Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
ηλεκτρικη καρεκλα  θελουν  γιατι στην φυλακη  θα περασει καλα  θα ζει τσαμπα  ης βαρος καποιον αλλον  για αυτό είμαι υπερ της θανατικης ποινης    γιατι τους ταιζουμε  ολους τους κιφηνες  εκει μεσα  στα τσαρδια  εμεις

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
URL]]

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Κορυφαίο ρεπορτάζ!!!  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

:rockon:  :rockon: Ρεπορτάζ που το έγκυρον κανάλιν Ε. Τεκμηριώνει ότι σκόπιμα οι βαρόνοι των ναρκωτικών δεν εδκιαλέξαν μια ξανθήν αλλά το 19χρονο μελαχρινόν μοντέλον για να παραπλανήσουν τους Κινέζους. 
[/quote]

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Η κοπέλα ταξίδευε μόνη της είχε διπλό πάτο στην τσάντα και δεν ήξερε κανείς δικός της για το ταξείδι στο εξωτερικό ενώ είναι μόνο 19 και από επαρχιακή πόλη με πατέρα αστυνομικό.
Δεν νομίζω ότι δεν ήξερε ότι έκανε κάτι παράνομο ίσος δεν ήξερε τι ακριβός αλλά σίγουρα έμαθε ότι το εύκολο χρήμα δεν είναι και τόσο εύκολο τελικά.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Έχετε βγεί όλοι να το φάτε το κοριτσάκι.
Σε καμία περίπτωση δεν του αξίζει να την μπουζουριάσουνε για 20 χρόνια.
Όλοι κάνουμε λάθη και μαλακίες...
έχει το ελαφρυντικό της ηλικίας και του πρότερου έντιμου βίου.
Πιστεύω 5 χρόνια είναι οκ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Θα γαμήσουν καλά οι κινέζες φυλακόβιες.
Αυτά γινονται για τα iphone και την κόκα.

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

τοσα τυπε θα κανει στην κινα και θα κανουν καποια ρθυθμιση να περασει καποια εδω ... το υποπτο ομως ειναι οτι εχει μπει δικηγορος ο Σακης , γνωστος διαπλεκομενος και με επαφες μαφια , παραδικαστικο και δικηγορος του ιδιοκτητη του λοχαν . Καπως δενουν ολα . Πως ο αστυνομικος εχει να πληρωσει για τον μεγαλοδικηγορο ??

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Μπορεί να ανέλαβε την υπόθεση τζαμπαντάν για να βγει στην τηλεόραση

τοσα τυπε θα κανει στην κινα και θα κανουν καποια ρθυθμιση να περασει καποια εδω ... το υποπτο ομως ειναι οτι εχει μπει δικηγορος ο Σακης , γνωστος διαπλεκομενος και με επαφες μαφια , παραδικαστικο και δικηγορος του ιδιοκτητη του λοχαν . Καπως δενουν ολα . Πως ο αστυνομικος εχει να πληρωσει για τον μεγαλοδικηγορο ??

Επισκέπτης

Ο ιδιοκτήτης του Λόχαν εν τζιείνος ο μακρομάλλης ο Ντένης που τάχατες εγάμαν την Λόχαν;

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046

Ναι, όλοι κάνουμε τη σαχλαμάρα μας, όλοι πουλάμε από ένα κιλό κοκαϊνη πού και πού, να βγουν τα λεφτά για τις διακοπές...

Όσον αφορά δε τα 5 χρόνια, εκεί είναι Κίνα, έχουν άλλους νόμους. Δεν περνάν οι λαμογίστικες δήθεν φιλανθρωπίες της ελληνικής νομοθεσίας.

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Ο ιδιοκτήτης του Λόχαν εν τζιείνος ο μακρομάλλης ο Ντένης που τάχατες εγάμαν την Λόχαν;

χαχα σιγα μην ειναι το παιδακι ο παπαγεωργιου ο μαιντανος που τον εχουνε βαλει μπροσταρη ..... ψαξε λιγο και θα τον βρεις . Ενα σου λεω ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Επισκέπτης
χαχα σιγα μην ειναι το παιδακι ο παπαγεωργιου ο μαιντανος που τον εχουνε βαλει μπροσταρη ..... ψαξε λιγο και θα τον βρεις . Ενα σου λεω ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Πάντως, επειδή μιλούμεν για σωματεμπόριον, ο Ρέβης έρκεται ενίοτε στην Κύπρον τζιαι φέρνει τζιαι αιθέριες υπάρξεις μαζίν του. Ένας γνωστός ελάλεν ότι έφερεν τζιαι την πασιάν την Ντούβλην τζιαι έθελεν κοντά στο 500ευρο. Τωρά εν ξέρω αν εμίλαν σωστά ή αν ελάλεν λαφαζανιές. Πριν χρόνια ήρτεν τζιαι η Μπετσαντάκκου τζιαι επήεν με γνωστόν πολιτικόν ο οποίος ύστερα έκατσεν φυλακήν για διαφθοράν.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Εσύ είσαι που τσιμπουκώνεις τον Ρέβη μωρή πούστρα;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Η δουλειά μου αυτή είναι:

Να σου γαμάω τη σκρόφα την χιλιοχυμένη τη μανούλα σου

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τυπε κατσε τωρα τα ονοματα που λες δεν τα ασπαζομαι σε καμια περιπτωση

για να ειμαστε ξεκαθαροι χωρις αποδειξεις δεν στοχοποιω

Τι στοχοποιείς ρε τύπε, το να λες πούστη τον Βαλλιανάτο είναι να σαν λες ότι χέζουν οι αρκούδες στο δάσος.

Επισκέπτης
Επιάμεν αγγονίν τον ψυχοπαθήν τωρά που νομίζει ότι είμαι κάποιος που είσιεν διαφορές μαζίν του παλιά. Ρε βλήμμα, ρε βλήμμα, εν έχω ιδέαν ποιος είσαι, εν έχω ιδέαν  ποιος εν τούτος ο νταβατζοφύλακας που λαλείς. Ούτε ξέρω τι στο δκιάολον εννοείς. Λάμνε στην δουλειάν σου.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Βρε την Κυπριοπούλα που εγράφη χθες στο site και πρόλαβε ΚΑΙ να μάθει αν έχω εγώ διαφορές με κάποιους ΚΑΙ να γνωρίσει  :pipa1: :fuck1: :pipa2: και 2-3 καλά παιδιά από δω μέσα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ενα αλλο θεμα λιγο κιτρινο

τον δικηγορο πως θα τον πληρωσουν ???

μαλλον βεβαια εγινε για συμβολικη κινηση καθως τετοιες υποθεσεις δινουν ονομα και λεζαντα
Το μόνο ευκολάκι αδελφέ, σε τέτοιες περιπτώσεις συνδράμει η συνδικαλιστική οργάνωση.

Ο Κόρκυ πως νομίζεις ότι βρήκε τον Κούγια και πως τον πλήρωσε;
Η ένωση των ειδικών φρουρών ανέλαβε την υπεράσπιση του.

... Να το:

«Κάποιοι παλιάνθρωποι την εκμεταλλεύτηκαν»
Μιλώντας στην εκπομπή ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης, Δημήτρης Αλεξίου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom