Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.865
- Πόντοι
- 9.931
Κορίτσι ή αγορι?
Κορίτσι τύπε!
Κορίτσι ή αγορι?
έχουν ξεσαλωσει τα πουτανακια. Καλά αυτός ο 30αρης δεν πήγαινε στη δουλειά του το πρωί για να γαμαει το 15χρονο? Πώς το συναντούσε την ώρα του σχολείου της? Όλα είναι πιθανά θα μου πεις στις εποχές μας.Οποιος ειναι εξω απο το χορό πολλα τραγούδια ξέρει... Στην εποχη μας ειναι πολυ δύσκολο να ελέγχεις ενα έφηβο στην καθημερινοτητα του. Π.χ. ξερω περίπτωση πιτσιρίκι 15 1/2 που το έστελνε η μάνα του σχολείο και αυτο πήγαινε στο σπίτι του 30αρη!! γαμιά του...για αυτο σας λέω η εποχη είναι δύσκολη για να είσαι γονιός.
Ποιος είναι ο λογαριασμός της στο facebook;
σκεπτεσαι να κανεις αιτημα φιλιας τυπε? :S
δεν ειναι εργατες γης κ κατατρεγμενοι του πολεμου οι αραπαδες δηλαδη?τα ντρογκια φυγανε απο αιθιοπια, πιαστηκε χονγκ κονγκ με σκοπο μαλλον να τα φερει ελλαδα
υπαρχει εμπλοκη ελληνα οπως λεγαμε εχθες και μαλλον εμπλοκη εχει αφρικανικη μαφια
Τι θα κερδίσει τυπε αν πει την αλήθεια?Κοιτάξτε, για να μην ξέρουν οι γονείς τίποτα όπως και ο κοντινός περίγυρος, σημαίνει ότι η ίδια σκόπιμα έκρυβε πράγματα γιατί ήταν παράνομα! Αυτονόητα τα πράγματα. Αλλιώς θα 'λεγε σε όλους την "αλήθεια" της ότι τάχα την κάλεσαν για δουλειές, φωτογραφίσεις κλπ στην Κίνα. Τώρα για το δέμα που κουβαλούσε, εγώ δεν ξέρω κανέναν που δεν ξέρει τι πράγματα κουβαλάει στις αποσκευές του. Όσο για τα γλυκά, που θα πούνε μάλλον ότι πίστευε ότι κουβαλούσε, πολύς κόσμος κουβαλάει γλυκά στα ταξίδια του κι αν αυτό ίσχυε, η κοπέλα θα 'πρεπε να τα κρατάει σε μια σακούλα στο χέρι,ίσια για να μην αναποδογυρίσουν τα σιρόπια, κι όχι κρυμμένα στο σάκο της. Ίσως πίστευε ότι δεν γίνονταν αυστηροί έλεγχοι, τι να πω...Αλλά καλύτερα είναι να παραδεχτεί την αλήθεια και να μην λένε βλακείες και παιδιάστικες δικαιολογίες κι εκδοχές.
θα φαει λιγοτερα χρονια,2 και 3Τι θα κερδίσει τυπε αν πει την αλήθεια?
Αν συνεργαστεί και κελαηδήσει ίσως φάει λιγότερα χρόνια...Αν επιμείνει στα δεν ξέρω και δεν θυμάμαι, θα το φάει μόνο της το πακέτο και περισσότερα χρόνια. Νομίζω έτσι γίνεται...Μου θυμίζει περιπτώσεις αρκετών Ελλήνων που την έπαθαν έτσι...Και μοντέλων, κλπ...Γενικά, τα ναρκωτικά στο χώρο του μοντελινγκ (αν ήταν αυτή μοντέλο) είναι συχνό φαινόμενο και έχουν συλλάβει αρκετές δικές μας για μπλεξίματα τέτοια...Τι θα κερδίσει τυπε αν πει την αλήθεια?
έχουν ξεσαλωσει τα πουτανακια. Καλά αυτός ο 30αρης δεν πήγαινε στη δουλειά του το πρωί για να γαμαει το 15χρονο? Πώς το συναντούσε την ώρα του σχολείου της? Όλα είναι πιθανά θα μου πεις στις εποχές μας.
σιγα μην ξερει τους επικεφαληςΑν πει την αλήθεια και δώσει πραγματικούς θα κερδίσει ένα συμβόλαιο θανάτου για αυτήν η την οικογένεια της.Αν πει την αγόρασα από ένα γύφτο στην ομόνοια,όπως λένε εδώ θα πάρει από τα τρία το μακρύτερο.Δεν έχει και παρασκευοπουλο εκει.
Καμιά άλλη μαλακία έχεις να πεις;Κάποιοι εδώ μέσα είστε εντελώς ζώα.
τι να ελεγξεις ρε Αλεξ?η κοιωνια στις χωρες σαν την ελλαδα εχει αποτυχειΑν εισαι αδιαφορος και στ'αρχιδια σου φυσικα δεν το ελεγχεις. Οχι απο τα 19, αλλά ουτε απο τα 14.
αν κινηθεις εξω απο γαμωχοτελ τα πρωινα καθημερινες θα δεις πολλες ανηλικες να μπαινουν μεσα με ενηλικους,έχουν ξεσαλωσει τα πουτανακια. Καλά αυτός ο 30αρης δεν πήγαινε στη δουλειά του το πρωί για να γαμαει το 15χρονο? Πώς το συναντούσε την ώρα του σχολείου της? Όλα είναι πιθανά θα μου πεις στις εποχές μας.
ο GeoMan φιλε ειναι προσεκτικος και δεν προσβαλει ποτε, αδικα τον κραζειςΚαμιά άλλη μαλακία έχεις να πεις;Κάποιοι εδώ μέσα είστε εντελώς ζώα.
τη μανα σου να πεις ζωο γιατι δεν θυμαμαι να σε εβρισα
Αν συνεργαστεί και κελαηδήσει ίσως φάει λιγότερα χρόνια...Αν επιμείνει στα δεν ξέρω και δεν θυμάμαι, θα το φάει μόνο της το πακέτο και περισσότερα χρόνια. Νομίζω έτσι γίνεται...Μου θυμίζει περιπτώσεις αρκετών Ελλήνων που την έπαθαν έτσι...Και μοντέλων, κλπ...Γενικά, τα ναρκωτικά στο χώρο του μοντελινγκ (αν ήταν αυτή μοντέλο) είναι συχνό φαινόμενο και έχουν συλλάβει αρκετές δικές μας για μπλεξίματα τέτοια...
Ποιος είναι ο λογαριασμός της στο facebook;