sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
αποπατος
δεν εισαι και για καλυτερα
Διορισμένος παστοκόβ λ α κ α ς speaking,χονυ ο GAPίστας
αποπατος
δεν εισαι και για καλυτερα
Οι καλύτεροι, λέμε και καμία μαλακία, γιατί την κοπάνησαν από την κυβέρνηση και το κόμμα, αφού ήταν οι καλύτεροι;
δεν μας ενδιαφερουν αυτοι μαστορα
εμεις προχωραμε μπροστα
Χονυ ο ψηφοφορος του "λεφτα υπαρχουν"
Αυτον που εφερε ΔΝΤ μνημονια
και περηφανα την κοπανησε
Ρε συ θεματοθέτη κάνεις παράθεση και γράφεις μέσα της, με μπερδεύεις να σε διαβάσω!
Κι εγώ ΝΔ ήμουν μέχρι και το 2007 μετά συνήθως αποχή. Το 2012 ξαναψήφισα ΝΔ για να μην έχουμε επαναληπτικές κι όχι γιατί με εξέφραζε πλήρως ο Σαμαράς.
«Κρυφές» Δημοσκοπήσεις: Πονοκέφαλος για τον Μητσοτάκη ο… Σώρρας – Η «αποστολή» του Άδωνι
Πιο συγκεκριμένα, στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. απασχολούν ιδιαίτερα τα όσα λέγονται και γράφονται για τον Αρτέμη Σώρρα. Και αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί πως υπάρχουν αρκετές περιοχές οι οποίες είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στην Πελοπόννησο, που παραδοσιακά αποτελεί προπύργιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. [size=20pt]Εκεί, λοιπόν, το κίνημα του Σώρρα παρουσιάζει μεγάλη[size=40pt] απήχηση στο δεξιό ακροατήριο.[/size] [/size]Και με δεδομένο πως ο ίδιος έχει πει πως θα κατέβει ως κόμμα στις επόμενες εκλογές, το πρόβλημα μεγαλώνει για τη Ν.Δ.
Δεω ξερω φιλε μου μετραω τις μερες να φυγει ο πουστης αλλα δεν μου γεμιζει το ματι και ο Μητσοτακης. Μακαρι να ειμαι λαθος αλλα δεν ξερω με τα αποκαιδια που εχουν αφησει το Πουστοκ και οι μηδενιστες αναρχοτρομοκρατες δηθεν κουμμουνιστες τι μπορει να κανει ο Μητσοτακης για να φτιαξει αυτη την χωρα. Ο προδοτης Σαμαρας που εβαλε μεσα τους Κωλοαλβανους κατι πηγε να κανει αλλα τον φαγανε οι απλυτοι.
Τον παει και τον φερνει ο τσιπρας τον μητσοτακη. Τους εβαλε να απολογουνται για τις καταληψεις που ομως τις παρακινει η ΧΑ
Απλα απο αυτους εδω παρακατω μαλλον δεν υπαρχει ισως καποιος μαδουρο
Ναι εχεις δικιο τον εχει του χεριου του. Ο ενας ειναι αλητης του δρομου ο αλλος ειναι φλωρακι.
Το προβλημα του μητσοτακη ειναι ο μητσοτακης
Το προβλημα της νουδου ειναι η νουδου
Κλειστε το μαγαζι στην πειραιως και ελατε στο πασοκ για να φυγει η χολερα των κατσαπλιαδων
αλλιως θα βολοδερνεται μεταξυ φθορας κσι αφθαρσιας
Σάλτα κι απαυτώσου κουμμουνιστή μαζί τουFree drugs!!!!!
γιατί δεν παίρνει κι από λόγια.Ελα τραβα την βραδινη σου και να την πεσεις για υπνο
Η μαλακία έχει ρέψει εσένα ΖΩΟ που θες να δείξεις κάτι στο άλλο θρεντ (είναι γνωστό - δεν αναφέρω ονόματα για διακριτικούς λόγους) αλλά και στο Στοίχημα. Τα είδες ΓΚΑΒΑΔΙ πάλι έριξε δολλάρια η θεία Αμερική σκοραααααααααααααααακιαααααααααααααααααααααααααα μπετοβλακααααααααααααααααα .....εεεε λέμε και καμμία μαλακια,να περνάει η ώρα....
Εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα τελικά για να είσαι φερέφωνο του ΚΙanal σε ένα τσοντοφόρουμ!Κλειστε το μαγαζι στην πειραιως και ελατε στο πασοκ για να φυγει η χολερα των κατσαπλιαδων
Ναι εχεις δικιο τον εχει του χεριου του. Ο ενας ειναι αλητης του δρομου ο αλλος ειναι φλωρακι.