Διαγραμμένο μέλος 210001
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 301
- Πόντοι
- 21
Δεν είναι αλλά τεσπα. Ποτέ δεν έμπλεξα με δικηγόρο η δικαστήρια πάντωςΚαι κατεληξα οτι τελικα ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι.
Δεν είναι αλλά τεσπα. Ποτέ δεν έμπλεξα με δικηγόρο η δικαστήρια πάντωςΚαι κατεληξα οτι τελικα ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι.
Εχεις δει πως εχει γινει η μεση ελλεινιδα μετα απο μιση χρονια καταντινα και delivery?Και η σκατιανα μοντελο την ελεγε,
Τη βλαχαρα την κακασχημη επιπεδου μπουρδελου
Ελλαδαρα, ολα υπερτιμημενα
Εεε,Εχεις δει πως εχει γινει η μεση ελλεινιδα μετα απο μιση χρονια καταντινα και delivery?
ναι γιατι οι ελλεινηδες δεν μπορουσαν να πανε gymΕεε,
Ο κορονοιός φταιει?
Καλό το ανεκδοτακιναι γιατι οι ελλεινηδες δεν μπορουσαν να πανε gym
Γιατι πηγαιναν και πριν θα μου πεις. Νομιζω απλα μαθηματικα εχουμε. Πριν πηγαιναν για καφε, βαψιμο, θαψιμο, βιτρινες, μαλακιες, οποτε 1,5κ θεμιδες μεσα, 1,5κ θερμιδες εξω, ισα βαρκα ισα νερα. Κατσανε μεσα, 2κ θερμιδες μεσα, ουτε 500 εξω. Παρε εκει ενα κιλο τη βδομαδα.ναι γιατι οι ελλεινηδες δεν μπορουσαν να πανε gym
Τώρα στις ανακρίσεις λέει ότι δεν ήξερε τίποτα.Πολυ την εξυπνη εκανε η συγκεκριμενη οταν εβγαινε στην εκπομπη με τα συνοικεσια...Ολα τα ηξερε...
Ρε φίλε αυτή ήταν η ατάκα του μακαρίτη του πατέρα μου "οποίος φωνάζει αυτός φταίει".Πάντα σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας αυτός που φταίει φωνάζει πάντα πρώτος για να κρύψει την ενοχή του.
Καλά το ζευγάρι αυτό εχει την Καφετέρια/Μπιστρό Coucou στο Παγκράτι, τι τρεις δουλειες και κουραφέξαλα. Δεν ξερω τι επένδυση χρειάζεται για να ανοίξεις μια μοντέρνα καφετέρια αλλα σίγουρα θα θελει 5ψηφια νούμερα ... Επίσης πρέπει να έισαι τελείως μπαζο ετοιμος για δαρβινική εξαφάνηση αν την σήμερον ημέρα εισαι εμπορος ναρκωτικών και βαζεις Μυκονους /Μονακο καραβια. πορσε κλπ. στα social media.εγώ πεθαίνω που βγήκε και η φίλη της η ζενια Σολδάτου να μιλήσει ????? Τα ίδια κάνει και αυτη και το ξέρει όλη η νύχτα…. και γίνονται ρεζίλι ρε φίλε , πως γίνεται η κατηγορούμενη να είναι σε τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση όπως λενε και να κάνει 2-3 δουλειές αλλά να είναι όλο το καλοκαίρι στην Μύκονο στα καλύτερα club και εστιατόρια ? Πως γίνεται να μόστραρει τσάντες που έχουν όσο 3 βασικοί μισθοί στην Ελλάδα (στο Instagram αυτά διχνει ) αλλά να είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση???? Ξέρουμε την κλίκα των χαζό διάσημων βαποράκια είναι οι πιο πολλοί και πάντα τρώνε αυτοί την καρφωτή και τα σκατα για να μην μπουν μέσα οι μεγάλοι…. Ένας πουστης που πιάστηκε στην Ελλάδα με κοκα να βγει και να πει "ναι ρε δικά μου είναι " καημό το έχω πάντα κάποιος άλλος φταίει και τους παγιδεύουν τους κακόμοιρους…είχε σχεδόν 8 κιλά κόκα και ζυγαριες η άλλη σπίτι της και κόντεψε να μας πει ότι δεν ήξερε τίποτα
Δεν κόντεψε, μας το είπε....είχε σχεδόν 8 κιλά κόκα και ζυγαριες η άλλη σπίτι της και κόντεψε να μας πει ότι δεν ήξερε τίποτα
Ολα τα λεφτα οι εκπομπες της αδικοφυλακισμένηςΠολυ την εξυπνη εκανε η συγκεκριμενη οταν εβγαινε στην εκπομπη με τα συνοικεσια...Ολα τα ηξερε...
Πράγματι έχει περάσει καιρός και δεν ακούστηκε κάποια εξέλιξη.Τελικα τι εγινε με την υποθεση αυτη; «Ξεχαστηκε»;
Λογικά θα ξαναβγεί στην κυκλοφορία η κοπέλα, αφου της ρίξει πρώτα μερικά μανίκια ο κοντος
Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αποφυλακίζεται το μοντέλο που κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης
«Η κυρία Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο», λέει η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγιαwww.protothema.gr