You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συντριβανάτο (squirting... sexy trick?)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adaition
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 115
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
μπραβο ρε παιδια, με κανετε περηφανη! αυτο το κειμενο που στειλατε κυκλοφορει γενικα αλλα ανεβαστε και το ρημαδοβιντεο, ας κανει καποιος το καλο!
μιας και εχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα... τα πάντα για τους φερομονικους οργασμούς (squirt) τα έχω ανεβάσει εδω:
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/311035535/Squirt_Training.rar
(και το video που λες) ;)
edit_Duracell: ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπενθυμίζω από τους Κανόνες Λειτουργίας: Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσιεύση live links προς ιστοσελίδες διαμοιρασμού αρχείων (π.χ. RapidShare). Εάν θέλετε να στείλετε τέτοια links, πρέπει να παραθέσετε το link μέσα σε code tags. Δείτε οδηγίες www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,45000]εδώ.[/list[/URL]]
μιας και εχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα... τα πάντα για τους [size=12pt]φερομονικους οργασμούς[/size] (squirt)
Ετσι λέγεται "επιστημονικά" ?
Μήπως να προστέσουμε κι αυτό στον τίτλο... ???
Σχετική συζήτηση κι εδώ...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Μαλακίες. Κάτουρο είναι.
Το έχω ξαναπεί.
Ας μας εξηγήσει κάποιος που διαθέτει έστω και στοιχειώδεις γνώσεις ανατομίας σε ποιά κλειστή κοιλότητα του γυναικείου σώματος βρίσκονται αποθηκευμένα αυτά τα υγρά (οι φερομόνες ) που εκτοξεύονται. Διότι μιλάμε για ποσότητες.
Βέβαια θα βγούν οι διάφοροι και θα πούνε το μακρύ τους και το κοντό τους.
Αλλά εγώ θα αφήσω να μιλήσει η Sasha Grey.
Δεν πιστεύω να ισχυριστεί κανένας εδώ μέσα ότι η Sasha Grey δεν είναι ειδική και δεν ξέρει τι λέει.
Αρχίζει από το 3:00 και στο 3:13 λέει:
As far as the whole "squirt thing".
It's, it's not squirt, it's pee.
Το έχω ξαναπεί.
Ας μας εξηγήσει κάποιος που διαθέτει έστω και στοιχειώδεις γνώσεις ανατομίας σε ποιά κλειστή κοιλότητα του γυναικείου σώματος βρίσκονται αποθηκευμένα αυτά τα υγρά (οι φερομόνες ) που εκτοξεύονται. Διότι μιλάμε για ποσότητες.
Βέβαια θα βγούν οι διάφοροι και θα πούνε το μακρύ τους και το κοντό τους.
Αλλά εγώ θα αφήσω να μιλήσει η Sasha Grey.
Δεν πιστεύω να ισχυριστεί κανένας εδώ μέσα ότι η Sasha Grey δεν είναι ειδική και δεν ξέρει τι λέει.
Αρχίζει από το 3:00 και στο 3:13 λέει:
As far as the whole "squirt thing".
It's, it's not squirt, it's pee.
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
πάντως δεν εχει γεύση κάτουρου...
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
έχεις πιει κάτουρο?
ναι
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
αραιωμένο, δηλαδή χωρίς να έχει φάει και μετά από πολύ νερό, ή κίτρινο?
ροζ... είχε φάει παντζάρια πριν... lol..
Akelon
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 9
- Πόντοι
- 10
Θα συμφωνήσω με το Βολταίρο.
Όποιος γνωρίζει ελάχιση ανατομία και ελάχιστη φυσική το βλέπει.
Δε μιλάω για τη στάμπα που θα μείνει στο σεντόνι μετά από ένα έντονο γαμήσι, που αυτό είναι κολπικά υγρά, αλλά το φαινόμενο της εκτόξευσης και συνεχούς ροής για πάνω από ένα δευτερόλεπτο, υγρών. Είναι απλό.
Όταν υπάρχει ροή, διάρκεια ροής και πίεση πρόκειται για ούρηση.
Προσέξτε το, τα υγρά σε αυτήν την περίπτωση βγαίνουν από την ουρήθρα, εκτοξεύονται με πίεση, θα δείτε ότι και η κοιλιά πιέζεται.
Καμιά φορά τυχαίνει η γυναίκα να έχει τόσα κολπικά υγρά που όταν βγει απότομα το πεός να τρέξουν, αλλά ποτέ πάνω από 1 δευτερόλεπτο και ποτέ δεν έχουμε συνεχόμενη ροή και ποτέ μα ποτέ δεν σχηματίζουν καμπύλη, απλά διαχέονται στο χώρο....
Αυτή είναι η άποψη στο συγκεκριμένο flame war.
Ό,τι squirt είδα και δεν ήταν fake με μοντάζ, τα υγρά βγαινουν από την Ουρήθρα πάντα.....
Δε μιλάω για τη στάμπα που θα μείνει στο σεντόνι μετά από ένα έντονο γαμήσι, που αυτό είναι κολπικά υγρά, αλλά το φαινόμενο της εκτόξευσης και συνεχούς ροής για πάνω από ένα δευτερόλεπτο, υγρών. Είναι απλό.
Προσέξτε το, τα υγρά σε αυτήν την περίπτωση βγαίνουν από την ουρήθρα, εκτοξεύονται με πίεση, θα δείτε ότι και η κοιλιά πιέζεται.
Καμιά φορά τυχαίνει η γυναίκα να έχει τόσα κολπικά υγρά που όταν βγει απότομα το πεός να τρέξουν, αλλά ποτέ πάνω από 1 δευτερόλεπτο και ποτέ δεν έχουμε συνεχόμενη ροή και ποτέ μα ποτέ δεν σχηματίζουν καμπύλη, απλά διαχέονται στο χώρο....
Ό,τι squirt είδα και δεν ήταν fake με μοντάζ, τα υγρά βγαινουν από την Ουρήθρα πάντα.....
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.088
- Πόντοι
- 6.415
Θα συμφωνήσω με το Βολταίρο.
Είναι προφανές οτι αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το πιστέψεις. Το έβλεπα στις τσόντες κι έλεγα..χμμ κατουράνε (και να πούμε την αλήθεια στις περισσότερες περιπτώσεις κατουράνε στ' αλήθεια για να είναι εντυπωσιακό για τον θεατή. Το έζησα με μια κοπέλα κι έπαθα πλάκα! Φυσικά και δεν είναι κάτουρο, και δεν μυρίζει καθόλου και η ποσότητα είναι αρκετά μεγάλη και βγαίνει και με πίεση μέσα από τον κόλπο και αν τραβηχτείς απότομα πετάγεται και λίγο. Είναι 100% αλήθεια απλά συμβάινει σπάνια σε γυναίκες που έχουν ευαίσθητο σημείο G το οποίο πρέπει και να το πετύχεις και ταυτόχρονα να ερεθίζεις και την κλειτορίδα . Αν το ψάξεις βρίσκεις την στάση, στρώωεις κι ενα μουσαμά και μετά...
Μαρκέλλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[xvideos]]
Δε γινεται squirting μεσω τριψιματος της κλειτορίδας ωρεεεεε! Κάτουρο ειναι.
Ε βεβαια κατουρο ειναι αυτο!!!δεν ειναι ετσι το squirting!Δε γινεται squirting μεσω τριψιματος της κλειτορίδας ωρεεεεε! Κάτουρο ειναι.
Λοιπόν παίδες επειδή γνωρίζω αρκετά περι αυτού.
1. Ας διαχωρίσουμε το peeing από το squirting. Το pee αποτελεί φετιχ,και είνα τα κάτουρα. Το squirting αποτελεί τον οργασμό,και είναι χύσια
2.Σε πολλές γκόμενες συμβαίνει ,όταν έρχονται σε οργασμό να νιώθουν πως κατουριούνται, και το σταματούν.
3.Το squirting δεν έχει συγκεκριμένη ποσότητα,λίγα ή πολλά. Σίγουρα δεν είναι σε τόσο μεγάλη ποσότητα όσο τα κάτουρα.
4.Καταλαβαίνεις αν η άλλη χύνει όντως ή κατουράει,επειδή κατα το squirting πετάγονται τα εσωτερικά μουνόχειλα έχξω,και η κωλότρυπα επίσης.
5.Επιτυγχάνεται με ασκήσεις Κεγκελ και λίγο πειραματισμό.
Αυτά εκ πείρας ,επειδή μου το κάνει ελληνίδα showwoman στο skype και έχω πάθει πλάκα. Για απορίες,περισσότερες πληροφορίες inbox...
1. Ας διαχωρίσουμε το peeing από το squirting. Το pee αποτελεί φετιχ,και είνα τα κάτουρα. Το squirting αποτελεί τον οργασμό,και είναι χύσια
2.Σε πολλές γκόμενες συμβαίνει ,όταν έρχονται σε οργασμό να νιώθουν πως κατουριούνται, και το σταματούν.
3.Το squirting δεν έχει συγκεκριμένη ποσότητα,λίγα ή πολλά. Σίγουρα δεν είναι σε τόσο μεγάλη ποσότητα όσο τα κάτουρα.
4.Καταλαβαίνεις αν η άλλη χύνει όντως ή κατουράει,επειδή κατα το squirting πετάγονται τα εσωτερικά μουνόχειλα έχξω,και η κωλότρυπα επίσης.
5.Επιτυγχάνεται με ασκήσεις Κεγκελ και λίγο πειραματισμό.
Αυτά εκ πείρας ,επειδή μου το κάνει ελληνίδα showwoman στο skype και έχω πάθει πλάκα. Για απορίες,περισσότερες πληροφορίες inbox...