Νέα

Σύνδεση με πάροχο σταθερής τηλεφωνίας εκτός ΟΤΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COCK
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

COCK

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
118
Πόντοι
1
Παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για τις εταιριες σταθερης τηλεφωνειας,καθως και υπηρεσιες ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Συνδεση με On Telecoms που εκανα εγω ειναι απαραδεκτη.Η εξυπηρετηση  και η τεχνικη βοηθεια ανυπαρκτη.

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγώ έκανα forthnet και όλα είναι μια χαρά

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για τις εταιριες σταθερης τηλεφωνειας,καθως και υπηρεσιες ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Συνδεση με On Telecoms που εκανα εγω ειναι απαραδεκτη.Η εξυπηρετηση  και η τεχνικη βοηθεια ανυπαρκτη.

On Telecoms πηρες το πακετο 3σε1 των 35 Ευρω?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
λοιπον απο ιντερνετ μονο οτε!!και μονο οι κλησεις σε αλλη εταιρια οχι η γραμμη!ειχα teledome και τωρα φορθνετ.ειναι η καλυτερη μαλλον προς το παρον

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
εννοειται πως θα ηταν ανυπαρκτη!ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ μην περιμενεις κατι καλο1

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχω FORTHNET εδώ και 1 μήνα.
ADSL (εως 4 Μbs), σταθερή τηλεφωνία (free) για αστικές & υπεραστικές κλήσεις.
39? το μήνα. Μέχρι στιγμής No Problem....
ΤΕΛΟΣ Ο ΟΤΕ....
ΤΕΛΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
FORTHNET !!!!! η πρωτη εταιρια που εφερε το internet στην Ελλαδα.

την εχω χρονια και εβαλα και σταθερη τηλεφωνια. ολα λειτουργουν πολυ καλα.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Εχω FORTHNET εδώ και 1 μήνα.
ADSL (εως 4 Μbs), σταθερή τηλεφωνία (free) για αστικές & υπεραστικές κλήσεις.
39? το μήνα. Μέχρι στιγμής No Problem....
ΤΕΛΟΣ Ο ΟΤΕ....
ΤΕΛΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
δεν ειναι εφικτο παντου αυτο ομως!!!ο οτε ειναι καλος στο ιντερνετ!!!

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Forthnet συναγωνιστή..... 5 χρόνια τώρα όλα πάνω της και ποτέ ούτε ένα πρόβλημα

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΟΤΕ πλήρωνα 80-85?, τον δίμηνο για ADSL 1024, χωρίς να κάνω ΚΑΝΕΝΑ τηλεφώνημα απο το σταθερό.
Αν κάνεις τον απλό υπολογισμό, τότε θα καταλάβεις πόσο κλέφτης είναι ο κύριος ΟΤΕ....
Δημόσιο δεν είναι???
Κλέφτης είναι!!!!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ΟΤΕ πλήρωνα 80-85?, τον δίμηνο για ADSL 1024, χωρίς να κάνω ΚΑΝΕΝΑ τηλεφώνημα απο το σταθερό.
Αν κάνεις τον απλό υπολογισμό, τότε θα καταλάβεις πόσο κλέφτης είναι ο κύριος ΟΤΕ....
Δημόσιο δεν είναι???
Κλέφτης είναι!!!!
σωστος εισαι φιλε το 1024 ειναι και λιγο ακριβο!!κ το παγιο μονο σταθερου 35 ευρω!!

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Δημόσιο δεν είναι???
Κλέφτης είναι!!!!

στην forthnet μεσα ξερεις τι λενε???

ΟΤΕ = ΠΟΤΕ !!!!  :dancing:

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
σωστος εισαι φιλε το 1024 ειναι και λιγο ακριβο!!κ το παγιο μονο σταθερου 35 ευρω!!
To ξέρω ότι είμαι "σωστός" καλή μου...  :2funny: :2funny:
Το έψαξα πολύ για να αλλάξω, και δεν σου κρύβω ότι ψιλο-φοβόμουν στην αρχή, αλλά τώρα είναι όλα είναι ΟΚ. :dancing:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
To ξέρω ότι είμαι "σωστός" καλή μου...  :2funny: :2funny:
Το έψαξα πολύ για να αλλάξω, και δεν σου κρύβω ότι ψιλο-φοβόμουν στην αρχή, αλλά τώρα είναι όλα είναι ΟΚ. :dancing:
εγω ακομη πληρωνω!!!τι να κανω!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
δεν λειτουργει ακομη εδω που μενω!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Ανάλογα την περιοχή....

Σαν γενικός κανόνας πάντως, για την Αθήνα πριν το τέλος του χρόνου δεν προτέινεται η πλήρης μεταφορά γραμμής σε εναλλακτικό πάροχο.

Για Θεσ/νίκη....thanks to the μεγαλύτρο τρόμπα=Mr. Papagerogopoulos, έχει πολύ ακόμη δρόμο το πράγμα.

Για λοιπές περιοχές, 1-2 χρόνια, και πάλι δεν θα είναι ίδιας ποιότητας η υπηρεσία όπως στην Αθήνα.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Αυτό που βρισκώ πολύ αστείο είναι πως στα θέματα αυτά τις τεχνολογία ς βρίσκεται η Κρήτη να είναι πολύ μπροστά σε υποστήριξη από την Θεσσαλονική.Καλά τελείως ξεγραμμένη την έχουν αυτήν την πόλη;;;

Στo Ηράκλειο/Χανιά δίνουμε σε πελάτες τις double Play με το κιλό και Θεσσαλονίκη μας λένε από Αυγουστό και άν αλλά μάλλον Δεκέμβριο.Και το ίδιο θα γίνει με την Οn από ότι ακούω...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ DSL LAM της τούμπας.Μπορεί να ναι και το χειρότερο Πανευρωπαικά....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
  Αυτό που βρισκώ πολύ αστείο είναι πως στα θέματα αυτά τις τεχνολογία ς βρίσκεται η Κρήτη να είναι πολύ μπροστά σε υποστήριξη από την Θεσσαλονική.Καλά τελείως ξεγραμμένη την έχουν αυτήν την πόλη;;;

Στo Ηράκλειο/Χανιά δίνουμε σε πελάτες τις double Play με το κιλό και Θεσσαλονίκη μας λένε από Αυγουστό και άν αλλά μάλλον Δεκέμβριο.Και το ίδιο θα γίνει με την Οn από ότι ακούω...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ DSL LAM της τούμπας.Μπορεί να ναι και το χειρότερο Πανευρωπαικά....

100% ευθύνη των Δημάρχων της Θεσ/νίκης και περιχώρων είναι αυτό.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΛ/ΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.
Με αυτά που κάνουν, αυτό αποδεικνύουν. Κάνουν ότι μπορούν για να μπλοκάρουν την ανάπτυξη εναλλακτικών δικτύων.

Και όταν θα παίζει το 3P στην Αθήνα και οι Αθηναίοι θα έχουν +100 Κανάλια TV π.χ. αλλά και άλλες πολλές παροχές με μικρότερο κόστος από ότι οι συνδρομητές της Θεσ/νίκης, θα βγαίνουν τα καρντάσια και θα κλαίγονται πάλι για το Αθηνοκεντρικό κράτος?.

Μόνο που αυτή τη φορά, δεν θα είναι μόνο η Αθήνα που θα έχει καλύτερο Internet από την Θεσ/νίκη, θα είναι και η Λάρισα και το Ρέθυμνο και τα Χανιά και το Ηράκλειο και τα Ιωάννινα και άλλες πολλές πόλεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom