Επισκέπτης
ΜΙΖΑ έπρεπε να βάλει
μάλλον αυτό ήθελε αλλά δε χωρούσε
ΜΙΖΑ έπρεπε να βάλει
η τυπωμενες η δεν παρεδωσε καν τις γνησιες στην εφορια απλως μονο την αδεια εδωσε και με καποιο τροπο τις πηρερε ο τυπος μας δουλευει κανονικοτατα λεει οτι φορτιζε της μπαταριες του αυτοκινητου του αν της φορτιζε τη δουλεια ειχε απο το πορτο ραφη στη λουτσα ρε παιδια δεν ειναι μεγαλη αποσταση για να φορτισει της μπαταριες του και γω εχω παραδωσει της πινακιδες και το βγαζω μια φορα τη βδομαδα το κυκλο του τετραγωνου του σπιτιου μου για 10 λεπτα ο τυπος μας δουλευει κανονικοτατα...
οπως επισης μας λενε οτι ηταν τελεια πλαστες σιγα γιατι δεν λενε απλα μηπως ειχε κανενα που να χε διορισει και απλα του ειπε ρε συ τυπωσε μου δυο πινακιδες για τα αμαξι γιατι και το δουλεμα εχει καποιες φορες τα ορια του
η τυπωμενες η δεν παρεδωσε καν τις γνησιες στην εφορια απλως μονο την αδεια εδωσε και με καποιο τροπο τις πηρε
σιγα το πραγμα η μιση ελλαδα με ανασφαλιστα αυτοκινητα γυριζει ο λιαπης σας πηραξε τωρα
αϊντε υποκριτες ελληναραδες
τιμη και δοξα στον ΕθναρχηΤο αεροπλάνο της επιστροφης από το Παρισι το 1974.
Ο Κυριος πανω δεξια και πισω απο τον Μεγαλο Καραμανλη...σας θυμιζει καποιον ? Αυτη την Δημοκρατια απολαυστε σημερα Ελληνες !!!
ε και τι εγινε δλδ??...πρώην υπουργός μεταφορών...
Σιγα μην ειναι ο μονος που κυκλοφορει με πλαστες πινακιδες. Εγω ξερω 2 ατομα που εχουν καταθεσει πινακιδες απο το 2012 και κυκλοφορουν. Οχι σε πολεις αλλα στα χωρια, σε επαρχιακους δρομους και στα χτηματα. Κι εγω το Nissan ανασφαλιστο το εχω απο το 2011 και περα απο τα χτηματα εχω παει σε κοντινες πολεις πανω απο 30 φορες. Αλλα αυτος δεν δικαιολογητε γιατι εχει λεφτα ο μαλακας και προτειμησε να γινει ρομπα σε ολη την Ελλαδα αντι να πληρωσει τα τελη. Στην τελικη ρε καραγκιοζη αμα δεν μπορεις να συντηρεις τετοιο αμαξι πουλατο. Τι το κραταει, για να το παιζει μουρη ο μπαρμπας ?
τιμη και δοξα στον Εθναρχη
ρε παιδιά ειλικρινά στ αρχίδια μας το ποσοστό των ελλήνων που δεν έχουν πινακίδες, κλπ
αυτό που μας ενδιαφέρει μόνο είναι ότι αυτός ο μπούφος ήταν ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
οι κλήσεις που πληρώνει ο έλληνας καθημερινά, έχουν βγει απ το σκατοκέφαλό του και έχουν υπογραφεί απ το σκατόχερό του
τι δεν καταλαβαίνετε;
ηταν λιγο αλλα παρολα αυτα ΕθναρχηςΑντε μωρε με τον μαλακα και αυτον
τιμη και δοξα στον Εθναρχη
ε και τι εγινε δλδ??
εσυ που ζεις ρε γιατρε?
το νομο του ισχυρου δεν τον βλεπεις παντου γυρο σου?
ηταν λιγο αλλα παρολα αυτα Εθναρχης
σκασε εσυ πρεπει να καταλαβαινεις αν και παραπληγας 2-3 πραγματα.
σκασε εσυ πρεπει να καταλαβαινεις αν και παραπληγας 2-3 πραγματα.
χμ υποπτο.Λες να τα ξαναβρηκε και με την αγαπη του την βατραχενα;εχει παρει αερα απο τοτε που πηρε το διπλωμα μαν
αν θεωρεις τον εαυτο σου ηλιθιο που τους ψηφιζετε τοσα χρονια εγω δεν εχω να σου πω τπτη ισχύς για την οποία μιλάς, πηγάζει πρώτα από όλα, απ την ηλιθιότητα των ανίσχυρων
η ισχύς για την οποία μιλάς, πηγάζει πρώτα από όλα, απ την ηλιθιότητα των ανίσχυρων
χμ υποπτο.Λες να τα ξαναβρηκε και με την αγαπη του την βατραχενα;