Νέα

Συντηρητική θεραπεία φίμωσης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redsun28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redsun28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδες γεια σας. εχω ακουσει για ενναλακτικες θεραπειες της φιμωσης περα απο την περιτομη. εχω ακουσει για θεραπεια μεσω αλοιφων οπως η βηταμεθαζονη και η υδροκορτιζονη για την αποφυγη νυστεριου. το θεμα και το ερωτημα μου ειναι αν το εχει δοκιμασει κανεις και αν ειχε αποτελεσματα κατι τετοιο.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε φίλε ασε τα μοτζούνια και τις αλοιφές (ειδικά με το δεύτερο συστατικό) και φτιάξε την χειρουργικά.. 10 λεπτά επέμβαση είναι .. μην μπαίνεις σε φαύλους κύκλους..

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ρε φιλε πηγαινε και κοψτο , εισαι 28χρονων μαντραχαλος και φοβασαι τον γιατρο. Απο τα 14 επρεπε να σε ειχε παει ο μπαμπας σου.

muffdivergr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ειμαι ειδικος πανω στο θεμα μπορω να εκφερω μια πιο εμπεριστατωμενη αποψη.
σε μικρες ηλικιες (αγορακια 2-5 ετων) μπορουν πραγματι να χρησιμοποιηθουν οι αλοιφες και μαλιστα με αρκετη επιτυχια.
απαραιτητη και η φροντιδα απο τους γονεις φυσικα.
σε ενηλικες οι αλοιφες δεν εχουν κανενα απολυτως αποτελεσμα. η καλυτερη λυση ειναι η περιτομη.
μεσα σε μιση το πολυ ωρα και με τοπικη αναισθησια λυνεις το προβλημα σου.
και μετα απο 15 μερες το πολυ εισαι και παλι ετοιμοπολεμος.
καλη επιτυχια.

bgeorgi

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
φίλε δεν  είναι  τίποτα...καντο..2 μέρες  λίγο δύσκολες με  γάζες κλπ. και  15 με αποχή...και  ξένοιασες...και  στο  λέω εγώ  που δεν το εκανά πιτσιρικάς...19  χρονών ήμουν

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
σωστα! σε 15 μερες ετοιμος και ασε που κερδιζεις 1-2 εκ μηκος απο το "ξεσκουφωμα"

anestis(1)

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
19
Like
6
Πόντοι
10
Εγω φιλε, την εκανα την επεμβαση πριν 2 χρονια σε ηλικια 22 χρονων! Τις πρωτες μερες θα ταλαιπωρηθεις λιγο,μετα απο 45 μερες επιτρεπεται να εχει επαφη και ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ γιατι υπαρχει κινδυνος για μολυνση αφου οι πληγες θα ειναι φρεσκες! βεβαια απο τις πρωτες 15 μερες μπορεις να εχεις "χειρονακτικη" εργασια! Φυσικα και δε το ματανιωσα..

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Να το κάνεις. Μην ακούς για αλοιφές και μαλακίες. Ξέρω ότι είναι δύσκολο στην ιδέα του νυστεριού, αλλά μετά θα είσαι ευτυχισμένος.. :cum: :cum: :cum:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Eγω  την εκανα με λειζερ 350 ευρω σε 20-25 λεπτα περιπου.
Τα ραμματα ειναι λιγα και θα 'πεσουν' μονα τους.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ρε παιδιά να πω κι εγω την εμπειρία μου...
Δεν ξέρω αν είχα φίμωση ακριβώς αλλά θυμάμαι ότι ειχε πει ο παιδίατρος να το παρακολουθούμε το θέμα....
Τες πα, δεν αποκαλυπτόταν ενετελώς η βάλανος (το κεφάλι) και περνώντας τα χρόνια και αρχίζοντας τη  :jerking: με πσιλοπόναγε ωστόσο όμως όλο και πήγαινε προς τα πίσω το πετσάκι... Τελικά με επιμονή και υπομονή  :2funny: αποκαλυφτηκε όλο το κεφάλι... δεν ξέρω για πείτε κι εσεις... υπάρχει άλλος με τέτοια περίπτωση;

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
enallaktikos ήσουν τυχερός ρε φίλε. Εσένα φαινόταν λίγο η βάλανος, του φίλου μας εδώ θέλει περιτομή..

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θα το καταλάβεις φίλε. Δε βγαίνει όλο ή σχεδόν όλο το κεφάλι έξω..

clk200

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κοίτα μόνο να πας σε καλό και έμπειρο γιατρό, ναι μεν είναι απλούστατη επέμβαση ρουτίνας, αλλά θέλει καλό κόψιμο και ράψιμο για να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά να πω κι εγω την εμπειρία μου...
Δεν ξέρω αν είχα φίμωση ακριβώς αλλά θυμάμαι ότι ειχε πει ο παιδίατρος να το παρακολουθούμε το θέμα....
Τες πα, δεν αποκαλυπτόταν ενετελώς η βάλανος (το κεφάλι) και περνώντας τα χρόνια και αρχίζοντας τη  :jerking: με πσιλοπόναγε ωστόσο όμως όλο και πήγαινε προς τα πίσω το πετσάκι... Τελικά με επιμονή και υπομονή  :2funny: αποκαλυφτηκε όλο το κεφάλι... δεν ξέρω για πείτε κι εσεις... υπάρχει άλλος με τέτοια περίπτωση;

Φίλε μου και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα, αλλά σιγά σιγά από μόνο του έφταξε και τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα, σε σημείο που να σκέφτομαι μήπως ποτέ δεν μου συνέβη.

OP
OP
R

redsun28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδες το θεμα ειναι οτι εχω κανει επεμβαση βραχυ χαλινου και δεν ηταν οτι καλυτερο γι αυτο ρωταω για ενναλακτικους τροπους και αν εχει δοκιμασει κανεις.το κεφαλι αποκαλυπτεται τελειως απλα  εχει κατι σαν δακτυλιδι απο κατω. αυνανιζομαι κανονικα απλα δεν ανεβοκατεβαινει ευκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom