Μαγκες, εχω συνεντευξη για θεση holiday rep για σεζον σε καποιο τουριστικο νησι, δεν ξερω ποιο ακομα, μαλλον ιονιο..εχει κανεις εμπειρια?..με ενδιαφερει το αν θα γαμησω ξενες μουναρες τουριστριες βασικα να ειμαι ειλικρινης και δηλωσα συμμετοχη
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
Μαγκες, εχω συνεντευξη για θεση holiday rep για σεζον σε καποιο τουριστικο νησι, δεν ξερω ποιο ακομα, μαλλον ιονιο..εχει κανεις εμπειρια?..με ενδιαφερει το αν θα γαμησω ξενες μουναρες τουριστριες βασικα να ειμαι ειλικρινης και δηλωσα συμμετοχη![]()
![]()
![]()
αδερφέ πιο πολύ ψήνομαι για κάνα πιπινο τουρίστακι δροσερό να είμαι ειλικρινήςΗ λογικη λεει οτι θα γαμησεις....εγω απο την απεναντι πλευρα της περιπτωσης εχω παρει 3 ρεπ ξενες στην σαντορινη τα τελευταια χρονια....τωρα,,,επειδη κυριως γυναικες εχω. δει σαν ρεπ, με αντρες δεν εχω μιλησει, λογικη λεει οτι θα ναι καποια συναδελφος γενικοτερα στο τουρισμο....οχι απαραιτητα επισκεπτρια....
Μαγκες, εχω συνεντευξη για θεση holiday rep για σεζον σε καποιο τουριστικο νησι, δεν ξερω ποιο ακομα, μαλλον ιονιο..εχει κανεις εμπειρια?..με ενδιαφερει το αν θα γαμησω ξενες μουναρες τουριστριες βασικα να ειμαι ειλικρινης και δηλωσα συμμετοχη![]()
![]()
![]()
τυπε μας απαξιωσες :S :S :SΟ κλασικός εληναρας που ζηλεύει που γαμάει μουναρες ο αλλος
![]()
![]()
τυπε θα στην πεφτουνε μουναρες εκει οσο στην πεφτουνε και τωρα,πριν πας εκει.καθολου δηλαδη :S :S :SΡέ μυστη σιγά μην καμακωσω το ξερω αυτό ρωτάω για το αν θα μου την πέφτουνε αυτές για να τις ξεσκιζω![]()
Ρέ μυστη σιγά μην καμακωσω το ξερω αυτό ρωτάω για το αν θα μου την πέφτουνε αυτές για να τις ξεσκιζω![]()
τυπε δε θα χει χρονο :S :S :SΤυπε θα γαμας και τις μετριες ή αποκλειστικά και μονο μοντελα:S :S :S
οπως λεει και ο μυστης νασος λογω ελειψης χρονου -1 ρεπο τη βδομαδα μονο μοντελα θα ηθελατυπε δε θα χει χρονο :S :S :S
Τυπε θα γαμας και τις μετριες ή αποκλειστικά και μονο μοντελα:S :S :S