kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
οπιο με κερνα φιλο μου κε θεο[size=32pt]ληγωυρη[/size]
by byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
οπιο με κερνα φιλο μου κε θεο[size=32pt]ληγωυρη[/size]
by byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
μπλουζακι τύπε εχω,πηγα μεταξι τύπε φουλ καλτιλα και μετα σουβλακι και μπασκετ,ο κοτομπιφτεκος εκανε καμ μπακ;;μπορει να εχει και μια κορνιζα του Μεγαλειοτατου τυπε![]()
σημερα το βραδυ η καθιερωμένη σαββατιάτικη τσάρκα!!!!!
εφαγε ολα τα κοτομπιφτεκα και μπηκε για να βρει κανεναν να τον κερασει τυπεμπλουζακι τύπε εχω,πηγα μεταξι τύπε φουλ καλτιλα και μετα σουβλακι και μπασκετ,ο κοτομπιφτεκος εκανε καμ μπακ;;
Τον περίμενα την Πέμπτη και δεν έσκασε μύτη.....Ρε τυπε το εχω απορια, εχει ερθει ποτε κανεις αλλος σε αυτες τις τσαρκες ή μονος σου τις κανεις?
Ρε τυπε το εχω απορια, εχει ερθει ποτε κανεις αλλος σε αυτες τις τσαρκες ή μονος σου τις κανεις?
θα εβλεπε πεδουλακη τυπεΤον περίμενα την Πέμπτη και δεν έσκασε μύτη.....![]()
Περίμενα σε γνωστό καφέ της οδού Φυλής ως τις 8:45..... :Sθα εβλεπε πεδουλακη τυπε![]()
τύπε 3 ατομα παμε,απλα θελει να ερθει και κανενας απο το φόρουμΡε τυπε το εχω απορια, εχει ερθει ποτε κανεις αλλος σε αυτες τις τσαρκες ή μονος σου τις κανεις?
το ειδα οταν ειχα γυρισει μεταξι ειχα παει :SΠερίμενα σε γνωστό καφέ της οδού Φυλής ως τις 8:45..... :S
τύπε 3 ατομα παμε,απλα θελει να ερθει και κανενας απο το φόρουμ![]()
Να έχεις κινητό με W-Fi,να είσαι LIVE...τύπε........το ειδα οταν ειχα γυρισει μεταξι ειχα παει :S
ειναι και σοβαροςδικε μου παρε τον κωστακη27 που εχει και κοστουμι και θα κανετε καλη εντυπωση![]()
λες τύπε;;;δικε μου παρε τον κωστακη27 που εχει και κοστουμι και θα κανετε καλη εντυπωση![]()
εχω τύπεΝα έχεις κινητό με W-Fi,να είσαι LIVE...τύπε........![]()
ειναι και σοβαρος
![]()
του πορνομεταναστη το εχεις δει; :Sδλδ τύπε όταν ο Κωστάκης παρτουζώνει έχει βλέμα σαν του Πρετεντέρη ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και εγώ συνεχώς μέσα είμαι και ενημερώνομαι.............εχω τύπε![]()