Νέα

Συνέντευξη από μία ιερόδουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μια χαρα ηταν η συνεντευξη-συζητηση(για να μη στεναχωρησω κανεναν :)),μπραβο στα παιδια που την πηραν , ελπιζω να δουμε κι αλλες κοπελες να μιλάνε!Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αυτο το μενος μερικών για την κοπελα (την οποια δεν γνωριζω). Μαγκες οσα "καλοπροαιρετα" και να βαλετε μπροστά απο καθε κακία το κομπλεξ βγαζει μάτι...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
σιγα ρε κατερινα εχεις ξοδευτει πολυ... αλλα εφορια ομως δεν μας ειπες ποσα πληρωνεις,μηπως πληρωνεις φορο για καποιο ετησιο τεκμαρτο εισοδημα??αλλα δεν πληρωνεις τιποτα και με το που εισαι δηλωμενη εσυ και ολες οι αλλες δεν παει να πει οτι πληρωνεις και φορο...τωρα  σιγα το ενοικιο που πληρωνεις για την τρωγλη που ερχεται καθενας και αποθετει...
Ρε μωρο?δεν ξερεις?.κι οποιος είναι εξω από το χορο,πολλα τραγουδια ξερει?.
ΟΚΕΙΚ?

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
δε ξέρω ρε παιδιά , μια χαρά μου φάνηκε η συνέντευξη...μην είστε τόσο κακεντρεχείς...δλδ αυτοί π δεν πηγαίνουν στις ιερόδουλες το δικαιολογώ να είναι από την άγνοια τους.
Αυτοί πoυ είναι punters θα μπορούσαν να εκφράζονται πιο ευγενικά.

δεν είναι το πιο ευχάριστο επάγγελμα της ιερόδουλης.Ούτε εκμεταλλέυονται κάποιον όπως π.χ οι στριπτηζούδες.
Oφείλουμε να το σεβόμαστε όσοι έχουμε γραφτεί στο bourdela.com

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Και κάτι τελευταίο. Γιατί απαντάς εσύ. Δεν έχει τόσο σημασία η γνώμη σου. Ασε την Κατερίνα Να απαντήσει. Εσύ έκανες τη "συζήτηση", έληξε η αποστολή σου. Θέτω ορισμένα ερωτήματα, που μάλλον ενδιαφέρουν./b]

Δε μου κάνεις τη χάρη λέω εγώ;

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δε μου κάνεις τη χάρη λέω εγώ;

Ωραίο επιχείρημα. Καλά σε είπε άλλος φίλος εδώ δημοσιογραφίσκο. Μάλλον με αυτό που σου είπε, σου έδωσε αξία. Μάθε να απαντάς με επιχειρήματα. Αν δεν ξέρεις τι να απαντήσεις, καλύτερα να σιωπάς. Και μη νομίζεις ότι η ανωνυμία σου σε σώζει. Ακόμα και το nickname έχει την "βαρύτητά του".
Οσο για την Κατερίνα, και είδηση έδωσε ομολογουμένως, και παρουσίασε πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Αν και περίμενα να απαντήσει σε περισσότερες από τις ερωτήσεις μου.
Ισως γίνει με τον καιρό...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου... η βλακεία είναι ανίκητη.

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίο πράγμα η αυτοκριτική

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε ή οποιοσδήποτε (μπορεί μελλοντικά να παίξουν και συνεντεύξεις μελών?) θα έκαναν το βήμα να πει ορισμένα πράγματα σε ανάλογη συνέντευξη/συζήτηση (δεν παίρνω μέρος, απλά χρησιμοποιώ και τους 2 όρους για να "ικανοποιήσω" όλους τους συμμετέχοντες στο thread) εάν ήξερε ότι ότι πει θα κριθεί και θα σχολιασθεί τόσο έντονα!

Ισχύει βέβαια, ότι όποιος "βγάζει" την γνώμη του προς τα έξω πρέπει να αντέχει και την κριτική!

Επίσης ισχύει ότι όσοι εκτελούν έργο που απευθύνεται στο κοινό, επίσης πρέπει να αντέχουν και την κριτική!

Προσωπικά θεωρώ ότι, ότι όταν όλα αυτά γίνονται μέσα στο πλαίσιο ενός Hobby, και δεν έχουν αυστηρά business χαρακτήρα, οι κριτικές θα πρέπει να είναι λίγο πιο χαλαρές . Ειδικά όταν το εγχείρημα είναι το πρώτο!

Δεν νομίζω ότι ο antisthenis κυνηγαέι με τις 20 ερωτήσεις που έκανε κάποια δημοσιογραφίκη διάκριση, και δεν νομίζω ότι η Κατερίνα με τις απαντήσεις της  (προσοχή, με τις απαντήσεις, όχι με την παρουσία της στο site) έδειξε ότι απαντάει για να μεγαλώσει το πελατολόγιό της.

Επίσης, θεωρώ (και η εμπειρία μου σε ανάλογα fora αυτό δείχνει),  ότι η παρουσία επαγγελματιών μόνο προβλήματα και "μπουνιές" προκαλεί, είτε δίνουν συνεντεύξεις, είτε απαντούν σε αρνητικά σχόλια/κριτικές.

Πάντως, ανεξαρτήτου ποιότητας των ερωτήσεων και άσχέτως τι απάντησε η Κατερίνα (απορώ που ενόχλησαν μερικά, λες και τα μαθηματικά περί εξόδων κλπ δεν τα έχετε ξανακάνει...), θεωρώ ότι ήταν μία καλή πρωτοβουλία από τους υπέυθυνους του site. Για την Κατερίνα, απορώ πως δέχθηκε.

In short, την διάβασα σαν ένα επιπλέον thread και μου άρεσε, έτσι απλά.

Για το Βιετνάμ ήμουν σίγουρος με το που τη διάβασα, όπως είμαι κάθε φορά που βλέπω απαντήσεις από τους επαγγελματίες του χώρου...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ενδιαφέροντα τα όσα ειπώθηκαν μέχρι τώρα. Θα συμπληρώσω ότι όπως η πόρνη μπορεί να αναγκάζεται να κάνει αυτή τη δουλειά, έτσι και ο πελάτης αναγκάζεται αντίστοιχα για διάφορους λόγους να καταφύγει στην πόρνη, οπότε εχει δίκιο να εκφέρει και την δική του άποψη.

stef29gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά και δεν πρόκειται για συνέντευξη. Καλύτερα θα ήταν, ο «συντάκτης της» να την ονόμαζε συζήτηση. Συζήτηση μεταξύ δύο ανθρώπων. Και φυσικά, τι απορία να έχει ο επισκέπτης της σελίδας από μία ιέρεια του έρωτα; Καμία απολύτως. Μήπως γιατί κάνει αυτή τη δουλειά, όπως ρωτήθηκε; Μήπως αν έχει οργασμό με τον πελάτη; Μήπως αν έχει μετανιώσει; Μα αν είχε μετανιώσει, δεν θα έκανε αυτή τη δουλειά. Θα πήγαινε σε μία εταιρία και δεν θα είχε τον κάθε αλλοδαπό από πάνω της. Αν όμως πάει σε μία εταιρία σε μία βιοτεχνία ή σε οτιδήποτε άλλο, θα έπαιρνε 600 ευρώ. Και δεν θα της έφταναν για τα λούσα της.
Συνέντευξη είναι να βγάζει κάποια είδηση. Να μένει κάτι. Μας είπε ότι «Είχα φύγει από ένα γάμο που είχε δυσάρεστες συνέπειες. Ολοκληρωτική καταστροφή. Κι έτσι πήρα την απόφαση και μπήκα στην δουλειά?Για επιβίωση?»
Κοπέλα μου, τόσες γυναίκες φύγανε από γάμο που είχε δυσάρεστες συνέπειες. Κατέληξαν στο Μεταξουργείο; Εψαξαν βρήκαν μια αξιοπρεπή δουλειά. Μία δουλειά που όταν σε ρωτήσουν τι κάνεις, απαντάς: Εργάτρια, ράβω πουκάμισα. Σκουπίζω δρόμους. Εσύ τι απαντάς;
Και με κατηγορηματικό τρόπο δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα. «σ? αυτό το σχολείο που μπήκα έγινα καλύτερος άνθρωπος». Ωραία. Να στείλουμε τις μανάδες μας, τις αδερφές μας, τα παιδιά μας σε αυτό το σχολείο. Φανταστικός τρόπος σκέψης. Μας έπεισες. Ρώτα όμως πρώτα αν έχεις πείσει τον εαυτό σου, και πες μας πόσες φορές έχεις φασκελώσει τον εαυτό σου μετά από κάθε μαλάκα που μπήκε μέσα σου. Πόσες φορές αναρωτήθηκες πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σου, αν τότε δεν είχες πάρει αυτή την απόφαση και αν τώρα δεν είχες γλυκαθεί με τα χρήματα που βγάζεις. Ελπίζω να βάζεις τίποτα στην άκρη, γιατί τα γηρατειά είναι δύσκολα.
Τους κινδύνους που λες, τους αντιμετωπίζεις γιατί εσύ το διάλεξες. Μια υπάλληλος εταιρείας, το πολύ πολύ να κινδυνεύει αν από απροσεξία της την πατήσει ένα αυτοκίνητο. Εσύ όμως είσαι έρμαιο του κάθε επισκέπτη σου. Που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου βγάλει μαχαίρι και να σου δώσει τα άντερα στο χέρι.
Γίνομαι σκληρός, το ξέρω. Απλά προϊδεάζω για ερωτήσεις που θα έπρεπε να είχαν γίνει, και κυρίως, ερωτήσεις επί των απαντήσεων. Και για κανένα λόγο δεν κακίζω τον Αντισθένη.

bourdela.com: Ποιά είναι η πιο άσχημη εμπειρία που είχες ως τώρα με πελάτη;
Κατερίνα: Να βρίσκομαι στο δωμάτιο μαζί του, όταν αυτός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και να θέλει στην κυριολεξία να με βιάσει. Όταν εγώ αντιστάθηκα με απείλησε με μαχαίρι. Βέβαια τέλος καλό, όλα καλά. Δεν είχε υπολογίσει ότι είχε περάσει αρκετή ώρα και φυσικά είχε ανησυχήσει η υπηρεσία μου. Εγώ αντιστεκόμουν αθόρυβα γιατί δεν μπορούσα να φωνάξω. Είχα φοβηθεί πολύ.. έχρι που ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η υπηρεσία μου και άλλοι 2-3 πελάτες και γλίτωσα. Μετά αυτός τί έπαθε; Αφήστε το?Ακόμα θα το θυμάται?!!!!

Στα μουγκά σου έλεγε να σε βιάσει; Μήπως σου μίλαγε και στο αυτάκι σου και σου έλεγε: «Εγώ θα κάνω ότι σε βιάζω και εσύ θα κάνεις ότι βιάζεσαι ε;». Εκει μέσα θα σε βίαζε; Θα στην έστηνε απ? έξω και αν δεν του καθόσουν θα έγραφαν την άλλη μέρα οι εφημερίδες «αναζητείται σύγχρονος Τζακ Αντεροβγάλτης».

bourdela.com: Πόσους πελάτες παίρνεις σε μια καλή μέρα; Ποιό είναι το maximum που έχεις πάρει σε μια μέρα;
Κατερίνα: Τα άτομα είναι πολλά που έρχονται σε μια καλή μέρα. Κυμαίνονται από 50-60 μπορεί και παραπάνω. Το maximum των ατόμων σε μια μέρα ήταν 137.

Τους μέτρησες κιόλας. Πες χοντρικά 140 που θυμάσαι ότι ήταν και 137. Και αλήθεια. Με τα νούμερα αυτά, και φυσικά τις ανάλογες εισπράξεις, πόσο φορολογήθηκες; Ναι ξέρω. Προσωπικό δεδομένο. Όμως απορία έχω. Απλά για να ξέρω αν καλά κάνω που δηλώνω τα εισοδήματά μου. Εγώ και όλοι εσείς που διαβάζεται αυτό το κείμενο.

bourdela.com: Τί αρέσει στους άνδρες περισσότερο στο sex;
Κατερίνα: Η φαντασία και να υπάρχει αμοιβαία συμμετοχή. Όλα τα αλλά έρχονται μόνα τους. Αρκεί να υπάρχει χημεία?

Χημεία; Για πια χημεία μιλάς; Των τριών λεπτών; Μα εδώ ζευγάρια είναι μαζί χρόνια και χρόνια και προσπαθούν ακόμα να μάθουν ο ένας τον άλλον. Εσύ ξαφνικά βρίσκεις την ανάλογη χημική σύνθεση σε κάποιον πελάτη σου που απλά έχει κάνει έρωτα μαζί σου έστω και πάνω από πέντε φορές;;;

Μπορεί να κάνεις κλικ Κατερίνα. Δεν σε ξέρω, δεν μπορώ να πω την άποψή μου γιατί ούτε σε ξέρω, ούτε σε έχω δει. Σε αυτό το site μπαίνω ας πούμε από επαγγελματική «διαστροφή». Γιατί πολλά μπορούν να φαίνονται γραμμένα για πλάκα, ή έστω για ενημέρωση των αποκαλούμενων «συναγωνιστών», όμως, όσο και να φαίνεται παράδοξο, πολλά μέλη, έχουν ιδιαίτερα ικανοποιητικό επίπεδο, και ομολογουμένως εκφράζουν απόλυτα ορθές απόψεις.
Δεν θα σας κουράσω άλλο.
Απλά. Κατερίνα θα ήθελα να σε ρωτήσω, χωρίς την παραμικρή διάθεση ?το επισημαίνω αυτό ? να το παίξω ηθικολόγος ή να σε θίξω:
Σε τι διαφέρεις από την Ουκρανέζα, την Αλβανίδα την Ρωσίδα ιερόδουλο; Που έρχονται στην Ελλάδα δήθεν εκμεταλλευόμενες από κυκλώματα για να κάνουν μια κάποια περιουσία ? αν είναι έξυπνες ? και στη συνέχεια να πάνε στη πατρίδα τους να βρουν κάποιον και να συνεχίσουν μια νορμάλ ζωή. Πάλι αν είναι έξυπνες.

Χώρισες με τον άντρα σου. Πήγες μόνη σου στο Μεταξουργείο και είπες θέλω να γίνω πόρνη γιατί ο κακός πρώην με είχε καταπιέσει και θέλω να τον τιμωρήσω;

Δεν απαντάς πόσο χρονών είσαι. Ισως είχε κάποια σημασία σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που ήθελα να σου κάνω. Όμως. Σκέφτηκες ποτέ αν θα ήθελες να ζήσεις μέσα σε μια αποδεκτή οικογένεια που θα είχες δημιουργήσει μετά την πρώτη αποτυχία; Αλλωστε δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Σκέφτηκες πόσο ομορφαίνει τη ζωή σου ένα παιδί; Σκέφτηκες πότε θα εγκαταλείψεις αυτή τη ζωή; Σκέφτηκες ότι μεγαλώνεις; Σκέφτηκες ότι κάποτε θα περάσει η «μπογιά σου»:

Πες μου ειλικρινά. Κάποια φορά θα έσπασε το προφυλακτικό. Πήγες αμέσως στον γιατρό; Σταμάτησες να δουλεύεις; Ή σκέφτηκες πόσα χρήματα θα χάσεις μέχρι να χαρακτηρισθείς «ΚΛΙΝΙΚΑ ΥΓΙΗΣ», όπως τόσο περήφανα δηλώνεις.

Διαφωνώ με τον Αντισθένη που σε αποκαλεί πόρνη. Ακόμα και σε συζήτηση, δεν είναι σωστή έκφραση. Όπως, δεν διαφωνώ ότι κάνεις «λειτούργημα». Αν και είναι βαριά έκφραση. Ναι είσαστε απαραίτητες. Όμως αναρωτήθηκες γιατί. Και δεν μιλάω να αναρωτηθείς για τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας?

bourdela.com: Ποιά η γνώμη σου για την εκμετάλλευση γυναικών/αναγκαστική πορνεία;
Κατερίνα: Είναι επιλογή της κάθε γυναίκας να κάνει την ζωή της και το σώμα της ό,τι θέλει. Αναγκαστικά όμως; Είμαι εναντίον?

Χαίρομαι. Εσύ όμως, όπως και πολλοί άλλοι, πιστεύεται ότι αν δεν θέλει κάποια γυναίκα να πάει σε οίκο ανοχής θα το έκανε; Ή πάλι η μασημένη καραμέλα, ότι οι μπάτσοι κάνουν τα στραβά μάτια. Δεν θα το έλεγε σε κάποιον πελάτη να το πει στην Αστυνομία; Μάλλον οι αστυνομικοί εθελοτυφλούν. Διαφωνείς;

bourdela.com: Πώς αντιμετωπίζεσαι από κοντινούς σου ανθρώπους; (ακόμα και γείτονες κλπ.)
Κατερίνα: Με συμπάθεια, σεβασμό και καλοσύνη. Από τον πλανήτη ΓΗ είμαι κι εγώ. Δεν πειράζω κανέναν?

Κατερίνα, ξέρουν τι δουλειά κάνεις; Έχεις τυπώσει και κάρτες;

Πες μου όμως, με το χέρι στην καρδιά. Πόσες φορές έχεις κλάψει το βράδυ, όταν πέφτεις να κοιμηθείς. Πόσες φορές μέσα στα αναφιλητά σου δεν έχεις πει να σταματήσεις, να κάνεις μία ανθρώπινη ζωή. Πόσες φορές στο μπάνιο δεν έχεις τρίψει το κορμί σου σκληρά με το σφουγγάρι για να φύγει κάθε είδος βρωμιάς που νοιώθεις ότι σου άφησε ο τελευταίος πελάτης.
Δεν θέλω να συνεχίσω. Δεν είχα πρόθεση να σε στεναχωρήσω, Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Ισως να θέλεις να μου απαντήσεις. Ισως όχι.

Τέσσερα σκαλάκια. Οκεϊκ Όπως λες.  Ευχή μου είναι αυτά τα 4 σκαλάκια να είναι πάντα προς τα πάνω?

Vaggo59 ή κάπως έτσι... αν κρίνω απο το επίπεδο του λόγου και των ειρμό της σκέψης πρέπει να είσαι υποθέτω ένας αρκετά μορφωμένος άνθρωπος...αν ισχύει η υπόθεσή μου τότε θα πρέπει να πω ότι σε βρίσκω πολύ καυστικό... δε
ν ταιριάζει η τοποθέτηση σου με το ύφος και το περιεχόμενο του site... και με δεδομένο ότι τα μέλη είναι στην πλειοψηφία τους ιδιαίτερα εφυή άτομα νομίζω πως γίνεται αντιληπτό τι εννοώ. Πέραν αυτού αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανενός είδους ανθρωπιά στην τοποθέτηση  σου αυτή...ακόμα κι αν έχεις δίκιο, ακόμα κι αν το κορίτσι νιώθει απαίσια με όσα κάνει...τι νόημα έχει να τα τονίζει όλα αυτά κάποιος ξένος...δε νομίζω πως της άνοιξες τα μάτια...μάλλον δεν το έχει ανάγκη...νομίζω απλώς πως άφησες αρκετή πίκρα σε όσους διάβασαν τις σκέψεις σου...
                                                καλοπροαίρετα STEF29

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
...κρατούν πέτρες στα χέρια και είναι έτοιμοι να τις πετάξουν ανά πάσα στιγμή.... σε έναν άλλο άνθρωπο...
...υπάρχουν μπόλικοι τέτοιοι, δόξα το Διάολο... χιλιάδες χρόνια τώρα...

Αν και σουρεαλιστική, μου τράβηξε το ενδιαφέρον η απάντησή σου.

Και δυστυχώς, ισχύει, και τα κόμπλεξ και γενικά η σχέση του καθενώς με τον εαυτό του είναι η αρχή και το τέλος για τα προβλημάτων των ανθρώπων, όπως είπες, χιλιάδες χρόνια τώρα.

Επισκέπτης
το επαγγελμα αυτο υπαρχει γιατι υπαρχει και ζητηση!!!υπαρχουν πολλοι λογοι που καποια κανει αυτο το επαγγελμα!δεν θα κρινουμε εμεις το τι εχει ζησει καθε γυναικα για να φτασει στο σημειο να γινει ιεροδουλη!!συμφωνω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να κανει καποια για να ζησει,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα την κρινουμε και θα την υποβαθμιζουμε σαν ανθρωπο!!

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
δεν κρίνουμε ούτε το συγκεκριμένο άτομο, ούτε τις ιερόδουλες αν είναι καλές ή κακές σαν άνθρωποι, απλά αναλύουμε κάποια χαρακτηριστικά τους

θα μπορούσε γενικά να πει κανείς ότι μάλλον, στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για άτομα άπληστα, φυγόπονα (τεμπέλικα) και που σίγουρα έχουν αμβλυνθεί για κάποιο λόγο οι ηθικές τους αξίες (τόσο οι έμφυτες όσο και οι επιβαλλόμενες από την κοινωνία) και η αίσθηση αυθυπαρξίας τους

θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι συχνά συνυπάρχει κάποιου είδους ψυχοπαθολογία, χωρίς να μπορώ να την προσδιορίσω, ίσως να έχουν γίνει μελέτες για το θέμα

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
που σίγουρα έχουν αμβλυνθεί για κάποιο λόγο οι ηθικές τους αξίες (τόσο οι έμφυτες όσο και οι επιβαλλόμενες από την κοινωνία)

τι εννοείς ακριβώς; Ποιες είναι οι ηθικές αξίες που έχουν αμβλυνθεί; Μπορείς να τις προσδιορίσεις; Θα ήταν καλύτερη η κοινωνίας μας, πληρέστερη σε «ηθικές αξίες», αν δεν υπήρχαν ιερόδουλες;
Ποια ακριβώς ηθική αξία προσβάλλει αυτό το επάγγελμα, αυτή η παροχή υπηρεσιών;

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
δηλαδή εσύ θα το θεωρούσες οκ να έκανε η μητέρα σου, η αδερφή σου, η γυναίκα σου, η κόρη σου αυτή τη δουλειά?

αν ναι, τότε και να σου πω για τις αξίες, δεν θα καταλάβεις

αν όχι, τότε ήδη τις ξέρεις

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ρε σείς γιατί κάποιοι που δεν γουστάρετε την συνέντευξη αποκαλείτε αυτόν που την πήρε "δημοσιογραφίσκο" ? Δεν κάνω τον δικηγόρο του, αλλά μου φαίνεται αστείο γιατί πήγε ο άνθρωπος να γαμήσει, έριξε στην κοπέλα την ιδέα να την ρωτήσει 2-3 πράγματα, αυτή δέχτηκε, το έκανε και έβαλε το κείμενο της συζήτησης στο site για να την διαβάσουν όσοι ενδιαφέρονται. Γιατί τον κράζετε ?
Την κοπέλα πάλι γιατί την κράζετε ? Όταν πάτε και την γαμάτε τότε την κράζετε ?? Και να το κάνει για τα λεφτά, γούστο της και καπέλο της. Σας πέφτει λόγος ??

Μου την σπάει που τώτα τελευταία όποιο θέμα και αν ξεκινήσει το γυρμάμε στον καυγά. Στο τέλος τέλος αν μας ενοχλούν όλα, να το γυρίσουμε στα οπαδικά και να μιλάμε όλοι για την ΑΕΚ, τον Βασσάρα και τον ΠΑΟ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
δεν κρίνουμε ούτε το συγκεκριμένο άτομο, ούτε τις ιερόδουλες αν είναι καλές ή κακές σαν άνθρωποι, απλά αναλύουμε κάποια χαρακτηριστικά τους

θα μπορούσε γενικά να πει κανείς ότι μάλλον, στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για άτομα άπληστα, φυγόπονα (τεμπέλικα) και που σίγουρα έχουν αμβλυνθεί για κάποιο λόγο οι ηθικές τους αξίες (τόσο οι έμφυτες όσο και οι επιβαλλόμενες από την κοινωνία) και η αίσθηση αυθυπαρξίας τους

θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι συχνά συνυπάρχει κάποιου είδους ψυχοπαθολογία, χωρίς να μπορώ να την προσδιορίσω, ίσως να έχουν γίνει μελέτες για το θέμα

Κατ' αρχάς δεν υπάρχει σχετική κατηγορία του DSM-IV-TR (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) που να σχετίζεται με την πορνεία.
Απ' όσο έχω υπόψη μου, κάποιες σχετικές έρευνες είχαν δείξει ότι μεγάλος αριθμός εκδιδομένων γυναικών "πλησίασαν" τα κριτήρια του DSM-IV για PTSD (Post-Traumatic Stress Disorder), ∆ιαταραχή Μετατραυ΅ατικού ʼγχους.
Περισσότερα εδώ, www.prostitutionresearch.com/ProsViolPosttrauStress.html]εδώ[/url] κι www.prostitutionresearch.com/prostitution_research/000021.html]εδώ[/url].
Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάτι σχετικό καλό θα ήταν να ενημερώσει...

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
δηλαδή εσύ θα το θεωρούσες οκ να έκανε η μητέρα σου, η αδερφή σου, η γυναίκα σου, η κόρη σου αυτή τη δουλειά?

αν ναι, τότε και να σου πω για τις αξίες, δεν θα καταλάβεις

αν όχι, τότε ήδη τις ξέρεις
Δεν θα μου άρεσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εκ των πραγμάτων θα τις θεωρούσα ανήθικες ή ανέντιμες, έτσι δεν είναι;
Με την αυτή λογική, η ανηθικότητα αποδίδεται και στον πελάτη που πηγαίνει και πληρώνει τη χορηγεί, σωστά;

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
Τις ηθικές αξίες που έχει κάθε άνθρωπος στην ψυχή του, δεν είσαι σε θέση να τις γνωρίζεις... πόσο μάλον να τις κρίνεις... Αυτός που κρίνει τις ηθικές αξίες του άλλου για μένα είναι απορριπτέος...

είτε σ'αρέσει είτε όχι, όλα είναι υπό κρίση, sorry...

Δηλαδή αν είσαι μάνατζερ και εξέκιουτιβ και όλη μέρα, δίχως τσίπα, σκύβεις την κεφάλα σου στις ορέξεις και στους προσωπικούς εξευτελισμούς του αφεντικού σου, για να κρατήσεις την θεσούλα με το κοινωνικό status

είσαι πολύ βιτσιόζος!!!  :grin:

Εγώ ξέρω οτι αυτή η κοπέλα ίσως κουβαλά περισσότερη μαγκιά και τσίπα και "καρύδια" από τους περισσότερους από εμάς... τους "κοινωνικά αποδεκτούς"...

:cheesy:

απαντάς επί προσωπικού στην απελπισμένη προσπάθεια σου να υπερασπιστείς τη "γνωστή" σου, αλλά φαίνεται δεν ξέρεις να διαβάζεις, εδώ μιλάμε γενικά

από τη στιγμή που εκτίθεσαι δημοσίως, να δέχεσαι και την κριτική

η συνέντευξη δημοσιοποιήθηκε για να ειπωθούν κάποια πράγματα και δεν μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο άτομο καθόλου

γιαυτό και ο συντάκτης της, έπρεπε κατ' εμέ, να μην αναφέρει καν το όνομα της πουτάνας, γιατί πολύ απλά δεν έχει καθόλου σημασία

λέει, δεν έγινε η συνέντευξη για λόγους διαφήμισης, και ο ίδιος το τονίζει υπερβολικά (άραγε όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται? λές εγώ τώρα...)

και ερωτώ: γιατί τότε αναφέρεται το όνομα της πουτάνας? και πολύ περισσότερο, η τελευταία ερώτηση "που μπορούμε να σε βρούμε?" που κολλάει????

και μη μου πεις ότι αναφέρεις το όνομα της (και τη διεύθυνση της :idiot: ) για να μας πείσεις ότι είναι αυθεντική η συνέντευξη, παρόμοια ρεπορτάζ έχουν γίνει σε πολλά έντυπα και ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκαν προσωπικά στοιχεία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom