RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Δεν εχει φαει ξυλο δηλαδη, αυτο εννοει ο προξενοςπαντως προς το παρον πηγε ο προξενος εκει ειναι σε καλη κατασταση εκτος απο την ψυχολογικη φυσικα
Δεν εχει φαει ξυλο δηλαδη, αυτο εννοει ο προξενοςπαντως προς το παρον πηγε ο προξενος εκει ειναι σε καλη κατασταση εκτος απο την ψυχολογικη φυσικα
καλα ετσι και δεν τα πει ολα αμεσα την βλεπω μεχρι 14 φεβρουαριου να την εχει ξεκωλιασει ολη η κινα και να της δινουν ζωμο απο κατσαριδες για γευμα μαζι με τα φλοκια τους ...
περίοδος? θα σου περάσει κοπελίτσα μουσηκω φυγε ρε μπετοβλακα
ποσο εισαι 15??
να πουμε οτι οσο περναει ο χρονος και διατηρει τετοια σταση λειτουργει κατα της
περίοδος? θα σου περάσει κοπελίτσα μου
κρεμομαστε από τα χειλη σου τυπε :S
τι της εδωσαν να φαει σημερα?
παραφέρεσαι κουκλίτσα μου, δε σε πιάνουν τα xanax?καυλιαρα μου γουσταρεις αγριαδες??
Τι γίνεται ρε παιδιά μ αυτό το νήμα. Από προχτές μέχρι σήμερα 45 σελίδες. Ούτε το Σορβαιβορ με τον Αθανασιάδη δίπλα δεν γεμίζει έτσι.
παραφέρεσαι κουκλίτσα μου, δε σε πιάνουν τα xanax?
Σάκης Κεχαγιόγλου ο δικηγόρος της....ηλίθια ερώτηση...αλλά ποιος είναι ο Σάκης?
όοοολα καλά θα πάνε μικρή μου, αρκεί να ακούς το γιατρό σου και να παίρνεις τα φάρμακά σου. ;)ετοιμασου για κοκκινισμα
Γκομενα στα νυχια "τριτοκοσμικων" κιτρινιαριδων εννοειται οτι πουλαει, υπαρχει και ταινια στο hollywood με την Nicole Kidman στις Ταυλανδεζικες φυλακες, Bangkok Hilton νομιζω λεγεται.υπαρχει ενδιαφερον τυπε
όοοολα καλά θα πάνε μικρή μου, αρκεί να ακούς το γιατρό σου και να παίρνεις τα φάρμακά σου. ;)
οκ...για να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα. Τα θέλει ο κώλος της πάντως.Σάκης Κεχαγιόγλου ο δικηγόρος της....
υπαρχει ενδιαφερον τυπε
To κακο ειναι πως δεν συνεργαζεται με τις Αρχες!!!!Αυτή τη στιγμή κρατείται σε γυναικείες φυλακές ανηλίκων, έξω από το κέντρο του Χονγκ Κονγκ.
αυτο ειναι καλο