taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
ok ραντεβου στις 9 μεχρι στιγμης ειμαστε 3.. οποιος αλλος ενδιαφερεται ας στειλει πμ μεχρι τις 8:15
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενα του εκλεκτού Κilburn ο οποίος είνει αρκετά έμπειρος και γνώστης της πιάτσας. Κατά τη γνώμη μου, η συνάντηση ήταν επιτυχής και ευελπιστούμε στο προσεχές μέλλον να επαναληφθεί με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.Η χθεσινοβραδυνη συναντηση εγινε με πολυ καλες εντυπωσεις με τους αξιολογους και στη παρεα αλλα και στο πορνικο κριτηριο συναγωνιστες filos78 και taxidiaris. Ελπιζουμε την επομενη φορα να ειμαστε πιο πολλοι αφου το "πειραμα" κριθηκε απολυτα πετυχημενο και ενδιαφερον. Νεοτερα εδω
Δεν έχουμε εχθρικές διαθέσεις απέναντι σε συμφορουμίτες φίλε μου.το επομενο πειραμα θα ειναι της φιλαδελφειας για να εξαφανιστουν ανεπιθυμητα νικ μελων μοντ και αντμιν
Δεν έχουμε εχθρικές διαθέσεις απέναντι σε συμφορουμίτες φίλε μου.
Η χθεσινοβραδυνη συναντηση εγινε με πολυ καλες εντυπωσεις με τους αξιολογους και στη παρεα αλλα και στο πορνικο κριτηριο συναγωνιστες filos78 και taxidiaris. Ελπιζουμε την επομενη φορα να ειμαστε πιο πολλοι αφου το "πειραμα" κριθηκε απολυτα πετυχημενο και ενδιαφερον. Νεοτερα εδω
απολυτα επιτυχημενο με 3 προσελευσεις από 140.000 μελη?
καλες βολες ...Καλησπερα παιδια σαν καινουριο μελος κι εγω κατεβηκα τσαρκα και πετυχα τον Ντουνταρα και τωρα παμε για επιθεση , αργοτερα κριτικες.
καλες βολες ...
ρε φίλε..μια μπύρα να πίναμε και να καναμε τσαρκα θελαμε.. όχι συναυλία
Εγινε η επιδρομη στο Φ40, αλλα ως προβληματισμενος πυρφορος δεν απεδωσα. Τα σχολια στην κριτικη κι οχι εδω.
Η ακα ηταν καλη με ανεβασε παντως!
me to nwntaμε ποιο μελος του σαιτ θα ηθελες να συναντηθεις?