Νέα

Συνένωση Νέας Δεξιάς Ελληνικής Λύσης Λαός Δύναμη Ελληνισμού. Υπάρχει ελπίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOST74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
τυπε υπερβαλεις,ειναι εντυπωσιακο cv,τοσα πολλα βραβεια μονο στο βιογραφικο του αλλου αυτοδημιουργητου κολοσσου του Τζεφρυ εχω δει,αυτα τα βραβεια τα δινουν δυσκολα να ξες,πιο δυσκολα και απο τα νομπελ,μεχρι και ο τσιπρας εχει :crazy:
Δεν πειραζει τύπε ψηφιστε Μιχαλολιακο που το εχει μεγαλυτερο το βιογραφικο και στοιβα τα πτυχια

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δεν πειραζει τύπε ψηφιστε Μιχαλολιακο που το εχει μεγαλυτερο το βιογραφικο και στοιβα τα πτυχια
ναι αλλα δεν εχει αυτο το βραβειο που εχει ο κουλης  απο το  hooters  :boobies:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.957
Πόντοι
506
Tυπε ο μιχαλολιακος δημιουργεί θέσεις εργασίας και προάγει τον τουρισμό.
Ο Κρανιδιωτης δε και δικος σου.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Του ΣΥΡΙΖΑ αντι να ντρεπονται, λενε οτι ηταν αρνητες στρατευσης, φωναζαν ΕΑΜ οταν κερδιζαν τις εκλογες. Υπουργοι οπως ο Πολακης προβαλουν αυταρεσκα καδρα του Βελουχιωτη στο γραφειο τους.  Διαβαζα στο διαδικτυο στα αγγλικα σχετικα με τους Ναζι Τσαμηδες. Και εγραφε οτι τους εκδιωξε ο ΕΔΕΣ. Γι αυτο και ο Ναπολεων Ζερβας ενω ηταν καλος στρατιωτικος αλλα απο πολιτικη καθως λενε δεν ηταν τιποτα σημαντικο, εντουτοις επιβραβευτηκε ο αγωνας του κατα των Ναζι Γερμανων και Αλβανων με μια θεση στη μεταπολεμικη Βουλη. Δεν εχω ακουσει ποτε ομως εναν Νεοδημοκρατη βουλευτη να αναφερεται σε ΕΔΕΣ και τη τεραστια συνεισφορα  του  Ζερβα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τεράστια συνεισφορά δεν είχε ο Ζέρβας. Ήταν δούλος του χρήματος, γυναικάς, μπέκρος και υπάρχουν άπειρες αναφορές για μυστικές συμφωνίες ανακωχής με τους Γερμανούς. Μαριονέτα των Άγγλων έκανε ότι τον διέταζαν και η πλάκα είναι ότι το καταστατικό του ΕΔΕΣ ήταν αντιβασιλικό, αντιμεταξικό και σοσιαλιστικό και δεν έβγαζε κουβέντα για αγώνα κατά των ναζί. Τον έβαλαν οι Άγγλοι με τα ανάλογα ανταλλάγματα να δηλώσει πιστός στο βασιλιά. Τον έσωσε ότι οι υφιστάμενοί του αξιωματικοί κατά βάση τον έγραφαν στα αρχίδια τους και την έπεφταν στους Γερμανούς, παρά τις συμφωνίες, γιαυτό έμεινε κι ο ΕΔΕΣ στην ιστορία. Γιαυτούς τους αγνούς και όχι για το Ζέρβα. Ούτε οι βενιζελικοί συνοδοιπόροι του δεν τον στήριξαν, χώρια που ο ΕΔΕΣ είχε και γερμανόφιλη πτέρυγα και υπήρξε άτυπος εσωτερικός εμφύλιος. Τους τσάμηδες τους έφαγε το '44 ενώ  ήταν από το '42 εδώ και εκτελούσαν αβέρτα αθώους Έλληνες. Οι Άγγλοι τον κράτησαν στον αφρό γιατί τους ήταν χρήσιμος και οι πραγματικά αντάρτες άντρες του και όχι ο ανύπαρκτος αγώνας του.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Ρε άντε γαμησου σκουπίδι συριζαιο 0,60 το ποστ πληρώνεσαι και μας ζαλίζεις

Τραβα γραψε σε κανα θεμα με τραβελια

Μολις του ειπα του μαλακα οτι ειμαι χουντικος μου ζαλισε τα αρχιδια οτι ειμαι τρελλος το αθεο κουμμουνιστακι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτα τα κόμματα τα ιδρυει η Ν.Δ για να κόψει ψήφους απο τη Χ.Α.Δηλαδή να πανε εκεί οι δυσαρεστημενοι απο τους ΑΝΕΛ,ΣΥΡΙΖΑ,Ποταμι και όχι στη Χ.Α αφού βλέπουν οτι η ΝΔ δεν μπορει να τους μαζέψει.
Άμα δεν τους κάτσει το εγχείρημα επιστρέφουν τα στελέχη στη ΝΔ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.681
Πόντοι
3.936
Mόνος το σκέφτηκες τύπε όλο αυτό ή με παρέα;  :sunglasses:

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Εχουμε κομμα και λεγεται ΝΔ

Alex 71 ψηφιζα 20 χρονια ανεξαιρετως ΝΔ ημουνα γραμμενος απο τοτε που ητανε Υπουργος Αμυνης ο Πατερας Βαρβιτσιωτης. Ο Λιαπης ερχοτανε σπιτι μας ητανε φιλος με τον πατερα μου. Με τον προδοτη τον Καμμενο βγαιναμε εξω μαζι με γκομενες. Την ημερα που γυρισε το αποτελεσμα των εκλογων στο τελος ενω ητανε μπροστα η ΝΔ και βγηκε τελικα το Πασοκ ημουνα με τον Καμμενο στην Ρηγιλλης και πανηγυριζαμε και πηραμε τα αρχιδια μας. Που θελω να καταληξω. Τους εφαγα στην μαπα φιλε αλλα και αυτοι συντελεσανε σε μεγαλο βαθμο στην καταστροφη της χωρας. Οχι βεβαια σαν το ΠΑΣΟΚ που καταστρεψανε τα παντα ουτε σαν τους τραβεστο συριζαιους που ειναι το αποκορυφωμα της καταστροφης. Δεν θα παει ποτε μπροστα αυτη η χωρα με την Ψευτοδημοκρατια στην ουσια ολιγαρχια. Τα τελευταια 10 χρονια ψηφιζω ποτε Εθνικο Μετωπο ποτε Πλευρη κλπ. Δεν νομιζω οτι ειναι ενδεδειγμενη λυση ψηφισε ΝΔ για να φυγει ο πουστης. Απο την αλλη αυτος πρεπει να φυγει αν γινεται και σημερα. Δεν θα αλλαξουνε πολλα και με τον Μητσοτακη δεν θα τον αφησουνε οι ξενοι. Αυτα που πρεπει αρχικα να αλλαξουν οπωσδηποτε ειναι οι λαθροπιθηκοι τα εθνικα θεματα που εχουμε γινει περιγελος των Μογγολων Αλβανογυφτων και Σλαβοτσιγγανων η υπογγενητικοτητα των Ελληνων και η ανεργια κυριως στους νεους. Σε αυτα ο Μητσοτακης δεν εχει πει απολυτως τιποτα συγκεκριμενο. Αερολογιες λεει.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Εχουμε κομμα και λεγεται ΝΔ

Alex 71 ψηφιζα 20 χρονια ανεξαιρετως ΝΔ ημουνα γραμμενος απο τοτε που ητανε Υπουργος Αμυνης ο Πατερας Βαρβιτσιωτης. Ο Λιαπης ερχοτανε σπιτι μας ητανε φιλος με τον πατερα μου. Με τον προδοτη τον Καμμενο βγαιναμε εξω μαζι με γκομενες. Την ημερα που γυρισε το αποτελεσμα των εκλογων στο τελος ενω ητανε μπροστα η ΝΔ και βγηκε τελικα το Πασοκ ημουνα με τον Καμμενο στην Ρηγιλλης και πανηγυριζαμε και πηραμε τα αρχιδια μας. Που θελω να καταληξω. Τους εφαγα στην μαπα φιλε αλλα και αυτοι συντελεσανε σε μεγαλο βαθμο στην καταστροφη της χωρας. Οχι βεβαια σαν το ΠΑΣΟΚ που καταστρεψανε τα παντα ουτε σαν τους τραβεστο συριζαιους που ειναι το αποκορυφωμα της καταστροφης. Δεν θα παει ποτε μπροστα αυτη η χωρα με την Ψευτοδημοκρατια στην ουσια ολιγαρχια. Τα τελευταια 10 χρονια ψηφιζω ποτε Εθνικο Μετωπο ποτε Πλευρη κλπ. Δεν νομιζω οτι ειναι ενδεδειγμενη λυση ψηφισε ΝΔ για να φυγει ο πουστης. Απο την αλλη αυτος πρεπει να φυγει αν γινεται και σημερα. Δεν θα αλλαξουνε πολλα και με τον Μητσοτακη δεν θα τον αφησουνε οι ξενοι. Αυτα που πρεπει αρχικα να αλλαξουν οπωσδηποτε ειναι οι λαθροπιθηκοι τα εθνικα θεματα που εχουμε γινει περιγελος των Μογγολων Αλβανογυφτων και Σλαβοτσιγγανων η υπογγενητικοτητα των Ελληνων και η ανεργια κυριως στους νεους. Σε αυτα ο Μητσοτακης δεν εχει πει απολυτως τιποτα συγκεκριμενο. Αερολογιες λεει.

Τυπε πηρες τα χαπακια σου αποψε ??  :grin:

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Τυπε πηρες τα χαπακια σου αποψε ??  :grin:

Μηπως εισαι πουστοσυριζαιος τελικα? Για Αλβανο δεν σε κοβω η αλλοδαπο γενικα οποτε μαλλον δεν γαμησες τωρα τελευταια και εισαι παλι στην τσιτα. Σκεφτομαι τελικα να σε φτιαξω με μουνακια να ξεκαβλωσεις για να μην μου σπας τα αρχιδια συνεχεια.

Επισκέπτης
Ρε συ θεματοθέτη κάνεις παράθεση και γράφεις μέσα της, με μπερδεύεις να σε διαβάσω!
Κι εγώ ΝΔ ήμουν μέχρι και το 2007 μετά συνήθως αποχή. Το 2012 ξαναψήφισα ΝΔ για να μην έχουμε επαναληπτικές κι όχι γιατί με εξέφραζε πλήρως ο Σαμαράς.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Τυπε πηρες τα χαπακια σου αποψε ??  :grin:

Μηπως εισαι πουστοσυριζαιος τελικα? Για Αλβανο δεν σε κοβω η αλλοδαπο γενικα οποτε μαλλον δεν γαμησες τωρα τελευταια και εισαι παλι στην τσιτα. Σκεφτομαι τελικα να σε φτιαξω με μουνακια να ξεκαβλωσεις για να μην μου σπας τα αρχιδια συνεχεια.

Τυπε για εσενα το τελευταια πρεπει να ειναι πολλα χρονια και το αποτελεσμα ειναι οτι εχεις παρανοικες ιδεες χαχα

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Οποτε για να το προχωρησουμε το θεμα οποιος ειναι πατριωτης χριστιανος ορθοδοξος ας δηλωσει συμμετοχη στο πολιτικο κομμα εδω απο σημερα και μετα λεγωντας μονο ΝΑΙ. Θα μιλησουμε με Π.Μ να βρεθουμε απο κοντα οσοι θελουμε. ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΠΙΑ ΚΛΠ. στην ουσια αυτοι ειναι προδοτες της ιδιας τους της χωρας αφου καθονται απαθεις και δεν κανουνε τιποτα απολυτως. Οι το παιζουνε μπαχαλακηδες γιατι ειναι πουστοσυριζαιοι. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Οποτε για να το προχωρησουμε το θεμα οποιος ειναι πατριωτης χριστιανος ορθοδοξος ας δηλωσει συμμετοχη στο πολιτικο κομμα εδω απο σημερα και μετα λεγωντας μονο ΝΑΙ. Θα μιλησουμε με Π.Μ να βρεθουμε απο κοντα οσοι θελουμε. ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΠΙΑ ΚΛΠ. στην ουσια αυτοι ειναι προδοτες της ιδιας τους της χωρας αφου καθονται απαθεις και δεν κανουνε τιποτα απολυτως. Οι το παιζουνε μπαχαλακηδες γιατι ειναι πουστοσυριζαιοι. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Φιλοι Ρωμαιοι χαχα Τρελα με χλαμυδα εισαι χαχα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
250px-Τρελλός_είμαι_ό%2Cτι_θέλω_κάνω%21.._%28εξώφυλλο%29.jpg

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Δεν θα μας βαλει κανενας ψευτοκουμμουνης συριζαιος  ταμπελες δεν ειμαστε ουτε χρυσαυγιτες ουτε ακραοι ουτε ρατσιστες ουτε τιποτα. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 20 30 ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ. Εστω δεν θα ειμαστε απαθεις και δεν θα λεμε μονο λογια. ΤΡΕΛΛΟΣ ΞΕΤΡΕΛΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom