Νέα

Συνεύρεση ατόμων για σεξουαλική ικανοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σιγα μην το χει κανει... εδω χεζεται και μονο που το λεει
αν μιλουσατε στο τηλεφωνο διακεκομενα θα στα ελεγε και με χαμηλη φωνη
οπως ενας φιλος μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και περιμενε να τον πιστεψω οτι εκανε και καμακι ε του ειπα εκει ναι ναι
να μην του την χαλασω και τελος  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είναι τυχαίο το νικ σου........μα καθόλου όμως

Επισκέπτης
Btw,εκτός από το Boldemort,έχεις χρησιμοποιήσει και το "Ιανός" σαν νικνέιμ γενικά;;;; ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είναι τυχαίο το νικ σου........μα καθόλου όμως

Μπα όχι....δε πολυμπαίνω σε ταξί......ούτως ή άλλως μια-δυο φορές έχω πέσει όλες και όλες σε γυναίκα.....και αυτές μπαζάκια.....αλλά στατιστικά να το πάρουμε....εεε του κερατά όλο και κάποια ταξιτζού που να είναι νοστιμούλα τουλάχιστον....θα υπάρχει :2funny:

αφου μονος σου τα λες ρε μαστορα  :grin:
απλα εχω εμπειρια στο να καταλαβαινω
ποτε καποιος λεει αληθεια και ποτε οχι.
ΠΟτε εχει σκοπο να κανει κατι και ποτε οχι
γιατι αν δεν εχει σκοπο να κανει κατι ο αλλος
αν ειναι να τον παρακαλας να βγειτε να το κανετε μαζι
αστο να παει στο διαολο τυπε... ψαχνεις για αλλον φιλο
αν ειναι ετσι.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Btw,εκτός από το Boldemort,έχεις χρησιμοποιήσει και το "Ιανός" σαν νικνέιμ γενικά;;;; ;)

ΤΥπε. Ο Ιάνος (αν θυμαμαι καλα τον τονισμο) δεν εχει καμια σχεση
με την διπροσωπεια οπως την εννοεις εσυ.. απλα με το ενα προσωπο
ατενιζει συνεχως το παρελθον και με το αλλο συνεχως το μελλον.

Π.Σ Ιανος = ΡΩμαικη Θεοτητα.  :grin:

Επισκέπτης
Αναλογικά ρε βλήμα στους 100 ταξιτζήδες οι 99 είναι άνδρες.......άμα πας σε καμιά πιάτσα,ρίχνε μια ματιά που και που......αν εσύ βλέπεις έστω και 1/10 ταξιτζήδες να είναι γυναίκα,θα κάτσω να μου σκίσεις τα βάρδουλα.... :jerking:

Επισκέπτης
ΤΥπε. Ο Ιάνος (αν θυμαμαι καλα τον τονισμο) δεν εχει καμια σχεση
με την διπροσωπεια οπως την εννοεις εσυ.. απλα με το ενα προσωπο
ατενιζει συνεχως το παρελθον και με το αλλο συνεχως το μελλον.

Π.Σ Ιανος = ΡΩμαικη Θεοτητα.  :grin:

Εσύ μπορεί να το ερμηνεύσες αλλιώς.....παίζει και αυτό. ;)

Το μπόλντεμορτ,όμως γιατί το διάλεξες;;;; ;) ;) ;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσύ μπορεί να το ερμηνεύσες αλλιώς.....παίζει και αυτό. ;)

Το μπόλντεμορτ,όμως γιατί το διάλεξες;;;; ;) ;) ;) ;)

Ημερομηνία εγγραφής: 04/09/09, 01:01

ΕΝω στις 25/8/09 είχε πρεμιερα ο χαρυ ποτερ στο μωλ
και ειχα παει να την δω... με τον ημιαιμο πριγκιπα...
μ αρεσει πολυ το εφε της ταινιας και οι τοποι μεσα τυπε
αμα ειχε και μπουρδελα για μαγους... δεν θα το σκεφτομουν καν
θα πηγαινα εκει!!! Και αντι για αφοπλισιους και τετοια να πετουσαμε εντολες
του λινουξ!!!!! Χαλαρα θα ετοιμαζα βαλιτσες για εκει.

ΟΠοτε το νικ απο εκει το πηρα. Χαρυ ΠΟτερ δεν θα εβαζα σαν νικνεημ οποτε διαλεξα τον ΜΠολντεμορτ  ;)

Επισκέπτης
Γιατί δε θα το έβαζες το "Χάρυ Πόττερ" σαν νικ;;; Το θεωρείς μπουλίστικο;;;;; :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειμαι κακος σαν τον Μπολντεμορτ τυπε

απλα με νευριαζουν 3 λογιων ανθρωποι.

1. Το ερπετο. Ξερεις ο τυπος που στην φυλαει και στην ριχνει μολις βρει ευκαιρια
ψυχροτητα και αστοργια.

2. Ο Ψωριαρης - Περηφανος (σε υπερβολικο βαθμο) μαλακας ναρκισσιστης.

3. Ο μυθομανης - ψευτης συνεχως.

το 3. πιστευω ειναι η εριναλ ηταν μαλλον γιατι δεν μπαινει πια.

το 1 ειναι η ον δε ροουντ.

ΑΝ συναντησω τετοιους και πανε να με βλαψουν τοτε γινομαι χειροτερος απο Μπολντεμορτ.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί δε θα το έβαζες το "Χάρυ Πόττερ" σαν νικ;;; Το θεωρείς μπουλίστικο;;;;; :2funny:

Ο μπολντεμορτ ηταν πιο εμπειρος μαγος...

χρονια στο κουρπετι τυπε...

με τον ποτερ απλα για να συνεχιστει η ταινια το εκαναν να σωζεται παντα

και για να χαιρονται τα μικρα. Δεν γινεται να μην εισαι γνωστης και να την γλιτωνεις συνεχως.

Η ερμιονη ηξερε... το εψαχνε... ο ποτερ μαλακιες... παραμυθια της Ροουλινκ.

Επισκέπτης
Και εμένα 3 τύποι ατόμων με χαλάνε:

1) Οι καραστρέιτ,δηλαδή οι μαλάκες που θεωρούν τους γκέι κατώτερο είδους....αυτούς ειδικά τους σιχαίνομαι ως το κόκαλο

2) Οι Βρωμιάρηδες,που έχουν πάρει διαζύγιο με τη μπανιέρα τους

3) Οι ψευτοεπαναστάτες του κώλου

Οι ψεύτες πάλι δε με χαλάνε διόλου......ούτε οι "ναρκισιστές"..το θεωρώ θετικότατο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εμένα 3 τύποι ατόμων με χαλάνε:

1) Οι καραστρέιτ,δηλαδή οι μαλάκες που θεωρούν τους γκέι κατώτερο είδους....αυτούς ειδικά τους σιχαίνομαι ως το κόκαλο

2) Οι Βρωμιάρηδες,που έχουν πάρει διαζύγιο με τη μπανιέρα τους

3) Οι ψευτοεπαναστάτες του κώλου

Οι ψεύτες πάλι δε με χαλάνε διόλου......ούτε οι "ναρκισιστές"..το θεωρώ θετικότατο

Εγω κανω πιο σοβαρη ομως κατηγοριοποιηση φιλε  :grin:
το να πηγαινει ο αλλος στο συνταγμα να διαδηλωσει ή σε διαδηλωσεις να παιζει
ξυλο με τα ΜΑΤ δεν με απασχολει. ΟΥτε αυτο με τους Καραστρειτ που λες ειναι σοβαρη κατηγοριοποιηση... και εγω σαν προγραμματιστης μπορει να θεωρησω τον εαυτο μου ανωτερο απο εναν που ασχολειται μονο με  θεωρια πληροφορικης  και θελει να λεγεται πληροφορικαριος... Δεν ειναι εκει το θεμα.

Το να ειναι καποιος μυθομανης ή καποια μπορει να αποβει καταστρεπτικο για σενα που τους εχεις διπλα σου. Το να ειναι ερπετα επισης. Το να ειναι ναρκισσιστης και περηφανος... ισως σε κανει να χασεις πολυτιμο χρονο στις συναλλαγες σου με καποιον που τελικα δεν αξιζαν λογω υπερβολικης περηφανειας του 1ου και αλαζονειας. Εν ολιγοις σου μιλαω για πιο "σοβαρη" κατηγοριοποιηση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οταν ο αλλος λεει ψεμματα υποβιβαζει την νοημοσυνη σου και φυσικα δεν ειναι εμπιστος.

Αν για σενα αυτο δεν ειναι σοβαρο και ειναι το να το παιζει απλα επαναστατης τι να σου πω ρε φιλε

η εισοδηματιας εισαι και σε εχουν βολεψει προ πολλου οποτε δεν σε απασχολει να παρεις την ζωη και τους ανθρωπους στα σοβαρα ή δεν ξερω.... και μην παρεξηγηθεις.

ΑΠλα αν θες να πετυχεις στις συναλλαγες και στις δουλειες σου αυριο μεθαυριο θα πρεπει να σκαναρεις προσεκτικα τους τυπους που εχεις απεναντι σου. Θα πρεπει να χεις εκπαιδευτει να βλεπεις τι χαρακτηρας ειναι ο καθενας κτλπ. ΑΛλιως δεν θα αντεξεις πολυ

Επισκέπτης
Οι καραστρέιτ δεν είναι σοβαρή κατηγοριοποίηση να πούμε;;; Δηλαδή οι τιποτένιοι που λένε τον άλλον λούγκρα,επειδή δεν ασχολήται με μπάλα ξερωγώ........ή επειδή δε γουστάρει να γαμάει γυναίκες ακόμα.....δεν είναι αυτοί οι τύποι μια άρρωστη ομάδα ατόμων;;;; Κατ'εμέ είναι ότι πιο σάπιο κυκλοφορεί....

οταν ο αλλος λεει ψεμματα υποβιβαζει την νοημοσυνη σου και φυσικα δεν ειναι εμπιστος.

Αν για σενα αυτο δεν ειναι σοβαρο και ειναι το να το παιζει απλα επαναστατης τι να σου πω ρε φιλε

η εισοδηματιας εισαι και σε εχουν βολεψει προ πολλου οποτε δεν σε απασχολει να παρεις την ζωη και τους ανθρωπους στα σοβαρα ή δεν ξερω.... και μην παρεξηγηθεις.

Πραγματικά ΧΕΣΤΗΚΑ αν μου λέει ψέματα ο άλλος...αρκεί να είναι ευγενικός....άμα είναι αγενής θα με τσατίσει...το ψέμα δε με χαλάει αρκεί να είναι σερβιρισμένο με ευγένεια.

Και δε με χαλάει φυσικά,γιατί και γω έχω πει πολλά ψέματα στη ζωή μου....αλλά λέω και αλήθειες.....δες το σαν παιχνίδι.... ;)

Άσε δε που είμαι και καλός ηθοποιός και τα ψέματά μου,είναι τόσο πειστικά που παθαίνει πλάκα ο άλλος.... :2funny:

Άντε και καλό ξημέρωμα...... :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι καραστρέιτ δεν είναι σοβαρή κατηγοριοποίηση να πούμε;;; Δηλαδή οι τιποτένιοι που λένε τον άλλον λούγκρα,επειδή δεν ασχολήται με μπάλα ξερωγώ........ή επειδή δε γουστάρει να γαμάει γυναίκες ακόμα.....δεν είναι αυτοί οι τύποι μια άρρωστη ομάδα ατόμων;;;; Κατ'εμέ είναι ότι πιο σάπιο κυκλοφορεί....

Πραγματικά ΧΕΣΤΗΚΑ αν μου λέει ψέματα ο άλλος...αρκεί να είναι ευγενικός....άμα είναι αγενής θα με τσατίσει...το ψέμα δε με χαλάει αρκεί να είναι σερβιρισμένο με ευγένεια.

Και δε με χαλάει φυσικά,γιατί και γω έχω πει πολλά ψέματα στη ζωή μου....αλλά λέω και αλήθειες.....δες το σαν παιχνίδι.... ;)

Άσε δε που είμαι και καλός ηθοποιός και τα ψέματά μου,είναι τόσο πειστικά που παθαίνει πλάκα ο άλλος.... :2funny:

Άντε και καλό ξημέρωμα...... :rolleyes:

Τυπε δεν μιλαμε να λες ενα ψεμμα την βδομαδα.
Αλλα να γινεται επι καθημερινης βασης και να καταληγει
σε μυθομανια παθολογικη πλεον. Επειδη εχω γνωρισει
τετοιους ανθρωπους και ξερω πως κινουνται πιστεψε με
αν δεν τους στειλεις νωρις νωρις θα εχεις προβλημα.
Αν εχεις ειδικα την ατυχια να θεωρεις φιλο ενα τετοιο ατομο
Τις πιο πολλες φορες περα απο την μυθομανια  υπαρχουν και αλλες
πολυ δυσαρεστες ιδιοτητες τετοιων ατομων μια απο αυτες ειναι να βαζει
λογια σε αλλους για σενα και να κανει ανακατοσουρες. ΓΙατι ειναι υπογειος
τυπος ανθρωπου. 

Γενικα δεν ειναι μονο τα ψεμματα ειναι το ολο πακετο που εχουν
ανακατοσουρες - βαζουν λογια - περιμενουν την καταλληλη στιγμη να σε εκδικηθουν κτλπ

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τυπε δεν μιλαμε να λες ενα ψεμμα την βδομαδα.
Αλλα να γινεται επι καθημερινης βασης και να καταληγει
σε μυθομανια παθολογικη πλεον. Επειδη εχω γνωρισει
τετοιους ανθρωπους και ξερω πως κινουνται πιστεψε με
αν δεν τους στειλεις νωρις νωρις θα εχεις προβλημα.
Αν εχεις ειδικα την ατυχια να θεωρεις φιλο ενα τετοιο ατομο
Τις πιο πολλες φορες περα απο την μυθομανια  υπαρχουν και αλλες
πολυ δυσαρεστες ιδιοτητες τετοιων ατομων μια απο αυτες ειναι να βαζει
λογια σε αλλους για σενα και να κανει ανακατοσουρες. ΓΙατι ειναι υπογειος
τυπος ανθρωπου. 

Γενικα δεν ειναι μονο τα ψεμματα ειναι το ολο πακετο που εχουν
ανακατοσουρες - βαζουν λογια - περιμενουν την καταλληλη στιγμη να σε εκδικηθουν κτλπ

Απόλυτα σωστός.. Βασικά τέτοια άτομα έχουν και άπειρα κόμπλεξ και όπως είπες βάζουν λόγια και σ άλλους για σένα.. Επίσης θα προσπαθούν και να σ μειώσουν πάντα λέγοντας ψεύτικα κατορθώματα τάχα δικά τους ή τάχα γνωστών τους για να σ κάνουν να φανείς λίγος.. Μακρυά από παθολογικούς ψεύτες!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απόλυτα σωστός.. Βασικά τέτοια άτομα έχουν και άπειρα κόμπλεξ και όπως είπες βάζουν λόγια και σ άλλους για σένα.. Επίσης θα προσπαθούν και να σ μειώσουν πάντα λέγοντας ψεύτικα κατορθώματα τάχα δικά τους ή τάχα γνωστών τους για να σ κάνουν να φανείς λίγος.. Μακρυά από παθολογικούς ψεύτες!

Κοιτα δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι... οσοι φερουν δηλαδη αυτο το χαρακτηριστικο. Αλλα ο κοινος παρανομαστης ειναι το παθολογικο ψεμμα , τα λογια στους αλλους και το οτι περιμενουν την καταλληλη στιγμη να σε κτυπησουν. Η αλλαγη γινεται ως προς το στυλ τους... το στυλ ειναι η μασκα... του καθενος... πχ αν ο αλλος ειναι πιο ανοικτος και φιλικος... δεν τον καταλαβαινεις γρηγορα... θα σου παρει καιροοοοο να τον καταλαβεις. Αν τωρα ειναι μεν ψευτης παθολογικος αλλα ειναι και σε στυλακι να σου την λεει... εκει τον καταλαβαινεις το πολυ σε 1 μηνα. ΔΗλαδη ειναι εριστικος. Ο εριστικος τραβαει πιο ευκολα την σκεψη στο "τι σκατα ιδιοτητες να εχει αυτος οποτε σκεφτεσαι πιο πολυ και τελικα τον καταλαβαινεις" ενω ο αλλος που ειναι φιλικος... λες ασε ρε αυτος ειναι καλοπροαιρετος. Τους δευτερους κανεις να τους καταλαβεις καιρο... τους πρωτους τους πιανεις αμεσως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τωρα σχετικα με τον ναρκισσιστη - αλαζονικο......

αυτος ρε φιλε δεν θα σε βλαψει... γιατι ειναι παγιδευμενος στον εαυτο του.

Αυτον αμα τον "γλειφεις" θα τον εχεις μονιμως φιλο

αν αρχισεις να του κανεις παρατηρησεις... μαξ ενα 6μηνο η φιλια σας... μαξ.

και οταν λεω παρατηρησεις εννοω απλο αντιλογο ετσι? Ακομη και δικιο να εχεις  Στο τελος θα μαζεψει θα μαζεψει και θα  προσβληθει και θα αντιδρασει υπερβολικα. (Δεν θα σου μιλαει για 3 χρονια λολ)

Τωρα ως προς τις συναλλαγες... μεχρι να σου δωσει κατι θα πρεπει να κανεις τα διπλασια

γιατι θεωρει πως κανενας δεν τον πιανει κοροιδο αυτον... οποτε θα σε ξεζουμισει.

Εν κατακλειδι μερικοι χαρακτηρες δεν κανουν για συναλλαγες. Ουτε για δουλειες ουτε για φιλιες ουτε τιποτα. Απλα πας παρακατω . Ισως το πιο εξυπνο που μπορεις να κανεις. ΔΙαφυλασσοντας χρονο , ενεργεια και ψυχικη υγεια.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε κορίτσια για ελεύθερο sex προς ικανοποίηση και των δύο;χωρίς κόμπλεξ,συμβιβασμούς..ή οτιδήποτε άλλο. :grin:

Βορεια! 5-6 χιλιαδες χιλιομετρα πιο περα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μη συζητάτε για ζιγκολο και τέτοιες μα....ίες..Μιλάμε σοβαρά για σεξουαλική ικανοποιηση και των δύο φύλων της ίδιας ηλικίας..
Τυπε της ιδιας ηλικιας ξεχασε το.οι μικρες πανε μονο με μεγαλους πια.γιατι οι πιτσιρικαδες της ιδιας ηλικιας αντι να τις γαμανε ανοιγουν θρεντ στο μπουρδελα.κομ στο που θα τις βρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom