Νέα

Συντριβανάτο (squirting... sexy trick?)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adaition
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ναι, απ οσα διαβασα κατεληξα οτι ο παρτενερ παιζει πολυ σημαντικο ρολο, πρεπει να ειναι καποιος που δε θα χει προβλημα να πειραματιστεις πανω του. ποσο χαιρομαι που υπαρχει κι αλλη γυναικα εδω!
Απο διαβασμα καταληγεις σε τετοια συμπερασματα?  Αυτα τα πραγματα απαιτουν απλα εμπειρια...

ma8hteuomenh

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα δεν εχω τρομερή εμπειρία ακομα,αλλα προσπαθώ! το λεω γιατι νόμιζα οτι πρεπει να ειναι περίπτωση ο αλλος για να θελει να τον λούσεις.αλλα απο οτι καταλαβαίνω είστε πολλοί!!!και χαίρομαι!!!! :boobies:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ψαξε στο ιντερνετ ( απο τορρεντ το ειχα βρει εγω και το εχω στον υπολογιστη ) για ενα βιντεο.

Female ejaculation, complete guide. Καπως ετσι λεγεται, θα επιβεβαιωσω 100% αυριο που θα μπορω.

Ειναι ενα ζευγαρι, το οποιο το εχει σπουδασει στην κυριολεξια το θεμα, και το βιντεο ειναι απαιχτο. Ο τυπος εξηγει σχεδον τα παντα, ειναι μια διαδικασια που για να γινει οσο πιο σωστα γινεται θελει ακομα και βδομαδες προετοιμασια, δειχνει ακριβως πως θα κανεις τι, και γενικοτερα θα καταλαβεις παρα πολλα γυρω απο το θεμα.

Ορεξη ναχεις να τον βλεπεις να μιλαει και να τα δειχνει οπως πρεπει να γινουν.

Καλη επιτυχια ;)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.507
Πόντοι
5.956
μου εχει συμβει μονο με δυο γυναικες [δεσμους]κα στις δυο με τον ιδιο τροπο,πρωκτικο και ερεθισμος της κλειτοριδας με δαχτυλο.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ψαξε στο ιντερνετ ( απο τορρεντ το ειχα βρει εγω και το εχω στον υπολογιστη ) για ενα βιντεο.

Female ejaculation, complete guide. Καπως ετσι λεγεται, θα επιβεβαιωσω 100% αυριο που θα μπορω.

Ειναι ενα ζευγαρι, το οποιο το εχει σπουδασει στην κυριολεξια το θεμα, και το βιντεο ειναι απαιχτο. Ο τυπος εξηγει σχεδον τα παντα, ειναι μια διαδικασια που για να γινει οσο πιο σωστα γινεται θελει ακομα και βδομαδες προετοιμασια, δειχνει ακριβως πως θα κανεις τι, και γενικοτερα θα καταλαβεις παρα πολλα γυρω απο το θεμα.

Ορεξη ναχεις να τον βλεπεις να μιλαει και να τα δειχνει οπως πρεπει να γινουν.

Καλη επιτυχια ;)

μαλλον το ιδιο λεμε. που ο τυπος μονο με το χερι του κανει την αλλη να χυσει 3 φορες μεσα σε 5 λεπτα την γκομενα του και τα εξηγει ολα και για το μασαζ και για τις κινησεις

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
μαλλον το ιδιο λεμε. που ο τυπος μονο με το χερι του κανει την αλλη να χυσει 3 φορες μεσα σε 5 λεπτα την γκομενα του και τα εξηγει ολα και για το μασαζ και για τις κινησεις

Ακριβως ;)

Το εχεις καταφερει αυτο ποτε?

Η μαλλον, στο εχει καταφερει καποιος αυτο η ειναι εξειδικευμενη περιπτωση ?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ακριβως ;)

Το εχεις καταφερει αυτο ποτε?

Η μαλλον, στο εχει καταφερει καποιος αυτο η ειναι εξειδικευμενη περιπτωση ?

αχ πικρα. αυτος που μου το εδειξε το βιντεο και θα ηταν προθυμος να το δοκιμασει πανω μου κι εγω θα τον αφηνα με τα 1000 απλα δεν γινεται  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παντως η κινηση που δειχνει ο τυπος ειναι οντως υπερκαυλοτικη απο μονη της, την δοκιμασα μονη μου  :grin: :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εχω ενα πολυ ωρεο βιντεακι! αν το βρω θα το ανεβασω σε rapidshare! ο τυπας κανεις μασαζ με λαδι και εξηγει αναλυτικα!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχω ενα πολυ ωρεο βιντεακι! αν το βρω θα το ανεβασω σε rapidshare! ο τυπας κανεις μασαζ με λαδι και εξηγει αναλυτικα!

ελα αγορι μου αυτο το βιντεο λεμε κι εμεις. σε προλαβαν οι παλιοι παντως αν το εχεις ανεβασε το γτ εγω το εχω σε dvd οποτε λιγο δυσκολο

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ελα αγορι μου αυτο το βιντεο λεμε κι εμεις. σε προλαβαν οι παλιοι παντως αν το εχεις ανεβασε το γτ εγω το εχω σε dvd οποτε λιγο δυσκολο
και γω ρε πουστη μου !
δεν το χω τελικα! εκανα φορματ! ξενεραααααααα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Squirting…

Και σήμερα κάτι σχετικό με το μουνί:  ‘Ολοι μιλάμε και για τον οργασμό της γυναίκας με όρους εκροής (”χύνω”). Και η προτροπή μας προς τη γυναίκα με την οποία κάνουμε σεξ είναι “χύσε”. Βέβαια, ξέρουμε ότι το μουνί έχει εκκρίσεις, ιδίως όταν είναι σε διέγερση η γυναίκα. Εκείνο που φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο είναι το χύσιμο αυτό να είναι άφθονο υγρό που πετάγεται μακρυά και που μπορεί να σε κάνει μούσκεμα, που μπορεί να μουσκέψει πετσέτες, σεντόνια, μαξιλάρια και ότι βρεθεί σε ακτίνα δύο+ μέτρων. Μου συνέβη με κυρία που γνώρισα πρόσφατα. Η στάση ήταν το γνωστό “69″,  με εμένα από κάτω. Μόλις άρχισε ο (παρατεταμένος) οργασμός της δέχτηκα έναν καταιωνισμό από υγρό που μούσκεψε το πρόσωπό μου τα μαλλιά μου, το μαξιλάρι και ό,τι βρισκόταν εκεί γύρω… Μου το είχε πει και το περίμενα αλλά αυτό που έζησα δεν μπορούσα να το φανταστώ! Το αναφέρω γιατί μου έκανε βαθειά εντύπωση. Μου είπε ότι αυτό της το δίδαξε ο άντρας της να το κάνει (είχε διδάξει άλλες τρεις γυναίκες) και ότι κάθε γυναίκα έχει αυτή τη δυνατότητα! Το φέρνω εδώ και παρακαλώ τις επισκέπτριες να σχολιάσουν και τους επισκέπτες να αναφέρουν δικές τους σχετικές εμπειρίες.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Squirting…

Και σήμερα κάτι σχετικό με το μουνί:  ‘Ολοι μιλάμε και για τον οργασμό της γυναίκας με όρους εκροής (”χύνω”). Και η προτροπή μας προς τη γυναίκα με την οποία κάνουμε σεξ είναι “χύσε”. Βέβαια, ξέρουμε ότι το μουνί έχει εκκρίσεις, ιδίως όταν είναι σε διέγερση η γυναίκα. Εκείνο που φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο είναι το χύσιμο αυτό να είναι άφθονο υγρό που πετάγεται μακρυά και που μπορεί να σε κάνει μούσκεμα, που μπορεί να μουσκέψει πετσέτες, σεντόνια, μαξιλάρια και ότι βρεθεί σε ακτίνα δύο+ μέτρων. Μου συνέβη με κυρία που γνώρισα πρόσφατα. Η στάση ήταν το γνωστό “69″,  με εμένα από κάτω. Μόλις άρχισε ο (παρατεταμένος) οργασμός της δέχτηκα έναν καταιωνισμό από υγρό που μούσκεψε το πρόσωπό μου τα μαλλιά μου, το μαξιλάρι και ό,τι βρισκόταν εκεί γύρω… Μου το είχε πει και το περίμενα αλλά αυτό που έζησα δεν μπορούσα να το φανταστώ! Το αναφέρω γιατί μου έκανε βαθειά εντύπωση. Μου είπε ότι αυτό της το δίδαξε ο άντρας της να το κάνει (είχε διδάξει άλλες τρεις γυναίκες) και ότι κάθε γυναίκα έχει αυτή τη δυνατότητα! Το φέρνω εδώ και παρακαλώ τις επισκέπτριες να σχολιάσουν και τους επισκέπτες να αναφέρουν δικές τους σχετικές εμπειρίες.

Το εχω ζησει και εγω αλλα οχι στα μουτρα μου αλλα στο χερι μου.  Για να πω την αληθεια το φαινομενο ηταν τοσο εντονο που στην αρχη νομισα οτι κατουρηθηκε... Αλλα ολα τα υπολοιπα που συνεβαιναν ταυτοχρονα (σπασμοι, φωνες κλπ.) και η συζητηση που ακολουθησε  μ' επεισαν οτι ηταν σουπερ και καθυγρος οργασμος...

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.507
Πόντοι
5.956
δεν φανταζομαι να μιλατε για τη γυναικα μου?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ναι αυτο που λετε γινεται απλα δεν γινεται με ολες η σε ολες...και εμενα μου χει τυχει μεδυο διαφορετικες...αλλα μη νομιζτε οτι καθε φορα μπορεις να το καταφερεις...στην πρωτη εγινε μια φορα και στην επομενη αρκετες αλλα οχι παντα...παντως ειναι ωραια η αισθηση να βλεπεις την αλλη ετσι να ...χανεται...

ma8hteuomenh

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο ρε παιδια, με κανετε περηφανη! αυτο το κειμενο που στειλατε κυκλοφορει γενικα αλλα ανεβαστε και το ρημαδοβιντεο, ας κανει καποιος το καλο!

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
μπραβο ρε παιδια, με κανετε περηφανη! αυτο το κειμενο που στειλατε κυκλοφορει γενικα αλλα ανεβαστε και το ρημαδοβιντεο, ας κανει καποιος το καλο!
Για ποιο βιντεο μιλας?  Εισαι οπτικος τυπος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom