Νέα

Συνελήφθη γνωστό μονδέλο με 7 κιλάκια κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Και η σκατιανα μοντελο την ελεγε,
Τη βλαχαρα την κακασχημη επιπεδου μπουρδελου
Ελλαδαρα, ολα υπερτιμημενα

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Και η σκατιανα μοντελο την ελεγε,
Τη βλαχαρα την κακασχημη επιπεδου μπουρδελου
Ελλαδαρα, ολα υπερτιμημενα
Εχεις δει πως εχει γινει η μεση ελλεινιδα μετα απο μιση χρονια καταντινα και delivery?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Αφού είναι μοντέλο θα τη γλιτώσει, εδώ τη γλίτωσε η άλλη που τη πιάσανε στον Χονγκ Κονγκ

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
ναι γιατι οι ελλεινηδες δεν μπορουσαν να πανε gym
Γιατι πηγαιναν και πριν θα μου πεις. Νομιζω απλα μαθηματικα εχουμε. Πριν πηγαιναν για καφε, βαψιμο, θαψιμο, βιτρινες, μαλακιες, οποτε 1,5κ θεμιδες μεσα, 1,5κ θερμιδες εξω, ισα βαρκα ισα νερα. Κατσανε μεσα, 2κ θερμιδες μεσα, ουτε 500 εξω. Παρε εκει ενα κιλο τη βδομαδα.

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Αυτη την γαμουσε ο γκει ντοπαρισμενος πορνοσταρ της σουγκαρ ε;

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Πολυ την εξυπνη εκανε η συγκεκριμενη οταν εβγαινε στην εκπομπη με τα συνοικεσια...Ολα τα ηξερε...

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
Πάντα σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας αυτός που φταίει φωνάζει πάντα πρώτος για να κρύψει την ενοχή του.
Ρε φίλε αυτή ήταν η ατάκα του μακαρίτη του πατέρα μου "οποίος φωνάζει αυτός φταίει".
Να είσαι καλά φίλε που μου τον θυμισες.

casba1

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Like
37
Πόντοι
0
εγώ πεθαίνω που βγήκε και η φίλη της η ζενια Σολδάτου να μιλήσει ????? Τα ίδια κάνει και αυτη και το ξέρει όλη η νύχτα…. και γίνονται ρεζίλι ρε φίλε , πως γίνεται η κατηγορούμενη να είναι σε τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση όπως λενε και να κάνει 2-3 δουλειές αλλά να είναι όλο το καλοκαίρι στην Μύκονο στα καλύτερα club και εστιατόρια ? Πως γίνεται να μόστραρει τσάντες που έχουν όσο 3 βασικοί μισθοί στην Ελλάδα (στο Instagram αυτά διχνει ) αλλά να είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση???? Ξέρουμε την κλίκα των χαζό διάσημων βαποράκια είναι οι πιο πολλοί και πάντα τρώνε αυτοί την καρφωτή και τα σκατα για να μην μπουν μέσα οι μεγάλοι…. Ένας πουστης που πιάστηκε στην Ελλάδα με κοκα να βγει και να πει "ναι ρε δικά μου είναι " καημό το έχω πάντα κάποιος άλλος φταίει και τους παγιδεύουν τους κακόμοιρους…είχε σχεδόν 8 κιλά κόκα και ζυγαριες η άλλη σπίτι της και κόντεψε να μας πει ότι δεν ήξερε τίποτα
Καλά το ζευγάρι αυτό εχει την Καφετέρια/Μπιστρό Coucou στο Παγκράτι, τι τρεις δουλειες και κουραφέξαλα. Δεν ξερω τι επένδυση χρειάζεται για να ανοίξεις μια μοντέρνα καφετέρια αλλα σίγουρα θα θελει 5ψηφια νούμερα ... Επίσης πρέπει να έισαι τελείως μπαζο ετοιμος για δαρβινική εξαφάνηση αν την σήμερον ημέρα εισαι εμπορος ναρκωτικών και βαζεις Μυκονους /Μονακο καραβια. πορσε κλπ. στα social media.

• Like
Αντιδράσεις: Vas(2)

TyposPadou

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Like
40
Πόντοι
0
Τελικα τι εγινε με την υποθεση αυτη; «Ξεχαστηκε»;

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
:rockon:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.843
Πόντοι
9.931
:rockon:

Λογικά θα ξαναβγεί στην κυκλοφορία η κοπέλα, αφου της ρίξει πρώτα μερικά μανίκια ο κοντος :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom