουνι του μελοντος
ισχυει;
δηλαδη προτειμας κουλουρι αντι μουνι πλεον;

Οχι ρε συ και το μουνι τελειο ειναι να το γαμας. Απλα το κωλαρακι βγαζει αλλη προστυχια οταν το μπηγεις μεσα και ζοριζεται η γκομενα. Πιστευω ειναι αλλη η αισθηση οταν κωλογαμας μια γκομενα.

OP
OP
J

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Βεβαια δεν ειναι μονο η αισθηση ο,τι πηδας γυναικεια κωλοτρυπα που ειναι πολυ γκαβλωτικη αλλα και η θεα να μπαινοβγαινει ο πουτσος σου στην στενη της κωλοτρυπιδα. Η πουτανα θα πρεπει λοιπον εκτος απο το μουνακι της να εχει περιποιημενο το κωλαρακι. Να εχει κανει δηλαδη την καταλληλη αποτριχωση στις τριχουλες της κωλοτρυπιδας ωστε να ειναι καθαρη και ετοιμη για δραση. Πολλες κοπελες που κανουν πρωκτικο κανουν ενα μικρο κλεισμα για να καθαρισει απο τυχον ακαθαρσιες η κωλοτρυπιδα τους. Το θεωρω μεγαλο δειγμα επαγγελματισμου αυτο για να αποφευγονται διαφορα σκ.... κατα το την εξοδο του πουτσου. Ακομα και σκ... να βγουν ομως η' καφε ζουμακια εμεις θα πρεπει να τα αγνοουμε και να σκεφτομαστε την γκαβλα που αισθανομασταν οταν πηδουσα αυτο το γυναικειο κωλαρακι. Θελω να ρωτησω τι μαρκα προφυλακτικα και λιπαντικο προτιμουν οι επαγγελματιες κοπελες που προσφερουν την πισω τρυπουλα? 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Προφυλακτικα τα ιδια ...που εχουν για το μουνι..η καθεμια ...απλα μερικες βαζουν διπλο...κρεμες εχω τυχει κατι αquasol, καποιες απο σεξσοπ κλπ.προσωπικα δεν πολυγουσταρω να γαμω οσο να γλειφω στο 69 και κωλοτρυπιδα...και την θέλω καθαρη εννοειται και ροζ...απο μικρο πουτανακι...

OP
OP
J

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Πολλες χρησιμοποιουν ειδικα πιο χοντρα προφυλακτικα για το πρωκτικο ειδικα στα στουντιο απο το φοβο μην σπασει. Διπλο προφυλακτικο ειναι χειροτερο, σπαζει ευκολοτερα! Γουσταρω οταν μερικες πουτανες σε αφηνουν να βαλεις εσυ το λιπαντικο στην σουφρα τους αλλα δεν το αφηνουν αυτο ολες οι πουτανες.
Θελω να ρωτησω μερικες απο τις επαγγελματιες κοπελες του σαιτ να μας πουν την αποψη τους γενικα για το πρωκτικο σεξ ειτε το προσφερουν ειτε οχι. Υπαρχει κανενας ανωτατος αριθμος πελατων που παιρνουν καθε μερα απο την πισω τρυπουλα τους η' ο αριθμος των πελατων δεν παιζει ρολο? Εμπειρια απεκτησαν στην προσωπικη τους ζωη η' ξεκινησαν απο μονες τους και μετα εξασκησαν περισσοτερο την ροδελιτσα τους στην δουλεια? Αν μια κοπελα κανει πρωκτικο για πολλα χρονια αισθανεται καθολου πονο τωρα η' οχι? Μια επαγγελματιας κοπελα που προσφερει πρωκτικο τοσες πολλες φορες καθημερινα εχει τυχει να αισθανθει ποτε καμια ηδονη με καποιο πελατη? Θα ειναι ενδιαφερον να ακουσουμε καποιες γνωμες απο κοπελες του χωρου. 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παντως μην περιμενεις και πολλες απαντησεις...ειδικα θεσσαλονικη οι επιλογες ειναι λιγες...και ολες μιλφ ή μπαζα ...απο τις πολυ καλες καμια δεν το δινει...αυτες δηλαδη που ολοι θα θελαμε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παντως μην περιμενεις και πολλες απαντησεις...ειδικα θεσσαλονικη οι επιλογες ειναι λιγες...και ολες μιλφ ή μπαζα ...απο τις πολυ καλες καμια δεν το δινει...αυτες δηλαδη που ολοι θα θελαμε...
δηλαδη χριστινα ρουμανα,τζωρτζια ,μαρθα,μια ελλεηνιδα... βυζαρου 38αρα που δεν θυμαμαι ονομα,νομιζω χριστινα κι αυτη... και κατι γκομενες σε σπιτια δικα τους που εχω πηδηξει ολες μπαζα...οι τελευταιες...και μιλφ.πιστευω οτι ο κωλος ειναι το τελευταιο καταφυγιο της πουτανας για να βγαλει χρημα οταν περναει η μπογια της... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δηλαδη χριστινα ρουμανα,τζωρτζια ,μαρθα,μια ελλεηνιδα... βυζαρου 38αρα που δεν θυμαμαι ονομα,νομιζω χριστινα κι αυτη... και κατι γκομενες σε σπιτια δικα τους που εχω πηδηξει ολες μπαζα...οι τελευταιες...και μιλφ.πιστευω οτι ο κωλος ειναι το τελευταιο καταφυγιο της πουτανας για να βγαλει χρημα οταν περναει η μπογια της... ;)
στο και κατι γκομενες.... εννουσα επαγγελματιες ετσι;για να εξηγουμαστε...χαχαχα...

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για να προσφερει η η αλλη κουλουρι απαγορευεται να τρωει φακες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αλλα υπαρχουν και perverts δεν ξερεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
J

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6

Ευχαριστω φιλε μου για το σχολιο. Μιλουσα γενικα για πρωκτικο σεξ σε αυτο το θρεντ και οχι μονο για Θεσσαλονικη. Ισχυει οτι πολλες πουτανες που δεν ειναι τοσο ομορφες προσπαθουν να το αντισταθμισουν με το να προσφερουν την κωλοτρυπα τους. Κυριως ειναι μιλφ οπως λες αλλα και πολλες μικρες δινουν κωλο αν δεν ειναι τοσο ωραιες. Αλλα ακομα και μιλφ να ειναι η αλλη με φτιαχνει πολυ. Τρελαινομαι οταν βλεπω ξεσκισμενες και δουλεμενες κωλοτρυπιδες απο πουτανες. Με φτιαχνει τρελα να ξερω οτι η αλλη τον παιρνει απο την πισω τρυπα της για 5-10 χρονια αν ειναι μιλφ και εχουν γαμησει την σουφριτσα της κανα δυο χιλιαδες ατομα. Δεν ξερω αλλα γουσταρω τρελα. Ουτως η αλλλως οσο ξεσκισμενη και να ειναι η κωλοτρυπα παλι ειναι αρκετα στενη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ευχαριστω φιλε μου για το σχολιο. Μιλουσα γενικα για πρωκτικο σεξ σε αυτο το θρεντ και οχι μονο για Θεσσαλονικη. Ισχυει οτι πολλες πουτανες που δεν ειναι τοσο ομορφες προσπαθουν να το αντισταθμισουν με το να προσφερουν την κωλοτρυπα τους. Κυριως ειναι μιλφ οπως λες αλλα και πολλες μικρες δινουν κωλο αν δεν ειναι τοσο ωραιες. Αλλα ακομα και μιλφ να ειναι η αλλη με φτιαχνει πολυ. Τρελαινομαι οταν βλεπω ξεσκισμενες και δουλεμενες κωλοτρυπιδες απο πουτανες. Με φτιαχνει τρελα να ξερω οτι η αλλη τον παιρνει απο την πισω τρυπα της για 5-10 χρονια αν ειναι μιλφ και εχουν γαμησει την σουφριτσα της κανα δυο χιλιαδες ατομα. Δεν ξερω αλλα γουσταρω τρελα. Ουτως η αλλλως οσο ξεσκισμενη και να ειναι η κωλοτρυπα παλι ειναι αρκετα στενη.
εισαι τυπος
:rockon:

OP
OP
J

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6

Ευχαριστω φιλε. Βεβαια το ανοιξα αυτο το θρεντ για να ακουσω γνωμες για αυτην την τοσο γκαβλωτικη υπηρεσια απο μελη του σαιτ και ιδιαιτερα απο τα εργαζομενα κοριτσια που ειτε την προσφερουν ειτε οχι. Ειχα κανει καποιες ερωτησεις στην αρχη.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ενα λιπαντικο που υπαρχει αυτη τη στιγμη εξω στο εμποριο

σε σουπερμαρκετ, η φαρμακεια ποιο ειναι ?

ας αναφερει καποιος καποια ονοματα.

και πως τα παιρνουμε χωρις να κανουμε μπαμ οτι τα θελουμε για πρωκτικο σεξ ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ενα λιπαντικο που υπαρχει αυτη τη στιγμη εξω στο εμποριο

σε σουπερμαρκετ, η φαρμακεια ποιο ειναι ?

ας αναφερει καποιος καποια ονοματα.

και πως τα παιρνουμε χωρις να κανουμε μπαμ οτι τα θελουμε για πρωκτικο σεξ ;)
τωρα αν πω βαζελινη...φταιω εγω...κανει δουλεια παντως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom