Νέα

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bull4cuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
α......τωρα που σε πετυχα, για πες μου.
ειναι σωστο να συλλαμβανεται καποιος που εχει τοσο ακριβο αυτοκινητο;  :grin:

Εξυπνάκια, ΠΡΙΝ με πετύχεις είχα δηλώσει πως και να έχεις ακόμα τέτοιο αυτοκίνητο είναι απαράδεκτο γι αυτό εξ άλλου και προσωπικά δεν είχα ποτέ, αν και θα μπορούσα.
Αυτά δε τα είχα γράψει σε ανύποπτο χρόνο στο θρεντ του Κωστόπουλου, όπου ο Αντισθένης είχε αντίθετη άποψη, ψάξτα και βρες τα!

Οπότε όχι τζάμπα λαϊκισμό σ' εμένα! ;)  

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
σκασε εσυ πρεπει να καταλαβαινεις αν και παραπληγας 2-3 πραγματα. :zfuck:

Τι είπε ο Εθνάρχης Καραμανλής στον Μίστερ Εθνικά Μπούτια

Μια μέρα, πριν δεκαετίες, στο ατελιέ του Τσαρούχη ειπώθηκε μια μεγαλειώδης ατάκα...

Από την αυτοβιογραφία του Γιώργου Σταυρόπουλου, γνωστού και ως Μίστερ Μπούτια, που έχει τίτλο Πιστοποιητικό Αγνότητας:

Αρχίζω να γνωρίζω την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας μαζί με τον μεγάλο μας ζωγράφο, τον Γιάννη Τσαρούχη. Από απλό μοντέλο του γίνομαι επιστήθιος φίλος του.
Γνωρίζω τον Κάρολο Κουν, τη Μελίνα Μερκούρη και τον σύζυγό της, τη μεγάλη μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον μεγάλο μας Μυράτ και πολλούς άλλους επώνυμους της εποχής. Γίνονται όλοι γνώριμοί μου.

Μια μέρα γνώρισα τον εθνάρχη μας Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Είχε επισκεφτεί το ατελιέ να αγοράσει ένα από τα έργα του Γιάννη. 
Μετά το σαλόνι ανέβηκε τις σκάλες που ήτανε το ατελιέ, ενώ η ακολουθία του περίμενε κάτω. Εγώ στον μικρό καναπέ μ'ένα άσπρο σεντόνι πόζαρα. 
Βλέποντας τον Καραμανλή σοκαρίστηκα. Αισθάνθηκα ντροπή. 
Και απευθύνομαι στον Γιάννη: «Συγγνώμη πρέπει να ντυθώ». 

Ο Κώστας Καραμανλής χαμογέλασε και μου λέει: «Η τέχνη γλυκό μου δεν έχει ντροπή και τίτλους».

http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/icache/520/643/1/534919_46981_561380787213297_1672155677_n.jpg[/img[/URL]] :2on1:

[URL unfurl="true"]http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/40460[/URL]

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

Μια μέρα, πριν δεκαετίες, στο ατελιέ του Τσαρούχη ειπώθηκε μια μεγαλειώδης ατάκα...

Από την αυτοβιογραφία του Γιώργου Σταυρόπουλου, γνωστού και ως Μίστερ Μπούτια, που έχει τίτλο Πιστοποιητικό Αγνότητας:

Αρχίζω να γνωρίζω την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας μαζί με τον μεγάλο μας ζωγράφο, τον Γιάννη Τσαρούχη. Από απλό μοντέλο του γίνομαι επιστήθιος φίλος του.
Γνωρίζω τον Κάρολο Κουν, τη Μελίνα Μερκούρη και τον σύζυγό της, τη μεγάλη μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον μεγάλο μας Μυράτ και πολλούς άλλους επώνυμους της εποχής. Γίνονται όλοι γνώριμοί μου.

Μετά το σαλόνι ανέβηκε τις σκάλες που ήτανε το ατελιέ, ενώ η ακολουθία του περίμενε κάτω. Εγώ στον μικρό καναπέ μ'ένα άσπρο σεντόνι πόζαρα.   

Ο Κώστας Καραμανλής χαμογέλασε και μου λέει: «Η τέχνη γλυκό μου δεν έχει ντροπή και τίτλους».

http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/icache/520/643/1/534919_46981_561380787213297_1672155677_n.jpg[/img[/URL]] :2on1:

[/quote]και;τι με αυτο ρε;

Επισκέπτης
και απο την ψευδαισθηση τους πως ειναι ισχυροι. εμπιπτει βεβαια κι αυτο στην ηλιθιοτητα τους.

Αυτο που γραφεις θα ηταν σωστο αν ζουσαμε σε καμια  αραβικη ή ασιατικη χωρα. Οπου οταν γινεται εξεγερση, με τη βοηθεια των αμερικανων παντα, οι ηγετες εχουν ενα βιαιο τελος. Εδω θα παρουν συνταξη και ή θα δινουν συνεντευξεις επι χρημασι ή θα απολαμβανουν τους κοπους των οπαδων τους.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

[/quote]

Αυτες τις μαλακιες λενε και τους ψηφιζουν ολοι  :jerking:
Για τον ανηψιο του που ηθελε να τον κανει πρωθυπουργο και αυτος κυκλοφορουσε με πλαστες πινακιδες και φωτοτυπια το διπλωμα τι θα ελεγε αραγε ?

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
εδω ολοι κανουμε αμαν...για να μαζεψουμε χρηματα  να πληρωσουμε το σημα μας....και αυτος ο σκατουλιτης.. κυκλοφωρουσε με πλαστες πινακιδες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εεεε ρε ψωλια που μας δερνει................... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

O "Εθνάρχης"ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καραμανλής

Δε θα μας απασχολήσει  αν ήταν Βούλγαρος,όπως λέγεται από κάποιους,που υποστηρίζουν ότι κατάγονταν από το χωριό Gorno Brundu της Μακεδονίας και ο θείος του (απ'την πλευρά της μάνας του) υπήρξε επίσκοπος της Βουλγάρικης εξαρχικής εκκλησίας στον Καναδά.

Εξάλλου το ποιος είναι 'Ελληνας,τι σημαίνει η ταυτότητα αυτή και τι χαρακτηριστικά είχε στο πέρασμα των αιώνων,είναι μια μεγάλη ιστορία,άσχετη με το θέμα μας.
Αντίθετα πολύ σχετικά είναι αυτά που αναφέρονται στο αφιέρωμα του Δημήτρη Κολλάτου στον απερχόμενο τότε,απ'την πολιτική σκηνή,Κ.Καραμανλή....

Τίτλος της: "Καραμανλής,Εθνάρχης ή Προδότης".
Σκληρός;
Μπορεί αλλά όσα λέγονται στη σειρά των εκπομπών αυτών,δεν απαντήθηκαν ποτέ.Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον.
Δεκαπέντε περίπου χρόνια απ'το τέλος της εποχής Καραμανλή (του θείου) και ακόμη τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα,όπως και οι σκιές πάνω απ'τον πολιτικό βίο του μεγάλου "Εθνάρχη"

Ας τις πάρουμε μία-μία:

*Καταρχάς,δεν πολέμησε πουθενά.
Εθνικόφρων,εθνάρχης,εκπρόσωπος της εθνικοφροσύνης επί δεκαετίες και στο Β'Παγκόσμιο πόλεμο (Αλβανικό μέτωπο και Βουλγάρικη κατοχή της ιδιαίτερης πατρίδας του),εκείνος απλά απείχε λόγω...βαρυκοΐας.

*Η καλλιέργεια του δεν τον κατέτασσε προφανώς στη διανόηση,οπότε η πολιτική του καριέρα βασίστηκε κυρίως στο δυνατο του χαρτί που ήταν η εμφάνιση.Η σχέση του με την Φρειδερίκη(ΑΠΛΑ ...ΤΗΝ ΠΗΔΟΥΣΕ )του έδωσε την αρχηγία της δεξιάς παράταξης και τον έκανε πρωθυπουργό.Μετά όλα πήραν τον δρόμο τους.

*Η προδικτατορική διακυβέρνηση του χαρακτηρίζεται από σωρεία σκανδάλων.
Υπήρξε ο πατριάρχης της εργολαβίας.

*Κατέστρεψε τις ελληνικές πόλεις.
Σλόγκαν του θα μπορούσε να ναι και το "τσιμέντο να γίνει".
Γκρέμισε ότι ενδιαφέρον είχαμε από αρχιτεκτονικής κι ιστορικής άποψης και στη θέση του έχτισε τα σημερινά αρχιτεκτονικά και λειτουργικά εκτρώματα.

*Δημιούργησε μια Ελλάδα μερικών πόλεων και κυρίως μίας,δηλαδή της Αθήνας.
Η μεταπολεμική αστυφιλία ήταν δικό του δημιούργημα.

*Δε θυσίασε ούτε μια τρίχα απ'τα...φρύδια του.Μπήκε στην πολιτική φτωχός και βγήκε,ας πούμε τουλάχιστον...ΣΟΥΠΕΡ ευκατάστατος.Αυτός κι η (μεγάλη,σε αριθμό μελών) οικογένεια του.

*'Εχει τεράστιες ευθύνες για το Κυπριακό.Υπέγραψε τη συνθήκη του Λονδίνου,διαχειρίστηκε την εισβολή και τον Αττίλα 2.

*'Εβγαλε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ,δίνοντας την ευκαιρία στους Τούρκους να δημιουργήσουν το θέμα της υφαλοκρηπίδας και το στάτους των διεκδικήσεων στο Αιγαίο.

*Μας έβαλε στην ΕΟΚ,όπως διατείνονται οι οπαδοί του.Ήταν όμως αυτός που αρνήθηκε το να γίνουμε ιδρυτικό της μέλος το '56 και κανονικό,όχι συνδεδεμένη χώρα,δέκα χρόνια αργότερα.

*Ταυτιζόταν πλήρως με το προφίλ του 'Ελληνα τσαμπουκά,έπιανε απ'το γιακά τους δημοσιογράφους,χτυπούσε δυνατά το πρωθυπουργικό του γραφείο.Ποτέ όμως δεν είπε ένα όχι στους ξένους.Γιατί απλά υπήρξε (όπως σχεδόν όλο το πολιτικό προσωπικό του Ελλαδικού προτεκτοράτου) ένας υπάκουος υπάλληλος των ξένων αφεντικών της χώρας.

στην κρίση σας :huh:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
γνωστα αυτα τα κουτσομπολια :birdman:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τρις χειροτερος απο οποιοδηποτε άλλον. Κλεβει συνειδητα και οχι απο αναγκη αλλά απο πλεονεξια. Οσα και να αποχτησει , παντα φτωχομπινες θα ειναι στην ψυχη.

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296

Stories

Νέο!