captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.781
- Πόντοι
- 3.506
softcore ύπνος της εποχής δυστυχώς...TSOL bro the sound of liberty!!!!!
softcore ύπνος της εποχής δυστυχώς...TSOL bro the sound of liberty!!!!!
Η τύπισσα μας άφησε μαλάκες όλους χτες!Και το βοηθητικό συγκρότημα στην αρχή, the last Internationale , ήταν πάρα πολύ καλοί, φωνάρα η τραγουδίστρια με απίστευτο κέφι και ζωντάνια.
Έτσι είναι, Slash, συμφωνούμε.Η τύπισσα μας άφησε μαλάκες όλους χτες!
Φωνάρα,μουνάρα,η καύλα ήταν που έγινε ένα με τον κόσμο μπροστά και γούσταρε τρελά!
Και η μπάντα τους δυνατή με ωραίο ήχο
Μπράβο τους που είναι ανεξάρτητοι χωρίς μανατζαρέους
Αν εξαιρέσεις την αφόρητη ζέστη και την φωνή του Αxl που δυστυχώς δεν είναι αυτή που ήταν,αν και σε πολλά σημεία έμοιαζε με αυτή που είχε στα νιάτα του,όλα κύλισαν καλά θα έλεγαΠες εντυπώσεις από την συναυλία, αν και με τόση ζέστη θα είχε αρκετή ταλαιπωρία...
νιαουριζε η τσιριζε οταν δεν....;;;Αν εξαιρέσεις την αφόρητη ζέστη και την φωνή του Αxl που δυστυχώς δεν είναι αυτή που ήταν,αν και σε πολλά σημεία έμοιαζε με αυτή που είχε στα νιάτα του,όλα κύλισαν καλά θα έλεγα
Του έβγαινε λίγο τσιρίδα θα έλεγανιαουριζε η τσιριζε οταν δεν....;;;
εκτος αξλ, η μπαντα εσπερνε;; η ηταν απλα επαγγελματικα καλη;Του έβγαινε λίγο τσιρίδα θα έλεγα
O Slash είναι απίστευτος,το σόλο του μας ξεσήκωσαν όλους,το ταλέντο του είναι μοναδικόεκτος αξλ, η μπαντα εσπερνε;; η ηταν απλα επαγγελματικα καλη;
αδερφε, σιγουρα δεν επερνε ο Ταμπακης το μικροφωνο στα (ψιλα) ;;
Είναι κρίμα γτ είχε φωνάρα από τις λίγεςαδερφε, σιγουρα δεν επερνε ο Ταμπακης το μικροφωνο στα (ψιλα) ;;
ειχε αυτη την γλυκια αλητικη καυλα με γρεζι στη φωνη που σε επιανε απ τα μουτρα αλλα τωρα... δεν... κριμαΕίναι κρίμα γτ είχε φωνάρα από τις λίγες
Γενικώς πάντως σαν συναυλία ήταν από τις πολύ καλές που έχουν γίνει εδώ
Δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση για να περιγράψει αυτό που είχε κάποτε,από αυτό που ανέφερες μόλις τώραειχε αυτη την γλυκια αλητικη καυλα με γρεζι στη φωνη που σε επιανε απ τα μουτρα αλλα τωρα... δεν... κριμα
Και αντηλιακό να συμπληρώσω...ωραία συναυλία παρά τις αντίξοες συνθήκες.
μέτρια διοργάνωση όπως πάντα, με μπόλικες προχειριές. (οι κάδοι αγνοούνταν, 3 μόλις ταμεία και ουρές παντού)
στα της συναυλίας oΑχl θεωρώ δεν το έχει.
δεν τραγουδάει καν σωστά να καλύψει αυτά που πια δεν μπορεί πια να πιάσει.
σε σημεία η φωνή του μου θύμιζε τον κλόουν (που μου αρέσει η φωνή του) από Metalapocalypse!
η μουσική κορυφαία, Slash ΘΕΟΣ!, αναμνήσεις μπόλικες !
παρόλο που έφαγαν το "cry" ήταν τίμια η συναυλία.
το support συγκρότημα δεν μου έλεγε απολύτως τίποτα, δε βλέπω να το ξανακούω εκτός αν τύχει και ανεβάσει κανά κομμάτι κανένας σας εδώ...
ίσως δεν το ευνόησαν οι συνθήκες κουφόβρασης και ταλαιπωρίας να φτάσεις στο χώρο της συναυλίας κάτω από το λιοπύρι....
Δεν το μετάνιωσα που πήγα.
έπονται soen, πανξ ρομάνα, blind guardian, amorphis, stratovarius και paradise lost σε αυτά που έχω κλείσει ήδη.
Να περνάμε όμορφα καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και ενυδάτωση!
Δεν συμφωνώ για το supportωραία συναυλία παρά τις αντίξοες συνθήκες.
μέτρια διοργάνωση όπως πάντα, με μπόλικες προχειριές. (οι κάδοι αγνοούνταν, 3 μόλις ταμεία και ουρές παντού)
στα της συναυλίας oΑχl θεωρώ δεν το έχει.
δεν τραγουδάει καν σωστά να καλύψει αυτά που πια δεν μπορεί πια να πιάσει.
σε σημεία η φωνή του μου θύμιζε τον κλόουν (που μου αρέσει η φωνή του) από Metalapocalypse!
η μουσική κορυφαία, Slash ΘΕΟΣ!, αναμνήσεις μπόλικες !
παρόλο που έφαγαν το "cry" ήταν τίμια η συναυλία.
το support συγκρότημα δεν μου έλεγε απολύτως τίποτα, δε βλέπω να το ξανακούω εκτός αν τύχει και ανεβάσει κανά κομμάτι κανένας σας εδώ...
ίσως δεν το ευνόησαν οι συνθήκες κουφόβρασης και ταλαιπωρίας να φτάσεις στο χώρο της συναυλίας κάτω από το λιοπύρι....
Δεν το μετάνιωσα που πήγα.
έπονται soen, πανξ ρομάνα, blind guardian, amorphis, stratovarius και paradise lost σε αυτά που έχω κλείσει ήδη.
Να περνάμε όμορφα καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και ενυδάτωση!