Νέα

Συζητάτε για το site δημόσια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Αφορμή για να στείλω το παρόν αποτέλεσε μία συζήτηση χθες βράδυ έξω από ένα (οδοντο)ιατρείο. Όλοι οι πονεμένοι του Σαββατοκύριακου αρχίσαμε να συζητούμε σε ποιό forum γράφει ο καθένας. ʼλλοι μου έλεγαν ότι γράφουν σε forum για τον καιρό, άλλοι σε forum για σεισμούς και άλλοι για ιστρικά θέματα ή για τα αυτοκίνητά τους κλπ. Εγώ ψιλοκώλωνα, γιατί τα forum αυτά μου έπεφταν βαριά (παρά το γεγονός ότι στο forum αυτού εδώ του site έχω δει να γράφονται μερικά από τα σωστότερα πράγματα που έχω δει στη ζωή μου και για θέματα πολύ πολύ σημαντικά). Και έτσι σας ρωτάω : Συζητάτε για το site δημόσια (προσοχή : εξαιρούνται συζητήσεις με κολλητούς φίλους κλπ.) ?

OP
OP
K

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Κατάλαβα. Μάλλον δεν συζητάτε. Ε, δεν πειράζει, καλό είναι να έχουμε και κάτι απόκρυφο ο καθένας. :grouphug:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
α ρε κακε  λυκε !!! πολυ σε παω !!! εγω εχω κανει καποιες συζητησεις με φιλους αλλα πιστευω πως επειδη ο κοσμος γραφει εμπειριες και κριτικες.... δεν θελει να αποκαλυφτει και πολυ στους  αλλους για αυτο αλλωστε γινεται και η χρηση των nicknames!!!

αυτα!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Στους φίλους μου φυσικά και  λέω ότι γράφω εδώ.

Στους "καθώς πρέπει" μαλάκες υπάρχει λόγος να το κάνω?
Έτσι κι' αλλιώς τυπικές σχέσεις έχω μαζί τους

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ναι συζηταω δεν εχω προβλημα.

Στα παπαρια μου λογαριασμο θα δωσω?

Και οχι μονο στους κολλητους μου και στους φιλους, αλλα και σε αλλους λιγοτερο γνωστους, ετσι και κατσει στην κουβεντα δεν εχω προβλημα να το αναφερω.

Επισκέπτης
για να πιασω συζητηση γενικα με καποιον σημαινει οτι οταν μιλαει δν τον συνδεω στα @@ οπως τους περισσοτερους μ@λ@κες που κυκλοφορουν....οποτε δν εχω προβλημα να μιλησω ανοιχτα κ για οποιοδηποτε θεμα...Απ τη στιγμη που κανω κατι για το οποιο δν ντρεπομαι οταν κοιταω τον εαυτο μου στον καθρεφτη γιατι οταν μιλαω γι αυτο σε αλλους θα πρεπει να "ντρεπομαι"???Οποιος γουσταρει!!!
Κ για να το παω κ στην πλακα...αυτοι θα πρεπε να ντρεπονται που δν ασχολουνται με καποιο απ'ολα τα θεματα του φορουμ αυτου!!! :):):):)....

12qw369

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πρωσοπικα,θεωρω αυτο το site,πολυ ζορικο.
  εχει παρα πολυ πλακα κ σαφως,εχω διαβασει πραγματα κ αποψεις,ακρως ενδιαφερουσες.
  προχθες μιλησα στην δουλεια μου ,για την υπαρξη του.

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ναι συζηταω δεν εχω προβλημα.

Στα παπαρια μου λογαριασμο θα δωσω?

Και οχι μονο στους κολλητους μου και στους φιλους, αλλα και σε αλλους λιγοτερο γνωστους, ετσι και κατσει στην κουβεντα δεν εχω προβλημα να το αναφερω.

me 2.. μια χαρά site ειναι...για γυναίκες λέμε, κ πράγματι έχουν γίνει πολύ σοβαρές συζητήσεις σε αντίθεση με φόρουμς π γράφουν κάτι καθως πρέπει nerds, που την βγάζουν με δισδιάστατες γυναίκες μόνο  :2funny: :dancing:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τελευταία έχω καθιερώσει σε ότι κοπιάρω από εδώ και το στέλνω στους φίλους μου να αναφέρω την πηγή, όπως και τους συντελεστές. Αυτό που ετοιμάζομαι τώρα να στείλω (περιμένοντας λίγο να ψιλοολοκληρωθεί) είναι η εκπληκτική κατηγοριοποίηση στριπτηζούδων (αρχή από cptn_mac).

Το βρίσκω ΣΩΣΤΟ και ΔΙΚΑΙΟ να αναφέρω τις πηγές μου.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
πρωσοπικα,θεωρω αυτο το site,πολυ ζορικο.
  εχει παρα πολυ πλακα κ σαφως,εχω διαβασει πραγματα κ αποψεις,ακρως ενδιαφερουσες.

Συμφωνω απολυτος μαζι σου. Απλος πιστευω οτι για καποιον που δεν εχει διαβασει ή ασχοληθει με το σαιτ δεν μπορει να καταλαβει περι τινος προκειται και ακουγοντας και μονο την ονομασια του υποθετει οτι το σαιτ αναφερεται παρα μονο σε πουτανες και μπουρδελα.
Βεβαια προσωπικα  δεν μου καιγεται καρφι για το τι θα υποθεσει ο καθενας γιατι εγω ξερω τι εστι το σαιτ!!!(με το οποιο εχω φαει μεγαλο κολημα ;))

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ξεσκονιζοντας το βρηκα και το ξεθαψα .. 
εγω παντως ναι συζητω ετσι αλλοστε απο συζητηση  το εμαθα και εγω το site

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
εγω το προτεινα σε 3 ατομα και τους αρεσε το site  :sunglasses:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
σαφως...!!!!!αυτο ελειπε....περιττη ερωτηση......φυσικα και για οτι κανω δεν ντρεπομαι και δεν ''απολογουμαι''
Ελευθερος ανθρωπος ειμαι....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε εδώ είπα στην μάνα για το σάιτ... και στον πατέρα μου δεν θα πω στους ξένους... πλάκα κάνουμε.
τιμή μου και καμάρι μου που ζω για να επιλέγω τι θα κάνω.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ζω για να δείχνω στις δήθεν απελευθερωμένες ότι είμαι πιο απελευθερωμένος... και ότι για να μάθω για τον γαύρο μπαίνω στο
για να μάθω ειδήσεις μπαίνω στο για να κατεβάσω τραγούδια μπαίνω στο για να ακούσω πανούση μπαίνω στο (φόρος τιμής στον ΦΊΛΟ easyrider όπως επίσης και στον stayros51 για αυτά που ανεβάζουν κάθε φορά)
...
.
.
.
.
.

.

και υπενθυμίζω στην γκόμενα ότι... αν δεν μου κάτσει θα μπω και πάλι στο και θα επιλέξω ότι θέλω εγώ να γαμήσω

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αλλά δεν γουστάρω να μου σβήνουν τα ποστς... (κάνω και μια πλάκα στον dura που μου πήρε σήμερα δις την παρθενιά στο σβήσιμο των ποστ)

Επισκέπτης
σαφως...!!!!!αυτο ελειπε....περιττη ερωτηση......φυσικα και για οτι κανω δεν ντρεπομαι και δεν ''απολογουμαι''
Ελευθερος ανθρωπος ειμαι....

Πως γινεται να συμφωνουμε σημερα :rolleyes:
Ετσι μπραβο.Και εγω πριν μπω σε κανενα μπουρδελακι στα αρχιδια μου να περνανε απεξω και γκομενες και οτιδηποτε εγω μπαινω χαλαρος και ας με στραβοκοιτανε :2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φυσικά και το έχω πει και σε γνωστούς και ξένους όταν πηγαίνω για τσάρκες τα λέμε μέσα στο μπουρδέλο για το site .

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πως γινεται να συμφωνουμε σημερα :rolleyes:
Ετσι μπραβο.Και εγω πριν μπω σε κανενα μπουρδελακι στα αρχιδια μου να περνανε απεξω και γκομενες και οτιδηποτε εγω μπαινω χαλαρος και ας με στραβοκοιτανε :2funny: :2funny: :2funny:
ολοι οι ανθρωποι σε αλλα συμφωνουν και σε αλλα διαφωνουν....
το θεμα ειναι να ελαγχεις τον θυμο σου και να μην κανεις ''μαρς''σε οποιον διαφωνει μαζι σου..... ;) ;) ;)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Φυσικά ρε γιατί να το κρύψω άλλοστε.. Είμαστε πιστεύω περίφανοι μπουρδελιάρηδες και γιατί να ντραπούμε να μιλήσουμε για το σάιτ ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom