Νέα

Συναυλίες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
εχω δει τις συναλιες τους σε Βουλγαρια και Ρουμανια αυτες τις μερες και δωσαν πονο
Σείστηκε το σύμπαν. Κορυφαία ερμηνεία Taylor και με αρκετές αναφορές στο κοινό (κούτσαινε κιόλας στο τέλος), αψεγάδιαστοι και οι υπόλοιποι. Sepultura τα ίδια. Ήχος στιβαρός, όπως πρέπει. Απόλαυση το live.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.554
Πόντοι
1.336
Σείστηκε το σύμπαν. Κορυφαία ερμηνεία Taylor και με αρκετές αναφορές στο κοινό (κούτσαινε κιόλας στο τέλος), αψεγάδιαστοι και οι υπόλοιποι. Sepultura τα ίδια. Ήχος στιβαρός, όπως πρέπει. Απόλαυση το live.
Πήγα στη συναυλία τους. Πολλοί καλοί ακόμα και οι jinjed.
Sepultura, ότι έπρεπε να μας ζεστάνουν πριν τους slipknot.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.554
Πόντοι
1.336
Η τελυαταια μερα του φεστιβαλ και για πολλους η καλύτερη. Υπήρχε πολύ κοσμος απο την στιγμη που βγηκαν οι Jinger που ηταν τελειοι. Στους Sepultura επεξα βρωμοξυλο και στους Slipknot έχασα 3 κιλα και την φωνή μου

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.623
Πόντοι
15.775
Sepultura και ιδιως οι Slipknot τα γαμησαν ολα στην τελευταια μερα του Release. Και οι jinjer αρκετα καλοι πολυς κοσμος και πολυ ζεστη.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.554
Πόντοι
1.336
Sepultura και ιδιως οι Slipknot τα γαμησαν ολα στην τελευταια μερα του Release. Και οι jinjer αρκετα καλοι πολυς κοσμος και πολυ ζεστη.
JINJER= Η εκπληξη της μερας
SEPULTURA= Ακομα πονανε τα κοκκαλα μου...
SLIPKNOT=Η απόλυτη live band

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.554
Πόντοι
1.336
JINJER, φοβερή η τύπισσα, γέμισε την πλατεία νερού στις 19:30 με 35+ βαθμούς

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.263
Πόντοι
2.256
Ποιοι καβλιάρηδες θα πάνε απόψε στο Καλλιμάρμαρο;;;; πρώτη φορά πήγα το 1985.
Screenshot_20230614_180956.jpg

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μόλις γύρισα από τη συναυλία των Helloween,Beyond the black.Οι Helloween ήταν εξαιρετικοί.Ο Kai Hansen είναι τεράστιος μουσικός και performer.Αν και δε μου άρεσε που ήταν τόσα άτομα στο γκρουπ με 3 τραγουδιστές κιόλας,εν τούτοις ήταν πολύ καλοί.Οι Beyond the black πολύ καλοί και αυτοί αλλά αυτός ο ήχος...Η μπότα των drums καπέλωνε όλα τα υπόλοιπα και ακουγόταν μια φασαρία...Οι Jinjer για εμένα ήταν ότι και οι cradle of fielth πέρσι...Μια άθλια μπάντα που δε θα έπρεπε να παίζουν πριν τους Helloween.Απορώ γιατί έβαλαν support σε αυτούς τους Beyond the Black που σίγουρα είναι καλύτερο γκρουπ.Συμπαθητικό γκρουπ και οι Έλληνες Silent Winter που άνοιξαν τη συναυλία...Αν και έβρεχε όταν έπαιζαν...
Ο κόσμος λίγος.Η βροχή αποθάρρυνε πολλούς να πάνε...

The Metalhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2019
Κριτικές
5
Like
531
Πόντοι
301
Μόλις γύρισα από τη συναυλία των Helloween,Beyond the black.Οι Helloween ήταν εξαιρετικοί.Ο Kai Hansen είναι τεράστιος μουσικός και performer.Αν και δε μου άρεσε που ήταν τόσα άτομα στο γκρουπ με 3 τραγουδιστές κιόλας,εν τούτοις ήταν πολύ καλοί.Οι Beyond the black πολύ καλοί και αυτοί αλλά αυτός ο ήχος...Η μπότα των drums καπέλωνε όλα τα υπόλοιπα και ακουγόταν μια φασαρία...Οι Jinjer για εμένα ήταν ότι και οι cradle of fielth πέρσι...Μια άθλια μπάντα που δε θα έπρεπε να παίζουν πριν τους Helloween.Απορώ γιατί έβαλαν support σε αυτούς τους Beyond the Black που σίγουρα είναι καλύτερο γκρουπ.Συμπαθητικό γκρουπ και οι Έλληνες Silent Winter που άνοιξαν τη συναυλία...Αν και έβρεχε όταν έπαιζαν...
Ο κόσμος λίγος.Η βροχή αποθάρρυνε πολλούς να πάνε...
Και σε Insomnium - In flames - Nightwish ο ήχος ήταν απαράδεκτος… Άκουγες μόνο την μπότα και το μπάσο… Αν δεν το έφτιαξαν ούτε την δεύτερη μέρα, προβλέπεται μαύρο το release φέτος…

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
έχει στέρεο νόβα τώρα το καλοκαίρι.
Ναι,δε θα χάσουμε...Δεν ακούω αυτό που παίζουν,όπως δε μου αρέσουν γκρουπ με burtal φωνητικά που δεν καταλαβαίνεις τι λένε,αν λένε τίποτα δηλαδή...Και στους Beyond the black τα δευτερα φωνητικά είναι brutal αλλά σώζει την κατάσταση η Jennif η οποία είναι εξαιρετική

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.623
Πόντοι
15.775
Πολυ δυνατο διημερο στο Release. 27/6 Triptychon,Soulfy και Parkway Drive. Triptychon παιξανε τα παλια απο Celtic Frost. 28/6 Kreator με αρκετα δυνατο set επεσε πολυ ξυλο και Amon Amarth.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Σήμερα στα σφαγεία έχει possessed thrash death μπανταρα που μεγαλουργησε στα 80s στη california sto san francisco..

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.062
Πόντοι
1.056
Σήμερα στα σφαγεία έχει possessed thrash death μπανταρα που μεγαλουργησε στα 80s στη california sto san francisco..
Και αύριο Gagarin , Αθήνα!!
Thrash till Death!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτός δεν είναι σε αναπηρικό καροτσάκι;
Ναι, χρόνια τώρα....

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Είναι κανείς από Αθήνα που θα πάει στους TSOL 27 Ιουλίου;; τους γνωστούς hardcorαδες. Από california....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom