40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Θεολογικό Αθήνας;παράνομο να κάνεις σχέση με κορίτσι;22 χρονών ειμαι ρε παιδια φοιτητής..ακομα δεν εχω κάνει καμία σχέση και θα θελα παρα πολυ...
Θεολογικό Αθήνας;παράνομο να κάνεις σχέση με κορίτσι;22 χρονών ειμαι ρε παιδια φοιτητής..ακομα δεν εχω κάνει καμία σχέση και θα θελα παρα πολυ...
Γιατί εσείς τι είστε δηλαδή ρε παιδιά πενιντάρηδες;
παράνομο να κάνεις σχέση με κορίτσι;22 χρονών ειμαι ρε παιδια φοιτητής..ακομα δεν εχω κάνει καμία σχέση και θα θελα παρα πολυ...
lol Σίγουρα είσαι φοιτητής;Γιατί εσείς τι είστε δηλαδή ρε παιδιά πεν[size=16pt]ι[/size]ντάρηδες;
εισαι 22 και θες να βρεις γκομενα 22αρα τυπε?παράνομο να κάνεις σχέση με κορίτσι;22 χρονών ειμαι ρε παιδια φοιτητής..ακομα δεν εχω κάνει καμία σχέση και θα θελα παρα πολυ...
εγω συμφωνα με τον τροπο χρονολογησης του αβραμη ειμαι 55 τυπεΓιατί εσείς τι είστε δηλαδή ρε παιδιά πενιντάρηδες;
εισαι 22 και θες να βρεις γκομενα 22αρα τυπε?
δηλαδη εκτος απο ουτοπιστης,τζαμπατζης,εισαι και ανωμαλος
τυπε ειναι εκκολαπτομενος αγαπουλης και καληνυχταςαληθινος καραγκιοζοπαικτης τυπε
θελει να βρει ελλεινιδα να την πηγαινει βολτες στο αλλου
και ο κολλητος παραστεκαμενος να κραταει το φαναρι
τυπε ειναι εκκολαπτομενος αγαπουλης και καληνυχτας
Μπαγασικο, απο ηλικιες μια χαρα τα πας.Γιατί εσείς τι είστε δηλαδή ρε παιδιά πενιντάρηδες;
ναι,σε facebook,chats,καφετεριες,μπαρακια,παρτυ,σχολες,σχολεια,κλαμπ,νησια,παραλιες,παρκα,αρχαιολογικους χωρους,πλατειες(συνταγμα),εμπορικα κεντρα ΚΑΙ μπουρδελαΓνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε κορίτσια για ελεύθερο sex προς ικανοποίηση και των δύο;χωρίς κόμπλεξ,συμβιβασμούς..ή οτιδήποτε άλλο.
ναι,στα μπουρδελα
Πάρκα... Μην το κομπλάρετε το παιδί ρε - νιος είναι, θα μάθει.ναι,σε facebook,chats,καφετεριες,μπαρακια,παρτυ,σχολες,σχολεια,κλαμπ,νησια,παραλιες,παρκα,αρχαιολογικους χωρους,πλατειες(συνταγμα),εμπορικα κεντρα ΚΑΙ μπουρδελα
αμα σου φαινεται βουνο το να τα πιασεις ενα ενα,ξεκινα απο το τελευταιο και βλεπεις
ειναι ματακιας ο τυποςΠάρκα...
Πάρκα... Μην το κομπλάρετε το παιδί ρε - νιος είναι, θα μάθει.
Μπζζζζ παλικάρι - πες τηνα σε κανα μπάζο ΔΑΠίτισσα (make sure να φοράει Rolex ).
Πες της - μωρό μου είμαι ο μύλος που τ' αλέθει όλα. Θα σε γλύφω τη μουνάρα Σάββατο πρωΐ ενώ θα σιδερώνεις.