Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Δεν βλέπω τίποτα περίεργο.

Είχε βύσμα στην αστυνομία (πατέρας αστυνομικός), διορίστηκε στην αστυνομία με αξιοκρατικά κριτήρια :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε πάτε καλά? Δικάστηκε και αθωώθηκε! Δηλαδή γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να της τα είχαν φυτέψει τα ναρκωτικά ή οτιδήποτε άλλο? Η τύπισσα αθωώθηκε από ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, εδώσε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, μπήκε στην Αστυνομία και φυσικά θα διοριστεί στο Δημόσιο. Που θα διοριστεί μεγάλε? Στον ιδιωτικό τομέα? Μα είμαστε σοβαροί?
καταλαβαινεις τι λες?
συνεληφθει για κοκαινη στο εξωτερικο και επειδη ο πατερας της ηταν μπατσος  "εβαλε βυσμα" για να γινει και η κορη του

βρες μου αλλο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ οπου να εχει γινει η ιδια ΒΥΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ οπως για την συγκεκριμενη περιπτωση

να διοριζεται η κορη ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ επειτα απο συλληψη σε ξενο κρατος

καλα τα λεει ο τραγκας

ειμαστε το μονο ευρωπαικο κρατος σε υποσαχαρια κατασταση

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εαν γινει η οποιαδηποτε στραβη στο νησι μετα το ρουσφετι αυτο την αποκλειστικη ευθυνη την εχουν ο μητσοτακης  και ο χρυσοχοιδης     σε αυτους να ασκησουν τα δεοντα οι διαφορες μκο

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Στην σοβιετία αυτά είναι ευκολάκι ;)

Τις τα φύτεψαν δεν τις τα φυτεψαν δεν μπορεί να μπει σε τέτοια υπηρεσία ας την έβαζε σε άλλο υπουργείο όχι δημόσιας τάξης ....

Πραγματικά η παρακμή στο μεγαλείο της !!!!!!!

Αυτά ούτε στην υποσαχάρια Αφρική ......εκεί υπάρχουν οι κανόνες της ζούγκλας που είναι πιο αξιοκρατικοί από της Ελλάδας.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τις τα φύτεψαν δεν τις τα φυτεψαν δεν μπορεί να μπει σε τέτοια υπηρεσία ας την έβαζε σε άλλο υπουργείο όχι δημόσιας τάξης ....
εστω δημοσιος υπαλληλος σε οποιαδηποτε ποστο εκει  αλλα οχι και στην αστυνομια

αλλα τι να πεις?   καποιοι κυβερνητικοι εδω μεσα το θεωρουν εφικτο και δημοκρατικο  το χοντρορουσφετι αυτο

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
Τωρα υπαρχει νοημον ανθρωπος , να πιστευει το παραμυθι οτι της τα φυτεψαν δλδ πηγε ταξιδακι αναψυχης πρωτα Αντις Αμπεμπα και μετα Χονγκ Κονγκ :think: . Εννοειται αμα εισαι μπατσος και τα ακους αυτα γελας  :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Αν ήταν μπλεγμένη κ αθωώθηκε λόγω ελλειπων στοιχείων πως προσέλαβαν μια τέτοια;;;

Αν πάλι ήταν αθώα πως προσέλαβαν στη αστυνομία ένα βούρλο που δεν ήξερε τι της έβαζαν στη τσάντα της;; Κ αυτή θα γίνει αστυνομικός για να ανακαλύπτει ναρκωτικά κ λαθροπακια

AFESAYTOIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Like
21
Πόντοι
1
Δεν ειμαστε Σοβιετια οπως καποιοι μονοτονα γραφουν.
Μακαρι να ειμασταν διοτι ολα τα ολοκληρωτικα καθεστωτα ειχαν και καλα στοιχεια γι αυτο απεβιωσαν για δεκαετιας και αφησαν πισω τους έργα και υποδομες.
Τα ολοκληρωτικα καθεστωτα προσεφεραν μπολικη δουλεια ή δουλεία αν προτιματε και για τους ανεπιθυμητους του καθεστωτος Σηβηρια.
Δεν προσεφεραν επιδοματα και διορισμους σε μονιμες καλοπληρωμενες δημοσιες θεσεις.
Το κοινοβολευτικο καθεστως που κυβερνα τη χωρα,
μολις ανελαβε την διακυβερνηση εκανε τα εξης,
- Πληρωσε τα "αναδρομικα" σε δικαστες και ένστολους
-επανεφερε τις συνταξεις στις 40χρονες χήρες στα επιπεδα προ Κατρουγκαλου.
Μαθαινω οτι τωρα θα επιστρεψουν και τα "αναδρομικα" των υπολοιπων, διοτι την "προσωπικη διαφορά" ήδη την επεστρεψαν!
Επομενως,
μπορων ανεπιφυλακτα να συμπερανω πως η λαοπροβλητη κυβερνηση της οικογενειας Μητσοτακη ειναι χειροτερη απο αυτη των συριζαιων.
Τωρα γι αυτο το κοριτσακι που το διόρισαν στην αστυνομια,
νομιζω καλα εκαναν.
Μακαρι να διορισουν στο δημοσιο ολους τους πρεζακηδες ντηλερ και εμπορους ώστε, στη περιοδο της πανδημίας και του εγκλεισμου που αυξηθηκε η καταναλωση ναρκωτικων ουσιων, να εχουμε προμηθευτες εγκυρους υπευθυνους και σοβαρους.
Δεν εχει νοημα,
να γλυτωσουμε απο τον ιο και να παμε απο νοθευμενη!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
καταλαβαινεις τι λες?
συνεληφθει για κοκαινη στο εξωτερικο και επειδη ο πατερας της ηταν μπατσος  "εβαλε βυσμα" για να γινει και η κορη του

βρες μου αλλο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ οπου να εχει γινει η ιδια ΒΥΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ οπως για την συγκεκριμενη περιπτωση

να διοριζεται η κορη ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ επειτα απο συλληψη σε ξενο κρατος

καλα τα λεει ο τραγκας

ειμαστε το μονο ευρωπαικο κρατος σε υποσαχαρια κατασταση

Είναι πολύ λυπηρό να πιστεύεις ότι ΟΛΑ γίνονται με βύσματα, ΟΛΑ είναι σάπια, ΟΛΑ είναι διεφθαρμένα. Γιατί αν συμβαίνει όντως αυτό, τότε ούτε εσύ αποτελείς εξαίρεση.

Η τύπισσα αθωώθηκε και καλό είναι να το σεβόμαστε αυτό. Και αθωώθηκε σε δικαστήρια της ΚΙΝΑΣ. Δεν ξέρω αν ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Έχεις πάει Κίνα? Εγώ έχω πάει κι έχω δει τι παίζεται...

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Είναι πολύ λυπηρό να πιστεύεις ότι ΟΛΑ γίνονται με βύσματα, ΟΛΑ είναι σάπια, ΟΛΑ είναι διεφθαρμένα. Γιατί αν συμβαίνει όντως αυτό, τότε ούτε εσύ αποτελείς εξαίρεση.

Η τύπισσα αθωώθηκε και καλό είναι να το σεβόμαστε αυτό. Και αθωώθηκε σε δικαστήρια της ΚΙΝΑΣ. Δεν ξέρω αν ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Έχεις πάει Κίνα? Εγώ έχω πάει κι έχω δει τι παίζεται...

αθωωθηκε ξεαθωωθηκε πιαστηκε με ποσα κιλα κοκα πανω της. Δε τη βαζεις σε σωμα ασφαλειας. Μη τρελλαθουμε τωρα, αυτα ειναι πρακτικες μπανανιας και μακαρι να νοιωσει ο Χρυσοχοιδης να στειλει κι αυτη και το μπαμπα της και το δοντι σπιτια τους.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

Τυχαίνει να ξέρω τι γίνετε εδώ απο την καλή και την ανάποδη γιατί λαδώνω κανονικά το σύστημα για να προχωράνε οι δουλείες μου όπου τεχνικά τις σταματάει το παρακράτος του δημοσίου...βλέπε εφορία πολεοδομία τελώνια κτλ κτλ κτλ όλα δηλαδή .....
Όσο για την Κίνα αν έχεις άκρη κάνεις την δουλειά σου (νόμιμη ή παράνομη) πολύ άνετα .....αν δεν έχεις σε τρώει το μαύρο σκοτάδι. 
Δεν υπάρχει η στοιχειώδης ελευθερία που έχουμε συνηθίσει στον δυτικό κόσμο αν κάνεις κάποια δουλειά το καταλαβαίνεις ......
Το γεγονός είναι ένα ....την πιάσανε με την γίδα στην πλάτη ....τώρα αν της την φόρτωσαν άλλοι χωρίς να ξέρει καλά κάνανε και την αθώωσαν αλλά όχι να την προσλάβουν και στο υπουργείο δημόσιας τάξης αυτά ούτε στην Κίνα ......αν ήταν κινέζα δεν θα γίνονταν.....έχεις άλλη γνώμη ??? εσύ που ξέρεις από Κίνα όπως λες ....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Τυχαίνει να ξέρω τι γίνετε εδώ απο την καλή και την ανάποδη γιατί λαδώνω κανονικά το σύστημα για να προχωράνε οι δουλείες μου όπου τεχνικά τις σταματάει το παρακράτος του δημοσίου...βλέπε εφορία πολεοδομία τελώνια κτλ κτλ κτλ όλα δηλαδή .....
Όσο για την Κίνα αν έχεις άκρη κάνεις την δουλειά σου (νόμιμη ή παράνομη) πολύ άνετα .....αν δεν έχεις σε τρώει το μαύρο σκοτάδι. 
Δεν υπάρχει η στοιχειώδης ελευθερία που έχουμε συνηθίσει στον δυτικό κόσμο αν κάνεις κάποια δουλειά το καταλαβαίνεις ......
Το γεγονός είναι ένα ....την πιάσανε με την γίδα στην πλάτη ....τώρα αν της την φόρτωσαν άλλοι χωρίς να ξέρει καλά κάνανε και την αθώωσαν αλλά όχι να την προσλάβουν και στο υπουργείο δημόσιας τάξης αυτά ούτε στην Κίνα ......αν ήταν κινέζα δεν θα γίνονταν.....έχεις άλλη γνώμη ??? εσύ που ξέρεις από Κίνα όπως λες ....

Ναι, φυσικά έχω την γνώμη ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν. Κι έχω την γνώμη επίσης ότι όταν αθωώνεται ένας άνθρωπος, τότε δεν μπορεί αυτό να το ακολουθεί σε όλη του την ζωή.

Εκτός από αυτό, λες 2 πράγματα:
1. Δεν υπάρχει η στοιχειώδης ελευθερία που έχουμε συνηθίσει στον δυτικό κόσμο αν κάνεις κάποια δουλειά το καταλαβαίνεις
2. αλλά όχι να την προσλάβουν και στο υπουργείο δημόσιας τάξης αυτά ούτε στην Κίνα ......αν ήταν κινέζα δεν θα γίνονταν.....

Άρα εσύ θέλεις να είμαστε Ελλάδα ή Κίνα? Αποφάσισε, το ένα που λες αναιρεί το άλλο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
μπαρμπαπηδουλα ολο γκρινια εισαι....σιγα ρε συ το αμαρτημα.....η κοπελα πλεον εχει τετοια τεχνογνωσια που θα βρισκει την πρεζα και τον πρεζεμπορα με το ματι....ουτε ψαχτικη δεν θα κανει....τετοιες μεταγραφες θελει το σωμα..... :rockon: :rockon: :rockon:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
συνοριοφύλακες οι ντόπιοι δεν πήγαιναν, προτιμούσαν τις ΜΚΟ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606

..λογικα αν σε βγαλουν λαδι σε νιγηριανο δικαστηριο πας καπακι για αρχηγος .....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
μπαρμπαπηδουλα ολο γκρινια εισαι....σιγα ρε συ το αμαρτημα.....η κοπελα πλεον εχει τετοια τεχνογνωσια που θα βρισκει την πρεζα και τον πρεζεμπορα με το ματι....ουτε ψαχτικη δεν θα κανει....τετοιες μεταγραφες θελει το σωμα..... :rockon: :rockon: :rockon:

Όχι φίλε μου... ακόμα και να γκρίνιαζα, δεν θα ήταν και κακό. Η σκατοψυχιά όμως είναι πολύ κακό και εύχομαι να μην σου γυρίσει πίσω...

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Ναι, φυσικά έχω την γνώμη ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν. Κι έχω την γνώμη επίσης ότι όταν αθωώνεται ένας άνθρωπος, τότε δεν μπορεί αυτό να το ακολουθεί σε όλη του την ζωή.

Εκτός από αυτό, λες 2 πράγματα:
1. Δεν υπάρχει η στοιχειώδης ελευθερία που έχουμε συνηθίσει στον δυτικό κόσμο αν κάνεις κάποια δουλειά το καταλαβαίνεις
2. αλλά όχι να την προσλάβουν και στο υπουργείο δημόσιας τάξης αυτά ούτε στην Κίνα ......αν ήταν κινέζα δεν θα γίνονταν.....

Άρα εσύ θέλεις να είμαστε Ελλάδα ή Κίνα? Αποφάσισε, το ένα που λες αναιρεί το άλλο.

τυπε κριμα που δε ζει ο Εσκομπαρ να τον καναμε Αττικαρχη, μη σου πω και ΥΠΡΟΠΟ. Τις ειχε πλαστικοποιημενες τις αθωοτικες απο τα δικαστηρια του Μεντεγιν

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αν ήταν μπλεγμένη κ αθωώθηκε λόγω ελλειπων στοιχείων πως προσέλαβαν μια τέτοια;;;

Αν πάλι ήταν αθώα πως προσέλαβαν στη αστυνομία ένα βούρλο που δεν ήξερε τι της έβαζαν στη τσάντα της;; Κ αυτή θα γίνει αστυνομικός για να ανακαλύπτει ναρκωτικά κ λαθροπακια
Από πολλα υποσχόμενο μοντέλο θα γίνει μπατσίνα. Α ρε τι κάνει η μάχη για το μισθουλάκο. Μήπως στο τέλος δικαιωθεί και το παλιό σύνθημα που έλεγε "οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη"?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.619
Πόντοι
9.931
Δηλαδή το πρόβλημα σας για να καταλάβω είναι γιατί την πήραν στην αστυνομία και όχι στην πυροσβεστική;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Όχι φίλε μου... ακόμα και να γκρίνιαζα, δεν θα ήταν και κακό. Η σκατοψυχιά όμως είναι πολύ κακό και εύχομαι να μην σου γυρίσει πίσω...
Συμφωνω απολυτα φιλε μου....τα φιλια μου στην τοπικη σου ...Πανω απο ολα πρεπει να ειμαστε ανθρωποι και να καταλαβαινουμε ποιος ταιριαζει γαντι στην καταλληλη θεση....βεβαια αν τωρα κυβερνουσε ο σφυριζα οι θειτσες στην τοπικη σου που ειναι εκκλησια τοπικη και τουμπαλιν ,θα μας ειχανε ζαλισει λιγο τα πελε ,αλλα μη δινεις σημασια...αγαπη μονο και συμπαθεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom