You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνάντηση μελών του bourdela.com !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ολοι μεσα ειστε,αλλα δεν βλεπω προτασεις συναδελφοι
συναγωνιστη ευγε για την πρωτοβουλια σου
πρεπει να μαζευτουμε αρχικα ποιοι ειμαστε και ποσοι και μετα να βρουμε χωρο και ημερομηνια.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Η αυτου εξοχοτης θα τιμησει την συνερευρεση σας, αρκει να γινει το καλοκαιρι και να μην υπαρχουν δημοσιογραφοι!!!
Προτεινω η χοροεσπεριδα να γινει σε καμια ταβερνα για να μπορεσουμε να συζητησουμε σαν ανθρωποι και να ευχαριστηθουμε και κανενα κοψιδι διοτι το φαι δε σε απογοητευει ποτε. Και οπως ειχε πει και ο Καραμανλης "Θα σας παρακαλουσα να περασετε να παρετε ενα μεζε ή ενα ποτο, για να θυμομαστε την μερα αυτη".
Οπουδηποτε αλλου θα "χανομασταν".
Μετα τιμης,
Φον Σφερδεκλος ο 78ος Ο Σφενδονιστης του οικου Φον Τραβαχτεν
Προτεινω η χοροεσπεριδα να γινει σε καμια ταβερνα για να μπορεσουμε να συζητησουμε σαν ανθρωποι και να ευχαριστηθουμε και κανενα κοψιδι διοτι το φαι δε σε απογοητευει ποτε. Και οπως ειχε πει και ο Καραμανλης "Θα σας παρακαλουσα να περασετε να παρετε ενα μεζε ή ενα ποτο, για να θυμομαστε την μερα αυτη".
Οπουδηποτε αλλου θα "χανομασταν".
Μετα τιμης,
Φον Σφερδεκλος ο 78ος Ο Σφενδονιστης του οικου Φον Τραβαχτεν
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
πολυ καλη ιδεα.εγω εχω συναντισει πολλα παιδια απο το σα'ι'τ.τον vasili70 και τον lefteri38 στην Αγια Πετρουπολη τον kiapk Dykki vonmakouli kostas275 και τον υπουργο στην Αθηνα.....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
.....οποσδηποτε πρεπει να γινουν μια συναντιση στην Αθηνα και μια στη Θεσσαλονικη.παντος ειναι μια καλη ιδεα.εγω θα ειμαι Ελλαδα 28 απρηλιου με 8 Μα'ι'ου περιπου.θα ηθελα οποσδηποτε να γνωρισω απο κοντα τον Ιωσηφ αν ειναι Ελλαδα εκεινο τον καιρο.αν ειναι κανονιστε καμια συναντιση.μαλλον το βλεπω να γινεται μια συναντιση για τους Ουκρανοφιλους μια για τους Τα'ι'λανδοφυλους(ειχε γινει παλια).παντος εγω το ειχα προσπαθισει περσι να βρεθουμε πολλα παιδια απο το σα'ι'τ να παμε φυλης.ειναι μια καλη ιδεα....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
....αρχες Ιανουαριου ειχαμε συναντιθει στον Πειραια εγω ο vonmakoulis o kiapk o Dykki o υπουργος και ο kostas275 και ειχαμε κατσει σε μια καφετερια.για σενα που εισαι μονιμα Αθηνα ειναι πολυ ευκολο να μαζεψεις 5-10 παιδια απο το σα'ι'τ και να βρεθειται.αν ειναι να γινει κατι οταν θα ειμαι Αθηνα εγω ειμαι μεσα.το βλεπω κατι σαν μια συναντιση Ουκρανοφυλων και Ρωσσοφιλων.
Καλημέρα παιδία.Δέν έχω γράψει πολλές κριτικές αλλά είμαι φανατικός του site και το παρακολουθώ καθημερινά.θα πρότεινα για σημείο συνάντησης την φετινή Εrotica που θα γίνει στις 14-17 Μαίου στο ΕΚΕΠ στην Μεταφόρφωση.Αν θα μπορούσαν να στείσουν τα παιδία που λειτουργούν το site κανά σταντ στην έκθεση θα ήταν καλή φάση και θα γνωριζόμασταν αρκετοί μεταξύ μας.
Για να πετύχει η συνάντηση μάλλον θα χρειαστεί να κλείσετε τη Ριζούπολη όπως κάνει γνωστή θρησκευτική κάστα και να γίνει σε μορφή συνεδρίου κόμματος. Το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο να οργανωθεί κάτι παρεϊστικο εδώ, λόγω του σχετικά "ανοιχτού forum" που υπάρχει. Καλύτερα μεταξύ online buddies μέσω pm. Σκεφθείτε 250 φαν του πληρωμένου έρωτα (και λίγους βάζω) μαζεμένους σε μία ταβέρνα και τα θέματα συζητήσεων που θ'αναπτυχθούν !
Μια ιδέα είναι να οργανωθεί τουρνουά 5χ5 πανελλήνιου χαρακτήρα και οι χαμένοι να...κερνάνε...θα έχετε και δικαιολογίες να λείπετε από το σπίτι...kavlorapanators !
Μια ιδέα είναι να οργανωθεί τουρνουά 5χ5 πανελλήνιου χαρακτήρα και οι χαμένοι να...κερνάνε...θα έχετε και δικαιολογίες να λείπετε από το σπίτι...kavlorapanators !
Σωστά - εδώ δε μπορείς να συναντηθείς πια με φιλαράκια από το στρατό που έχεις περάσεις και κάποιες φάσεις - είναι δυνατόν να βρεθείς με εντελώς αγνώστους και να πας για τσίπουρα?
Πράγματι, αν με κάποιον ταιριάζουν τα χνώτα σου (από τα λίγα που μπορεί να καταλάβεις πίσω από ένα keyboard) - στέλεις PM.
Πράγματι, αν με κάποιον ταιριάζουν τα χνώτα σου (από τα λίγα που μπορεί να καταλάβεις πίσω από ένα keyboard) - στέλεις PM.
Εγω λεω κανα GANG BANG με τις τοπ πουτανες της φυλής....
Η να κλεισουμε κανα στουντιο ολη μερα!!!!!
Ακουει το 104.... 50αρικο εισοδο και all you can fuck με ολες τις τανες μεσα.....
Ποτακι μπλα μπλα συναντηση και γαμησακι....
ελα τα στουντιοσ να δωσουν προσφορες
Η να κλεισουμε κανα στουντιο ολη μερα!!!!!
Ακουει το 104.... 50αρικο εισοδο και all you can fuck με ολες τις τανες μεσα.....
Ποτακι μπλα μπλα συναντηση και γαμησακι....
ελα τα στουντιοσ να δωσουν προσφορες
PILOTENIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Από αντίστοιχη εμπειρία στο παρελθόν από chat room (πριν από 9 χρόνια βέβαια), μετά την συνάντηση σε ουζερί
80 ατόμων περίπου, πέσαν οι μάσκες, έπεσε γέλειο, και μετά ένας ένας χάθηκε από το room...
Η πλήρης αποτυχία....
Απλά μεταφέρω μια εμπειρία και τίποτα άλλο. Άλλωστε πιστέυω στο free will!
80 ατόμων περίπου, πέσαν οι μάσκες, έπεσε γέλειο, και μετά ένας ένας χάθηκε από το room...
Η πλήρης αποτυχία....
Απλά μεταφέρω μια εμπειρία και τίποτα άλλο. Άλλωστε πιστέυω στο free will!
ποτε λετε θα γινει αυτο?)) γιατι σε 1,5 μηνα φευγω για ρωσια για αρκετο καιρο....)αν ειναι και η νταρια η γλυκα ειμαι μεσα
ποτε λετε θα γινει αυτο?)) γιατι σε 1,5 μηνα φευγω για ρωσια για αρκετο καιρο....)
το gang bang? Οποτε θες....
Τι λες για ΤΕΤΑΡΤΗ?
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ποτε λετε θα γινει αυτο?)) γιατι σε 1,5 μηνα φευγω για ρωσια για αρκετο καιρο....)
χεχεχε, τοτε μαλλον πρεπει να κανουμε αρκετες εντατικες θεραπειες για τον επομενο 1,5 μηνα!!!)) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 4K