Νέα

Συνεντευξη για holiday rep--θα γαμησω ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Μαγκες, εχω συνεντευξη για θεση holiday rep για σεζον σε καποιο τουριστικο νησι, δεν  ξερω ποιο ακομα, μαλλον ιονιο..εχει κανεις εμπειρια?..με ενδιαφερει το αν θα γαμησω ξενες μουναρες τουριστριες βασικα να ειμαι ειλικρινης και δηλωσα συμμετοχη  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
εεεεεεεεεε...Ναι ρε συ man !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μολις μαθανε τα μουνακια οτι δηλωσσες συμμετοχη ....τρεχουν να κλεισουν δωματια ....να κανουν λευκαση πρωκτου ,χαλαουα και ολα τα σχετικα .

ερε τι παθαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

OP
OP
P

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Ρέθυμνο μυστη με συμμετοχή στη συνέντευξη δεν κάνουμε τίποτα προφανώς αν πάρω την δουλειά όμως θα γαμησω κολαρακια? Ιδού το ερώτημα  :pipa1:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Η λογικη λεει οτι θα γαμησεις....εγω απο την απεναντι πλευρα της περιπτωσης εχω παρει 3 ρεπ ξενες στην σαντορινη τα τελευταια χρονια....τωρα,,,επειδη κυριως γυναικες εχω. δει σαν ρεπ, με αντρες δεν εχω μιλησει, λογικη λεει οτι θα ναι καποια συναδελφος γενικοτερα στο τουρισμο....οχι απαραιτητα επισκεπτρια....

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Μαγκες, εχω συνεντευξη για θεση holiday rep για σεζον σε καποιο τουριστικο νησι, δεν  ξερω ποιο ακομα, μαλλον ιονιο..εχει κανεις εμπειρια?..με ενδιαφερει το αν θα γαμησω ξενες μουναρες τουριστριες βασικα να ειμαι ειλικρινης και δηλωσα συμμετοχη  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

τι ειναι αυτο μπορεις να κανεις μια ενημερωση παρακαλω ?????

OP
OP
P

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Η λογικη λεει οτι θα γαμησεις....εγω απο την απεναντι πλευρα της περιπτωσης εχω παρει 3 ρεπ ξενες στην σαντορινη τα τελευταια χρονια....τωρα,,,επειδη κυριως γυναικες εχω. δει σαν ρεπ, με αντρες δεν εχω μιλησει, λογικη λεει οτι θα ναι καποια συναδελφος γενικοτερα στο τουρισμο....οχι απαραιτητα επισκεπτρια....
αδερφέ πιο πολύ ψήνομαι για κάνα πιπινο τουρίστακι δροσερό να είμαι ειλικρινής

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286

τυπε μαλλον εσενα θα γαμανε στην δουλεια :S

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
ολα ειναι συναρτηση των κινησεων σ πανω στο νησι....αλλα ακομα κ το ιδιο το νησι...δλδ,,,πως και που θα δικτυωθεις εντος και εκτος δουλειας...τα τυχερα π ειναι απροβλεπτα, και η φυση του τουρισμου στο νησι,,,,πχ Σαντορινη που πανε 85% ζευγαρια,,,μικροτερες οι πιθανοτητες...κρητη πχ,,πολυ καλυτερες ποατευω,,,οπως κ μυκονος,,,βεβαια θα χεις δουλιτσα, ε, να ξερεις,,,δεν πας γ τουρισμο...

OP
OP
P

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Ο κλασικός εληναρας που ζηλεύει που γαμάει μουναρες ο αλλος

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1

Τίποτα δεν θα κάνεις αν θες να κρατήσεις την δουλειά,
αν φα αναφορά για σεξουαλικό μπουλινκ εφυγες στο λεπτό.

OP
OP
P

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Ρέ μυστη σιγά μην καμακωσω το ξερω αυτό ρωτάω για το αν θα μου την πέφτουνε αυτές για να τις ξεσκιζω  :wanker:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Ρέ μυστη σιγά μην καμακωσω το ξερω αυτό ρωτάω για το αν θα μου την πέφτουνε αυτές για να τις ξεσκιζω  :wanker:
τυπε θα στην πεφτουνε μουναρες εκει οσο στην πεφτουνε και τωρα,πριν πας εκει.καθολου δηλαδη :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.739
Πόντοι
2.606
Ρέ μυστη σιγά μην καμακωσω το ξερω αυτό ρωτάω για το αν θα μου την πέφτουνε αυτές για να τις ξεσκιζω  :wanker:

Τυπε θα γαμας και τις μετριες ή αποκλειστικά και μονο μοντελα  :think: :S :S :S

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.941
Πόντοι
496

Συνημμένα