Νέα

Η μυσταγωγία του αγοραίου έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα since1991
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Ένα γαμήσι με επαγγελματία δε θα ξεχάσω όσο ζω

με την Lena την Ταϋλανδή στο London...

Πάνε χρόνια αλλά δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανένα άντρα. Την επισκεπτόμουν σε κάθε μου ταξίδι.

• incall σε διαμέρισμα που κατοικούσε στο οποίο η ατμόσφαιρα ήταν αυτό που πρέπει....
  • μπάνιο γεμάτο με ζεστό νερό και διάφορα έλαια εντός
  • το γδύσιμο και το πλύσιμο ήταν αυστηρά δική της δουλειά
  • η συνέχεια στο κρεβάτι περιλάμβανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!! Όλες τις τρύπες, όλες τις στάσεις , ό,τι μπορεί να ζητήσει ένας άντρας
  • και εννοείται έφευγες καθαρός , αυτή έκανε τα πάντα και σ αυτό
αν ήταν ακόμα στη δουλειά θα έκανα το ταξίδι γι αυτή την εμπειρία και μόνο

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
δεν εννοώ ότι μου λείπει η μπίχλα στα μπουρδέλα, δεν τα τιμούσα εξάλλου.
Μου λείπει αυτή η έξαψη πριν χτυπήσει η πόρτα, αυτό το γουργούρισμα στο στομάχι
Η μπίχλα είναι μέρος της γοητείας ρε τύπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένα γαμήσι με επαγγελματία δε θα ξεχάσω όσο ζω

με την Lena την Ταϋλανδή στο London...

Πάνε χρόνια αλλά δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανένα άντρα. Την επισκεπτόμουν σε κάθε μου ταξίδι.

• incall σε διαμέρισμα που κατοικούσε στο οποίο η ατμόσφαιρα ήταν αυτό που πρέπει....
  • μπάνιο γεμάτο με ζεστό νερό και διάφορα έλαια εντός
  • το γδύσιμο και το πλύσιμο ήταν αυστηρά δική της δουλειά
  • η συνέχεια στο κρεβάτι περιλάμβανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!! Όλες τις τρύπες, όλες τις στάσεις , ό,τι μπορεί να ζητήσει ένας άντρας
  • και εννοείται έφευγες καθαρός , αυτή έκανε τα πάντα και σ αυτό
αν ήταν ακόμα στη δουλειά θα έκανα το ταξίδι γι αυτή την εμπειρία και μόνο
Ασιάτισσα τύπε?

megalos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Το φίλε καλή μου θυμίζει αυτούς που ρωτάνε τι θα γίνει στο τέλος της ταινίας. Χάνεται το σασπένς.

αγγελος(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Μια δικια μου εμπειρια που θελω να μοιραστω μαζι σας ,αξεχαστη σιγουρα πριν απο καιρο εκανα τσαρκα φυλης,σε ενα μαγαζακι που μπηκα η τσατσα μου λεει το προγραμμα και οτι το κοριτσι ειναι πολυ καλο στο δωματιο και θα περασω ωραια ,[πολυ δυνατο κομματι η κοπελα]λεω οκ θα κανω μια βολτα και βλεπουμε, εκεινη τι στιγμη η τσατσα πηγαινει στην πορτα και την κλειδωσε με το σωμα της στεκομενη μπροστα χωρις προσβαση διεξοδου απο την μερια μου λεγοντας μου δεν θα πας πουθενα η γκομενα το ιδιο αρχιζει να με χουφτωνει στο επιμαχω σημειο και μου ξεκουμπωνει την ζωνη αφου την εβγαλε πηγε σε αλλον χωρο και μου φωναζει αν δεν περασεις δεν στην δινω.Τελικα δινω το εικοσαρικο στην τσατσα και περναω δωματιο μπαινει μεσα η καυλα μετα απο 5 λεπτα φορωντας μονο ενα στριγκακι τα τακουνια της και την ζωνη μου που ειχε βαλει στην μεση. απο εκει και περα η περιγραφη ειναι πολυ ΧΧΧ.παντος ολα εγιναν φοροντας την ζωνη μου που μου την εδωσε στο τελος μαζι με ενα φιλακι.αυτα για την ωρα μυστες μου.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μια δικια μου εμπειρια που θελω να μοιραστω μαζι σας ,αξεχαστη σιγουρα πριν απο καιρο εκανα τσαρκα φυλης,σε ενα μαγαζακι που μπηκα η τσατσα μου λεει το προγραμμα και οτι το κοριτσι ειναι πολυ καλο στο δωματιο και θα περασω ωραια ,[πολυ δυνατο κομματι η κοπελα]λεω οκ θα κανω μια βολτα και βλεπουμε, εκεινη τι στιγμη η τσατσα πηγαινει στην πορτα και την κλειδωσε με το σωμα της στεκομενη μπροστα χωρις προσβαση διεξοδου απο την μερια μου λεγοντας μου δεν θα πας πουθενα η γκομενα το ιδιο αρχιζει να με χουφτωνει στο επιμαχω σημειο και μου ξεκουμπωνει την ζωνη αφου την εβγαλε πηγε σε αλλον χωρο και μου φωναζει αν δεν περασεις δεν στην δινω.Τελικα δινω το εικοσαρικο στην τσατσα και περναω δωματιο μπαινει μεσα η καυλα μετα απο 5 λεπτα φορωντας μονο ενα στριγκακι τα τακουνια της και την ζωνη μου που ειχε βαλει στην μεση. απο εκει και περα η περιγραφη ειναι πολυ ΧΧΧ.παντος ολα εγιναν φοροντας την ζωνη μου που μου την εδωσε στο τελος μαζι με ενα φιλακι.αυτα για την ωρα μυστες μου.
φοβερό hostage sex

• Like
Αντιδράσεις: tnt
OP
OP
since1991

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Έχουν αλλάξει οι τεχνικές πωλήσεων...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Όταν μιλάμε για Μπίχλα. 5 η ώρα το πρωί. Φαντάρια που πήγαιναν στα στρατόπεδα και ελάχιστοι ξενυχτισμένοι από τα σκυλαδικα. Δρχ 100 η ταρίφα. Κάπου στην Αγησιλάου σε δωμάτια χωρισμένα με νοβοπάν 2Χ1 και καποτοδοχεία ξεχυλισμένσ. Στον νιπτήρα από κάτω κουβάς γεμάτος κάτουρα. Από τα σεντόνια να αναδύεται σκατίλα και χυσίλα. Σχεδόν ανύπαρκτος φωτισμός. Τα κτίρια αυτά εννοείται δεν υπάρχουν.
- Η Αννούλα είναι
-Ποιός κύριος θα περάσει;
Έχω ελεύθερο δωμάτιο.
Εσείς κύριε! Περάστε στο 2

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
873
Πόντοι
81
Ναι φίλε μου. Και έβαλα μέσο και έμεινα στην ΣΧΑΛ για όλη τη θητεία (15 μήνες τότε αν ήσουν Ειδικές δυνάμεις, άφησα τις σειρές μου μέσα). 228, Ιανουάριο 1994 παρουσιάστηκα.
226 στην Μοίρα. Ωραίες εποχές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Σκυλοτράγουδα, Ανίτα Πάνια στην τηλεόραση στο κουζινάκι. Έντονη μουσική με πολλά μπιτ συνήθως σε τραβελόσπιτα.
Κατουρλίλα και μπόχα στην είσοδο. Πακιστανίλα

:shit: :zombie: :shit: :zombie:
Πάκης Σαπάκης
Ρουμανικη τεκνο(!) στα ηχεια του ιδρυματος...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Ξεχασα την μικρη Ρουμανιτσα στο τελευταιο μου πο(ρ)νημα προ του πρωτου εγκλεισμου...εκατσε και εκανε ολοκληρη ζωγραφια με φιλακι απο τα χειλακια της!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
''Shine bright like a diamond'' να άδει η Ριάννα από τα ηχεία ενώ ντύνομαι κι είμαι έτοιμος να φύγω από το στούντιο που μόλις γάμησα.

-''Τι το σκέφτεστε αγόρια δε θα την παντρευτείτε'' τα λόγια της τσατσάς ενώ αποχωρούμε από το μπουρδέλο

-Η ντισκομπάλα που γυρίζει και το παράξενο ημίφως του πορνείου γνωστό ως dark light που όλα φωσφορίζουν μαζί και το βρακάκι της πόρνης σα φαντασμαγορία μες το μισοσκόταδο του πορνείου

-Να βλέπεις από μακριά αναμμένο το φωτάκι του πορνείου που εργάζεται η αγαπημένη σου πουτάνα και να σου σηκώνεται αντανακλαστικά

-Δίψα για γαμήσι όταν είσαι αδειούχος από το στρατό.Να βλέπεις τις παρακμιακές μισογκρεμισμένες τρώγλες σα παραδείσους ηδονής...

Και άλλα πολλά φίλε since

Γαμώ τα θεματάκια άνοιξες εύγε man :rockon: :rockon: :rockon:
'''.....Να βλέπεις τις παρακμιακές μισογκρεμισμένες τρώγλες σα παραδείσους ηδονής....''' Συνουσιαστή μήπως να γράψεις κανένα βιβλίο?? Πολύ ωραίος!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
'''.....Να βλέπεις τις παρακμιακές μισογκρεμισμένες τρώγλες σα παραδείσους ηδονής....''' Συνουσιαστή μήπως να γράψεις κανένα βιβλίο?? Πολύ ωραίος!
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια συναγωνιστή μου...τιμή μου:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom