You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PANOS134EVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδια ελπιζω το καλοκαιρι να γινουν οσες συναυλιες εχουν ανακοινωθει, μπορει τα περισσοτερα ονοματα να επαναλαμβανονται αλλα ποιοτικα ειναι δυνατα (Iron Maiden, Slipknot, Muse, Clutch, Nick Cave, Whitesnake, Iggy Pop, Madrugada, Celine Dion, Paradise Lost, Manowar, Judas Priest, Blind Guardian). Ακομα και πιο μικρα ονοματα εχουν πολυ καλο ονομα στη σκηνη τους (Still Corners, Balthazar, Kaleo, Nothing but Thieves).
Παρατηρω προς το παρον μια ελλειψη σε συγχρονα alternative και brit rock (οχι metal) ονοματα. Απο βρετανικα συγχρονα ονοματα ερχεται μονο ο Liam Gallagher που ειναι προηγουμενων δεκαετιων και δεν λεει και πολλα κομματια απο Oasis και οι ανερχομενοι Nothing but Thieves σαν support στους Muse, γενικα υπαρχει μια στροφη προς metal (ελεω Release), προσωπικα θα ηθελα και περισσοτερα rock συγκροτηματα, ας ελπιζουμε για παραπανω ανακοινωσεις και καλο support στους Clutch (οπως το 2019 με Black Rebel Motorcycle Club).
Παρατηρω προς το παρον μια ελλειψη σε συγχρονα alternative και brit rock (οχι metal) ονοματα. Απο βρετανικα συγχρονα ονοματα ερχεται μονο ο Liam Gallagher που ειναι προηγουμενων δεκαετιων και δεν λεει και πολλα κομματια απο Oasis και οι ανερχομενοι Nothing but Thieves σαν support στους Muse, γενικα υπαρχει μια στροφη προς metal (ελεω Release), προσωπικα θα ηθελα και περισσοτερα rock συγκροτηματα, ας ελπιζουμε για παραπανω ανακοινωσεις και καλο support στους Clutch (οπως το 2019 με Black Rebel Motorcycle Club).
Κορυφαίοι!αφού δεν θα τους δω....
Doum
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Κορυφαίοι
Makari na mporousa na tous do alla einai panakriba ta eisitiriaΑφού δεν θα τους δω....
Ναι ισχύειMakari na mporousa na tous do alla einai panakriba ta eisitiria
Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 125
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα, πουλάω εισιτήριο για Clutch, Τρίτη 19 Ιουλίου στα 30 ευρώ, λόγω του ότι δεν θα καταφέρω να πάω τελικά. Εάν ενδιαφέρεται κανείς, pm please.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.881
- Πόντοι
- 9.297
Για τέτοια συγκροτήματα πασίγνωστα οι τιμές είναι κάπου εκεί....θυμάμαι λίγες μέρες πριν κοπούν τα πάντα λόγω κινεζικής πανούκλας είχα κλείσει να πάω στους Razorlight ΜΟΛΙΣ με 10€...δυστυχώς κόπηκε λίγο αργότερα.Ναι ισχύει
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 2.696
Ήταν κανείς εχθές στους Judas Priest;
Εγώ πάντως απογοητεύτηκα.Τους έχω δει ξανά στο εξωτερικό αλλά εχθές έδειξαν ότι ήρθε η ώρα για σύνταξη!Εν τω μεταξύ οι cradel of fielth ήταν εντελώς "άκυρο" συγκρότημα για εχθές,και απ΄ότι είδα στο twitter υπάρχει και άλλος που συμμερίζεται την άποψη μου.Το Ελληνικό γκρουπάκι που άνοιξε τη συναυλία ήταν πολύ καλό αλλά αυτοί που με ξετρέλαναν,αν και δεν τους ήξερα,ήταν οι The dead daisies.Ο Glen Hughes τραγουδούσε σαν 40αρης.
Είχα πάει με μια φίλη και περάσαμε τέλεια.
Εγώ πάντως απογοητεύτηκα.Τους έχω δει ξανά στο εξωτερικό αλλά εχθές έδειξαν ότι ήρθε η ώρα για σύνταξη!Εν τω μεταξύ οι cradel of fielth ήταν εντελώς "άκυρο" συγκρότημα για εχθές,και απ΄ότι είδα στο twitter υπάρχει και άλλος που συμμερίζεται την άποψη μου.Το Ελληνικό γκρουπάκι που άνοιξε τη συναυλία ήταν πολύ καλό αλλά αυτοί που με ξετρέλαναν,αν και δεν τους ήξερα,ήταν οι The dead daisies.Ο Glen Hughes τραγουδούσε σαν 40αρης.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.509
- Πόντοι
- 8.846
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.130
- Πόντοι
- 9.846
Φίλε μου κανε μια χάρη στον εαυτό σου, αλλά και σε εμάς. ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ METAL!!Ήταν κανείς εχθές στους Judas Priest;
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 2.696
επειδή ακούς εσύ καφρίλες πρέπει να ακούν και άλλοι;Αν σου αρέσουν τα φωνητικά του καραγκιόζη που έχουν για τραγουδιστή,θα μπορούσες να τους ακούσεις σε μια βραδιά με Slikpnot,Rotting Chirst κλπ.Πού κόλλαγε αυτό το είδος/ύφος σε όλη τη βραδιά εχθές;Και δεν είναι τυχαίο ότι από τόσο κόσμο που είχε εχθές,διασκέδαζε το 10% με αυτούς.Και στην τελική ανάλυση όταν φέρνεις Judas Priest και γενικά γκρουπ που είναι 50+ ετών να περιμένεις και "γερουσία" που δεν έχει τέτοια ακούσματα.Έχω πάει σε τόσες συναυλίες,σε φεστιβάλ,αυτή τη μαλακία δεν την έχω δει ποτέ.Στους Sabaton που δυστυχώς δεν μπορώ να πάω,όλα τα γκρουπ είναι στο ίδιο στυλ.
Και στην τελική εσύ ποιος είσαι να κρίνεις τις μουσικές μου γνώσεις;
Και στην τελική εσύ ποιος είσαι να κρίνεις τις μουσικές μου γνώσεις;
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Στο Number of the Beast άναψαν καπνογόνο κοντά στην σκηνή, ο Bruce λογικά έφαγε στην μάπα όλο το ντουμάνι και άρχισε να τον βρίζει.. Του είπε ''I see a fucking cocksucker with a flare.You fucking Greek cunt I'm trying to sing...fuck you'' (κάπως έτσι τέλος πάντων),βγήκε από την σκηνή,τραγούδησε λίγο από πίσω αλλά ήταν εκτός ρυθμού σε σχέση με τις κιθάρες έξω κτλ γιατί δεν άκουγε..Μόλις μπήκε πάλι στην σκηνή το βρήκε όμως,οκ. Με το ιστορικό του καρκίνου που πέρασε και νίκησε, οκ εγώ προσωπικά το δέχομαι το μπινελίκι που έριξε παρότι δεν είμαστε σε...opera.. Άλλοι στράβωσαν και έβριζαν γιατί πήδησε το κομμάτι...΄Πήγε κανας μύστης εχθες στους Maiden;Να μας πει τι παίχθηκε και με τον Ντίκινσον και τα πήρε στο κρανίο
Γενικά η συναυλία ήταν super αλλά αυτά τα μουνάκια που την διοργάνωσαν ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ που το standing A το είχαν αλλιώς σε σχέση με το σχεδιάγραμμα των εισιτηρίων και γάμησαν εμάς στο Β ενώ μπροστά ήταν ψιλοάδειο...Μουνάκια,έπρεπε οι old school μεταλλάδες να κάνουμε ντου να μην μείνει ούτε κάγκελο παλιομαλάκες
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 836
- Πόντοι
- 4.255
Oi Maiden ισως δωσανε τη συναυλία της χρονιάς!!!!κριμα που δρν ριπανε το Αlrxandrr the Great
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.330
- Πόντοι
- 10.336
o bruce αν ηθελε να ειναι σωστος, επρεπε απτην αρχη του λαιβ να ζητουσε ολα τα καπνογονα μακρια απτη σκηνη. Γιατι καπνογονα ανοιξαν δεκαδες κατα την διαρκεια της συναυλιας, απλα αυτο το ενα ηταν πολυ κοντα και το ηπιε ολο η σκηνη.
Αφου στο ελλαδισταν, και χειροβομβιδες να εχεις στην τσαντα, δεν θα σε ψαξουν, και ολοι το ξερουν αυτο, μπορουσαν τουλαχιστον οι διοργανωτες να ξεκαθαρισουν στο κοινο που ηταν μπροστα μπροστα, οτι υπαρχει θεμα.
Παροτι δεν το χειριστηκε σωστα και ο Bruce, ποσο αδικο να του δωσεις; ξεφτυλα να υπαρχει εστω και αυτο το μικρο παρατραγουδο, δεν νομιζω σε καθε συναυλια τους οι maiden να ριχνουν μπινελικια για ενα λεπτο σε εναν random μαλακα στο κοινο...
Αφου στο ελλαδισταν, και χειροβομβιδες να εχεις στην τσαντα, δεν θα σε ψαξουν, και ολοι το ξερουν αυτο, μπορουσαν τουλαχιστον οι διοργανωτες να ξεκαθαρισουν στο κοινο που ηταν μπροστα μπροστα, οτι υπαρχει θεμα.
Παροτι δεν το χειριστηκε σωστα και ο Bruce, ποσο αδικο να του δωσεις; ξεφτυλα να υπαρχει εστω και αυτο το μικρο παρατραγουδο, δεν νομιζω σε καθε συναυλια τους οι maiden να ριχνουν μπινελικια για ενα λεπτο σε εναν random μαλακα στο κοινο...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις