Νέα

Συνένωση Νέας Δεξιάς Ελληνικής Λύσης Λαός Δύναμη Ελληνισμού. Υπάρχει ελπίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOST74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Δεν θα μας βαλει κανενας ψευτοκουμμουνης συριζαιος  ταμπελες δεν ειμαστε ουτε χρυσαυγιτες ουτε ακραοι ουτε ρατσιστες ουτε τιποτα. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 20 30 ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ. Εστω δεν θα ειμαστε απαθεις και δεν θα λεμε μονο λογια. ΤΡΕΛΛΟΣ ΞΕΤΡΕΛΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.

Τυπε σαν τον δολοφονο του john lennon εισαι και σαν αυτον που παρακολουθουσε την jodie foster

_62368969_015745710-1.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.295
Πόντοι
1.686

Για να ιδρυθεί ένα πολιτικό κόμμα παλιά
δεν υπήρχε απαίτηση για αριθμό πρώτων μελών
αλλά ο Σκατοσημίτης Ο Εβραιοκινέζος
θέσπισε το νόμο  3023/2002
ότι τα αρχικά μέλη πρέπει να είναι τουλάχιστον 200   !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.295
Πόντοι
1.686
OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
ΟΧΙ 200 μελη φιλε μου να εχουμε υπογραφες απο 200 ατομα που ψηφιζουνε και ας μην ειναι μελη. Στα βρισκω εγω μην αγχωνεσαι. Να βρουμε ατομα τις ιδιας ιδεολογιας που να θελουνε να ασχοληθουνε μας νοιαζει.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Syros το παρατραβηξες ρε φιλε. Ενταξει η μαλακια εχει και ενα οριο. Ειμαι ο τσικατιλο ο Ρωσος που ετρωγε νεκρους. Ηρεμησε τωρα πηγαινε δες καμμια τσοντα η κανα ντοκιμαντερ με τον τσιπροπουστη να λεει οτι η Μακεδονια ειναι Σλαβικη  οτι το Αιγαιο ειναι για τα ψαρια η οτι πρεπει να χτισει κανα τζαμι  και ασε εμας που ποναμε την πατριδα να δουμε αν μπορουμε να κανουμε κατι.

Επισκέπτης
Syros κάπου έχει δίκιο, κατάντησες γραφικός τον ακολουθείς συνέχεια....
Πρώτα-πρώτα υπάρχει Διοίκηση για να αποφανθεί αν το θέμα πρέπει να πάει στον κάδο, ε δεν είναι ανάγκη να πεταγόσαστε σαν σφηνόπουτσες όλοι σας με τα μπαχαλέματα και τις απόψεις σας...
Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις;
Στην τελική αν είναι εκτός τόπου και χρόνου ο θεματοθέτης εσύ δεν έχεις πάνω λίγο εγωισμό να μην ασχολείσαι με άτομα τέτοιου επιπέδου;
Πέφτετε στο επίπεδο που λοιδορείτε, ε κάνεις μια φορά τον μαλάκα και δεν μιλάς, κάνεις δεύτερη ε κάποτε θα αντιδράσεις...
Και δεν ποστάρω ως δικηγόρος του KOST74 ούτε με όρισε φυσικά, όμως κάπου με ενοχλεί η γενική εικόνα του forum προς τα έξω, σε τίποτα δεν θυμίζει παλαιότερες εποχές.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Syros κάπου έχει δίκιο, κατάντησες γραφικός τον ακολουθείς συνέχεια....
Πρώτα-πρώτα υπάρχει Διοίκηση για να αποφανθεί αν το θέμα πρέπει να πάει στον κάδο, ε δεν είναι ανάγκη να πεταγόσαστε σαν σφηνόπουτσες όλοι σας με τα μπαχαλέματα και τις απόψεις σας...
Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις;
Στην τελική αν είναι εκτός τόπου και χρόνου ο θεματοθέτης εσύ δεν έχεις πάνω λίγο εγωισμό να μην ασχολείσαι με άτομα τέτοιου επιπέδου;
Πέφτετε στο επίπεδο που λοιδορείτε, ε κάνεις μια φορά τον μαλάκα και δεν μιλάς, κάνεις δεύτερη ε κάποτε θα αντιδράσεις...
Και δεν ποστάρω ως δικηγόρος του KOST74 ούτε με όρισε φυσικά, όμως κάπου με ενοχλεί η γενική εικόνα του forum προς τα έξω, σε τίποτα δεν θυμίζει παλαιότερες εποχές.

Τυπε εχω αρχισει να πιστευω οτι εισαι κλωνος του χαχα

Επισκέπτης
Μια απάντηση θα δώσω γιατί μου τη δίνει το κογιότ (αν αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ)....
Ο KOST74 ίσως να είναι δικός μου κλώνος κι όχι εγώ αυτού, καθόσον είμαι αρκετά μεγαλύτερος του διαδικτυακά. Σκέψου περισσότερο την επόμενη φορά για να εκτίθεσαι λιγότερο.
Καλό σου βράδυ....

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Syros εκθετεις πλεον τον εαυτο σου. Γινεσαι γελοιος χωρις λογο ΕΣΥ και το κωλοκουμμουνι. Γραφετε συνεχως βλακειες λετε ανθρωπους που δεν ξερετε επειδη τολμουν οι ειναι αντιθετες οι αποψεις τους τρελλους ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ εισαστε σαν ενοχλητικα παρασιτα. Εχουμε ανοιξει θεμα στην ενοτητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ γυρνα στο ποιο κοντα για το επιπεδο σου θεμα ανεξαρτητες πρακτορεια κλπ Απορω αυτοι που ελεγχουνε τα σχολια και τα θεματα που ειναι τι κανουνε εδω μεσα? Τους αρεσει αυτο το τοσο χαμηλο επιπεδο? Η εχουνε γινει τσιρακια των μπαχαλακηδων? Βαλτε μια ταξη η κλειστε το μαγαζι η αυτην την ενοτητα. Να ξερουμε να γραφουμε μαλακιες μονο στις πουτανες. Βλεπετε ασεμνη γλοιωδης παρασιτικη συμπεριφορα με απιστευτη ασεβεια. Κρυβονται πισω απο ενα πληκτρολογιο και γαμανε τα παντα δωστε ενα τελος. Αν μπορουσαμε να τα πουμε προσωπο με προσωπο μαζι τους θα διναμε το τελος εμεις. Κρυβονται πισω απο το σαιτ οποτε δωστε το εσεις επιτελους. Θελουμε να συζητησουμε σαν ανθρωποι τοσο δυσκολο ειναι αυτο? Μιλαμε για την πατριδα και αυτοι κανουνε συνεχως γελοιες τοποθετησεις. Μαλλον ειναι φιλοτουρκοι δεν θελουμε Τουρκους σε Ελληνικο σαιτ. 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Μια απάντηση θα δώσω γιατί μου τη δίνει το κογιότ (αν αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ)....
Ο KOST74 ίσως να είναι δικός μου κλώνος κι όχι εγώ αυτού, καθόσον είμαι αρκετά μεγαλύτερος του διαδικτυακά. Σκέψου περισσότερο την επόμενη φορά για να εκτίθεσαι λιγότερο.
Καλό σου βράδυ....

Ελα τραβα την βραδινη σου  :jerking: και να την πεσεις για υπνο

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Syros εκθετεις πλεον τον εαυτο σου. Γινεσαι γελοιος χωρις λογο ΕΣΥ και το κωλοκουμμουνι. Γραφετε συνεχως βλακειες λετε ανθρωπους που δεν ξερετε επειδη τολμουν οι ειναι αντιθετες οι αποψεις τους τρελλους ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ εισαστε σαν ενοχλητικα παρασιτα. Εχουμε ανοιξει θεμα στην ενοτητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ γυρνα στο ποιο κοντα για το επιπεδο σου θεμα ανεξαρτητες πρακτορεια κλπ Απορω αυτοι που ελεγχουνε τα σχολια και τα θεματα που ειναι τι κανουνε εδω μεσα? Τους αρεσει αυτο το τοσο χαμηλο επιπεδο? Η εχουνε γινει τσιρακια των μπαχαλακηδων? Βαλτε μια ταξη η κλειστε το μαγαζι η αυτην την ενοτητα. Να ξερουμε να γραφουμε μαλακιες μονο στις πουτανες. Βλεπετε ασεμνη γλοιωδης παρασιτικη συμπεριφορα με απιστευτη ασεβεια. Κρυβονται πισω απο ενα πληκτρολογιο και γαμανε τα παντα δωστε ενα τελος. Αν μπορουσαμε να τα πουμε προσωπο με προσωπο μαζι τους θα διναμε το τελος εμεις. Κρυβονται πισω απο το σαιτ οποτε δωστε το εσεις επιτελους. Θελουμε να συζητησουμε σαν ανθρωποι τοσο δυσκολο ειναι αυτο? Μιλαμε για την πατριδα και αυτοι κανουνε συνεχως γελοιες τοποθετησεις. Μαλλον ειναι φιλοτουρκοι δεν θελουμε Τουρκους σε Ελληνικο σαιτ.   

Τυπε πιστευω οτι τα προσωπικα σου ψυχολογικα προβληματα ειναι πιο πολυπλοκα και δυσκολα να επιλυθουν απο τα οποια προβληματα της χωρας.

Ελπιζω ο τσιπρας να μειωσει την συμμετοχη στα ψυχοφαρμακα για σχιζοφρενεις χαχα

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Free drugs!!!!!

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Σήμερα απο σερβιτόρος σε γραφείο.
Χθες η άλλη απο νηπιαγωγός έγινε ιατρός με ένα μαγικό τρόπο και πάει λέγοντας.

Η άλλη που λες
έδωσε κατατακτήριες εξετάσεις κ σπούδασε ιατρική.
Ναι δεν ήταν το όλο σκηνικό το καλύτερο
αλλά έχεις την δυνατότητα να μην την προτιμήσεις
εάν ασθενήσεις.
Σε χειρότερο βαθμό συνέβη η λοβιτούρα της Μπαζιάνας,της γυναίκας του τσίπρα.

Στην ουσία τώρα,
ο Καρανίκας δεν πήγε σε ένα γραφείο απλό, όπως το παρουσιάζεις
ίσως άθελα σου.
Πήγε στο Πρωθυπουργικό γραφείο να χαράσσει πολιτική,
να επεμβαίνει με το νοσηρό μυαλό του στα τεκταινόμενα.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν,
δεν πήγε σε ένα απλό γραφείο,
πήγε σύμβουλος του πρωθυπουργού.
Ελπίζω να εμπεδώθηκε η διαφορά καρανίκα
από νατάσα-μπαζιάνα.

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος,
το 2009 γαπ ψήφισες ? "λεφτά υπάρχουν" ?
εγώ ψήφισα Καραμανλή,διετή λιτότητα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.898
Πόντοι
5.506
το να πας με τους καλυτερους δεν ειναι θριαμβος

Κοινη λογικη ειναι το αυτονοητο

Οι καλύτεροι, λέμε και καμία μαλακία, γιατί την κοπάνησαν από την κυβέρνηση και το κόμμα, αφού ήταν οι καλύτεροι;  :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom