daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
πηγαινε εαν θελεις να σε συνοδευσει ο χοντρος στο τελευταιο σου ταξιδι και να πατησει και το κουμπιεγω θα παω παγκαλο
πηγαινε εαν θελεις να σε συνοδευσει ο χοντρος στο τελευταιο σου ταξιδι και να πατησει και το κουμπιεγω θα παω παγκαλο
Ουυυυυυύ ρεεεεεε......και νόμιζα ήμασταν φίλοι...............ελα εσυ και εαν δεν μεινεις ευχαριστημενος κανε δυσφημιση μετα :-*
Ουυυυυυύ ρεεεεεε......και νόμιζα ήμασταν φίλοι...............
Α,ρε Λιλάκος που σου χρειάζεται................
Φατσα ομως δε μας δειχνει η κορεατισσα....η κορεατισσα καλο μουνι ομως τυπε
ειμαστε κοντα σε κλεισιμο συμφωνιας για την προσωρινη φυλαξη αλλα ο βολκανο κανει ναζιαΑ,ρε Λιλάκος που σου χρειάζεται................
Κάτι παίζει με volcano.............ειμαστε κοντα σε κλεισιμο συμφωνιας για την προσωρινη φυλαξη αλλα ο βολκανο κανει ναζια
πηγαινε εαν θελεις να σε συνοδευσει ο χοντρος στο τελευταιο σου ταξιδι και να πατησει και το κουμπι
τοχει στο πεζοδρομιο να του τα φερνειΚάτι παίζει με volcano.............
σκεψου ομως να σε καψουν μαζι με το μητσοτακη για οικονομια
θα βαλω και ορο στην διαθηκη την ωρα που παταει το κουμπι να πει και ενα μαζι τα φαγαμε να γουσταρω!!!
δεν προλαβαινω ρε φιλε 30 χρονων υπερηλικας ειμαι τι δουλεια εχω με τον χαιλαντερ?σκεψου ομως να σε καψουν μαζι με το μητσοτακη για οικονομια
Αφού χτίζει σπίτι ο Λιλάκος.............τοχει στο πεζοδρομιο να του τα φερνει
συμφωνα με το προσδοκιμο ζωης θα ζησεις αλλα 38 με 39 ετη. αρα πιθανοτατο να σε προλαβει. ασε που παιζουνε και κατι περιπτωσεις νεκροφανειας οποτε ξυπνας μεσα στο θαλαμο και.........δεν προλαβαινω ρε φιλε 30 χρονων υπερηλικας ειμαι τι δουλεια εχω με τον χαιλαντερ?
ε οχι και αυτο θα νομιζω οτι πηγα κολαση και θα παω απο ανακοπη, ελπιζω μεχρι τοτε να μην εχει γινει ο κυριακος πρωθυπουργος γιατι την καισυμφωνα με το προσδοκιμο ζωης θα ζησεις αλλα 38 με 39 ετη. αρα πιθανοτατο να σε προλαβει. ασε που παιζουνε και κατι περιπτωσεις νεκροφανειας οποτε ξυπνας μεσα στο θαλαμο και.........
ετσι να ανεβει λιγο η δουλεια γιατι............ε οχι και αυτο θα νομιζω οτι πηγα κολαση και θα παω απο ανακοπη, ελπιζω μεχρι τοτε να μην εχει γινει ο κυριακος πρωθυπουργος γιατι την και
οταν τις ειχες ανεβασει ο δημητρακης τις φωτος ειχε βαλει και την μουρη της τυπεΦατσα ομως δε μας δειχνει η κορεατισσα....
Δεν το καταλαβαινω αυτο παντως, αφου σε εμας, ολες ιδιες φαινονται, λες και θα την ξεχωρισουμε απο τις αλλες...
ο δημητρακης δεν γαμαει μπαζολεςοταν τις ειχες ανεβασει ο δημητρακης τις φωτος ειχε βαλει και την μουρη της τυπε
καλη ηταν
ο δημητρακης δεν γαμαει μπαζολες
εσυ τύπε είσαι ατριχος; :Sαποτρίχωση στην πλάτη έκανε και δεν γαμαέι μπαζόλες ?
εσυ τύπε είσαι ατριχος; :S