Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τρικυμια εν κρανιω..
Τι γραφεις τοσο περισπουδαστα ρε τυπε???
Ολα τα παραπανω τα θελει το κρατος???
Και τοτε γιατι δεν κανει το παραμικρο για να σταματησει η γεννοκτονια???

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας. Τα τελευταία πενήντα χρόνια είχαμε 120.000 νεκρούς, 350.000 ανάπηρους και 2 εκατομμύρια τραυματίες

ΑΣΕΜΑΣ ΡΕ ΠΑΝΧΑΖΕ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ..
Επειδη μιλας με αλλες αμοιβαδες πιστευεις οτι δεν θα φας κ τις ροχαλες σου καποια στιγμη?
ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ..
Βρε καλώς τονα τον μελιστάλαχτο...

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Τρικυμια εν κρανιω..
Τι γραφεις τοσο περισπουδαστα ρε τυπε???
Ολα τα παραπανω τα θελει το κρατος???
Και τοτε γιατι δεν κανει το παραμικρο για να σταματησει η γεννοκτονια???

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας. Τα τελευταία πενήντα χρόνια είχαμε 120.000 νεκρούς, 350.000 ανάπηρους και 2 εκατομμύρια τραυματίες

ΑΣΕΜΑΣ ΡΕ ΠΑΝΧΑΖΕ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ..
Επειδη μιλας με αλλες αμοιβαδες πιστευεις οτι δεν θα φας κ τις ροχαλες σου καποια στιγμη?
ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ..

Δες και τα επίσημα στατιστικά εδώ
Γράφημα 5

Οι νεκροί και τα σοβαρά τροχαία έπεσαν περίπου στο μισό.

Από εκεί και πέρα αν θέλουμε να μειωθούν και άλλο πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε να είμαστε, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ,

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τύπε μπερδευεσαι. Χεστηκε το κρατος αν θα κανεις κακο στον εαυτο σου. Για το ιδιο ενδιαφερεται. Γιατι θελει να σε εχει υγιή ωστε να μπορεις να πολεμησεις αν χρειαστει, να κανεις παιδια για να ανανεωθει ο πληθυσμος, να μην γαμάς τα ασφαλιστικα ταμεια για να σε περιθαλψουν, να μην προσφυγεις στην εγκληματικοτητα για να βρεις την δοση σου. 

συνηγορε αλεξ, τον παιδικο μου φιλο που πάντρεψα (πριν 5 χρονια ο γαμος), πριν ενα μηνα γεννησε η συζηγος του ενα υγιεσατατο κοριτσακι, ο φιλος ειναι σε απογνωση απο τα εξοδα που τρεχουν, οσο δεν ειχε κανει παιδι την εβγαζε μια χαρα τωρα τα εξοδα εκτοξευθηκαν στο θεο, ασε που δεν μπορει να κοιμηθει το βραδι καλα ωστε την αλλη μερα να ειναι ξεκουραστος στη δουλεια του διοτι το μωρο κλαιει μεσα στη νυχτα ειτε γιατι θελει να φαει ειτε γιατι θελει αλλαγμα η πανα του.

ζει ενα μαρτυριο ο φιλος μου, εγω του λεω θαυμαζω τις αντοχες σου του λεω εισαι ηρωας του λεω αλλά αυτο που ζεις εσυ τωρα δεν θελω να το ζησω με τιποτα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
αλλά αυτο που ζεις εσυ τωρα δεν θελω να το ζησω με τιποτα

Το θέμα είναι ότι αν δεν το ζούσαν οι γονείς όλων μας, δεν θα υπήρχαμε. Κι οι γονείς μας υπήρξαν , επειδή το είχαν ζήσει κι οι δικοί τους γονείς.

Εδώ κολλάει η παροιμία των ινδιάνων:

"τη γη μας, δεν την κληρονομήσαμε από τους γονείς μας, τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
συνηγορε αλεξ, τον παιδικο μου φιλο που πάντρεψα (πριν 5 χρονια ο γαμος), πριν ενα μηνα γεννησε η συζηγος του ενα υγιεσατατο κοριτσακι, ο φιλος ειναι σε απογνωση απο τα εξοδα που τρεχουν, οσο δεν ειχε κανει παιδι την εβγαζε μια χαρα τωρα τα εξοδα εκτοξευθηκαν στο θεο, ασε που δεν μπορει να κοιμηθει το βραδι καλα ωστε την αλλη μερα να ειναι ξεκουραστος στη δουλεια του διοτι το μωρο κλαιει μεσα στη νυχτα ειτε γιατι θελει να φαει ειτε γιατι θελει αλλαγμα η πανα του.

ζει ενα μαρτυριο ο φιλος μου, εγω του λεω θαυμαζω τις αντοχες σου του λεω εισαι ηρωας του λεω αλλά αυτο που ζεις εσυ τωρα δεν θελω να το ζησω με τιποτα
Ελα, υπερβολες. Ποιο ειναι το μαρτυριο? Οτι για ενα διαστημα θα χασει τον υπνο του και οτι θα δινει ενα ποσο παραπανω για μωρουδιακα? Σιγα δηλαδη. Να σου πω εγω άλλα μαρτυρια, με ανθρωπους που εχουν παιδια αναπηρα και βασανιζονται καθε μερα χωρις καμια προοπτική σωτηριας. Ελα τωρα.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36

τοσο φλωρουμπες πλεον..
Μολογατε χωρις ξυλο ρε στρακιαπου..
Αν ο φιλος σου ζει ενα μαρτυριο,οι πατεραδες-οι παππουδες μας τι ζουσαν ρε μετροσεξουαλ κονιορδε,που ζουσαν σ ενα παραπηγμα 10 τετραγωνικων(χωρις ρευμα-νερο-θερμανση)με τους γονεις τους,τα πεθερικα τους,την δουλαρα κυρια τους κ 4(κατ ελαχιστον εως 14)κουτσουβελα,χωρις να εχουν καν σαλιο παρα του οτι δουλευαν νυχθημερον οι μισοι απ αυτους???
ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ & Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..
ΥΓ πεσμου οτι στα πατριωτικα-εθνικα θεματα δηλωνεις στρατοκαυλος που θα κατατροπωσει τους αλβανομογγολους,να πεσω στα πατωματα απο το γελιο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ελα, υπερβολες. Ποιο ειναι το μαρτυριο? Οτι για ενα διαστημα θα χασει τον υπνο του και οτι θα δινει ενα ποσο παραπανω για μωρουδιακα? Σιγα δηλαδη. Να σου πω εγω άλλα μαρτυρια, με ανθρωπους που εχουν παιδια αναπηρα και βασανιζονται καθε μερα χωρις καμια προοπτική σωτηριας. Ελα τωρα.

τι υπερβολες του εκατσε καλα τωρα, ειναι να μην μπεις σ' αυτο το τρυπακι αν μπεις γυρισμος δεν υπαρχει.

τι να σου αναφερω εξοδα σε γιατρους

πληρωσε κλινικη και γιατρο μαζι για να γενησει 3000 χιλ.

πιο φθηνα του βγηκε οταν παντρευτικε

και οσο θα μεγαλωνει το παιδι θα μεγαλωνουν και τα εξοδα

την εχει πουτσισει κανονικα το φιλαρακι

τον παιρνω τηλεφωνο και μου λεει πνιγομαι δεν εχω χρονο καθολου τρεχω σαν τον βεγγο ολη μερα δεν κοιμαμαι κιολας απο το κλαμα του μωρου. εχω πληρωσει και ενα σκασμο λεφτα μεχρι τωρα μου λεει. του λεω κατσε ακομα εισαι στη αρχη μετα θα ζεις μια ζωη για να πληρωνεις του λεω και αυτο ειναι το σωστο εδω που τα λεμε.

τερμα η προσωπικη ζωη απο εδω και μπρος του ειπα θα εισαι χαμαλης και κουβαλητης

τωρα ζεις για το παιδι σου του ειπα, τερμα τα πουτανακια που ηξερες

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Δες και τα επίσημα στατιστικά εδώ
Γράφημα 5

Οι νεκροί και τα σοβαρά τροχαία έπεσαν περίπου στο μισό.

Από εκεί και πέρα αν θέλουμε να μειωθούν και άλλο πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε να είμαστε, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ,
τι να δω ρε τυπε???
1..Τα στοιχεια που ποσταρα ειναι αδιασειστα..
2..δεν ηταν-ειναι αυτη η κουβεντα σας-μας,αλλα οι παπαριες που εγραφε ο βασιλοχουντικος γκιοζης..
3..ποιοι να αποφασισετε-αποφασισουμε???
οι ψηφοφοροι-υπαλληλοι-κομματικος συρφετος/στρατος των οποιων πολιτικων-πολιτικαντηδων???
μηπως οι λοιποι καριολοπουστες που κατοικουν την χωρα???
ποιοι ρε τυπε???
εν ετει 2019 κ δεν υπαρχει τετραγωνικο μετρο απο ακρου εις ακρον ολης της χωρας,χωρις την διακοσμηση δισεκατομμυριων κιλων πλαστικου καθε μορφης κ εσυ μου γραφεις σοφιστειες κ με ρωτας αν καταλαβαινω???
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΑ..ΠΟΛΤΟΣ..ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ..ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΙΣΟΝ ΜΗΔΕΝ ΤΥΠΕ..

ΟΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ(την μαζα)ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ-ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΕΞΟΝΤΩΣΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΑΦΑΝΙΣΜΟ..
τα λοιπα ειναι για τους αναρχιδους οσφυοκαμπτες πεοεπαιτες που αναμασανε μια ζωη ουτοπικες αρχιδοπαπαριες ενω τους εχουν πιπα-κωλο-εμπλοκη εκ γεννετης κ μεχρι να τους παραχωσουν..

ΜΕΧΡΙ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ Ε???Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..ΠΟΙΟΙ ΡΕ ΤΥΠΕ??.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
τι υπερβολες του εκατσε καλα τωρα, ειναι να μην μπεις σ' αυτο το τρυπακι αν μπεις γυρισμος δεν υπαρχει.

τι να σου αναφερω εξοδα σε γιατρους

πληρωσε κλινικη και γιατρο μαζι για να γενησει 3000 χιλ.

πιο φθηνα του βγηκε οταν παντρευτικε

και οσο θα μεγαλωνει το παιδι θα μεγαλωνουν και τα εξοδα

την εχει πουτσισει κανονικα το φιλαρακι

τον παιρνω τηλεφωνο και μου λεει πνιγομαι δεν εχω χρονο καθολου τρεχω σαν τον βεγγο ολη μερα δεν κοιμαμαι κιολας απο το κλαμα του μωρου. εχω πληρωσει και ενα σκασμο λεφτα μεχρι τωρα μου λεει. του λεω κατσε ακομα εισαι στη αρχη μετα θα ζεις μια ζωη για να πληρωνεις του λεω και αυτο ειναι το σωστο εδω που τα λεμε.

τερμα η προσωπικη ζωη απο εδω και μπρος του ειπα θα εισαι χαμαλης και κουβαλητης

τωρα ζεις για το παιδι σου του ειπα, τερμα τα πουτανακια που ηξερες
ψηφοφορος κ εσυ ε???
ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ..
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΡΚΕΛ..
ουτε για γκασταρμπαιτερ δεν αξιζουν πλεον..
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
καλυτερα παρτακιας παρα ευνουχισμενος απο την ελλεινιδα κουβαλιτης χαμαλης

πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας οτι δεν εχουμε καμια σχεση με την γενια του πολυτεχνειου (ειναι η γενια των γονιων μας)
που μας μεγαλωσαν με ολα τα καλα βγαζαν και τα γουστα τους διοτι το χρημα υπηρχε σε αφθονια λογο των πακετων ντελορ

τωρα οποιος κανει παιδι ειναι ηρωας και θα πρεπει να του απονεμεται τα ευσημα, τελειωσαν οι εποχες της ευημεριας το μαγαζι κοινως δεν κανει εκπτωσεις οποιος εχει το φιλοτημο να σωσει την ελλαδα ας κανει ενα παιδι δυο ή μπορει και τρια αν εχει τα κοτσια

και μετα ομως μην κλαιγεται οτι δεν ηξερε τι τον περιμενει ας προσεχε

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
καλυτερα παρτακιας παρα ευνουχισμενος απο την ελλεινιδα κουβαλιτης χαμαλης

πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας οτι δεν εχουμε καμια σχεση με την γενια του πολυτεχνειου (ειναι η γενια των γονιων μας)
που μας μεγαλωσαν με ολα τα καλα βγαζαν και τα γουστα τους διοτι το χρημα υπηρχε σε αφθονια λογο των πακετων ντελορ

τωρα οποιος κανει παιδι ειναι ηρωας και θα πρεπει να του απονεμεται τα ευσημα, τελειωσαν οι εποχες της ευημεριας το μαγαζι κοινως δεν κανει εκπτωσεις οποιος εχει το φιλοτημο να σωσει την ελλαδα ας κανει ενα παιδι δυο ή μπορει και τρια αν εχει τα κοτσια

και μετα ομως μην κλαιγεται οτι δεν ηξερε τι τον περιμενει ας προσεχε
ρε τρυπιε σε ρωτησα κ πριν..
Οι πριν απο το 80 γονεις κ μεχρι πισω το 50-60(αυτοι που ακομη ζουν),τι να πουν δηλαδη?
Την ΕλλΕηνιδα κατι μαλακοπιτουρες σαν του λογου σου την κατεστρεψαν ρε βρωμογκεουλα..
Κουβαλητης εισαι-γινεσαι,γιατι γουσταρεις να μοιραζεσαι οτι καλο μπορεις να αποκτησεις-προσφερεις στους ανθρωπους που κατ επιλογην σου αγαπας,που ζεις μαζι τους την ενηλικη ζωη σου ρε τιποτενιε κ οχι γιατι στο εχουν υποβαλλει-σε εχουν υποχρεωσει ειτε αυτοι,ειτε ο λοιπος περιγυρος-συγγενολοι-φιλοι-γνωστοι σας..
ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ρε τρυπιε σε ρωτησα κ πριν..
Οι πριν απο το 80 γονεις κ μεχρι πισω το 50-60(αυτοι που ακομη ζουν),τι να πουν δηλαδη?
Την ΕλλΕηνιδα κατι μαλακοπιτουρες σαν του λογου σου την κατεστρεψαν ρε βρωμογκεουλα..
Κουβαλητης εισαι-γινεσαι,γιατι γουσταρεις να μοιραζεσαι οτι καλο μπορεις να αποκτησεις-προσφερεις στους ανθρωπους που κατ επιλογην σου αγαπας,που ζεις μαζι τους την ενηλικη ζωη σου ρε τιποτενιε κ οχι γιατι στο εχουν υποβαλλει-σε εχουν υποχρεωσει ειτε αυτοι,ειτε ο λοιπος περιγυρος-συγγενολοι-φιλοι-γνωστοι σας..
ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ?

:priest: :priest: :priest:

φαινεται οτι ζεις σε αλλη εποχη αλλα τα στανταρ το 60 αλλα το 2019

γιατι αναφερεσαι για πριν το 80

αυτοι που εκαναν παιδια μεχρι τωρα γονεις σε ηλικιακο γκρουπ 30-45 ειναι οι συγχρωνοι χαμαλιδες γιατι ο κοινωνικος κυκλος τα σογια και συγγενεις και φιλοι εκαναν πληση στο μυαλο του νεοελληνα να δημιουργισει οικογενεια

και σημερα ολοι αυτοι που εκαναν παιδια ειναι για να τους λυπασαι.

αν δεν το καταλαβες προχωρα παρακατω δεν θα μαλωσουμε γι' αυτο

ο καθενας με τις αποψεις του

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
:priest: :priest: :priest:

φαινεται οτι ζεις σε αλλη εποχη αλλα τα στανταρ το 60 αλλα το 2019

γιατι αναφερεσαι για πριν το 80

αυτοι που εκαναν παιδια μεχρι τωρα γονεις σε ηλικιακο γκρουπ 30-45 ειναι οι συγχρωνοι χαμαλιδες γιατι ο κοινωνικος κυκλος τα σογια και συγγενεις και φιλοι εκαναν πληση στο μυαλο του νεοελληνα να δημιουργισει οικογενεια

και σημερα ολοι αυτοι που εκαναν παιδια ειναι για να τους λυπασαι.

αν δεν το καταλαβες προχωρα παρακατω δεν θα μαλωσουμε γι' αυτο

ο καθενας με τις αποψεις του
ρε τρυπημενε τι δεν καταλαβαινεις???
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ..
ΤΙ ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ???
Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ(ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ),ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ-ΑΙΜΑ ΤΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΥΟΦΟΡΗΣΕΙ & ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ..
ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ..
ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ(ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ)ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ..
ΥΓ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΛΑΛΑΚΗ..
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΖΩ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΕΓΩ-ΕΣΥ ΖΩ-ΖΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ..
ΓΚΕΓΚΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕ???

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.359
Πόντοι
6.256
Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ(ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ),ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ-ΑΙΜΑ ΤΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΥΟΦΟΡΗΣΕΙ & ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ..
ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ..
ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ(ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ)ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ..
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΖΩ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΕΓΩ-ΕΣΥ ΖΩ-ΖΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ..
ΓΚΕΓΚΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕ???
Μεστός λόγος,
Περιεκτικός, γεμάτος ουσία.
Γενικώς υψηλού επιπέδου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.269
Πόντοι
3.656
Μέσα μια πενταετια το νούμερο με τους Αφρικανους κ ρουμανους γαμιαδεςπας κ στρωσει
Εχουμε γεμίσει σουργελα τέτοια
Ουστ ψοφιμαι  :s&m_3:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
ΓΚΕΓΚΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕ???

Έτσι!!!

Ποιες ακριβώς θυσίες σε συμφέρει να θυμάσαι; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι τον Σωκράτη εμείς του δώσαμε κώνειο και μετά οι ξένοι του δώσανε την σημερινή του αναγνωρισιμότητα.Τον Κολοκοτρώνη εμείς τον χωσαμε φυλακή μέχρι να πεθάνει και τώρα τον τιμάμε.Κοραη εμείς τον στείλαμε εξορία.

Τι; Λάθος;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.127
Πόντοι
7.195
Αν λέτε για απογόνους σήμερα δύο είναι οι επιλογές.
Ή το φυσάς το χρήμα και κάνεις ένα παιδί,
Ή το παίρνεις απόφαση χωρίς κόμπλεξ ότι θα τα μεγαλώσεις όπως οι γυφτοΑφγανοί και κάνεις 4-5.
Αλλιώς μακριά, μπάκουρος και Μετάξι και είσαι άρχοντας.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
[size=20pt]Δραματικές εξελίξεις: Νέα τροπή στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη [/size]
Δύσκολές ώρες στις φυλακές του Χόνγκ Κονγκ για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου
Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς της νεαρής κοπέλας που το Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Οι γιορτές ήταν εξαιρετικά δύσκολες για το 22 ετών μοντέλο που παραμένει έγκλειστο σε κινεζικές φυλακές. Το ίδιο φυσικά και για τους γονείς της, που περιμένουν κάθε μέρα να ακούσουν μια ευχάριστη είδηση για το παιδί τους.

Τα καλά νέα, ωστόσο, δεν έρχονται και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.
Σήμερα, 22 Ιανουαρίου, η Ειρήνη έχει τα γενέθλιά της. Η συμπλήρωση όμως των 22 χρόνων της σηματοδοτεί παράλληλα μια αρνητική εξέλιξη για την ίδια.
Οι κινεζικές Αρχές πρόκειται να τη μεταφέρουν σε ακόμα πιο σκληρό σωφρονιστικό κατάστημα με ενήλικες κρατούμενες και ακόμα χειρότερες συνθήκες καθώς, πλέον δεν θα βρίσκεται με κοπέλες της ηλικίας της αλλά με γυναίκες με σκληρό ποινικό παρελθόν.

Στις 7 Μαρτίου η Ειρήνη θα βρεθεί ενώπιον επτά ενόρκων που θα κληθούν να αποφασίσουν αν η κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών είναι αθώα ή ένοχη.
Η δίκη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου θα έχει διάρκεια επτά ημερών και το μοντέλο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δε γνώριζε για το «αμαρτωλό» φορτίο της κόκας που βρέθηκε στο σακίδιό του κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο οποίος έγινε όταν έφθασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ Το Νοέμβριο του 2017.
Η Ειρήνη έως σήμερα ισχυρίζεται πως η ίδια είναι θύμα σπείρας, που την εκμεταλλεύτηκε χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για τα ναρκωτικά που μετέφερε.

Μάλιστα, φέρεται ότι έχει υποδείξει αυτούς που την έμπλεξαν με «πρωταγωνιστή» έναν Ρουμάνο που γνώρισε στη Μυτιλήνη.
Πηγή: Newsbomb 22_1_2019
:hmm:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom