Νέα

Συντριβανάτο (squirting... sexy trick?)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adaition
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ήμουν και γώ εκεί....
Και μένα μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Βέβαια καμμία σχέση με τις εκπαιδευτικές ταινίες. Απλώς μετά στο κρεββάτι έχει στάμπα περίπου σαν να έχεις πετάξει πάνω μισό ποτήρι νερό.
Μάλλον έχει να κάνει με τη διάθεση της γυναίκας και πιθανόν κάποιο ιδιαίτερο σημείο στον κόλπο της το οποίο ερεθίζεται.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Ήμουν και γώ εκεί....
Και μένα μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Βέβαια καμμία σχέση με τις εκπαιδευτικές ταινίες. Απλώς μετά στο κρεββάτι έχει στάμπα περίπου σαν να έχεις πετάξει πάνω μισό ποτήρι νερό.
Μάλλον έχει να κάνει με τη διάθεση της γυναίκας και πιθανόν κάποιο ιδιαίτερο σημείο στον κόλπο της το οποίο ερεθίζεται.

Σωστός, αυτό ναι, συμβαίνει αρκετά συχνά, μία στάμπα στο κρεββάτι σαν να έχεις ρίξει
μισό ποτήρι νερό, αλλά μέχρι εκεί, όλα τ'άλλα είναι :piss: :piss: :piss:
ή τρικ..........!!!!!!!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ma8hteuomenh

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σαν μαθητευόμενη θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας γι αυτό το θέμα γιατι πραγματικά τα χρειάζομαι...!! Θα θελα να μάθω για το squirt, πως το βλεπετε εσείς, πως το αντιμετωπίζετε όταν δεν το περιμένετε, αν σας αρέσει κλπ. Και αν υπάρχει και καμιά γυναίκα να μου πει πότε στο διάολο θα μάθω να το ελέγχω..Εννοώ οτι σχεδόν πάντα πλέον νιώθω οτι μου έρχεται αυτή η γλυκιά αίσθηση που νιώθεις οτι θα κατουρήσεις -ίσως επειδή τρίβεται η ουρήθρα μου-, αλλά μένω πάντα στο στάδιο λίγο πριν τη λύτρωση. Φτάνω στην πηγή και δεν μπορώ να πιώ νερό δλδ. Αφιονίζομαι!  :headbang: Φοβάμαι μη μου ξεφύγουν τσίσα, γι αυτό... Μου χει τύχει μια φορά να μην το ελέγξω και να φύγουν λίγα -αίσχος-, κι άλλη μια μόνο, λυτρώθηκα και τα κανα όλα λίμπα και μια χαρά!! Αλλά ΟΛΕΣ τις άλλες φορές τζίφος. Στην καλύτερη μπορει να μου φύγει κάτι λίγο, που δεν θα ναι ούρα όμως, αλλά ούτε και θα πεταχτούν με πίεση... Γενικά..ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?  :'

Edit AssFiller :το θέμα συγχωνεύτηκε

Επισκέπτης
Σαν μαθητευόμενη θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας γι αυτό το θέμα γιατι πραγματικά τα χρειάζομαι...!! Θα θελα να μάθω για το squirt, πως το βλεπετε εσείς, πως το αντιμετωπίζετε όταν δεν το περιμένετε, αν σας αρέσει κλπ. Και αν υπάρχει και καμιά γυναίκα να μου πει πότε στο διάολο θα μάθω να το ελέγχω..Εννοώ οτι σχεδόν πάντα πλέον νιώθω οτι μου έρχεται αυτή η γλυκιά αίσθηση που νιώθεις οτι θα κατουρήσεις -ίσως επειδή τρίβεται η ουρήθρα μου-, αλλά μένω πάντα στο στάδιο λίγο πριν τη λύτρωση. Φτάνω στην πηγή και δεν μπορώ να πιώ νερό δλδ. Αφιονίζομαι!  :headbang: Φοβάμαι μη μου ξεφύγουν τσίσα, γι αυτό... Μου χει τύχει μια φορά να μην το ελέγξω και να φύγουν λίγα -αίσχος-, κι άλλη μια μόνο, λυτρώθηκα και τα κανα όλα λίμπα και μια χαρά!! Αλλά ΟΛΕΣ τις άλλες φορές τζίφος. Στην καλύτερη μπορει να μου φύγει κάτι λίγο, που δεν θα ναι ούρα όμως, αλλά ούτε και θα πεταχτούν με πίεση... Γενικά..ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?  :'(

Καταρχήν καλως ήρθες στην παρέα μας. Γιατί όμως  κοριτσάρα μου δεν κάνεις ένα search;; υπάρχουν τόσα θεματάκια στο site γι' αυτό που ψάχνεις  ;)

ma8hteuomenh

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
το γνωρίζωαλλά πραγματικά μπάφιασα να ψάχνω χωρίς να βρίσκω απάντηση...Μάλλον υπάρχει τρόπος, ε? Θα το ψάξω ξανα.

Επισκέπτης
Μερικές φορές η πράξη είναι καλύτερη από την θεωρία  ;)

ma8hteuomenh

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου ,  έχω δει τα άπαντα της Σαιθήρια, τη θαυμάζω απεριόριστα, θέλω να γίνω σαν αυτήν, αλλά απο κει και πέρα δεν εχω βοηθηθεί. Σίγουρα θέλει εξάσκηση, αλλά ποιός εξασκείται πάνω στον άλλον? Κι άμα συμβεί κανένα ατύχημα???[/color] Γι αυτο είπα να μαζέψω γνώμες. Εν τω μεταξύ κοίταξα τι έχετε πει για το θέμα αλλά τπτ διαφωτιστικό, απο εμπειρίες κλπ. Μόνο απόψεις και γούστα που, οκ, δεκτά, αλλά τιποτε άλλο.

Επισκέπτης
Φίλε μου ,  έχω δει τα άπαντα της Σαιθήρια, τη θαυμάζω απεριόριστα, θέλω να γίνω σαν αυτήν, αλλά απο κει και πέρα δεν εχω βοηθηθεί. Σίγουρα θέλει εξάσκηση, αλλά ποιός εξασκείται πάνω στον άλλον? Κι άμα συμβεί κανένα ατύχημα???[/color] Γι αυτο είπα να μαζέψω γνώμες. Εν τω μεταξύ κοίταξα τι έχετε πει για το θέμα αλλά τπτ διαφωτιστικό, απο εμπειρίες κλπ. Μόνο απόψεις και γούστα που, οκ, δεκτά, αλλά τιποτε άλλο.

Έλα τώρα, τι ατύχημα θα μπορούσε να συμβεί δηλαδή;; Με προβληματίζεις

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως εγώ κορίτσι μου αν και νέος στο site είμαι πρόθυμος να πειραματιστείς πάνω μου!!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: κι εγω το εχω αυτο το αγχος για να σου πω την αληθεια αλλα ποτε δεν μου εχει φυγει τπτ με πιεση οπως το βλεπουμε στα βιντεακια. αμα θες μπορουμε να μοιραστουμε το αγχος μας μεσω πμ γτ αμα σου πω εδω τι σκεφτομαι θα μαζευτει ολο το σαιτ παλι και θα μου λεν να ανεβασω φοτο του κωλου μου   :grin: :grin:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Να πίνεις πολλά νερά και να παίρνεις διουρητικά για να πετύχεις καλό squirt

Επισκέπτης
:2funny: κι εγω το εχω αυτο το αγχος για να σου πω την αληθεια αλλα ποτε δεν μου εχει φυγει τπτ με πιεση οπως το βλεπουμε στα βιντεακια. αμα θες μπορουμε να μοιραστουμε το αγχος μας μεσω πμ γτ αμα σου πω εδω τι σκεφτομαι θα μαζευτει ολο το σαιτ παλι και θα μου λεν να ανεβασω φοτο του κωλου μου  :grin: :grin:

Λογικό δεν είναι όταν τους προκαλείς;

ma8hteuomenh

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι, απ οσα διαβασα κατεληξα οτι ο παρτενερ παιζει πολυ σημαντικο ρολο, πρεπει να ειναι καποιος που δε θα χει προβλημα να πειραματιστεις πανω του. ποσο χαιρομαι που υπαρχει κι αλλη γυναικα εδω!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Ανέβασε φώτο του κώλου σου και θα χαρούν πολλές χείρες με τα ορφανά....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ναι, απ οσα διαβασα κατεληξα οτι ο παρτενερ παιζει πολυ σημαντικο ρολο, πρεπει να ειναι καποιος που δε θα χει προβλημα να πειραματιστεις πανω του. ποσο χαιρομαι που υπαρχει κι αλλη γυναικα εδω!

ειναι κι αλλες αλλα λιγες γραφουμε τακτικα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
:2funny: κι εγω το εχω αυτο το αγχος για να σου πω την αληθεια αλλα ποτε δεν μου εχει φυγει τπτ με πιεση οπως το βλεπουμε στα βιντεακια. αμα θες μπορουμε να μοιραστουμε το αγχος μας μεσω πμ γτ αμα σου πω εδω τι σκεφτομαι θα μαζευτει ολο το σαιτ παλι και θα μου λεν να ανεβασω φοτο του κωλου μου  :grin: :grin:

Τόσο ακριβοθώρητος είναι πια ο κώλος σου Ευάκι;      :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom