Τι μας θύμησες τώρα!
Πόσοι προλάβανε την εικονιζόμενη κρατούμενη να βιζιτάρει?![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Τι μας θύμησες τώρα!
Μεσα το Μαρακι ...
αρκετοι απο εμας τον καιρο των παχιων αγελαδων..Τι μας θύμησες τώρα!
αρκετοι απο εμας τον καιρο των παχιων αγελαδων..![]()
Έτσι!
Μια Μελισσαροπούλου στο fb πάντως είναι εργαλείο!
για δωσε ...
Αντίποινα
"Καίριο πλήγμα της αστυνομίας στην ασιατική μαφία ναρκωτικών στη βορειοανατολική Αττική"
Μπορει να την ανταλλάξουμε τυπε οπως εγινε στην γεφυρα των κατασκοπων
στο google δεν μου βγαζει τιποτα το ονομα. Παντως το θεμα δεν με εμπνεει για χαβαλέ, καταστρέφεται μια ζωη νεου ανθρωπου :-(
Τις ζωες που θα κατεστρεφε η κοκαινη που μετεφερε αυτη η δεσποινιδα δεν θα τις μαθουμε ποτέ βεβαια.στο google δεν μου βγαζει τιποτα το ονομα. Παντως το θεμα δεν με εμπνεει για χαβαλέ, καταστρέφεται μια ζωη νεου ανθρωπου :-(
στο google δεν μου βγαζει τιποτα το ονομα. Παντως το θεμα δεν με εμπνεει για χαβαλέ, καταστρέφεται μια ζωη νεου ανθρωπου :-(
Πληροφορουμαι οτι εχουν λιγοστεψει οι πυρφοροι ΜΕ ΛΕΦΤΑ στην ελλαδα τυπε :-(Χιλιάδες πιρφοροι στα ποδια της, ολες οι πορτες ανοιχτες, καλησπεριτζού να γινοτανε τα προς το ζην τα έβγαζε ανετα.
Ειχε πολλες επιλογες δεν την λυπαμαι
Τις ζωες που θα κατεστρεφε η κοκαινη που μετεφερε αυτη η δεσποινιδα δεν θα τις μαθουμε ποτέ βεβαια.
στο fb λες γι' αυτη που εχει fotos με τον τρυφωνα σαμαρα;