Νέα

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bull4cuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
1506036_10201747982476283_1197921052_n.jpg

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τι λες να του κανουν τυπε;
εγω λεω ότι τωρα που εχει ξεχαστεί το θεμα θα την κανει με ένα προστιμο...

δε μπορώ να ξέρω γιατί είμαστε στην χώρα που είμαστε με ότι και αν σημαίνει αυτό...
αλλά ας ελπίσουμε ότι θα κλείσουν τα αυτιά τους και θα αντιμετωπιστεί όπως του αξίζει.

k15v15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
23
Like
198
Πόντοι
290
μα κανεις δεν παει. ο τελευταιος που πηγε ο Σταυριδης - αυτος που ιδρυσε την εταιρια με τις πισινες και εγινε προεδρος στον οργανισμο αποκρατικοποιησεων - εκανε και αυτος την μαλακια να μπει στο αεροπλανο του μελισσανιδη - εντελως αφελως κατ εμε.
Δε νομίζω, αγαπητέ.
Εάν δείτε τις θεσούλες που είχε προ πισίνων () πιστεύω πως θα αναθεωρήσετε...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ποινική δίωξη σε βάρος του Μ. Λιάπη

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη προχώρησε ο εισαγγελέας.

Η δίωξη αφορά την υποβολή ψευδούς δήλωσης ακινησίας οχήματος στην εφορία, το αδίκημα της πλαστογραφίας (για τις πλαστές πινακίδες που είχε το όχημα).

Επιπλέον, του επιβλήθηκαν τρια διοικητικά πρόστιμα: για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και για τα φιμέ τζάμια.

Ο κ. Λιάπης παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο μονομελές Πλημμελειοδικείο.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Καταδικαστέα σαφώς η συμπεριφορά του Λιάπη. Όμως το περιστατικό, αν συγκριθεί με άλλα παρόμοια, δείχνει τη διαφορά του ήθους της κεντροδεξιάς σε σύγκριση με το ήθος της κεντροαριστεράς. Ο Λιάπης έντιμα παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Πριν λίγα χρόνια ο Κίμων Κουλούρης τραμπούκιζε αστυνομικούς που του έκαναν έλεγχο κοντά στο Καλλιμάρμαρο (με το γνωστό κεντροαριστερό στυλάκι του "ξέρεις ποιος είμαι 'γώ ρε"). Τα συμπεράσματα δικά σας...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ποινική δίωξη σε βάρος του Μ. Λιάπη

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη προχώρησε ο εισαγγελέας.

Η δίωξη αφορά την υποβολή ψευδούς δήλωσης ακινησίας οχήματος στην εφορία, το αδίκημα της πλαστογραφίας (για τις πλαστές πινακίδες που είχε το όχημα).

Επιπλέον, του επιβλήθηκαν τρια διοικητικά πρόστιμα: για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και για τα φιμέ τζάμια.

Ο κ. Λιάπης παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο μονομελές Πλημμελειοδικείο.

πρόστιμο για κοτσαδόρο :cum:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
κι απο ποτε η πλαστογραφια ειναι απλως λαθος;

Εσκεμμενο λαθος τυπε
Παρεδωσε πινακιδες...αλλα πλαστογραφησε αλλες για να κανει βολτες
Κλεφτης απο λαθος !!!!  :2funny:

Οταν του ζητησαν αδεια αδηγησης τους εδειξε μια φωτοτυπια (την πρςτοτυπη την παρεδωσε με τις πινακιδες)  :2funny:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν είμαι δικηγόρος για να δώσω τον ακριβή ορισμό. Αυτό ας μας το πουν οι νομικοί του σάιτ.

δεν χρειαζεται να εισαι νομικος τυπε μου για να καταλαβεις πως η πλαστογραφια ειναι πολυ πιο σημαντικη απο την (καταπτυστη) αλαζονεια του κουλουρη. δεν χρειαζεται να τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.
εδω δεν μιλαμε για απλη παραβιαση στοπ, ουτα καν για οδηγηση χωρις αδεια κυκλοφοριας και πινακιδες.
μιλαμε για κατι πολυ πιο σοβαρο.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εσκεμμενο λαθος τυπε
Παρεδωσε πινακιδες...αλλα πλαστογραφησε αλλες για να κανει βολτες
Κλεφτης απο λαθος !!!!  :2funny:
πλαστογραφημενες πινακιδες ηξερα πως χρησιμοποιουν οι επιδοξοι κλεφτες και τρομοκρατες.
δεν μπορω να δεχθω πως ο λιαπης το εκανε απο λαθος, ουτε να του καταλογισω ηθος επειδη το παραδεχθηκε.
μην τρελαθουμε κιολας.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το μυστικο ειναι αλλου

Οι ΔΙΑΣ δεν σταματανε ποτε για τροχονομικη παραβαση (παραβιασε πινακιδα ΣΤΟΠ)

Ομως επειδη πηγε να τους πατησει τον κυνηγησανε και τον σταματησανε για ελεγχο.
Εκανε πολλα λαθη μαζεμενα ο Μιχαλακης  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom