Φυσικά και δεν πρόκειται για συνέντευξη. Καλύτερα θα ήταν, ο «συντάκτης της» να την ονόμαζε συζήτηση. Συζήτηση μεταξύ δύο ανθρώπων. Και φυσικά, τι απορία να έχει ο επισκέπτης της σελίδας από μία ιέρεια του έρωτα; Καμία απολύτως. Μήπως γιατί κάνει αυτή τη δουλειά, όπως ρωτήθηκε; Μήπως αν έχει οργασμό με τον πελάτη; Μήπως αν έχει μετανιώσει; Μα αν είχε μετανιώσει, δεν θα έκανε αυτή τη δουλειά. Θα πήγαινε σε μία εταιρία και δεν θα είχε τον κάθε αλλοδαπό από πάνω της. Αν όμως πάει σε μία εταιρία σε μία βιοτεχνία ή σε οτιδήποτε άλλο, θα έπαιρνε 600 ευρώ. Και δεν θα της έφταναν για τα λούσα της.
Συνέντευξη είναι να βγάζει κάποια είδηση. Να μένει κάτι. Μας είπε ότι «Είχα φύγει από ένα γάμο που είχε δυσάρεστες συνέπειες. Ολοκληρωτική καταστροφή. Κι έτσι πήρα την απόφαση και μπήκα στην δουλειά?Για επιβίωση?»
Κοπέλα μου, τόσες γυναίκες φύγανε από γάμο που είχε δυσάρεστες συνέπειες. Κατέληξαν στο
Μεταξουργείο; Εψαξαν βρήκαν μια αξιοπρεπή δουλειά. Μία δουλειά που όταν σε ρωτήσουν τι κάνεις, απαντάς: Εργάτρια, ράβω πουκάμισα. Σκουπίζω δρόμους. Εσύ τι απαντάς;
Και με κατηγορηματικό τρόπο δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα. «σ? αυτό το σχολείο που μπήκα έγινα καλύτερος άνθρωπος». Ωραία. Να στείλουμε τις μανάδες μας, τις αδερφές μας, τα παιδιά μας σε αυτό το σχολείο. Φανταστικός τρόπος σκέψης. Μας έπεισες. Ρώτα όμως πρώτα αν έχεις πείσει τον εαυτό σου, και πες μας πόσες φορές έχεις φασκελώσει τον εαυτό σου μετά από κάθε μαλάκα που μπήκε μέσα σου. Πόσες φορές αναρωτήθηκες πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σου, αν τότε δεν είχες πάρει αυτή την απόφαση και αν τώρα δεν είχες γλυκαθεί με τα χρήματα που βγάζεις. Ελπίζω να βάζεις τίποτα στην άκρη, γιατί τα γηρατειά είναι δύσκολα.
Τους κινδύνους που λες, τους αντιμετωπίζεις γιατί εσύ το διάλεξες. Μια υπάλληλος εταιρείας, το πολύ πολύ να κινδυνεύει αν από απροσεξία της την πατήσει ένα αυτοκίνητο. Εσύ όμως είσαι έρμαιο του κάθε επισκέπτη σου. Που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου βγάλει μαχαίρι και να σου δώσει τα άντερα στο χέρι.
Γίνομαι σκληρός, το ξέρω. Απλά προϊδεάζω για ερωτήσεις που θα έπρεπε να είχαν γίνει, και κυρίως, ερωτήσεις επί των απαντήσεων. Και για κανένα λόγο δεν κακίζω τον Αντισθένη.
bourdela.com: Ποιά είναι η πιο άσχημη εμπειρία που είχες ως τώρα με πελάτη;
Κατερίνα: Να βρίσκομαι στο δωμάτιο μαζί του, όταν αυτός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και να θέλει στην κυριολεξία να με βιάσει. Όταν εγώ αντιστάθηκα με απείλησε με μαχαίρι. Βέβαια τέλος καλό, όλα καλά. Δεν είχε υπολογίσει ότι είχε περάσει αρκετή ώρα και φυσικά είχε ανησυχήσει η υπηρεσία μου. Εγώ αντιστεκόμουν αθόρυβα γιατί δεν μπορούσα να φωνάξω. Είχα φοβηθεί πολύ.. έχρι που ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η υπηρεσία μου και άλλοι 2-3 πελάτες και γλίτωσα. Μετά αυτός τί έπαθε; Αφήστε το?Ακόμα θα το θυμάται?!!!!
Στα μουγκά σου έλεγε να σε βιάσει; Μήπως σου μίλαγε και στο αυτάκι σου και σου έλεγε: «Εγώ θα κάνω ότι σε βιάζω και εσύ θα κάνεις ότι βιάζεσαι ε;». Εκει μέσα θα σε βίαζε; Θα στην έστηνε απ? έξω και αν δεν του καθόσουν θα έγραφαν την άλλη μέρα οι εφημερίδες «αναζητείται σύγχρονος Τζακ Αντεροβγάλτης».
bourdela.com: Πόσους πελάτες παίρνεις σε μια καλή μέρα; Ποιό είναι το maximum που έχεις πάρει σε μια μέρα;
Κατερίνα: Τα άτομα είναι πολλά που έρχονται σε μια καλή μέρα. Κυμαίνονται από 50-60 μπορεί και παραπάνω. Το maximum των ατόμων σε μια μέρα ήταν 137.
Τους μέτρησες κιόλας. Πες χοντρικά 140 που θυμάσαι ότι ήταν και 137. Και αλήθεια. Με τα νούμερα αυτά, και φυσικά τις ανάλογες εισπράξεις, πόσο φορολογήθηκες; Ναι ξέρω. Προσωπικό δεδομένο. Όμως απορία έχω. Απλά για να ξέρω αν καλά κάνω που δηλώνω τα εισοδήματά μου. Εγώ και όλοι εσείς που διαβάζεται αυτό το κείμενο.
bourdela.com: Τί αρέσει στους άνδρες περισσότερο στο sex;
Κατερίνα: Η φαντασία και να υπάρχει αμοιβαία συμμετοχή. Όλα τα αλλά έρχονται μόνα τους. Αρκεί να υπάρχει χημεία?
Χημεία; Για πια χημεία μιλάς; Των τριών λεπτών; Μα εδώ ζευγάρια είναι μαζί χρόνια και χρόνια και προσπαθούν ακόμα να μάθουν ο ένας τον άλλον. Εσύ ξαφνικά βρίσκεις την ανάλογη χημική σύνθεση σε κάποιον πελάτη σου που απλά έχει κάνει έρωτα μαζί σου έστω και πάνω από πέντε φορές;;;
Μπορεί να κάνεις κλικ Κατερίνα. Δεν σε ξέρω, δεν μπορώ να πω την άποψή μου γιατί ούτε σε ξέρω, ούτε σε έχω δει. Σε αυτό το site μπαίνω ας πούμε από επαγγελματική «διαστροφή». Γιατί πολλά μπορούν να φαίνονται γραμμένα για πλάκα, ή έστω για ενημέρωση των αποκαλούμενων «συναγωνιστών», όμως, όσο και να φαίνεται παράδοξο, πολλά μέλη, έχουν ιδιαίτερα ικανοποιητικό επίπεδο, και ομολογουμένως εκφράζουν απόλυτα ορθές απόψεις.
Δεν θα σας κουράσω άλλο.
Απλά. Κατερίνα θα ήθελα να σε ρωτήσω, χωρίς την παραμικρή διάθεση ?το επισημαίνω αυτό ? να το παίξω ηθικολόγος ή να σε θίξω:
Σε τι διαφέρεις από την Ουκρανέζα, την Αλβανίδα την Ρωσίδα ιερόδουλο; Που έρχονται στην Ελλάδα δήθεν εκμεταλλευόμενες από κυκλώματα για να κάνουν μια κάποια περιουσία ? αν είναι έξυπνες ? και στη συνέχεια να πάνε στη πατρίδα τους να βρουν κάποιον και να συνεχίσουν μια νορμάλ ζωή. Πάλι αν είναι έξυπνες.
Χώρισες με τον άντρα σου. Πήγες μόνη σου στο
Μεταξουργείο και είπες θέλω να γίνω πόρνη γιατί ο κακός πρώην με είχε καταπιέσει και θέλω να τον τιμωρήσω;
Δεν απαντάς πόσο χρονών είσαι. Ισως είχε κάποια σημασία σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που ήθελα να σου κάνω. Όμως. Σκέφτηκες ποτέ αν θα ήθελες να ζήσεις μέσα σε μια αποδεκτή οικογένεια που θα είχες δημιουργήσει μετά την πρώτη αποτυχία; Αλλωστε δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Σκέφτηκες πόσο ομορφαίνει τη ζωή σου ένα παιδί; Σκέφτηκες πότε θα εγκαταλείψεις αυτή τη ζωή; Σκέφτηκες ότι μεγαλώνεις; Σκέφτηκες ότι κάποτε θα περάσει η «μπογιά σου»:
Πες μου ειλικρινά. Κάποια φορά θα έσπασε το προφυλακτικό. Πήγες αμέσως στον γιατρό; Σταμάτησες να δουλεύεις; Ή σκέφτηκες πόσα χρήματα θα χάσεις μέχρι να χαρακτηρισθείς «ΚΛΙΝΙΚΑ ΥΓΙΗΣ», όπως τόσο περήφανα δηλώνεις.
Διαφωνώ με τον Αντισθένη που σε αποκαλεί πόρνη. Ακόμα και σε συζήτηση, δεν είναι σωστή έκφραση. Όπως, δεν διαφωνώ ότι κάνεις «λειτούργημα». Αν και είναι βαριά έκφραση. Ναι είσαστε απαραίτητες. Όμως αναρωτήθηκες γιατί. Και δεν μιλάω να αναρωτηθείς για τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας?
bourdela.com: Ποιά η γνώμη σου για την εκμετάλλευση γυναικών/αναγκαστική πορνεία;
Κατερίνα: Είναι επιλογή της κάθε γυναίκας να κάνει την ζωή της και το σώμα της ό,τι θέλει. Αναγκαστικά όμως; Είμαι εναντίον?
Χαίρομαι. Εσύ όμως, όπως και πολλοί άλλοι, πιστεύεται ότι αν δεν θέλει κάποια γυναίκα να πάει σε οίκο ανοχής θα το έκανε; Ή πάλι η μασημένη καραμέλα, ότι οι μπάτσοι κάνουν τα στραβά μάτια. Δεν θα το έλεγε σε κάποιον πελάτη να το πει στην Αστυνομία; Μάλλον οι αστυνομικοί εθελοτυφλούν. Διαφωνείς;
bourdela.com: Πώς αντιμετωπίζεσαι από κοντινούς σου ανθρώπους; (ακόμα και γείτονες κλπ.)
Κατερίνα: Με συμπάθεια, σεβασμό και καλοσύνη. Από τον πλανήτη ΓΗ είμαι κι εγώ. Δεν πειράζω κανέναν?
Κατερίνα, ξέρουν τι δουλειά κάνεις; Έχεις τυπώσει και κάρτες;
Πες μου όμως, με το χέρι στην καρδιά. Πόσες φορές έχεις κλάψει το βράδυ, όταν πέφτεις να κοιμηθείς. Πόσες φορές μέσα στα αναφιλητά σου δεν έχεις πει να σταματήσεις, να κάνεις μία ανθρώπινη ζωή. Πόσες φορές στο μπάνιο δεν έχεις τρίψει το κορμί σου σκληρά με το σφουγγάρι για να φύγει κάθε είδος βρωμιάς που νοιώθεις ότι σου άφησε ο τελευταίος πελάτης.
Δεν θέλω να συνεχίσω. Δεν είχα πρόθεση να σε στεναχωρήσω, Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Ισως να θέλεις να μου απαντήσεις. Ισως όχι.
Τέσσερα σκαλάκια. Οκεϊκ Όπως λες. Ευχή μου είναι αυτά τα 4 σκαλάκια να είναι πάντα προς τα πάνω?