παιδες γεια σας. εχω ακουσει για ενναλακτικες θεραπειες της φιμωσης περα απο την περιτομη. εχω ακουσει για θεραπεια μεσω αλοιφων οπως η βηταμεθαζονη και η υδροκορτιζονη για την αποφυγη νυστεριου. το θεμα και το ερωτημα μου ειναι αν το εχει δοκιμασει κανεις και αν ειχε αποτελεσματα κατι τετοιο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συντηρητική θεραπεία φίμωσης;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα redsun28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
muffdivergr
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επειδη ειμαι ειδικος πανω στο θεμα μπορω να εκφερω μια πιο εμπεριστατωμενη αποψη.
σε μικρες ηλικιες (αγορακια 2-5 ετων) μπορουν πραγματι να χρησιμοποιηθουν οι αλοιφες και μαλιστα με αρκετη επιτυχια.
απαραιτητη και η φροντιδα απο τους γονεις φυσικα.
σε ενηλικες οι αλοιφες δεν εχουν κανενα απολυτως αποτελεσμα. η καλυτερη λυση ειναι η περιτομη.
μεσα σε μιση το πολυ ωρα και με τοπικη αναισθησια λυνεις το προβλημα σου.
και μετα απο 15 μερες το πολυ εισαι και παλι ετοιμοπολεμος.
καλη επιτυχια.
σε μικρες ηλικιες (αγορακια 2-5 ετων) μπορουν πραγματι να χρησιμοποιηθουν οι αλοιφες και μαλιστα με αρκετη επιτυχια.
απαραιτητη και η φροντιδα απο τους γονεις φυσικα.
σε ενηλικες οι αλοιφες δεν εχουν κανενα απολυτως αποτελεσμα. η καλυτερη λυση ειναι η περιτομη.
μεσα σε μιση το πολυ ωρα και με τοπικη αναισθησια λυνεις το προβλημα σου.
καλη επιτυχια.
καλη επιτυχια.
Aσε που το πουλακι σου θα ειναι καυλιαρικο στα ματια των γυναικων..!
Αυτα..
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
σωστα! σε 15 μερες ετοιμος και ασε που κερδιζεις 1-2 εκ μηκος απο το "ξεσκουφωμα"
anestis(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
Εγω φιλε, την εκανα την επεμβαση πριν 2 χρονια σε ηλικια 22 χρονων! Τις πρωτες μερες θα ταλαιπωρηθεις λιγο,μετα απο 45 μερες επιτρεπεται να εχει επαφη και ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ γιατι υπαρχει κινδυνος για μολυνση αφου οι πληγες θα ειναι φρεσκες! βεβαια απο τις πρωτες 15 μερες μπορεις να εχεις "χειρονακτικη" εργασια! Φυσικα και δε το ματανιωσα..
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ρε παιδιά να πω κι εγω την εμπειρία μου...
Δεν ξέρω αν είχα φίμωση ακριβώς αλλά θυμάμαι ότι ειχε πει ο παιδίατρος να το παρακολουθούμε το θέμα....
Τες πα, δεν αποκαλυπτόταν ενετελώς η βάλανος (το κεφάλι) και περνώντας τα χρόνια και αρχίζοντας τη με πσιλοπόναγε ωστόσο όμως όλο και πήγαινε προς τα πίσω το πετσάκι... Τελικά με επιμονή και υπομονή αποκαλυφτηκε όλο το κεφάλι... δεν ξέρω για πείτε κι εσεις... υπάρχει άλλος με τέτοια περίπτωση;
Δεν ξέρω αν είχα φίμωση ακριβώς αλλά θυμάμαι ότι ειχε πει ο παιδίατρος να το παρακολουθούμε το θέμα....
Τες πα, δεν αποκαλυπτόταν ενετελώς η βάλανος (το κεφάλι) και περνώντας τα χρόνια και αρχίζοντας τη με πσιλοπόναγε ωστόσο όμως όλο και πήγαινε προς τα πίσω το πετσάκι... Τελικά με επιμονή και υπομονή αποκαλυφτηκε όλο το κεφάλι... δεν ξέρω για πείτε κι εσεις... υπάρχει άλλος με τέτοια περίπτωση;
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Παιδειά η φίμωση γίνεται αντιληπτή;;;
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά να πω κι εγω την εμπειρία μου...
Φίλε μου και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα, αλλά σιγά σιγά από μόνο του έφταξε και τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα, σε σημείο που να σκέφτομαι μήπως ποτέ δεν μου συνέβη.
παιδες το θεμα ειναι οτι εχω κανει επεμβαση βραχυ χαλινου και δεν ηταν οτι καλυτερο γι αυτο ρωταω για ενναλακτικους τροπους και αν εχει δοκιμασει κανεις.το κεφαλι αποκαλυπτεται τελειως απλα εχει κατι σαν δακτυλιδι απο κατω. αυνανιζομαι κανονικα απλα δεν ανεβοκατεβαινει ευκολα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 12K