loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ε καλοκαιρι θα ειναι...ποσο να ντυθουνε πια?Απλά θα υπάρχει όρος να έρθετε ελαφρά ντυμένες!!!
ε καλοκαιρι θα ειναι...ποσο να ντυθουνε πια?Απλά θα υπάρχει όρος να έρθετε ελαφρά ντυμένες!!!
απλα το ειπα γτ ειδα απο αλλους πως θελουν και γυναικες αλλα τις επαγγελματιες μελη...
πολυ χαιρομαι!!!!!Ολες οι καλες χωρανε....
Μια παρεα ειμαστε.
παμε μαζι να με προστατευεις????
Λοιπόν έκλεισε εγώ έρχομαι με Silv. και Loukr.,οι υπόλοιποι Θεσσαλονικείς τον πούλο χωρίς παρτενέρ!!!ε καλοκαιρι θα ειναι...ποσο να ντυθουνε πια?
Λοιπόν έκλεισε εγώ έρχομαι με Silv. και Loukr.,οι υπόλοιποι Θεσσαλονικοίς τον πούλο χωρίς παρτενέρ!!!
επισης τον πουλο με αυτο το ποστ παιρνει και η γραμματικη!!!!!!
Αμέσως να πυροβολήσεις μην χάσεις παλιό ελλεεινίδα!!! >επισης τον πουλο με αυτο το ποστ παιρνει και η γραμματικη!!!!!!
Μιλάς για εμένα ή γενικά;;;!!!Ασε , αυτο ειναι πονεμενη ιστορια......
σπαμαρουμε!!!Αμέσως να πυροβολήσεις μην χάσεις παλιό ελλεεινίδα!!! >
(εν τω μεταξει μιλησε καποια που δεν βαζει καν τονους )Ασε , αυτο ειναι πονεμενη ιστορια......
Ποια μιλάει,άντε μην επεκταθώ!!!σπαμαρουμε!!!
σταματα!
μη σε πειραξουν λιγο αμεσως τα παραπονακια!!!! :-*
ρε α στα διαλα!!!!!Ποια μιλάει,άντε μην επεκταθώ!!!
Δεν φτάνει που είσαι ελλεεινίδα είσαι και παρεξηγησιάρα ελλεεινίδα!!!ρε α στα διαλα!!!!!
εδω μια θα γινει με το ζορι!!!! εσυ θες και 2!Δεν φτάνει που είσαι ελλεεινίδα είσαι και παρεξηγησιάρα ελλεεινίδα!!!
Λοιπόν μάλλον 2 συναντήσεις πρέπει να γίνουν γιατί να κατεβαίνουμε όλοι οι Θεσσαλονικείς Αθήνα χλωμο!!!
Καλά συμβιβάζομαι με μία αν μου πληρώσεις τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής(αεροπλάνo business class,πεντάστερο ξενοδοχείο)!!!εδω μια θα γινει με το ζορι!!!! εσυ θες και 2!
Μιλάς για εμένα ή γενικά;;;!!!
Πολυ αισιοδοξο και ρομαντικο σε βρισκω ....Στα γεννέθλια του site να κάνουμε ένα beach party σκεφτήκαμε σε σύσκεψη που ακόμη συνεχίζεται σε καφέ στο Μπουρνάζι...