Νέα

Συνέντευξη από μία ιερόδουλη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Μηνύματα
299
Like
247
Πόντοι
21
φίλε αντισθένη, έχω την εντύπωση ότι αυτή η συνέντευξη δεν έγινε face-to-face, αλλά μέσω ιντερνετ/τσατ/εμαιλ κτλ, διόρθωσε με αν κάνω λάθος...
 

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Μηνύματα
299
Like
247
Πόντοι
21
Katerina69 έγραψε : "Όταν δεν υπαρχει πληροφορηση,λετε ότι δεν υπαρχει.Και όταν υπαρχει ξαφνικα δουλευει το κατω κεφαλι και όχι το πανω.Τελικα εσυ φιλε μου γιατι εισαι μελος  σε αυτό το site?Βρες έναν καλο λογο και μετα μπορεις να απαντησεις?..!!!!!ΟΚΕΙΚ?????"
-----------------------------------------------------------------------------------------
Βρε παιδί μου δεν καταλαβαίνω, τώρα με αυτό που έγραψες τι θες ακριβώς να πεις ; Να σου πω όμως κάτι χρήσιμο και σωστό για σένα ; Ακολούθησε το κατά γράμμα και δεν θα χάσεις.
α) Ανοίγεις το Χρυσό Οδηγό.
β) Πηγαίνεις στο λήμμα "Ιατροί"
γ) Μετά διαλέγεις το κομμάτι "Ψυχίατροι"
δ) Βρίσκεις τον πιο κοντινό εκεί που μένεις.
ε) Πηγαίνεις στο γραφείο του και του ζητάς ένα γερό μείγμα φαρμάκων, ξέρεις τώρα παίξε και λίγο με τη φαντασία σου. Αφού τα πάρεις και καρδαμώσεις, ξαναμπαίνεις στο site και γράφεις. Θα σου κάνει καλό.  :headbang:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :dancing:
 

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
262
Like
5
Πόντοι
1
Ρε μαγκες πως καταφερατε να πατε στο ανδρο της καταζητουμενης δεν φοβηθηκατε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μολις το ειδα στην πρωτη σελιδα ετσι οπως το ειχατε γραψει( Και τώρα κάτι ανεπανάληπτο!) εκλασα στα γελια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: λες και πηρατε συνεντευξη απο τον BIN LADEN  :grin: :grin: :grin:


Απο τον  Νίκο Παλαιοκώστα γιατι δεν πηρατε??? :grin: :grin: :grin:
 

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Μηνύματα
1.836
Like
33
Πόντοι
16
ΕΛΕΟΣ. Όλο αρνητικά σχόλια, ειρωνεία και μιζέρια στις απαντήσεις.

Τι να πω...
 

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
262
Like
5
Πόντοι
1
ελα ρε πλακα κανουμε μην τσαντιζεσαι :dancing:
 

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Μηνύματα
299
Like
247
Πόντοι
21
για την ειρωνία δεν φταίμε εμείς
αν λέει ότι κάνει την πουτάνα, επειδή χώρισε και για λόγους επιβίωσης είναι λίγο αστείο...  ;)

50-60 άτομα σε μια μέρα, με 20 ευρώ το άτομο, είναι πάνω από 1000 ευρώ την ημέρα, και το 25% να παίρνει είναι 250 ευρώ, δηλαδή το μήνα (20 εργάσιμες) πάνω από 5.000 ευρώ το μήνα!!! αφορολόγητα!  :idiot:

δυσκολεύεται η κοπέλα να επιβιώσει με 5.000 ευρώ το μήνα!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

αν μη τι άλλο, προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και όλες τις άλλες κοπέλες που εργάζονται πράγματι για την επιβίωση...
 

nikolaoy

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Μηνύματα
32
Like
0
Πόντοι
0
ολα καλα με την συνεντευξη,το μονο που δεν βαλατε ηταν μια φωτο της...περιμενω να βαλατε και την φωτο για να ειναι πληρης....(και αν γινεται βαλεται μια φωτο επι τω εργω)
 

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Μηνύματα
299
Like
247
Πόντοι
21
καλύτερα ένα βιντεάκι επί τω έργω για να είναι ολοκληρωμένη η συνέντευξη
 

skantzarisths

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ καλή προσπάθεια, ΜΠΡΑΒΟ!!! Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες.
 

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Μηνύματα
47
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά και δεν πρόκειται για συνέντευξη. Καλύτερα θα ήταν, ο «συντάκτης της» να την ονόμαζε συζήτηση. Συζήτηση μεταξύ δύο ανθρώπων. Και φυσικά, τι απορία να έχει ο επισκέπτης της σελίδας από μία ιέρεια του έρωτα; Καμία απολύτως. Μήπως γιατί κάνει αυτή τη δουλειά, όπως ρωτήθηκε; Μήπως αν έχει οργασμό με τον πελάτη; Μήπως αν έχει μετανιώσει; Μα αν είχε μετανιώσει, δεν θα έκανε αυτή τη δουλειά. Θα πήγαινε σε μία εταιρία και δεν θα είχε τον κάθε αλλοδαπό από πάνω της. Αν όμως πάει σε μία εταιρία σε μία βιοτεχνία ή σε οτιδήποτε άλλο, θα έπαιρνε 600 ευρώ. Και δεν θα της έφταναν για τα λούσα της.
Συνέντευξη είναι να βγάζει κάποια είδηση. Να μένει κάτι. Μας είπε ότι «Είχα φύγει από ένα γάμο που είχε δυσάρεστες συνέπειες. Ολοκληρωτική καταστροφή. Κι έτσι πήρα την απόφαση και μπήκα στην δουλειά?Για επιβίωση?»
Κοπέλα μου, τόσες γυναίκες φύγανε από γάμο που είχε δυσάρεστες συνέπειες. Κατέληξαν στο Μεταξουργείο; Εψαξαν βρήκαν μια αξιοπρεπή δουλειά. Μία δουλειά που όταν σε ρωτήσουν τι κάνεις, απαντάς: Εργάτρια, ράβω πουκάμισα. Σκουπίζω δρόμους. Εσύ τι απαντάς;
Και με κατηγορηματικό τρόπο δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα. «σ? αυτό το σχολείο που μπήκα έγινα καλύτερος άνθρωπος». Ωραία. Να στείλουμε τις μανάδες μας, τις αδερφές μας, τα παιδιά μας σε αυτό το σχολείο. Φανταστικός τρόπος σκέψης. Μας έπεισες. Ρώτα όμως πρώτα αν έχεις πείσει τον εαυτό σου, και πες μας πόσες φορές έχεις φασκελώσει τον εαυτό σου μετά από κάθε μαλάκα που μπήκε μέσα σου. Πόσες φορές αναρωτήθηκες πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σου, αν τότε δεν είχες πάρει αυτή την απόφαση και αν τώρα δεν είχες γλυκαθεί με τα χρήματα που βγάζεις. Ελπίζω να βάζεις τίποτα στην άκρη, γιατί τα γηρατειά είναι δύσκολα.
Τους κινδύνους που λες, τους αντιμετωπίζεις γιατί εσύ το διάλεξες. Μια υπάλληλος εταιρείας, το πολύ πολύ να κινδυνεύει αν από απροσεξία της την πατήσει ένα αυτοκίνητο. Εσύ όμως είσαι έρμαιο του κάθε επισκέπτη σου. Που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου βγάλει μαχαίρι και να σου δώσει τα άντερα στο χέρι.
Γίνομαι σκληρός, το ξέρω. Απλά προϊδεάζω για ερωτήσεις που θα έπρεπε να είχαν γίνει, και κυρίως, ερωτήσεις επί των απαντήσεων. Και για κανένα λόγο δεν κακίζω τον Αντισθένη.

bourdela.com: Ποιά είναι η πιο άσχημη εμπειρία που είχες ως τώρα με πελάτη;
Κατερίνα: Να βρίσκομαι στο δωμάτιο μαζί του, όταν αυτός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και να θέλει στην κυριολεξία να με βιάσει. Όταν εγώ αντιστάθηκα με απείλησε με μαχαίρι. Βέβαια τέλος καλό, όλα καλά. Δεν είχε υπολογίσει ότι είχε περάσει αρκετή ώρα και φυσικά είχε ανησυχήσει η υπηρεσία μου. Εγώ αντιστεκόμουν αθόρυβα γιατί δεν μπορούσα να φωνάξω. Είχα φοβηθεί πολύ.. έχρι που ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η υπηρεσία μου και άλλοι 2-3 πελάτες και γλίτωσα. Μετά αυτός τί έπαθε; Αφήστε το?Ακόμα θα το θυμάται?!!!!

Στα μουγκά σου έλεγε να σε βιάσει; Μήπως σου μίλαγε και στο αυτάκι σου και σου έλεγε: «Εγώ θα κάνω ότι σε βιάζω και εσύ θα κάνεις ότι βιάζεσαι ε;». Εκει μέσα θα σε βίαζε; Θα στην έστηνε απ? έξω και αν δεν του καθόσουν θα έγραφαν την άλλη μέρα οι εφημερίδες «αναζητείται σύγχρονος Τζακ Αντεροβγάλτης».

bourdela.com: Πόσους πελάτες παίρνεις σε μια καλή μέρα; Ποιό είναι το maximum που έχεις πάρει σε μια μέρα;
Κατερίνα: Τα άτομα είναι πολλά που έρχονται σε μια καλή μέρα. Κυμαίνονται από 50-60 μπορεί και παραπάνω. Το maximum των ατόμων σε μια μέρα ήταν 137.

Τους μέτρησες κιόλας. Πες χοντρικά 140 που θυμάσαι ότι ήταν και 137. Και αλήθεια. Με τα νούμερα αυτά, και φυσικά τις ανάλογες εισπράξεις, πόσο φορολογήθηκες; Ναι ξέρω. Προσωπικό δεδομένο. Όμως απορία έχω. Απλά για να ξέρω αν καλά κάνω που δηλώνω τα εισοδήματά μου. Εγώ και όλοι εσείς που διαβάζεται αυτό το κείμενο.

bourdela.com: Τί αρέσει στους άνδρες περισσότερο στο sex;
Κατερίνα: Η φαντασία και να υπάρχει αμοιβαία συμμετοχή. Όλα τα αλλά έρχονται μόνα τους. Αρκεί να υπάρχει χημεία?

Χημεία; Για πια χημεία μιλάς; Των τριών λεπτών; Μα εδώ ζευγάρια είναι μαζί χρόνια και χρόνια και προσπαθούν ακόμα να μάθουν ο ένας τον άλλον. Εσύ ξαφνικά βρίσκεις την ανάλογη χημική σύνθεση σε κάποιον πελάτη σου που απλά έχει κάνει έρωτα μαζί σου έστω και πάνω από πέντε φορές;;;

Μπορεί να κάνεις κλικ Κατερίνα. Δεν σε ξέρω, δεν μπορώ να πω την άποψή μου γιατί ούτε σε ξέρω, ούτε σε έχω δει. Σε αυτό το site μπαίνω ας πούμε από επαγγελματική «διαστροφή». Γιατί πολλά μπορούν να φαίνονται γραμμένα για πλάκα, ή έστω για ενημέρωση των αποκαλούμενων «συναγωνιστών», όμως, όσο και να φαίνεται παράδοξο, πολλά μέλη, έχουν ιδιαίτερα ικανοποιητικό επίπεδο, και ομολογουμένως εκφράζουν απόλυτα ορθές απόψεις.
Δεν θα σας κουράσω άλλο.
Απλά. Κατερίνα θα ήθελα να σε ρωτήσω, χωρίς την παραμικρή διάθεση ?το επισημαίνω αυτό ? να το παίξω ηθικολόγος ή να σε θίξω:
Σε τι διαφέρεις από την Ουκρανέζα, την Αλβανίδα την Ρωσίδα ιερόδουλο; Που έρχονται στην Ελλάδα δήθεν εκμεταλλευόμενες από κυκλώματα για να κάνουν μια κάποια περιουσία ? αν είναι έξυπνες ? και στη συνέχεια να πάνε στη πατρίδα τους να βρουν κάποιον και να συνεχίσουν μια νορμάλ ζωή. Πάλι αν είναι έξυπνες.

Χώρισες με τον άντρα σου. Πήγες μόνη σου στο Μεταξουργείο και είπες θέλω να γίνω πόρνη γιατί ο κακός πρώην με είχε καταπιέσει και θέλω να τον τιμωρήσω;

Δεν απαντάς πόσο χρονών είσαι. Ισως είχε κάποια σημασία σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που ήθελα να σου κάνω. Όμως. Σκέφτηκες ποτέ αν θα ήθελες να ζήσεις μέσα σε μια αποδεκτή οικογένεια που θα είχες δημιουργήσει μετά την πρώτη αποτυχία; Αλλωστε δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Σκέφτηκες πόσο ομορφαίνει τη ζωή σου ένα παιδί; Σκέφτηκες πότε θα εγκαταλείψεις αυτή τη ζωή; Σκέφτηκες ότι μεγαλώνεις; Σκέφτηκες ότι κάποτε θα περάσει η «μπογιά σου»:

Πες μου ειλικρινά. Κάποια φορά θα έσπασε το προφυλακτικό. Πήγες αμέσως στον γιατρό; Σταμάτησες να δουλεύεις; Ή σκέφτηκες πόσα χρήματα θα χάσεις μέχρι να χαρακτηρισθείς «ΚΛΙΝΙΚΑ ΥΓΙΗΣ», όπως τόσο περήφανα δηλώνεις.

Διαφωνώ με τον Αντισθένη που σε αποκαλεί πόρνη. Ακόμα και σε συζήτηση, δεν είναι σωστή έκφραση. Όπως, δεν διαφωνώ ότι κάνεις «λειτούργημα». Αν και είναι βαριά έκφραση. Ναι είσαστε απαραίτητες. Όμως αναρωτήθηκες γιατί. Και δεν μιλάω να αναρωτηθείς για τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας?

bourdela.com: Ποιά η γνώμη σου για την εκμετάλλευση γυναικών/αναγκαστική πορνεία;
Κατερίνα: Είναι επιλογή της κάθε γυναίκας να κάνει την ζωή της και το σώμα της ό,τι θέλει. Αναγκαστικά όμως; Είμαι εναντίον?

Χαίρομαι. Εσύ όμως, όπως και πολλοί άλλοι, πιστεύεται ότι αν δεν θέλει κάποια γυναίκα να πάει σε οίκο ανοχής θα το έκανε; Ή πάλι η μασημένη καραμέλα, ότι οι μπάτσοι κάνουν τα στραβά μάτια. Δεν θα το έλεγε σε κάποιον πελάτη να το πει στην Αστυνομία; Μάλλον οι αστυνομικοί εθελοτυφλούν. Διαφωνείς;

bourdela.com: Πώς αντιμετωπίζεσαι από κοντινούς σου ανθρώπους; (ακόμα και γείτονες κλπ.)
Κατερίνα: Με συμπάθεια, σεβασμό και καλοσύνη. Από τον πλανήτη ΓΗ είμαι κι εγώ. Δεν πειράζω κανέναν?

Κατερίνα, ξέρουν τι δουλειά κάνεις; Έχεις τυπώσει και κάρτες;


Πες μου όμως, με το χέρι στην καρδιά. Πόσες φορές έχεις κλάψει το βράδυ, όταν πέφτεις να κοιμηθείς. Πόσες φορές μέσα στα αναφιλητά σου δεν έχεις πει να σταματήσεις, να κάνεις μία ανθρώπινη ζωή. Πόσες φορές στο μπάνιο δεν έχεις τρίψει το κορμί σου σκληρά με το σφουγγάρι για να φύγει κάθε είδος βρωμιάς που νοιώθεις ότι σου άφησε ο τελευταίος πελάτης.
Δεν θέλω να συνεχίσω. Δεν είχα πρόθεση να σε στεναχωρήσω, Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Ισως να θέλεις να μου απαντήσεις. Ισως όχι.

Τέσσερα σκαλάκια. Οκεϊκ Όπως λες.  Ευχή μου είναι αυτά τα 4 σκαλάκια να είναι πάντα προς τα πάνω?
 

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Μηνύματα
299
Like
247
Πόντοι
21
Μήπως αν έχει οργασμό με τον πελάτη;

ο μόνος λόγος που θα με ενδιέφερε να έχει οργασμό μια πουτάνα που πηδάω, είναι για το αν θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες και αν θα περάσω εγώ καλύτερα...  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
 

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Μηνύματα
79
Like
0
Πόντοι
0
θέλω να εκφράσω και εγώ με την σειρά μου την συμπαθεια μου για την Κατερίνα.Ας μην ξεχνάμε ότι άνθρωπος είναι και αυτή όπως όλοι γύρω μας.
Μου θυμίζει όμως μια Κατερίνα που στο παρελθον πέρασα καλά μαζί της με το μυαλό και το σώμα..... :sperm:
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.641
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.040
Πόντοι
17.085
Παιδιά, κατ' αρχάς ευχαριστούμε για τα σχόλια και τα θετικά και τα αρνητικά - τα τελευταία τα εκλαμβάνουμε ως καλοπροαίρετα. Η άγονη κριτική όμως είναι το λιγότερο άδικη, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν λαμβάνει υπόψη της τις αντικειμενικές δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Δυο λογάκια για το post του φίλου vaggos59:

α) Μια συνέντευξη δεν είναι απαραίτητο να "βγάλει είδηση". Αν θες να την ονομάσεις συζήτηση μπορείς να την ονομάσεις έτσι. Είναι μια επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων με σκοπό την καταγραφή και δημοσίευση κάποιων απόψεων.
Σε θεωρητικό επίπεδο, η συνέντευξη, θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι φέρνει κατά κάποιον τρόπο κοντά ένα οποιoδήποτε κοινό με ένα οποιοδήποτε πρόσωπο της "επικαιρότητας" και ότι προσπαθεί να αναζητήσει μέσω της διαδικασίας αυτής την αλήθεια. Αλλά η αλήθεια τί είναι; Χωρίς να θέλω να επεκταθώ επισημαίνω απλώς ότι η αλήθεια δεν ταυτίζεται με την
"πραγματικότητα" και ότι αποτελεί αποκλειστικά νοητική διεργασία.

β) Το "Έψαξαν και βρήκαν μια αξιοπρεπή δουλειά" και άλλα που συχνά-πυκνά γράφεις είναι ηθικολογικές κρίσεις που καθόλου δε συμμερίζομαι και εν πάση περιπτώσει σηκώνουν μεγάλη συζήτηση. Ας υποθέσουμε όμως ότι η δουλειά της δεν είναι αξιοπρεπής. Μήπως σημαίνει ότι η ίδια δεν έχει αξιοπρέπεια ή ότι όλα αυτά που λέει δεν είναι άξια λόγου; Δε νομίζω...

γ) Μπορεί να μην βρίσκεις ενδιαφέρουσα τη συνέντευξη, όπως ξεκαθαρίζεις στην αρχή του μηνύματός σου (μιλώντας βέβαια λανθασμένα για λογαριασμό όλων των επισκεπτών του site), αλλά με το να "αναλύεις" κάθε της απάντηση &#956
;άλλον το αντίθετο δείχνει.

δ) Γράφεις "Σε τί διαφέρεις από την Ουκρανέζα, την Αλβανίδα την Ρωσίδα ιερόδουλο; [...]". Να λοιπόν πού οδηγούν άκαμπτες και ισοπεδωτικές κρίσεις που κατά τη γνώμη μου κρύβουν και βαθιά υποκρισία: να συγχέουμε τη νόμιμη πορνεία με την παράνομη και να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι νόμιμα εκδιδόμενα γυναίκες με  φαινόμενα trafficking κλπ.

ε) Τελειώνεις με το "Πόσες φορές έχεις κλάψει το βράδυ [...]." Θα μου επιτρέψεις να πω ότι αυτό αποτελεί μια αδέξια και απλοϊκότατη προσπάθεια να "ψυχολογήσεις" την Κ. και ταυτόχρονα αφήνει να διαφανεί μια ρομαντική διάθεση από μέρους σου (ρομαντική με την αρνητική έννοια που έχει προσλάβει ο όρος στη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία). Κατ' αρχάς πού ξέρεις ότι κλαίει τα βράδια και για ποιόν λόγο. Μήπως νομίζεις ότι αισθήματα ενοχής, απογοήτευσης ή οτιδήποτε άλλο είναι "θλιβερό προνόμιο" ενός μόνο επαγγέλματος ή μια τάξης ανθρώπων; Σε διαβεβαιώ πως όχι.

Τελειώνοντας, δεν ισχυριζόμαστε ότι η συνέντευξη διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η αυτοκριτική είναι δεδομένη, αλλά...

ακολουθεί λίαν προσεχώς ανανέωση του κειμένου της συνέντευξης με πολλά και
ενδιαφέροντα στοιχεία που για διάφορους λόγους δεν συμπεριελήφθησαν μέχρι τώρα
.
 

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Μηνύματα
299
Like
247
Πόντοι
21
η κατερίνα και η κάθε κατερίνα δεν είναι απαραίτητο να κλαίει τα βράδια και να σιχαίνεται το σώμα της

πιθανότατα αν το έκανε αυτό δεν θα συνέχιζε αυτή τη δουλειά

δεν το κάνουν αυτές οι γυναίκες, γιατί είτε λόγω χαρακτήρα, είτε λόγω γεγονότων που τους άλλαξαν τον τρόπο σκέψης τους, δουλεύουν ως πουτάνες χωρίς τύψεις ή ενοχές
 

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Μηνύματα
47
Like
0
Πόντοι
0
α) Μια συνέντευξη δεν είναι απαραίτητο να "βγάλει είδηση". Αν θες να την ονομάσεις συζήτηση μπορείς να την ονομάσεις έτσι. Είναι μια επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων με σκοπό την καταγραφή και δημοσίευση κάποιων απόψεων.

Μια συνέντευξη πάντα πρέπει να περιέχει την είδηση. Διαφορετικά για ποιον λόγο την πήρες. Συζήτηση. Λοιπόν. Είδες συμφωνείς και εσύ.

β) Το "Έψαξαν και βρήκαν μια αξιοπρεπή δουλειά" και άλλα που συχνά-πυκνά γράφεις είναι ηθικολογικές κρίσεις που καθόλου δε συμμερίζομαι και εν πάση περιπτώσει σηκώνουν μεγάλη συζήτηση. Ας υποθέσουμε όμως ότι η δουλειά της δεν είναι αξιοπρεπής. Μήπως σημαίνει ότι η ίδια δεν έχει αξιοπρέπεια ή ότι όλα αυτά που λέει δεν είναι άξια λόγου; Δε νομίζω...

Αποψή σου. Διευκρίνησα, ότι δεν παριστάνω τον ηθικολόγο. Απλά διατυπώνω προσωπικές σκέψεις. Εσυ όμως, παρ' ότι επίσης διευκρίνησα ότι δεν σε κατηγορώ για το παραμικρό, υπεραμύνεσαι των θέσεών της.

γ) Μπορεί να μην βρίσκεις ενδιαφέρουσα τη συνέντευξη, όπως ξεκαθαρίζεις στην αρχή του μηνύματός σου (μιλώντας βέβαια λανθασμένα για λογαριασμό όλων των επισκεπτών του site), αλλά με το να "αναλύεις" κάθε της απάντηση μάλλον το αντίθετο δείχνει.

Κάνεις λάθος. Δεν μίλησα για λογαριασμό κανενός.

δ) Γράφεις "Σε τί διαφέρεις από την Ουκρανέζα, την Αλβανίδα την Ρωσίδα ιερόδουλο; [...]". Να λοιπόν πού οδηγούν άκαμπτες και ισοπεδωτικές κρίσεις που κατά τη γνώμη μου κρύβουν και βαθιά υποκρισία: να συγχέουμε τη νόμιμη πορνεία με την παράνομη και να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι νόμιμα εκδιδόμενα γυναίκες με  φαινόμενα trafficking κλπ.

Μίλησα για παράνομη πορνεία; Κάτι μπέρδεψες.

ε) Τελειώνεις με το "Πόσες φορές έχεις κλάψει το βράδυ [...]." Θα μου επιτρέψεις να πω ότι αυτό αποτελεί μια αδέξια και απλοϊκότατη προσπάθεια να "ψυχολογήσεις" την Κ. και ταυτόχρονα αφήνει να διαφανεί μια ρομαντική διάθεση από μέρους σου (ρομαντική με την αρνητική έννοια που έχει προσλάβει ο όρος στη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία). Κατ' αρχάς πού ξέρεις ότι κλαίει τα βράδια και για ποιόν λόγο. Μήπως νομίζεις ότι αισθήματα ενοχής, απογοήτευσης ή οτιδήποτε άλλο είναι "θλιβερό προνόμιο" ενός μόνο επαγγέλματος ή μια τάξης ανρώπων; Σε διαβεβαιώ πως όχι.

Κάτι θα ξέρεις για να το λες. Γιατί αν δεν το ξέρεις, άσε να μας το πει η ίδια με το χέρι στην καρδιά.

Τελειώνοντας, δεν ισχυριζόμαστε ότι η συνέντευξη διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η αυτοκριτική είναι δεδομένη, αλλά...

Σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις. Πάντα καλοπροαίρετα.

ακολουθεί λίαν προσεχώς ανανέωση του κειμένου της συνέντευξης με πολλά και
ενδιαφέροντα στοιχεία που για διάφορους λόγους δεν συμπεριελήφθησαν μέχρι τώρα
.

Σε συνέχειες η συνέντευξη;, Ή λογοκρισία. Δεν νομίζω. Μάλλον πάλι με επιβεβαίωσες. Και κάτι τελευταίο. Γιατί απαντάς εσύ. Δεν έχει τόσο σημασία η γνώμη σου. Ασε την Κατερίνα Να απαντήσει. Εσύ έκανες τη "συζήτηση", έληξε η αποστολή σου. Θέτω ορισμένα ερωτήματα, που μάλλον ενδιαφέρουν./b]
 

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Μηνύματα
606
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Στη συμβατική δημοσιογραφία, έντυπη ή ηλεκτρονική, μία συνέντευξη θα έπρεπε, θεωρητικά, να περιέχει είδηση, αλλά δεν ισχύει πάντα αυτό.
Κάπως έτσι, οι συνεντεύξεις που βλέπεις συχνά στην τηλεόραση δεν περιέχουν ούτε καν υπαινιγμό είδησης.
Αντιθέτως περιέχουν σχόλια επί γνωστών καταστάσεων (βλέπε, άκου συνεντεύξεις πολιτικών). Εδώ θα πεις ότι η ιερόδουλος δεν ειναι πολιτικός. Και εγώ θα σου πω ότι και το site δεν ασχολείται με την πολιτική. Στη συνέντευξη ομιλεί ως επαγγελματίας του είδους το οποίο πραγματεύεται το site.
Για το site, λοιπόν, όταν ένας χώρος, αυτός με τον οποίο ασχολείται, φωτίζεται εκ των έσω, αυτό είναι είδηση.
Είναι περίπου το ίδιο με τις συνεντεύξεις των γιατρών: συνήθως δεν λένε τίποτα παραπάνω από τα γνωστά και κοινότυπα, αλλά είναι, όπως και να το κάνεις, η γνώμη ενός ειδικού.
 

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
7.741
Like
18
για την ειρωνία δεν φταίμε εμείς
αν λέει ότι κάνει την πουτάνα, επειδή χώρισε και για λόγους επιβίωσης είναι λίγο αστείο...  ;)

50-60 άτομα σε μια μέρα, με 20 ευρώ το άτομο, είναι πάνω από 1000 ευρώ την ημέρα, και το 25% να παίρνει είναι 250 ευρώ, δηλαδή το μήνα (20 εργάσιμες) πάνω από 5.000 ευρώ το μήνα!!! αφορολόγητα!  :idiot:

δυσκολεύεται η κοπέλα να επιβιώσει με 5.000 ευρώ το μήνα!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

αν μη τι άλλο, προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και όλες τις άλλες κοπέλες που εργάζονται πράγματι για την επιβίωση...
Ειδες αγορι μου που δεν τα ξερεις καλα πως είναι τα πραγματα?Ποιος σου ειπε ότι τα χρηματα είναι καθαρα και αφορολογητα?Αφου δεν ξερεις ?.γιατι δεν ρωτας?Ακου να μαθεις λοιπον?..Ειμαστε ασφαλισμενες στο Ι.Κ.Α. βασει ΑΡΘΡ.65 Ν.2676/99
Πληρωνουμε κάθε μηνα την εισφορα μας,και στην εφορια δηλωνεται επισημα το επαγγελμα μας.Παρακατω?..Εσυ τι λες μωρο μου γλυκο να μου το δεινει ο ιδιοκτητης του οικηματος τσαμπα να το δουλευω?Για τα ωραια μου τα ματια?Σε γελασανε??.Κάθε μηνα δινω κατι χιλιαδες euro εξοδα.Βαλε την ΔΕΗ βαλε την ΕΥΔΑΠ?καθαριστρια?κτλπ?..κι αλλα πολλα που δεν μπορω να θυμηθω τωρα?
Ειπες κατι?
 

nikolaoy

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Μηνύματα
32
Like
0
Πόντοι
0
σιγα ρε κατερινα εχεις ξοδευτει πολυ... αλλα εφορια ομως δεν μας ειπες ποσα πληρωνεις,μηπως πληρωνεις φορο για καποιο ετησιο τεκμαρτο εισοδημα??αλλα δεν πληρωνεις τιποτα και με το που εισαι δηλωμενη εσυ και ολες οι αλλες δεν παει να πει οτι πληρωνεις και φορο...τωρα  σιγα το ενοικιο που πληρωνεις για την τρωγλη που ερχεται καθενας και αποθετει...
 

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
7.741
Like
18
Φυσικά και δεν πρόκειται για συνέντευξη. Καλύτερα θα ήταν, ο «συντάκτης της» να την ονόμαζε συζήτηση. Συζήτηση μεταξύ δύο ανθρώπων. Και φυσικά, τι απορία να έχει ο επισκέπτης της σελίδας από μία ιέρεια του έρωτα; Καμία απολύτως. Μήπως γιατί κάνει αυτή τη δουλειά, όπως ρωτήθηκε; Μήπως αν έχει οργασμό με τον πελάτη; Μήπως αν έχει μετανιώσει; Μα αν είχε μετανιώσει, δεν θα έκανε αυτή τη δουλειά. Θα πήγαινε σε μία εταιρία και δεν θα είχε τον κάθε αλλοδαπό από πάνω της. Αν όμως πάει σε μία εταιρία σε μία βιοτεχνία ή σε οτιδήποτε άλλο, θα έπαιρνε 600 ευρώ. Και δεν θα της έφταναν για τα λούσα της.
Συνέντευξη είναι να βγάζει κάποια είδηση. Να μένει κάτι. Μας είπε ότι «Είχα φύγει από ένα γάμο που είχε δυσάρεστες συνέπειες. Ολοκληρωτική καταστροφή. Κι έτσι πήρα την απόφαση και μπήκα στην δουλειά?Για επιβίωση?»
Κοπέλα μου, τόσες γυναίκες φύγανε από γάμο που είχε δυσάρεστες συνέπειες. Κατέληξαν στο Μεταξουργείο; Εψαξαν βρήκαν μια αξιοπρεπή δουλειά. Μία δουλειά που όταν σε ρωτήσουν τι κάνεις, απαντάς: Εργάτρια, ράβω πουκάμισα. Σκουπίζω δρόμους. Εσύ τι απαντάς;
Και με κατηγορηματικό τρόπο δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα. «σ? αυτό το σχολείο που μπήκα έγινα καλύτερος άνθρωπος». Ωραία. Να στείλουμε τις μανάδες μας, τις αδερφές μας, τα παιδιά μας σε αυτό το σχολείο. Φανταστικός τρόπος σκέψης. Μας έπεισες. Ρώτα όμως πρώτα αν έχεις πείσει τον εαυτό σου, και πες μας πόσες φορές έχεις φασκελώσει τον εαυτό σου μετά από κάθε μαλάκα που μπήκε μέσα σου. Πόσες φορές αναρωτήθηκες πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σου, αν τότε δεν είχες πάρει αυτή την απόφαση και αν τώρα δεν είχες γλυκαθεί με τα χρήματα που βγάζεις. Ελπίζω να βάζεις τίποτα στην άκρη, γιατί τα γηρατειά είναι δύσκολα.
Τους κινδύνους που λες, τους αντιμετωπίζεις γιατί εσύ το διάλεξες. Μια υπάλληλος εταιρείας, το πολύ πολύ να κινδυνεύει αν από απροσεξία της την πατήσει ένα αυτοκίνητο. Εσύ όμως είσαι έρμαιο του κάθε επισκέπτη σου. Που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου βγάλει μαχαίρι και να σου δώσει τα άντερα στο χέρι.
Γίνομαι σκληρός, το ξέρω. Απλά προϊδεάζω για ερωτήσεις που θα έπρεπε να είχαν γίνει, και κυρίως, ερωτήσεις επί των απαντήσεων. Και για κανένα λόγο δεν κακίζω τον Αντισθένη.

bourdela.com: Ποιά είναι η πιο άσχημη εμπειρία που είχες ως τώρα με πελάτη;
Κατερίνα: Να βρίσκομαι στο δωμάτιο μαζί του, όταν αυτός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και να θέλει στην κυριολεξία να με βιάσει. Όταν εγώ αντιστάθηκα με απείλησε με μαχαίρι. Βέβαια τέλος καλό, όλα καλά. Δεν είχε υπολογίσει ότι είχε περάσει αρκετή ώρα και φυσικά είχε ανησυχήσει η υπηρεσία μου. Εγώ αντιστεκόμουν αθόρυβα γιατί δεν μπορούσα να φωνάξω. Είχα φοβηθεί πολύ.. έχρι που ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η υπηρεσία μου και άλλοι 2-3 πελάτες και γλίτωσα. Μετά αυτός τί έπαθε; Αφήστε το?Ακόμα θα το θυμάται?!!!!

Στα μουγκά σου έλεγε να σε βιάσει; Μήπως σου μίλαγε και στο αυτάκι σου και σου έλεγε: «Εγώ θα κάνω ότι σε βιάζω και εσύ θα κάνεις ότι βιάζεσαι ε;». Εκει μέσα θα σε βίαζε; Θα στην έστηνε απ? έξω και αν δεν του καθόσουν θα έγραφαν την άλλη μέρα οι εφημερίδες «αναζητείται σύγχρονος Τζακ Αντεροβγάλτης».

bourdela.com: Πόσους πελάτες παίρνεις σε μια καλή μέρα; Ποιό είναι το maximum που έχεις πάρει σε μια μέρα;
Κατερίνα: Τα άτομα είναι πολλά που έρχονται σε μια καλή μέρα. Κυμαίνονται από 50-60 μπορεί και παραπάνω. Το maximum των ατόμων σε μια μέρα ήταν 137.

Τους μέτρησες κιόλας. Πες χοντρικά 140 που θυμάσαι ότι ήταν και 137. Και αλήθεια. Με τα νούμερα αυτά, και φυσικά τις ανάλογες εισπράξεις, πόσο φορολογήθηκες; Ναι ξέρω. Προσωπικό δεδομένο. Όμως απορία έχω. Απλά για να ξέρω αν καλά κάνω που δηλώνω τα εισοδήματά μου. Εγώ και όλοι εσείς που διαβάζεται αυτό το κείμενο.

bourdela.com: Τί αρέσει στους άνδρες περισσότερο στο sex;
Κατερίνα: Η φαντασία και να υπάρχει αμοιβαία συμμετοχή. Όλα τα αλλά έρχονται μόνα τους. Αρκεί να υπάρχει χημεία?

Χημεία; Για πια χημεία μιλάς; Των τριών λεπτών; Μα εδώ ζευγάρια είναι μαζί χρόνια και χρόνια και προσπαθούν ακόμα να μάθουν ο ένας τον άλλον. Εσύ ξαφνικά βρίσκεις την ανάλογη χημική σύνθεση σε κάποιον πελάτη σου που απλά έχει κάνει έρωτα μαζί σου έστω και πάνω από πέντε φορές;;;

Μπορεί να κάνεις κλικ Κατερίνα. Δεν σε ξέρω, δεν μπορώ να πω την άποψή μου γιατί ούτε σε ξέρω, ούτε σε έχω δει. Σε αυτό το site μπαίνω ας πούμε από επαγγελματική «διαστροφή». Γιατί πολλά μπορούν να φαίνονται γραμμένα για πλάκα, ή έστω για ενημέρωση των αποκαλούμενων «συναγωνιστών», όμως, όσο και να φαίνεται παράδοξο, πολλά μέλη, έχουν ιδιαίτερα ικανοποιητικό επίπεδο, και ομολογουμένως εκφράζουν απόλυτα ορθές απόψεις.
Δεν θα σας κουράσω άλλο.
Απλά. Κατερίνα θα ήθελα να σε ρωτήσω, χωρίς την παραμικρή διάθεση ?το επισημαίνω αυτό ? να το παίξω ηθικολόγος ή να σε θίξω:
Σε τι διαφέρεις από την Ουκρανέζα, την Αλβανίδα την Ρωσίδα ιερόδουλο; Που έρχονται στην Ελλάδα δήθεν εκμεταλλευόμενες από κυκλώματα για να κάνουν μια κάποια περιουσία ? αν είναι έξυπνες ? και στη συνέχεια να πάνε στη πατρίδα τους να βρουν κάποιον και να συνεχίσουν μια νορμάλ ζωή. Πάλι αν είναι έξυπνες.

Χώρισες με τον άντρα σου. Πήγες μόνη σου στο Μεταξουργείο και είπες θέλω να γίνω πόρνη γιατί ο κακός πρώην με είχε καταπιέσει και θέλω να τον τιμωρήσω;

Δεν απαντάς πόσο χρονών είσαι. Ισως είχε κάποια σημασία σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που ήθελα να σου κάνω. Όμως. Σκέφτηκες ποτέ αν θα ήθελες να ζήσεις μέσα σε μια αποδεκτή οικογένεια που θα είχες δημιουργήσει μετά την πρώτη αποτυχία; Αλλωστε δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Σκέφτηκες πόσο ομορφαίνει τη ζωή σου ένα παιδί; Σκέφτηκες πότε θα εγκαταλείψεις αυτή τη ζωή; Σκέφτηκες ότι μεγαλώνεις; Σκέφτηκες ότι κάποτε θα περάσει η «μπογιά σου»:

Πες μου ειλικρινά. Κάποια φορά θα έσπασε το προφυλακτικό. Πήγες αμέσως στον γιατρό; Σταμάτησες να δουλεύεις; Ή σκέφτηκες πόσα χρήματα θα χάσεις μέχρι να χαρακτηρισθείς «ΚΛΙΝΙΚΑ ΥΓΙΗΣ», όπως τόσο περήφανα δηλώνεις.

Διαφωνώ με τον Αντισθένη που σε αποκαλεί πόρνη. Ακόμα και σε συζήτηση, δεν είναι σωστή έκφραση. Όπως, δεν διαφωνώ ότι κάνεις «λειτούργημα». Αν και είναι βαριά έκφραση. Ναι είσαστε απαραίτητες. Όμως αναρωτήθηκες γιατί. Και δεν μιλάω να αναρωτηθείς για τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας?

bourdela.com: Ποιά η γνώμη σου για την εκμετάλλευση γυναικών/αναγκαστική πορνεία;
Κατερίνα: Είναι επιλογή της κάθε γυναίκας να κάνει την ζωή της και το σώμα της ό,τι θέλει. Αναγκαστικά όμως; Είμαι εναντίον?

Χαίρομαι. Εσύ όμως, όπως και πολλοί άλλοι, πιστεύεται ότι αν δεν θέλει κάποια γυναίκα να πάει σε οίκο ανοχής θα το έκανε; Ή πάλι η μασημένη καραμέλα, ότι οι μπάτσοι κάνουν τα στραβά μάτια. Δεν θα το έλεγε σε κάποιον πελάτη να το πει στην Αστυνομία; Μάλλον οι αστυνομικοί εθελοτυφλούν. Διαφωνείς;

bourdela.com: Πώς αντιμετωπίζεσαι από κοντινούς σου ανθρώπους; (ακόμα και γείτονες κλπ.)
Κατερίνα: Με συμπάθεια, σεβασμό και καλοσύνη. Από τον πλανήτη ΓΗ είμαι κι εγώ. Δεν πειράζω κανέναν?

Κατερίνα, ξέρουν τι δουλειά κάνεις; Έχεις τυπώσει και κάρτες;


Πες μου όμως, με το χέρι στην καρδιά. Πόσες φορές έχεις κλάψει το βράδυ, όταν πέφτεις να κοιμηθείς. Πόσες φορές μέσα στα αναφιλητά σου δεν έχεις πει να σταματήσεις, να κάνεις μία ανθρώπινη ζωή. Πόσες φορές στο μπάνιο δεν έχεις τρίψει το κορμί σου σκληρά με το σφουγγάρι για να φύγει κάθε είδος βρωμιάς που νοιώθεις ότι σου άφησε ο τελευταίος πελάτης.
Δεν θέλω να συνεχίσω. Δεν είχα πρόθεση να σε στεναχωρήσω, Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Ισως να θέλεις να μου απαντήσεις. Ισως όχι.

Τέσσερα σκαλάκια. Οκεϊκ Όπως λες.  Ευχή μου είναι αυτά τα 4 σκαλάκια να είναι πάντα προς τα πάνω?
Σ?ευχαριστω για αυτά που εγραψες και τα σημεια που εντοπισες ότι επρεπε να ερωτηθω.
Ξερω και συμφωνω για όλα αυτά που σημειωσες και σιγουρα ετσι είναι,αλλα είναι μονο για μενα τα οποια τα εχω συζητησει με τον εαυτο μου και τα εχω βρει.

Εχω κι εγω οικογενεια και μεγαλωνω ένα παιδι μονη μου.
Οσο για τα αλλα διαφορα επαγγελματα που ανεφερες,ποιος σου ειπε ότι δεν εχω κανει διαφορα.
Αλλωστε η ερωτηση δεν ηταν να διηγηθω την ιστορια της ζωης μου?.!!!
Τονιζεις πολύ την ψυχοσυνθεση μου?.
Τα γνωριζω όλα αυτά φιλε μου αλλα το αντικειμενο δεν αφορα κανεναν?..
Προσφερω το κορμι μου στον καθενα για 20 euro,όχι την ψυχη μου?.
Εσυ τι νομιζες,ότι εκει περιμενω τον πριγκιπα του παραμυθιου να ερθει να με σωσει?
Η ψαχνω για γαμπρο?
Ειπαμε?..είναι δουλεια?.!!!!
Και στην δουλεια ειμαι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ?
Στην ζωη μου όμως ειμαι ΕΓΩ και δεν μπορει να το αγγιξει ΚΑΝΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ?
Είναι καλο να ξεχωριζεις καποια πραγματα για να υπαρχει νοημα και σημασια?!!!!
Ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενη?!!!!
                                                                  Αυτά ειχα να πω?
                                                                Με πολύ εκτιμηση 
                                                                    ΚΑΤΕΡΙΝΑ                            ΟΚΕΙΚ?????
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom