Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 745
- Πόντοι
- 96
δε το ξερα τυπε μ μεση-χωρις τοτετυπε γιαυτο υπαρχει η ημερησια ενημερωση για χεσιμο
δε το ξερα τυπε μ μεση-χωρις τοτετυπε γιαυτο υπαρχει η ημερησια ενημερωση για χεσιμο
raincheck.Μια άλλη φορά τότε ;)με τιμαει αυτο μαν
αλλα εγω δεν θα μαι κατω....
δε το κοβω καλοψημενο το κοτοπουλο πολυ σαλμονελα βγαζει
που ειναι αυτο ? για δωσε πληροφοριες?Τύπε είναι εγγύηση...έχω φάει πολλές φορές...και αυτά τα 2 της φωτό εγώ τα "κούμπωσα"...
Τύπε είναι εγγύηση...έχω φάει πολλές φορές...και αυτά τα 2 της φωτό εγώ τα "κούμπωσα"...
;)raincheck.Μια άλλη φορά τότε ;)
το μαρουλι δε τρωγεται εξω πουθενα για να ειναι καθαρο θελει πολυ καλο πλυσιμοτο μαρουλι το ειδες για καλοπλυμμενο τυπε?
που ειναι αυτο ? για δωσε πληροφοριες?
και ριχνεις λιγο ξυδι στο πλυσιμο να φυγουν τα μαμουνια τυπε,ο αραβας λες να τα πλενει η θα εχουν και καμπιες μεσα;το μαρουλι δε τρωγεται εξω πουθενα για να ειναι καθαρο θελει πολυ καλο πλυσιμο
δε το τρωω το μαρουλι εξω το σιχαινομαι , ο αραβας απο τη φυση του τρωει καμπιες απ οσο ξερω ωποτε παιζει και να χεικαι ριχνεις λιγο ξυδι στο πλυσιμο να φυγουν τα μαμουνια τυπε,ο αραβας λες να τα πλενει η θα εχουν και καμπιες μεσα;
και ριχνεις λιγο ξυδι στο πλυσιμο να φυγουν τα μαμουνια τυπε,ο αραβας λες να τα πλενει η θα εχουν και καμπιες μεσα;
παρασκευή απόγευμα-βράδυ παίχτη μου λέμε (λέω δλδ ) και θα κατέβω κ γώεγω παντως αυριο πρωι θα κατεβω μαλλον αλκιβιαδου για να συναντησω τη μαγια
μπορει να πετυχω κανεναν
παρασκευή απόγευμα-βράδυ παίχτη μου λέμε (λέω δλδ ) και θα κατέβω κ γώ
και τι τρως ρε τυπε μονο την καρδια? τα ξοφυλλα τι τα κανεις τα πετας στις κοτες?δε το τρωω το μαρουλι εξω το σιχαινομαι , ο αραβας απο τη φυση του τρωει καμπιες απ οσο ξερω ωποτε παιζει και να χει
και εγώ πρωινός είμαι...αλλά πρέπει να πάω και δουλειά ;)εγω ειμαι πρωινος τυπος τυποι
και εγώ πρωινός είμαι...αλλά πρέπει να πάω και δουλειά ;)