Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Οποιος ειναι εξω απο το χορό πολλα τραγούδια ξέρει... Στην εποχη μας ειναι πολυ δύσκολο να ελέγχεις ενα έφηβο στην καθημερινοτητα του. Π.χ. ξερω περίπτωση πιτσιρίκι 15 1/2 που το έστελνε η μάνα του σχολείο και αυτο πήγαινε στο σπίτι του 30αρη!! γαμιά του...για αυτο σας λέω η εποχη είναι δύσκολη για να είσαι γονιός.
έχουν ξεσαλωσει τα πουτανακια. Καλά αυτός ο 30αρης δεν πήγαινε στη δουλειά του το πρωί για να γαμαει το 15χρονο? Πώς το συναντούσε την ώρα του σχολείου της? Όλα είναι πιθανά θα μου πεις στις εποχές μας.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ποιος είναι ο λογαριασμός της στο facebook;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
τα ντρογκια φυγανε απο αιθιοπια, πιαστηκε χονγκ κονγκ με σκοπο μαλλον να τα φερει ελλαδα
υπαρχει εμπλοκη ελληνα οπως λεγαμε εχθες και μαλλον εμπλοκη εχει αφρικανικη μαφια
δεν ειναι εργατες γης κ κατατρεγμενοι του πολεμου  οι αραπαδες δηλαδη?
σαλτα κ γαμησου μαλ..α παρεπιπτοντως....

NE

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Κοιτάξτε, για να μην ξέρουν οι γονείς τίποτα όπως και ο κοντινός περίγυρος, σημαίνει ότι η ίδια σκόπιμα έκρυβε πράγματα γιατί ήταν παράνομα! Αυτονόητα τα πράγματα. Αλλιώς θα 'λεγε σε όλους την "αλήθεια" της ότι τάχα την κάλεσαν για δουλειές, φωτογραφίσεις κλπ στην Κίνα. Τώρα για το δέμα που κουβαλούσε, εγώ δεν ξέρω κανέναν που δεν ξέρει τι πράγματα κουβαλάει στις αποσκευές του. Όσο για τα γλυκά, που θα πούνε μάλλον ότι πίστευε ότι κουβαλούσε, πολύς κόσμος κουβαλάει γλυκά στα ταξίδια του κι αν αυτό ίσχυε, η κοπέλα θα 'πρεπε να τα κρατάει σε μια σακούλα στο χέρι,ίσια για να μην αναποδογυρίσουν τα σιρόπια, κι όχι κρυμμένα στο σάκο της. Ίσως πίστευε ότι δεν γίνονταν αυστηροί έλεγχοι, τι να πω...Αλλά καλύτερα είναι να παραδεχτεί την αλήθεια και να μην λένε βλακείες και παιδιάστικες δικαιολογίες κι εκδοχές.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Κοιτάξτε, για να μην ξέρουν οι γονείς τίποτα όπως και ο κοντινός περίγυρος, σημαίνει ότι η ίδια σκόπιμα έκρυβε πράγματα γιατί ήταν παράνομα! Αυτονόητα τα πράγματα. Αλλιώς θα 'λεγε σε όλους την "αλήθεια" της ότι τάχα την κάλεσαν για δουλειές, φωτογραφίσεις κλπ στην Κίνα. Τώρα για το δέμα που κουβαλούσε, εγώ δεν ξέρω κανέναν που δεν ξέρει τι πράγματα κουβαλάει στις αποσκευές του. Όσο για τα γλυκά, που θα πούνε μάλλον ότι πίστευε ότι κουβαλούσε, πολύς κόσμος κουβαλάει γλυκά στα ταξίδια του κι αν αυτό ίσχυε, η κοπέλα θα 'πρεπε να τα κρατάει σε μια σακούλα στο χέρι,ίσια για να μην αναποδογυρίσουν τα σιρόπια, κι όχι κρυμμένα στο σάκο της. Ίσως πίστευε ότι δεν γίνονταν αυστηροί έλεγχοι, τι να πω...Αλλά καλύτερα είναι να παραδεχτεί την αλήθεια και να μην λένε βλακείες και παιδιάστικες δικαιολογίες κι εκδοχές.
Τι θα κερδίσει τυπε αν πει την αλήθεια?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
θα φαει λιγοτερα χρονια,2 και 3
κ θα χασει τις συνεχομενες πουτσες αν καταδικαστει κ παει στις βαριες ποινικες φυλακες
βεβαια με τις αραπικες ψωλες που πρπει ναφαγε εως τωρα τα κινεζικα τσουστσουνια δεν θανε το προβλημα
νομιζω οτι θα ομολογησει θα δωσει κ 4,5 νηγηριανους κ θα γυρισει πισω σε κανα χρονο εναμισυ
ο δε ατυχης πατηρ μαλλον θα δωσει ολο το εφαπαξ στο σακη για να τρωει σουσι στο χονκ κονγκ την προσεχη διετια

NE

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Αν συνεργαστεί και κελαηδήσει ίσως φάει λιγότερα χρόνια...Αν επιμείνει στα δεν ξέρω και δεν θυμάμαι, θα το φάει μόνο της το πακέτο και περισσότερα χρόνια. Νομίζω έτσι γίνεται...Μου θυμίζει περιπτώσεις αρκετών Ελλήνων που την έπαθαν έτσι...Και μοντέλων, κλπ...Γενικά, τα ναρκωτικά στο χώρο του μοντελινγκ (αν ήταν αυτή μοντέλο) είναι συχνό φαινόμενο και έχουν συλλάβει αρκετές δικές μας για μπλεξίματα τέτοια...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.865
Πόντοι
9.931
έχουν ξεσαλωσει τα πουτανακια. Καλά αυτός ο 30αρης δεν πήγαινε στη δουλειά του το πρωί για να γαμαει το 15χρονο? Πώς το συναντούσε την ώρα του σχολείου της? Όλα είναι πιθανά θα μου πεις στις εποχές μας.

Ηταν εποχιακός ξενοδοχοϋπάλληλος οπότε το χειμώνα ήταν αραχτός...πολυ κωλόφαρδος ο φίλος μου με το πιτσιρίκι τότε, αυτό γινόταν σε χωρίο του Ν. Ηλειας, τωρα το μικρο ειναι φοιτήτρια στην Αθηνα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Αν πει την αλήθεια και δώσει πραγματικούς θα κερδίσει ένα συμβόλαιο θανάτου για αυτήν η την οικογένεια της.Αν πει την αγόρασα από ένα γύφτο στην ομόνοια,όπως λένε εδώ θα πάρει από τα τρία το μακρύτερο.Δεν έχει και παρασκευοπουλο εκει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Αν πει την αλήθεια και δώσει πραγματικούς θα κερδίσει ένα συμβόλαιο θανάτου για αυτήν η την οικογένεια της.Αν πει την αγόρασα από ένα γύφτο στην ομόνοια,όπως λένε εδώ θα πάρει από τα τρία το μακρύτερο.Δεν έχει και παρασκευοπουλο εκει.
σιγα μην ξερει τους επικεφαλης
δυο τρεις μαλακες  ενδιαμεσους αραπηδες ,που την πηδηξαν θα ξερει, τους οποιους κ να τους πει στα @@ τους εχουν επτα διαβατηρια εκαστος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Αν εισαι αδιαφορος και στ'αρχιδια σου φυσικα δεν το ελεγχεις. Οχι απο τα 19, αλλά ουτε απο τα 14.
τι να ελεγξεις ρε Αλεξ?η κοιωνια στις χωρες σαν την ελλαδα εχει αποτυχει
μονο πουτανες ,πχ μενεγακη τατιανα προοδευουν η γλυφτες οπως ο αδωνης κι ο τσιπρας
οποιος ειναι σωστος η ξενιτευεται η παει ακλαυτος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
αν κινηθεις εξω απο γαμωχοτελ τα πρωινα καθημερινες θα δεις πολλες ανηλικες να μπαινουν μεσα με ενηλικους,
Καμιά άλλη μαλακία έχεις να πεις;Κάποιοι εδώ μέσα είστε εντελώς ζώα.
ο GeoMan φιλε ειναι προσεκτικος και δεν προσβαλει ποτε, αδικα τον κραζεις

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αν συνεργαστεί και κελαηδήσει ίσως φάει λιγότερα χρόνια...Αν επιμείνει στα δεν ξέρω και δεν θυμάμαι, θα το φάει μόνο της το πακέτο και περισσότερα χρόνια. Νομίζω έτσι γίνεται...Μου θυμίζει περιπτώσεις αρκετών Ελλήνων που την έπαθαν έτσι...Και μοντέλων, κλπ...Γενικά, τα ναρκωτικά στο χώρο του μοντελινγκ (αν ήταν αυτή μοντέλο) είναι συχνό φαινόμενο και έχουν συλλάβει αρκετές δικές μας για μπλεξίματα τέτοια...

Mόνο μοντέλο που δεν ήταν, αυτά είναι παπαριές των δημοσιογράφων για να φτιάχνουν τίτλους !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom